1

Vind De Beste Naaimachine Van Het Jaar 2020! Vergelijk de beste koop!

Ben je op zoek naar de beste naaimachine voor jouw behoeften? Het uitkiezen van het perfecte model kan moeilijk zijn als je niet weet waarop je moet letten.

De Beste naaimachine uit 2020 kopen

 Product naamNaaiprogramma's:Vermogen: 
1.Brother CS10
4050 wattMeer info »
2.Toyota SUPERJ17XL1765 wattMeer info »
3.Tristar SM-6000109 wattMeer info »
4.Toyota JEANS17C1765 wattMeer info »
5.Singer Quantum Stylist 996060050 wattMeer info »
6.Toyota ECO15B1550 wattMeer info »
7.Toyota SUPERJ15WE1550 wattMeer info »
8.Singer Talent 33212185 wattMeer info »
9.Toyota ECO26C2650 wattMeer info »
10.Toyota SUPERJ26XL2665 wattMeer info »

Je kunt bijvoorbeeld een mechanisch of elektronisch model uitkiezen. Daarnaast is het ook belangrijk om van tevoren te weten welke materialen je gaat naaien en hoeveel steken je wil gebruiken. Misschien kies je een model waar je knopen mee kunt vastzetten. Het doet er niet toe wat je voorkeuren zijn, we helpen je om het perfecte model te vinden!

Er zijn veel aspecten waar je rekening mee dient te houden wanneer je op zoek gaat naar de beste naaimachine. Om je zoektocht te vergemakkelijken, hebben we een tabel voor je gemaakt met de top 10 beste modellen, het aantal naaiprogramma’s waarover zij beschikken en hun vermogen.

1. Brother CS10

Brother CS10Is een elektronisch model de beste naaimachine voor jou? Dan kennen wij een model dat wellicht goed bij je zal passen. We vinden de Brother CS10 namelijk de beste naaimachine voor jou, omdat hij een elektronisch model is. Daarnaast beschikt hij over vele gemakken, die het naaiwerk enorm vergemakkelijken. Je kunt onder andere kiezen voor maar liefst 40 voorgeprogrammeerde steken en knoopsgaten. Dit betekent dat je je creativiteit de vrije loop kunt laten. Ga dus vanaf het moment dat je dit model in huis haalt aan de slag en maak de mooiste, creatieve uitspattingen. Een andere handige eigenschap van deze naaimachine is dat hij is voorzien van een LCD-scherm. Op dit scherm kun je verschillende gegevens aflezen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je kunt zien welk programma je hebt geselecteerd. Je kunt dan nagaan of dit programma perfect is voor de desbetreffende stof die je gaat naaien.

Behalve de bovengenoemde gemakken, beschikt de CS10 naaimachine van Brother tevens over een automatisch draadinrijgsysteem. Je hoeft dus niet zelf te kijken waar het oog van de naald is om er vervolgens met moeite een stuk draad doorheen te krijgen. Dankzij het automatisch systeem voorkom je namelijk gestress. Dit komt doordat het handig hulpmiddel ervoor zorgt dat de draad vanzelf door de naald wordt geregen. Bij dit model is er bovendien aan alles gedacht. Als je namelijk een persoonlijke touch wil geven aan je creatie, dan kun je er zelfs voor kiezen om uit de vrije hand te naaien met het apparaat. Dit komt doordat het transporteurwieltje verzinkbaar is. De transporteur zorgt er over het algemeen voor dat de stof recht wordt geleid, maar als je juist geen rechte baan wil hebben, is dat ook mogelijk.

Voordelen:

 • De transporteur is verzinkbaar, dus je kunt ook uit de vrije hand naaien.
 • Met dit apparaat in huis heb je veel naaimogelijkheden.
 • Gebruik de vrije arm om bijvoorbeeld mouwen te naaien.
 • Deze naaimachine beschikt over een variabele steeklengte en -breedte.
 • De horizontale spoel kun je gemakkelijk in het spoelhuis zetten.
 • Dankzij de automatische draadinrijger hoef je de draad niet zelf te rijgen.
 • Hij is voorzien van heldere verlichting die beter is voor je ogen.

Nadelen:

 • De naaimachine beschikt niet over een automatische draadafsnijder.
 • Hij is voorzien van een relatief lichte voetpedaal die soms wegschuift.

