Als Je Zoekt Naar De Beste Nageldroger Van 2020, Dan Lees Je Nu Dit Artikel!

De meeste personen verwachten dat een vrouw er altijd zo goed mogelijk uitziet. Dat willen de meeste vrouwen ook voor zichzelf. Het is voor de vrouw namelijk belangrijk om een verzorgd voorkomen te hebben. Daarom zorg je ervoor dat je huid straalt, je haar glimt en je nagels er perfect uitzien. Wanneer je bezig bent je nagels op te fleuren, is een nageldroger zeker een handig apparaatje. Je hoeft hierdoor niet lang te wachten voordat je nagellak helemaal droog is. Het wachten kan je namelijk aardig wat productieve tijd kosten. Daarom gebruik je de beste nageldroger voor jouw behoeften. Verschillende fabrikanten weten dat een nageldroger bijna een must is in een huis waar een of meer vrouwen wonen. Daarom heb je enorm veel keuzemogelijkheden op dit gebied. Door rekening te houden met het gebruiksgemak, de nagellak en het toestel zelf, vind je gemakkelijk de beste nageldroger voor jouw behoeften.

Beste nageldroger van 2020

Hierboven hebben we je laten zien waar je allemaal op kunt letten wanneer je verschillende nageldrogers met elkaar vergelijkt. Het is bijvoorbeeld zeer belangrijk om eerst na te gaan welk type nagellak je het meest wil gebruiken. Dit komt doordat er toestellen zijn met een normale blaasfunctie, die je perfect kunt gebruiken voor standaard nagellakjes. Er zijn echter ook toestellen die werken door middel van UV lampen. Dergelijk modellen zijn perfect voor het drogen gellak, UV gel en UV-topcoat. Het vinden van jouw beste nageldroger hoeft dus niet moeilijk te zijn als je van tevoren weet waar je naar op zoek bent. Vooral als je dit artikel leest, vind je gemakkelijk de ideale nageldroger. Je hoeft namelijk alleen de top 5 varianten van het jaar, waarvan de namen in de onderstaande tabel staan, met elkaar te vergelijken. Vervolgens concludeer je snel welk model de beste nageldroger voor jouw behoeften is.

 Product naam 
1.MEANAIL® UNIC 36w - UV lampMeer info »
2.Gel nagellak SetMeer info »
3.Nageldroger Met UV LED LampMeer info »
4.Medisana ND 850 UV - NageldrogerMeer info »
5.Nageldroger LED Lamp NagelsMeer info »

1. MEANAIL® UNIC 36w – UV lamp

Heb je al eerder gelnagels of gel nagellak gezet? Als je antwoord op die vraag “ja” is, dan weet je dat deze nagelvorm en dit type nagellak lang mooi blijven. Je hoeft dus niet na slechts enkele dagen de nagellak te verwijderen en je nagels opnieuw te lakken, omdat je gedurende langere tijd geniet van prachtig gelakte nagels. Pas wanneer de nagels uitgroeien, is het tijd geworden om andere gelnagels te zetten of je nagels opnieuw te lakken met gellak. Als liefhebber van de gel technologie, is de beste nageldroger voor jou een droger met een UV lamp. Wij kennen een krachtige variant van deze lamp, namelijk de MEANAIL® UNIC 36w – UV lamp. MEANAIL® UNIC 36w - UV lampDit model is wellicht de beste nageldroger voor jou, omdat je er alle soorten gel nagellak, gelnagels, shellac, soak off en alle base/top coats mee kunt uitharden.

De nageldroger heeft bovendien een zeer efficiënte werking. Als we namelijk kijken naar de technische zijde van de MEANAIL® UNIC 36w – UV lamp, dan zien we dat voor het uitharden van gel nagellak de golflengte 350 nanometers moet zijn. In het geval van deze nageldroger zien we dat hij beschikt over 4 neon buizen die zorgen voor 364 nanometers. Hierdoor kun je efficiënt en professioneel alle soorten gel nagellak drogen met het apparaat. Bij het ontwerpen van dit apparaatje is er tevens rekening gehouden met je financiële gesteldheid. Daarom is deze droger vanaf dag 1 rendabel. De lamp zorgt namelijk voor een professioneel resultaat. Je hoeft dus niet meer om de zoveel tijd naar de nagelstyliste te gaan om gel nagellak op te brengen en er vervolgens weer af te halen. Vanaf nu doe je namelijk alles zelf. Laat je creatieve zijde zien en maak figuurtjes op je nagels!

