Vind Hier De Beste Neustrimmer Van 2020 Door De Top 5 Te Vergelijken!

Heb je last van ongewenste haargroei in je gezicht? Dan kun je, afhankelijk van de plek van de haargroei, gebruik maken van verschillende middeltjes. Zo kun je voor bijvoorbeeld je baard een scheer- of trimapparaat gebruiken. Echter, wat doe je als je last hebt van ongewenste haargroei in je neus? Die haartjes kun je moeilijk trimmen met een normaal scheerapparaat. Daarom gebruik je een neushaartrimmer oftewel een neustrimmer. Er zijn echter verschillende soorten neustrimmers waar je uit kunt kiezen. Hoe kies je dan voor de beste neustrimmer voor jouw behoeften? Door onder andere te kijken naar het gebruik van een dergelijk apparaat en de meegeleverde opzetstukken. Sommige trimmers kun je namelijk ook gebruiken om je oorharen te trimmen. Beleef nooit meer gênante haarmomenten, lees dit artikel over de top 5 neustrimmers van het jaar en schaf jouw beste neustrimmer vandaag nog aan!

Beste neustrimmer van 2020

In de inleiding van dit artikel hebben we je verteld dat we zullen ingaan op de top 5 neustrimmers van het jaar. Nu vraag je je wellicht af om welke 5 trimmers het precies gaat. Daarom hebben we de onderstaande tabel voor je gecreëerd. In deze tabel zie je de namen van de geweldige neustrimmers netjes op een rijtje staan. Je kunt dus desgewenst jouw beste neustrimmer uitkiezen aan de hand van het merk. Natuurlijk kan het ook voorkomen dat je al ervaring hebt met bepaalde modellen en je aan de hand daarvan een specifiek model uitkiest. Zelfs als je geen van de merken en geen van de modellen kent, hoef je je geen zorgen te maken. We recenseren in dit artikel namelijk elk van de 5 neushaartrimmers afzonderlijk. Je kunt dus aan de hand van de recensies jouw beste neustrimmer uitkiezen.

 Product naam 
1.BaBylissPRO FX7020EMeer info »
2.Panasonic ER 112 B 301Meer info »
3.Philips NT5175/16Meer info »
4.Panasonic ER 412 N 501Meer info »
5.Moser Easy GroomMeer info »

1. BaBylissPRO FX7020E

Als je zoekt naar de beste neustrimmer voor jouw behoeften, dan kun je op verschillende factoren letten. Denk er bijvoorbeeld aan dat je sommige neustrimmers behalve voor het trimmen van je neusharen ook kunt gebruiken om de haartjes in je oren te knippen. Daarnaast is het handig om na te gaan of je het liefst een neushaartrimmer wil hebben die op batterijen werkt of juist een variant die is bevestigd aan een snoer. Sommigen vinden het ook handig om van tevoren te weten of je het apparaatje gemakkelijk kunt reinigen. BaBylissPRO FX7020EDit zorgt namelijk voor een eenvoudig onderhoud van het apparaat zodat een lange levensduur gegarandeerd is. Is jouw ideale trimmer een model dat je gemakkelijk kunt reinigen, dat je ook kunt gebruiken om de haren in je oren te trimmen en dat op batterijen werkt? Dan kies je voor de BaBylissPRO FX7020E.

Wij vinden dat de BaBylissPRO FX7020E wellicht de beste neustrimmer voor jou is, omdat hij gemakkelijk gereinigd kan worden. Zijn kop kun je er immers vanaf halen, waardoor het reinigingsproces wordt vergemakkelijkt. Daarnaast is dit apparaat ontworpen om je neusharen te knippen. Echter, hij kan ook gebruikt worden om de haartjes in je oren te trimmen. Op die manier zie je er elke keer weer fris en goed verzorgd uit. Het apparaat is bovendien voorzien van een circulair knipsysteem. Hierdoor gaat het scheren een stuk veiliger dan wanneer je een schaartje in je neus of oren zou gebruiken. De neushaartrimmer werkt tevens op een AA batterij. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over enige beperking tijdens het scheren. Er is namelijk geen kabel om je bewegingsvrijheid te beperken. Scheer dus naar hartenlust de ongewenste haartjes in je oor of neus weg door deze trimmer te gebruiken!