Klik hier voor de beste prijs


2. Toyota SUPERJ17XL

Toyota SUPERJ17XLAls je op zoek bent naar de beste naaimachine voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om na te gaan over welke eigenschappen dit model moet beschikken. Er zijn namelijk veel verschillende modellen beschikbaar. Vind je het belangrijk dat het model dat je uitkiest een mechanisch type is met net genoeg naaiprogramma’s om mooie creaties te maken? Dan kennen wij een model dat goed bij je past. Wij vinden de Toyota SUPERJ17XL namelijk de beste naaimachine voor jou. Deze conclusie trekken we, omdat dit apparaat een mechanisch model is. Daarnaast beschikt hij over net genoeg naaiprogramma’s. Hij is namelijk voorzien van 17 naaiprogramma’s. Je kunt dus gemakkelijk alle 17 uitproberen zonder je zorgen te hoeven maken over programma’s die je nooit zal gebruiken. Het apparaat is bovendien krachtig, want hij heeft een vermogen van 65 watt.

Heb je mooie stoffen gekocht en wil je hier zelf prachtige designs mee maken? Dan kun je de SUPERJ17XL naaimachine van Toyota gebruiken. Dit apparaat beschikt over 17 steeksoorten. Je kunt dus afhankelijk van het model dat je wil creëren en de stof die je wil gebruiken een specifieke steeksoort selecteren. Met de rechtstik glijvoet heb je de mogelijkheid om tot wel 12 lagen jeans te stikken. Uiteraard stik je ook andere stofsoorten dan jeans. Dat weet Toyota. Daarom zijn ook andere stevige stoffen geen probleem voor deze naaimachine. Hij is tevens voorzien van een snel-spoelsysteem dat ervoor zorgt dat je binnen de kortste keren aan de slag kunt gaan. De draadafsnijder maakt het stikken nog gemakkelijker. Er zijn in de accessoirebox bovendien verschillende handige extra’s voor diverse toepassingen. Denk bijvoorbeeld aan een ritsvoet en een blindzoomvoet.

Voordelen:

 • Je kunt garen gemakkelijk afsnijden met de automatische draadafsnijder.
 • Met dit apparaat kun je alle stofsoorten even goed naaien.
 • Hij is voorzien van een 4-fase knoopsgatautomaat.
 • Het apparaat is ook perfect voor beginners.
 • De naaimachine beschikt over een ingebouwde handleiding met handige tips en trucs.

Nadelen:

 • Je kunt er geen letters mee naaien.
 • Doordat hij over slechts 17 automatische steken beschikt, is hij niet het meest uitgebreide model.
 • Deze naaimachine beschikt niet over een variabele steeklengte.
Klik hier voor de beste prijs

3. Tristar SM-6000

Tristar SM-6000Ben je op zoek naar de beste naaimachine voor jouw behoeften? Is het beste model voor jou een naaimachine zonder allerlei toeters en bellen? Als je hem alleen voor basiswerkzaamheden wil gebruiken, heb je namelijk geen behoefte aan allerlei extra functies. Vind je het daarnaast ook belangrijk dat het model dat je uitkiest een mechanisch model is? Dan kun je kiezen voor de Tristar SM-6000. Wij vinden dit model de beste naaimachine voor jou, omdat hij een eenvoudig mechanisch model is. Dit apparaat beschikt namelijk niet over allerlei toeters en bellen, maar hij doet wel wat je van hem verwacht. Je kunt er gemakkelijk allerlei stoffen mee naaien. Daarnaast is hij voorzien van handige verlichting die ervoor zorgt dat je goed ziet waar je mee bezig bent.

Hoewel de SM-6000 naaimachine van Tristar een eenvoudig model is, is hij toch zeer degelijk. Hij is daarnaast voorzien van 10 automatische steken. Je hebt dus wel variatiemogelijkheden om creatieve designs te ontwerpen, maar hoeft je geen zorgen te maken over allerlei onnodige functies. Dit apparaat is daarnaast voorzien van 2 handige draaiknoppen. Doordat je hem met deze draaiknoppen kunt bedienen, is de bediening zeer eenvoudig. Zelfs een beginneling kan er dus mee aan de slag gaan. Wil je broekspijpen of mouwen stikken met de naaimachine, dan is dat ook geen probleem. Hij is namelijk voorzien van een vrije arm, die je helpt met het stikken van broekspijpen en mouwen. De vrije arm is het hoekdeel van de naaimachine, dat je kunt verwijderen. Door hem te verwijderen, creëer je ruimte om je mouw of broekspijp eroverheen te schuiven.