Eigenschappen van de MEANAIL® UNIC 36w – UV lamp:

 • Je kunt deze nageldroger gebruiken voor een professioneel resultaat.
 • Doordat je niet meer om de zoveel tijd de nagelstyliste hoeft te bezoeken, bespaar je tijd en geld.
 • Deze 36 Watt nageldroger geeft je de mogelijkheid om alle soorten gel nagellak, gelnagels, soak off, shellac en alle base/top coats gemakkelijk uit te harden.
 • Er is gezorgd voor een hogere lichtintensiteit dan minimaal nodig is om gel nagellak uit te harden, zodat je efficiënt en professioneel alle soorten gel nagellak onder de lamp kunt drogen.
 • Met deze nageldroger kun je gemakkelijk werken, want je krijgt er een duidelijke handleiding bij die je laat zien hoe lang je de nagels onder de lamp moet houden wanneer je bijvoorbeeld base coat of een dunne laag nagellak hebt aangebracht.

2. Gel nagellak Set

Personen die al eerder gel nagellak hebben gezet, hebben waarschijnlijk de nodige accessoires reeds in huis. Heb je deze accessoires nog niet of ga je voor het eerst (zelf) gel nagellak zetten, dan doe je er goed aan om een nageldroger en de nodige accessoires in huis te halen. Is de beste nageldroger voor jou daarom een variant die komt met een volledige set? We kennen in dat geval de perfecte nageldroger met accessoires voor jou, namelijk de Gel nagellak Set. Dit model is de beste nageldroger voor jou, omdat je meer krijgt dan alleen een nageldroger. Zo komt deze set met 1 LED + CCFL lamp en nog 20 andere essentiële accessoires. Hierbij kun je denken aan gel nagellak, Gel nagellak Setbase en top coat, bufferblokken, cleaner om je nagels te ontvetten en remover om oude gel nagellak te verwijderen. Je hebt dus alles in huis om gel nagellak te zetten.

Voordat je een nageldroger koopt is het ook belangrijk om na te gaan hoe sterk hij is. In het geval van de Gel nagellak Set gaat het om een sterkte van 48 Watt. Hij geeft bovendien een dubbele golflengte dankzij de dubbele technologie CCFL + LED. Hierdoor kun je alle soorten gel nagellak, builder gels, gelpolish en gellak perfect drogen. Vergeet niet om de base en top coats te drogen, want ook daar zorgt de nageldroger voor. Tijdens het drogen van de nagellak hoef je je geen zorgen te maken dat je lang moet wachten. Er is namelijk gezorgd voor 1 CCFL neon en 15 LED lichtjes, die allemaal zo dicht mogelijk bij de nagel geplaatst zijn. Hierdoor vindt er een snelle en efficiënte polymerisatie plaats op alle nagels. Zelfs de nagellak die wordt meegeleverd is vegan en cruelty free, want het gaat om nagellak die is goedgekeurd door PETA.

Eigenschappen van de Gel nagellak Set:

 • Nagellak van deze fabrikant is goedgekeurd door PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).
 • In deze set zitten alle noodzakelijke accessoires voor een perfecte manicure, waardoor je niets extra hoeft aan te schaffen.
 • Deze droger heeft een zeer efficiënte werking, dus je kunt er alle gel nagellakken, shellac, soak off, base en top coats mee uitharden.
 • Het is mogelijk om de lamp vooraf in te stellen op 10 seconden, 30 seconden, 60 seconden of op non stop gebruik voor extra gebruiksgemak.
 • Doordat deze droger een opening heeft van 5 cm kun je je hand, inclusief duim, helemaal in het apparaat zetten voor een effectieve droogbeurt.
 • Om je te voorzien van veilige producten, beantwoordt deze set aan de Europese eisen van 2011 en 2015 (EMC, LVC en ROHS) en de nagellakken bevatten gegarandeerd geen stoffen met CMR of verboden ingrediënten op de lijst van EC N°1223/2009.