Kenmerken van de BaBylissPRO FX7020E:

 • Hij is niet geschikt voor nat- en drooggebruik en kan dus enkel droog gebruikt worden.
 • De neushaartrimmer werkt met een AA-batterij, dus je hebt genoeg bewegingsvrijheid.
 • Dit apparaat kan zowel gebruikt worden voor het trimmen van neusharen als oorharen.
 • Doordat je de kop van de neushaartrimmer kunt verwijderen, wordt het reinigingsproces vergemakkelijkt.
 • Zijn motor draait enorm snel, waardoor je geen last krijgt van haartjes die uit je neus of oor worden getrokken.
 • Bij de aanschaf van deze neushaartrimmer krijg je een AA-batterij meegeleverd, dus je kunt meteen aan de slag.
 • Dankzij de ergonomische vormgeving ligt de neushaartrimmer prettig in de hand en is hij gemakkelijk te hanteren.
 • Hij werkt met een circulair knipsysteem, waardoor het scheren wat veiliger is dan wanneer je een schaartje zou gebruiken.

2. Panasonic ER 112 B 301

Zoek je naar de beste neustrimmer voor jouw behoeften? Dan is het handig om verschillende modellen met elkaar te vergelijken. Je bent bij ons dus op het juiste adres. In dit artikel vertellen we je namelijk alleen over de top 5 beste neushaartrimmers van het jaar. Het is hierdoor gemakkelijk om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken en jouw ideaal model uit te kiezen. Voordat je het perfecte model kunt uitkiezen, is het echter van immens belang dat je je verwachtingen op een rij zet. Panasonic ER 112 B 301Op die manier weet je meteen welk model voldoet aan jouw vereisten en welk model niet. Misschien is het voor jou belangrijk dat je het apparaat gedurende een zeer lange tijd zonder problemen kunt gebruiken. Als dat het geval is, dan kennen wij de perfecte trimmer voor jou. Hier verwijzen we naar de Panasonic ER 112 B 301.

De Panasonic ER 112 B 301 is wellicht de beste neustrimmer voor jou, omdat je hem gedurende een enorm lange tijd probleemloos kunt gebruiken. Dit komt doordat hij is voorzien van zelfslijpende SteelWave-mesjes. Doordat de mesjes steeds scherp zijn, kun je er met plezier keer op keer gebruik van maken. Er komen bovendien geen extra kosten bij kijken, omdat je niet keer op keer nieuwe mesjes hoeft aan te schaffen. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit apparaat is dat hij op batterijen werkt. Dit betekent dat je altijd genoeg bewegingsvrijheid hebt wanneer je de haartjes in je neus wil trimmen. Je kunt bovendien maar liefst 30 minuten achter elkaar doorgaan, want pas daarna hoef je de batterijen weer op te laten. Dankzij het lichte gewicht van de trimmer, neem je hem zelfs gemakkelijk met je mee wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat.

Kenmerken van de Panasonic ER 112 B 301:

 • Dit apparaat is enkel droog te gebruiken.
 • Je kunt deze trimmer gemakkelijk schoonspoelen nadat je de ongewenste haartjes hebt getrimd.
 • Zijn batterijen hebben een gebruiksduur van maar liefst 30 minuten dus je kunt rustig de haartjes in je neus trimmen.
 • Deze neushaartrimmer beschikt over zelfslijpende SteelWave-mesjes, waardoor je er gedurende een lange tijd probleemloos gebruik van kunt maken.
 • Doordat dit apparaat licht is in gewicht, slechts 59 gram weegt en een compact formaat heeft, is hij perfect om met je mee te nemen wanneer je bijvoorbeeld op reis gaat.

3. Philips NT5175/16

In jouw zoektocht naar de beste neustrimmer kom je verschillende modellen tegen. Je ziet tevens dat de verschillende trimmers verschillende functies en specificaties hebben. Het ligt dus aan jou om na te gaan welk model beschikt over de eigenschappen die voor jou belangrijk zijn. Vind je het super vervelend wanneer je een neushaartrimmer gebruikt en het apparaat trekt de haartjes uit in plaats van ze te scheren? Dan is het handig om te kiezen voor een trimmer met een geavanceerd beveiligingssysteem. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Philips NT5175/16. Philips NT5175/16Deze trimmer is wellicht de beste neustrimmer voor jou, omdat hij een geavanceerd beveiligingssysteem heeft dat uittrekken van de haartjes, wondjes en sneetjes voorkomt. Om precies te zijn, gaat het hier om de revolutionaire ProtecTube-technologie, waarbij het knipelement door een superdun scheerbladkapje met afgeronde uiteinden wordt beschermd om huidirritatie te voorkomen. Het knipelement trekt tevens niet aan het haar.