Voordelen:

 • Je kunt er ook achterwaartse steken mee maken.
 • Het apparaat is met een gewicht van slechts 2,3 kg vrij licht.
 • Dankzij de ingebouwde verlichting heb je goed zicht op je werk.
 • De naaimachine is aantrekkelijk geprijsd.
 • Hij is voorzien van een vrije arm.

Nadelen:

 • Dit is een instapmodel, dus er zijn minder uitgebreide toepassingen dan bij andere naaimachines.
 • De voetpedaal is relatief klein.
Klik hier voor de beste prijs

4. Toyota JEANS17C

Toyota JEANS17CAls je op zoek bent naar de beste naaimachine voor jouw behoeften, dan dien je na te gaan welke eigenschappen belangrijk voor je zijn. Misschien ben je van plan om met je nieuwe naaimachine dikke stoffen te stikken. Dan is het belangrijk om een model te kiezen dat hiertegen bestand is. Wil je een mechanische naaimachine aanschaffen die gemakkelijk dikke stoffen kan stikken? Dan kennen wij het perfecte model voor jou. Kies voor de Toyota JEANS17C. Wij vinden dit model de beste naaimachine voor jou, omdat hij speciaal is ontworpen om dikke en stugge stoffen te naaien. Je kunt dus zelf je jeansbroeken of katoenen shirts maken als je dit apparaat in huis hebt. Laat je creativiteit de vrije loop en maak met dit apparaat de mooiste designs voor jezelf en je gezin.

Wanneer je de JEANS17C naaimachine van Toyota in huis hebt, dan ben je ervan verzekerd dat je allerlei unieke designs kunt creëren. Dit apparaat is namelijk voorzien van 17 automatische steken. Enkele steken waar hij over beschikt zijn overlocksteken en stretchsteken. Je krijgt bij aankoop van dit apparaat bovendien stevige naalden, die gemakkelijk de stevige stoffen aankunnen. Voor het naaien van broekspijpen en mouwen beschikt deze naaimachine zelfs over een vrije arm. Deze zorgt ervoor dat je meer ruimte hebt om te naaien, waardoor je de mouwen of broekspijpen niet per ongeluk dicht stikt. Als je knopen en ritsen wil vastzetten, kun je ook gebruik maken van de fijne functies van de naaimachine. In de accessoirebox vind je bovendien handige accessoires die het naaien verder vergemakkelijken.

Voordelen:

 • Je kunt gemakkelijk knopen aanzetten dankzij de 4-fase knoopsgatautomaat.
 • Hij is voorzien van een automatische draadinrijger.
 • De naaimachine beschikt over een automatische draadafsnijder.
 • Er is een vrije arm voor het stikken van mouwen en broekspijpen.
 • Hij trekt de uiteinden naar de onderkant van de stof.
 • De naaimachine beschikt over verlichting.
 • Het apparaat beschikt over een ingebouwde handleiding.

Nadelen:

 • Dit apparaat is niet zeer uitgebreid, want hij beschikt slechts over 17 automatische steken.
 • Hij is niet voorzien van een variabele steeklengte en -breedte.
 • Je kunt er geen letters mee naaien.
Klik hier voor de beste prijs

5. Singer Quantum Stylist 9960

Singer Quantum Stylist 9960Als je op zoek bent naar de beste naaimachine en het beste model voor jou is een uitgebreid, geavanceerd model, dan kennen wij het perfecte model voor jou. Wij vinden de Singer Quantum Stylist 9960 de beste naaimachine voor jou, omdat hij beschikt over een groot aantal functies. Hierdoor heb je de volledige vrijheid om al je naaiwerkzaamheden uit te voeren. Er zijn maar liefst 600 naaiprogramma’s waar je uit kunt kiezen. In deze top 10 lijst zijn er geen modellen met meer naaiprogramma’s. Door gebruik te maken van de verschillende programma’s, kun je gemakkelijk verschillende steken zetten. Het is ook niet verbazingwekkend dat je behalve voor functionele steken ook kunt kiezen voor open zoomsteken, siersteken en zelfs quiltsteken. Wanneer je een knoop in de knoophouder legt, zorgt dit apparaat ervoor dat er automatisch een knoopsgat wordt gemaakt. De juiste maat wordt dus automatisch ingesteld.