3. Nageldroger Met UV LED Lamp

In je zoektocht naar de beste nageldroger kom je verschillende varianten tegen. Over het algemeen kiest men vaak voor varianten met een UV lamp, omdat gelnagels en gel nagellak zeer populair zijn. Dit heeft te maken met het feit dat deze nagellak lang mooi blijft en je dus minder vaak de nagels opnieuw hoeft te lakken. Zelfs binnen de categorie nageldrogers met UV lampen zijn er echter verschillen. Zo zijn er varianten voor professionals en er zijn goedkopere varianten voor beginners. Vind jij dat je behoort tot de professionals en neem je daarom alleen genoegen met een professionele nageldroger met een UV lamp? Dan kun je kiezen voor de Nageldroger Met UV LED Lamp. Zoals de Nageldroger Met UV LED Lampnaam doet vermoeden gaat het hier om een nageldroger met een UV LED lamp. Hij is bovendien een model dat uitermate geschikt is voor professioneel gebruik.

Door gebruik te maken van de Nageldroger Met UV LED Lamp, kun je op een professionele en praktische manier je gelnagels of gellak uitharden. Bovendien maakt het niet uit of je de lak alleen op je vingernagels of ook op je teennagels zet. De droger is namelijk perfect te gebruiken voor zowel de handen als de voeten. Je teennagels moeten er toch ook prachtig uitzien? Doordat deze nageldroger een professioneel model is, kan hij gebruikt worden door professionele nagelstylistes. Echter, ook al ben je nog geen professional, dan kun je hem toch gebruiken. Hij heeft namelijk een eenvoudige werking en is ook goed geschikt voor thuisgebruik. Zo heeft hij een Plug & Dry systeem, wat inhoudt dat je de lamp slechts hoeft aan te sluiten en je vervolgens direct aan de slag kunt gaan. Ben je het met ons eens dat dit model de beste nageldroger voor jouw behoeften is?

Eigenschappen van de Nageldroger Met UV LED Lamp:

 • Dit model heeft een levensduur van maar liefst 50.000 uren.
 • Deze nageldroger is perfect voor professionals, maar is ook geschikt voor thuisgebruik.
 • Hij heeft een timerfunctie van 120 seconden, maar je kunt ook kiezen voor de continue functie.
 • Hier gaat het om een krachtig apparaat met een capaciteit van 36 Watt voor een zo efficiënt mogelijk gebruik.
 • Met dit apparaat kun je op een professionele manier gellak en UV topcoats op je vinger- en teennagels drogen.
 • Het compact ontwerp zorgt ervoor dat je het apparaat comfortabel kunt gebruiken, gemakkelijk kunt opslaan en overal mee naar toe kunt nemen.
 • Zelfs als je een klein budget hebt kun je dit apparaat dat geleverd wordt met een stopcontact adapter aanschaffen, want hij is aantrekkelijk geprijsd.
 • Doordat de lampen in het midden van een speciale reflecterende coating zijn bevestigd, vullen de UV-stralen de volledige binnenruimte van het apparaat.
 • Dankzij het Plug & Dry systeem kun je hem super gemakkelijk gebruiken, want je hoeft slechts de UV lamp aan te sluiten en kunt vervolgens direct aan de slag.

4. Medisana ND 850 UV – Nageldroger

We hebben je intussen verteld over 3 top nageldrogers. Als je deze recensies hebt gelezen, heb je gezien dat elk model beschikt over aantrekkelijke eigenschappen. Hierdoor kan het moeilijk lijken om het perfecte model uit te kiezen, ondanks je slechts 5 varianten met elkaar hoeft te vergelijken. Je hoeft echter niet te vrezen, want we helpen je op weg. Dat er verschillende factoren zijn waar je rekening mee dient te houden, weet je inmiddels al. Echter, het hangt helemaal van jouw persoonlijke voorkeuren af welk model het beste bij je past. Zo zoeken sommigen gewoon naar een bepaald type nageldroger. Er zijn ook andere personen die het liefst een professionele droger willen hebben. Je kunt tevens een onderscheid maken tussen nageldrogers voor alleen vingernagels of zowel vingernagels als Medisana ND 850 UV - Nageldrogerteennagels. Is jouw beste nageldroger een professioneel model voor teen- en vingernagels? Kies dan voor de Medisana ND 850 UV – Nageldroger.