Wanneer je gebruik maakt van de Philips NT5175/16, dan ervaar je meteen het gemak van een dergelijk apparaat. Hij is namelijk wel een neushaartrimmer, maar kan ook in het oor gebruikt worden. Dit komt doordat hij een ideale hoek heeft om haar in het oor, neus en zelfs de wenkbrauwen te bereiken. Zelfs voor je nek en bakkebaarden kun je deze trimmer goed gebruiken. Ongewenste haren worden door dit apparaat altijd efficiënt verwijderd. Je krijgt bovendien verschillende opzetstukken meegeleverd, waardoor je er goed verzorgd uit kunt zien. Als je eenmaal bezig bent de haartjes te knippen, dan wil je niet urenlang bezig zijn. Daar heeft de fabrikant van dit apparaat rekening mee gehouden. Daarom hebben zowel het knipelement als het kapje zeer precieze en scherpe scheersleuven. Samen zogen deze ervoor dat alle haren snel en effectief geschoren worden. Na gebruik reinig je de trimmer en kammen gemakkelijk onder de kraan.

Kenmerken van de Philips NT5175/16:

 • Je krijgt een AA-batterij meegeleverd, waardoor je meteen aan de slag kunt gaan.
 • Zijn messen hoeven nooit geolied te worden, waardoor je het apparaat eenvoudig kunt onderhouden.
 • Hij beschikt over een geavanceerd beveiligingssysteem dat uittrekken van de haartjes, wondjes en sneetjes voorkomt.
 • Er wordt gebruik gemaakt van een dubbel-geslepen knipelement voor minder wrijving, waardoor de mesjes zeer scherp zijn.
 • Zowel de trimmer als de kammen zijn volledig afspoelbaar en kunnen dus gemakkelijk worden schoongemaakt onder de kraan.
 • Door gebruik te maken van de wenkbrauwkammen van 3 of 5 mm en de baardkam van 3 mm kun je het haar netjes op 1 lengte trimmen.
 • Zelfs wanneer het apparaat nat is kun je hem gemakkelijk vasthouden en bedienen, want hij beschikt over zacht rubber voor een optimale grip.
 • Dankzij de DualCut precisietrimmer is het gemakkelijk om je gezichtsbeharing te trimmen en te modelleren met veel nauwkeurigheid en controle.
 • Doordat er een zacht etui wordt meegeleverd, kun je zowel de wenkbrauwkammen, het hulpstuk voor de detailtrimmer, de baardkam en de borstel netjes opbergen.
 • Bij aankoop van de neushaartrimmer krijg je er een detailtrimmer en 3 kammen bij zodat je behalve de haren van je neus en oor ook je bakkebaarden, nekharen en snor kunt bijwerken en modelleren.

4. Panasonic ER 412 N 501

Je leest dit artikel omdat je zoekt naar de beste neustrimmer voor jouw behoeften. Intussen hebben we je verteld over 3 van de 5 top modellen. Ben je echter het perfecte model nog niet tegengekomen? Maak je dan geen zorgen, want we recenseren nog 2 super neushaartrimmers. Voordat je het ideale model kunt uitkiezen, is het handig als je weet waar je precies naar op zoek bent. Zo vinden sommige gebruikers het belangrijk dat een neushaartrimmer ook in staat is om andere ongewenste haartjes te verwijderen. Panasonic ER 412 N 501Denk bijvoorbeeld aan haren in de oren. Er zijn zelfs trimmers die gebruikt kunnen worden om je bakkebaarden en snor te modelleren. Bij het uitkiezen van het ideale model kun je tevens letten op het gewicht en formaat van het apparaat. Kleine, lichte trimmers kun je eenvoudig met je meenemen wanneer je gaat reizen. Klinkt een licht model voor de neus en oren perfect?