Wanneer je stoffen naait met de Quantum Stylist 9960 naaimachine van Singer, kun je zelfs de naaisnelheid instellen. Het verlagen van de snelheid is handig wanneer je er bijvoorbeeld zeker van wil zijn dat je rechte naden naait. Ook voor gedetailleerd borduurwerk is het handig om zelf de naaisnelheid in te kunnen stellen. De naaimachine is zelfs voorzien van een geheugen, dat plaats biedt voor 60 letters en steken. Je kunt dus vooraf beslissen welke steken gecombineerd moeten worden of welke namen en zinnen je op de stof wil plaatsen. Met zoveel functies is het naaicomfort ook belangrijk. Daarom is dit model voorzien van een groot LCD-scherm, dat je instructies geeft. Je weet hierdoor meteen wat de volgende stap is. De akoestische signalen helpen je ook goed op weg. Deze naaimachine is dus perfect voor zowel beginners als ervaren gebruikers.

Voordelen:

 • Er zijn 13 soorten knoopsgaten.
 • Hij heeft een relatief stille werking.
 • Je kunt kiezen uit 600 stekenprogramma’s.
 • De naaimachine is voorzien van een snelheidsregelaar.
 • Hij is voorzien van een groot LCD-display.
 • Je krijgt er veel accessoires bij.
 • De naaimachine beschikt over een automatische draadinrijger.
 • Dit apparaat is eenvoudig in gebruik.
 • De draadafsnijder en 8 directe keuzetoetsen vergemakkelijken het gebruik.

Nadelen:

 • Het LCD-scherm is niet voorzien van touch-technologie.
 • Je kunt er niet permanent achteruit mee naaien.
 • Er is geen start/stop toets.
Klik hier voor de beste prijs

6. Toyota ECO15B

Toyota ECO15BAls je op zoek bent naar de beste naaimachine, dan zijn er enkele factoren die je moet bekijken. Is het de bedoeling dat je de naaimachine als beginneling gemakkelijk kunt gebruiken, dan kun je het liefst voor een instapmodel kiezen. Wil je graag een “ouderwetse” naaimachine, waar je zelf alles handmatig kunt instellen? Dan raden wij een mechanisch model aan. Als je op zoek bent naar een duurzaam, mechanisch model dat perfect is voor beginners, dan raden wij de Toyota ECO15B aan. Dit model is de beste naaimachine voor jou, omdat hij een instapmodel is. Dit apparaat beschikt echter over alle handige basisfunctionaliteiten. Je kunt er dus gemakkelijk mee werken en er tegelijkertijd ook verschillende creaties mee maken. Met deze naaimachine wordt een knoopsgat in 4 fases gemaakt.

De ECO15B naaimachine van Toyota is weliswaar een instapmodel, maar dat betekent niet dat je er geen mooie designs mee kunt creëren. Hij is namelijk voorzien van 15 verschillende steeksoorten. Deze zorgen ervoor dat je verschillende naden en steken kunt zetten en unieke designs kunt creëren. Dit apparaat is daarnaast voorzien van een opvallende steekkeuzeknop. Met deze knop bedien je de verschillende functies. Wanneer je stoffen naait, wil je natuurlijk goed zien waar je mee bezig bent. Daarom is dit model voorzien van ingebouwde verlichting, die zorgt voor extra controle en een verbeterd zicht tijdens het naaien. Wanneer je klaar bent met naaien, kun je de draad gemakkelijk aan de achterkant van de naaimachine afsnijden. Voor optimaal comfort is het apparaat zelfs voorzien van een ergonomisch ontwerp. Het naaien wordt hierdoor een aangename ervaring.