Wij vinden dat de Medisana ND 850 UV – Nageldroger een aanrader is, omdat het hier gaat om een professionele UV-nageldroger. Dit betekent dat je van tevoren zeker bent dat het apparaat je nagellak optimaal droogt. Het leuke van dit model is bovendien dat je hem zowel voor het drogen van nagellak op de vinger- als teennagels kunt gebruiken. Hierdoor zien niet alleen je vingernagels er prachtig uit, maar stralen ook je teennagels. Perfect dus voor wanneer je open schoenen of slippers aantrekt. Je wil waarschijnlijk ook weten welke soorten nagellak je met dit apparaat kunt drogen. Met deze nageldroger, die wellicht jouw beste nageldroger is, kun je alle UV lakken en gels uitharden. Doordat de binnenzijde van het apparaat volledig is gespiegeld, wordt er gezorgd voor een gelijkmatige belichting en uitharding. Voor een eenvoudige reiniging is de bodemplaat zelfs uitneembaar. Stel desgewenst de timer met automatische uitschakeling in!

Eigenschappen van de Medisana ND 850 UV – Nageldroger:

 • Voor een eenvoudige reiniging is de bodemplaat van dit apparaat afneembaar.
 • Met dit apparaat kun je zowel nagellak op je vingernagels als teennagels drogen.
 • Er is gezorgd voor een timer van 120 seconden met een automatische uitschakeling.
 • Als je kiest voor deze nageldroger, dan kies je voor een professioneel model van topkwaliteit.
 • Hij is ontworpen om alle UV lakken en geld uit te harden, dus je kunt veel kanten op met dit apparaat.
 • Doordat de binnenzijde van de nageldroger volledig is gespiegeld, kun je rekenen op een gelijkmatige belichting en uitharding.

5. Nageldroger LED Lamp Nagels

We vertellen je nu over de laatste nageldroger uit onze top 5 lijst. Als de andere 4 modellen niet volledig aan je wensen voldeden, dan is dit model wellicht jouw topper. Voordat we je meer vertellen over deze nageldroger, is het eerst belangrijk om vast te stellen waar je precies op let. We hebben namelijk gezien dat sommige personen specifiek op zoek gaan naar professionele nageldrogers. Er zijn tevens personen die geen individuele nageldroger willen hebben, maar liever een nageldroger met de nodige accessoires om meteen aan de slag te gaan. Ook zijn er personen die het belangrijk vinden dat hun nageldroger beschikt over een timer. Op die manier hoef je de tijd niet zelf in de gaten te houden. Nageldroger LED Lamp NagelsIs jouw beste nageldroger een variant met een UV LED lamp, die beschikt over een handige timer? Dan is de Nageldroger LED Lamp Nagels wellicht de beste nageldroger voor jou.

De Nageldroger LED Lamp Nagels is perfect voor personen die graag willen pronken met mooi gelakte nagels, maar die de uithardingstijd niet zelf in de gaten willen houden. Dit apparaat is namelijk speciaal ontworpen om gelnagels uit te harden. Daarom beschikt de nageldroger over een timer met vaste uithardingstijden. Je kunt kiezen voor een uithardingstijd van 30 seconden of 60 seconden. Waarom is er voor deze tijden gekozen? Omdat een uithardingstijd van 60 seconden precies goed is voor het uitharden van transparante kleuren oftewel heldere nagellak. Als je daarentegen donkere kleuren, zwaar gepigmenteerde of intense nagellak zet, dan moet de nagellak 90 seconden uitharden. Nadat je de nageldroger hebt aangesloten in het stopcontact en je je hand in het apparaat steekt, gaat de lamp automatisch aan. Het apparaat knippert vervolgens naar 30 of 60 seconden. Kies dus de gewenste stand en laat het apparaat zijn werk doen.

Eigenschappen van de Nageldroger LED Lamp Nagels:

 • Hij werkt op een golflengte van 365 – 405 nm.
 • Deze nageldroger heeft een lamp met een levensduur van 20.000 uren.
 • Alle gels kun je uitharden met deze nageldroger, die geschikt is voor professioneel gebruik.
 • Bij dit apparaat heb je de mogelijkheid om te kiezen voor een uithardingstijd van 30 seconden of 60 seconden.
 • Of je de nageldroger nou thuis of in een salon gebruikt, hij mag vanwege het elegant design zeker gezien worden.
 • Dit model vergeet je niet per ongeluk aan, omdat hij automatisch aan gaat wanneer je je hand eronder zet en weer automatisch uit gaat wanneer je je hand verwijdert.
 • Je kunt kiezen voor verschillende uithardingstijden, omdat verschillende kleuren nagellak verschillende uithardingstijden hebben; heldere kleuren kun je sneller uitharden dan kleuren met veel pigment.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>