Als je antwoord op de bovenstaande vraag “ja” is, dan kennen wij de beste neustrimmer voor jou, namelijk de Panasonic ER 412 N 501. Dit model kun je behalve voor het knippen van je neusharen ook gebruiken om de haren in je oren te trimmen. Je hoeft je dus helemaal geen zorgen meer te maken over uitstekende haren, want het apparaat zorgt ervoor dat deze haartjes worden verwijderd. Hij heeft zelfs een spitse bovenkant, waardoor je diep in je neus of oor kunt komen. Super handig voor personen met veel haargroei op deze plekken. Een andere handige eigenschap van deze neushaartrimmer is dat hij waterbestendig is. Je kunt hem dus gerust gebruiken om ongewenste haartjes in het bad te trimmen. Dankzij de zelfslijpende SteelWave mesjes ben je tevens gegarandeerd van topkwaliteit. Neem de Panasonic ER 412 N 501 bovendien gemakkelijk met je mee, want hij weegt slechts 64 gram.

Kenmerken van de Panasonic ER 412 N 501:

 • Doordat de trimmer waterbestendig is, kun je hem ook in de badkamer gebruiken.
 • Met dit apparaat kun je zowel de haartjes in je neus als in je oren gemakkelijk trimmen.
 • Je kunt het apparaat gemakkelijk overal mee naartoe nemen, want hij weegt slechts 64 gram.
 • De zelfslijpende SteelWave mesjes zorgen ervoor dat je verzekerd bent van optimale prestaties.
 • Er is bij deze neushaartrimmer gezorgd voor een spitse bovenkant, dus je kunt diep in de neus of het oor komen.

5. Moser Easy Groom

Op zoek naar de beste neustrimmer voor jouw behoeften? Je kunt gemakkelijk het ideale model vinden als je weet welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Zo zijn er personen die het belangrijk vinden dat ze met hun neushaartrimmer ook andere ongewenste haren kunnen knippen. Weer anderen willen het liefst een trimmer hebben met meerdere opzetstukken, zodat ze volledige controle hebben tijdens het verwijderen van ongewenste haren. Behoor jij tot beide bovengenoemde categorieën? Dan kennen wij de perfecte neushaartrimmer voor jou. We verwijzen hier naar de Moser Easy Groom. Moser Easy GroomDit apparaat is wellicht de beste neustrimmer voor jou, omdat je hem behalve voor het trimmen van je neusharen ook kunt gebruiken om andere ongewenste haren te verwijderen. Denk hier aan de ongewenste haren in je oren en ongewenste haren bij je wenkbrauwen. Je wil er waarschijnlijk zoals vele anderen altijd goed verzorgd uitzien. Daarom is een dergelijk apparaat perfect voor jou.

Met de Moser Easy Groom zorg je er namelijk voor dat je er altijd goed verzorgd uitziet. Je wenkbrauwen werk je namelijk gemakkelijk zelf bij en als je ongewenste oor- en neusharen hebt, kun je die ook eenvoudig verwijderen. Deze neushaartrimmer geeft je bovendien volledige controle tijdens het verwijderen van de ongewenste haren. Dit komt doordat hij beschikt over een trimopzetstukje voor het verwijderen van het haar in je oren en neus. Daarnaast komt hij met een ander opzetstuk, namelijk een wenkbrauwopzetstuk, voor het gemakkelijk bijwerken van je wenkbrauwen. Doordat er ook een kammetje wordt meegeleverd voor het bijwerken van je wenkbrauwen, is dit proces ene fluitje van een cent. Het reinigen van de trimmer is tevens zeer gemakkelijk, want hij is waterdicht. Je kunt hem na gebruik dus gerust even afspoelen onder de kraan. Dit apparaat werkt op een accu, dus je kunt hem na gebruik gemakkelijk weer opladen.

Kenmerken van de Moser Easy Groom:

 • Aangezien deze trimmer waterdicht is, kun je hem gemakkelijk schoonmaken.
 • Hij heeft een relatief stille werking, dus je kunt op elk gewenst moment je ongewenste haartjes verwijderen.
 • Doordat de neushaartrimmer op een accu werkt, ben je afhankelijk van een stopcontact als je hem wil opladen.
 • De trimmer komt niet met een bewaaretui, dus je kunt de verschillende accessoires op een vaste plek bewaren.
 • Dit apparaat is multifunctioneel, want je kunt hem gebruiken om de ongewenste haren in je oren, neus en wenkbrauwen te verwijderen.
 • Er worden 2 opzetstukken en een kammetje meegeleverd, zodat je volledige controle hebt tijdens het verwijderen van de ongewenste haartjes.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>