Voordelen:

 • Het apparaat is met een gewicht van 5 kg vrij licht.
 • De naaimachine is voorzien van ingebouwde verlichting.
 • Voor het naaien van mouwen en broekspijpen beschikt hij over een vrije arm.
 • Er zijn 15 programma’s om verschillende steken te zetten.
 • Dit model heeft een strak design.
 • Je kunt hem gemakkelijk bedienen met de grote, ronde steekkeuzeknop.

Nadelen:

 • Je kunt de steekbreedte en -lengte niet variabel instellen.
 • Hij kan moeite hebben met het naaien van meerdere lagen stof.
Klik hier voor de beste prijs

7. Toyota SUPERJ15WE

Toyota SUPERJ15WEBen je op zoek naar de beste naaimachine? Is het beste model voor jou een mechanisch model met een gemiddeld vermogen? Dan is de Toyota SUPERJ15WE wellicht de beste naaimachine voor jou. Deze naaimachine is namelijk een mechanisch, oftewel “ouderwets” model met een vermogen van 50 watt. Hij is daarnaast gebruiksvriendelijk, waardoor hij perfect is voor zowel ervaren gebruikers als beginners. Je gebruikt dit apparaat voor een professionele afwerking van je stoffen. De naaimachine is een aantrekkelijk model, omdat je er verschillende stoffen mee kunt stikken. Denk hierbij aan de gebruikelijke stoffen, maar ook jeans. Het doet er dus niet toe of je een unieke spijkerbroek wil stikken of dat je een eenvoudig shirt of misschien zelfs een overhemd wil ontwerpen, omdat van alles mogelijk is met dit apparaat.

Maak gebruik van de rechtstik glijvoet van deze SUPERJ15WE naaimachine van Toyota om 12 lagen jeans met gemak te stikken. Wanneer je deze naaimachine in huis hebt, kun je zelfs gebruik maken van 15 verschillende steekprogramma’s. Elk programma staat voor een andere nuttige steek. Met de knoopsgatvoet kun je in slechts 4 korte fases een knoopsgat maken. Wanneer je de naaiwerkzaamheden hebt afgerond, wordt de draad automatisch afgesneden. Als je nou veel ervaring hebt met werken met een naaimachine of niet, dankzij de gebruiksvriendelijke bediening kun je topdesigns creëren met dit apparaat. Hij is namelijk voorzien van een grote draaiknop die je helpt om te selecteren welk programma je wil gebruiken. Jij hoeft dus alleen je creativiteit te gebruiken. De naaimachine beschikt tevens over een ingebouwde handleiding onder het klepje. Hierdoor is het apparaat nog gebruiksvriendelijker.

Voordelen:

 • Dit model kan door 12 lagen stof naaien.
 • Wanneer je dit apparaat koopt, krijg je veel accessoires.
 • Je kunt hem gemakkelijk bedienen met de grote draaiknop.
 • Er zijn veel mogelijkheden wanneer je met dit apparaat werkt.
 • De naaimachine is voorzien van een ingebouwde draadinrijger.

Nadelen:

 • Deze naaimachine beschikt niet over een ingebouwd alfabet.
 • Je krijgt geen opbergkoffer wanneer je hem koopt.
 • Hij is niet voorzien van decoratieve steken.
Klik hier voor de beste prijs

8. Singer Talent 3321

Singer Talent 3321Als je op zoek bent naar een handig, mechanisch model met 21 naaiprogramma’s, dan is de Singer Talent 3321 wellicht de beste naaimachine voor jou. Dit apparaat heeft een vermogen van 85 watt en is dus krachtig. We hebben een uitgebreide review geschreven over dit model. Klik hier om deze review te lezen.

Voordelen:

 • Je kunt kiezen uit 21 naaiprogramma’s.
 • Hij beschikt over een variabele steeklengte en -breedte.
 • Dit model is voorzien van een automatische draadinrijger.

Nadelen:

 • De naaimachine is niet voorzien van een voorgeprogrammeerd alfabet.
 • Hij wordt geleverd met een relatief dunne beschermhoes.
Klik hier voor de beste prijs

9. Toyota ECO26C

Toyota ECO26CKiezen voor de beste naaimachine kan een moeilijke opgave zijn als je niet weet waarop je moet letten. Daarom helpen wij je om het beste model uit te kiezen. Is het beste model voor jou een mechanische naaimachine, die beschikt over alle basisfunctionaliteiten plus handige extra’s? Dan is de Toyota ECO26C wellicht de beste naaimachine voor jou. Dit model is namelijk een instapmodel. Hij beschikt daarnaast over alle basisfunctionaliteiten waarover een naaimachine moet beschikken plus handige extra’s. Je kunt onder andere kiezen uit 26 naaiprogramma’s. Aan de hand van het design dat je wil creëren, kies je voor een specifiek programma waar je nuttige, decoratieve en stretchsteken mee kunt zetten. Laat je creativiteit de vrije loop wanneer je shirts, broeken, gordijnen en andere kledingstukken naait met deze naaimachine.

Door gebruik te maken van de ECO26C naaimachine van Toyota, kun je op elk gewenst moment verschillende designs naaien. Je kunt dankzij de automatische draadinrijger namelijk meteen aan de slag met het naaiwerk. Dit komt doordat je niet meer op zoek hoeft te gaan naar het oog van de naald. De draad wordt er namelijk automatisch doorheen geregen. Wanneer je klaar bent met de naaiwerkzaamheden, dan wordt de draad automatisch afgesneden. Je zorgt hierdoor voor een prachtig en strak resultaat. Tijdens het naaien is het van essentieel belang om goed te kunnen zien waarmee je bezig bent. Daar is Toyota zich ook van bewust. Daarom beschikt de naaimachine over ingebouwde verlichting. Deze zorgt voor extra precisie en controle, waardoor je geen stuk meer overslaat. Wissel gemakkelijk tussen de verschillende modi door gebruik te maken van de draaiknop.

Voordelen:

 • Je kunt dit model als beginneling of ervaren gebruiker gebruiken.
 • Er zijn 26 programma’s om verschillende steken te zetten.
 • Op de naaimachine is er een handleiding.
 • Het apparaat beschikt over ingebouwde verlichting.
 • De naaimachine beschikt over een variabele steeklengte.
 • Hij is voorzien van een automatische draadinrijger voor extra gemak.

Nadelen:

 • Je kunt de steekbreedte niet variabel instellen.
 • De snelheid van de naaimachine kun je niet aanpassen.
Klik hier voor de beste prijs

10. Toyota SUPERJ26XL

Toyota SUPERJ26XLVond je model 2, een ander “Super” model van Toyota bijna de beste naaimachine voor jou? Maar is het voor jou belangrijk dat jouw naaimachine beschikt over meer naaiprogramma’s? Dan kun je kiezen voor de Toyota SUPERJ26XL. Wij vinden dit model de beste naaimachine voor jou, omdat hij is voorzien van vrijwel dezelfde functies als zijn broertje, model SUPERJ17XL. Hij heeft zelfs dezelfde, zwarte kleur. Het verschil tussen de twee modellen is echter dat het SUPERJ26XL model is voorzien van 26 naaiprogramma’s in plaats van slechts 17. Deze grotere broer beschikt tevens over een variabele steeklengte. Bij het andere model is alleen de steekbreedte variabel. De 26XL beschikt tevens over een automatische naaldstop. Dit is niet het geval bij het 17XL model. Kies aan de hand van jouw behoeften voor het model dat het beste bij je past.

Voordelen:

 • Met een gewicht van 5,1 kg is dit model relatief licht.
 • Ook dikke stoffen kun je er gemakkelijk mee naaien.
 • De naaimachine is voorzien van een automatische draadafsnijder.
 • Hij is gemakkelijk te gebruiken.
 • Je kunt er gemakkelijk knopen mee aanzetten.

Nadelen:

 • Hij beschikt niet over een alfabet waar je tekens, letters en woorden mee kunt naaien.
 • De naaivoetdruk is niet regelbaar.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

 • Undine Haenen schreef:

  Heeft mij geholpen bij de beslissing in de keuze van een naaimachine. Men krijgt in het kort een overzicht voor welk gebruik geschikt. Vervolgens kan je onmiddellijk ‘klikken’ voor de beste prijs van je keuze met als gevolg de aankoop van het toestel, een aankoop op basis van bruikbare informatie inzake toestellen die getest zijn en een goed resultaat scoorden. Dus een gids in de jungle van toestellen en aanbiedingen.

 • >