Op Zoek Naar De Beste Popcornmachine Van 2020? Hier Vind Je Hem!

Een popcornmachine is een leuk toestel om een (kinder)feest gezelliger te maken. De gasten zien immers hoe de popcorn wordt gebakken en kunnen vervolgens lekker warme popcorn eten. Echter, ook als je het apparaat niet wil gebruiken op feestjes, komt hij goed van pas. Je kunt er immers ook gewoon popcorn mee bakken voor een filmavond of wanneer je trek hebt in vers gebakken popcorn. Om de beste popcornmachine uit te kiezen, houd je rekening met verschillende factoren, zoals het vermogen en de capaciteit van het toestel. Je gaat tevens na hoe de verschillende modellen werken. Sommige popcornmachines werken bijvoorbeeld met hete lucht terwijl andere varianten olie nodig hebben. Daarnaast kun je nagaan of je de verschillende toestellen gemakkelijk kunt schoonmaken en of je er nuttige accessoires bij krijgt. Het design kan zelfs een rol spelen. Lees dus snel dit artikel en vind gemakkelijk de beste popcornmachine voor jouw behoeften.

Beste popcornmachine van 2020

Door dit artikel te lezen, kun je gemakkelijk de beste popcornmachine voor jouw behoeften vinden. Hoe vergemakkelijken we jouw zoektocht? We hebben gekeken naar verschillende topkwaliteit en populaire popcornmachines. Vervolgens hebben we uit het enorm groot aanbod de top 5 geselecteerd. De namen van deze top 5 zie je in de onderstaande tabel. We begrijpen bovendien dat het moeilijk is om een keuze te maken als je niet bekend bent met de specificaties van de verschillende modellen. Daarom hebben we ook elk van de machines individueel gerecenseerd. Zo kom je alles over de popcornmachines te weten. Je kunt op die manier de specificaties en kenmerken van de verschillende topvarianten met elkaar vergelijken. Hierdoor concludeer je welk model het beste bij je past. Je hoeft er niet veel voor te doen; lees gewoon dit artikel, maak je vergelijking en vind vandaag nog jouw beste popcornmachine!

 Product naam 
1.Gadgy Retro Popcorn machine
Meer info »
2.Gadgy Klassieke Popcorn MachineMeer info »
3.Princess 01.292986.01.001 Popcorn MakerMeer info »
4.Princess 292985 - PopcornmakerMeer info »
5.United Entertainment - Popcorn MakerMeer info »

1. Gadgy Retro Popcorn machine

Velen van ons zijn dol op de popcorn die bij theaters of in de bioscoop wordt verkocht. We weten echter dat deze popcorn niet altijd gezond is, omdat het met olie of boter wordt gebakken. Wist je dat er een gezondere manier is om popcorn te bakken? Je kunt immers ook popcorn bakken zonder olie of boter. Hierdoor zorg je voor een veel gezondere snack. Is daarom de beste popcornmachine voor jou een variant die je de mogelijkheid geeft om heerlijke popcorn te bakken zonder olie of boter? Dan kun je kiezen voor de Gadgy Retro Popcorn machine. Dit apparaat is wellicht de beste popcornmachine voor jou, omdat hij er zonder olie of boter voor zorgt dat je heerlijke popcorn kunt bakken. Gadgy Retro Popcorn machineJe geniet op die manier van een veel gezondere snack, die je ook vaker kunt nuttigen. Maak dus regelmatig een bakje popcorn klaar.

Dat je een gezondere snack kunt maken in de Gadgy Retro Popcorn machine is zeker meegenomen. Het is echter ook belangrijk dat je gemakkelijk gebruik kunt maken van het apparaat. Daar heeft de fabrikant van dit model ook rekening mee gehouden. Daarom hoef je slechts een handje vol mais in de popcornmaker te zetten, het apparaat in te schakelen en vervolgens hoor je hoe de mais wordt omgetoverd in popcorn. Binnen slechts 3 minuten kun je genieten van gezondere, caloriearme en vetvrije popcorn. Dit komt doordat de machine werkt op basis van hete lucht die in het apparaat circuleert en de maiskorrels verwarmt. Doordat de popcornmaker zo een eenvoudige werking heeft, kan hij gebruikt worden door jong en oud. Nadat de popcorn is gebakken, kun je hem nog lekkerder maken door er suiker, zout of een andere smaak aan toe te voegen.

Eigenschappen van de Gadgy Retro Popcorn machine:

 • Hij is eenvoudig in gebruik.
 • Dit apparaat werkt op basis van hete lucht.
 • Zowel jong als oud kan met deze popcornmaker werken.
 • Met dit apparaat kun je een lekkere, gezonde snack bereiden.
 • Zijn deksel kan als maatschepje voor het mais gebruikt worden.
 • De losse onderdelen van dit apparaat kun je eenvoudig schoonmaken.
 • Je mag er geen olie, boter, suiker, zout of andere toevoegingen in doen.
 • Wanneer de popcorn reeds is gebakken, kun je er desgewenst een extra smaak aan toevoegen.
 • Dankzij het mooi, retro design staat deze popcornmaker van 25,5 x 13 x 13 cm prachtig in je keuken.
 • Per keer kun je 40 gram droge maiskorrels gebruiken, want als je de machine teveel vult, dan gaat hij zelf uit om oververhitting te voorkomen.

2. Gadgy Klassieke Popcorn Machine

Vaak wanneer we denken aan popcornmachines, denken we aan de varianten die we in de bioscoop of bij kermissen zien. Dergelijke machines zijn echter relatief groot en vaak minder geschikt voor gebruik in huis. Je kunt echter ook gewoon kiezen voor een popcornmaker voor in huis. Daarbij is het belangrijk om na te gaan hoe je jouw popcorn het liefst bakt. Sommige personen willen het liefst olie of boter toevoegen aan de popcorn. Dan gebruiken ze liever geen hete-luchtpopcornmaker. Dergelijke varianten werken namelijk alleen met hete lucht. Het voordeel van dergelijke varianten is dat je vetvrije popcorn bereidt. Hierdoor is je snack gezond. Klinkt een dergelijk model waar je vetvrije popcorn mee kunt maken als de beste popcornmachine voor jou? Dan kies je voor de Gadgy Klassieke Popcorn Machine. Gadgy Klassieke Popcorn MachineWij vinden dat dit model de beste popcornmachine voor jou is, omdat je er 100% vetvrije popcorn mee kunt maken.

Met de Gadgy Klassieke Popcorn Machine kun je thuis de lekkerste popcorn maken. Je hoeft je kinderen dus niet meer te brengen naar de bioscoop om popcorn voor hen te kopen, want je bereidt de popcorn gemakkelijk thuis. Hierdoor is de popcornmaker ook perfect voor kinderfeestje. Bovendien gaat het hier om een gezonde snack, die in een mum van tijd wordt bereidt. Dit komt doordat de machine werkt met hete lucht. Nadat de popcorn is klaargemaakt, kun je er zelf olie, boter, suiker, zout of een andere smaak aan toevoegen. Wanneer je je popcorn eenmaal hebt bereidt, kun je de popcornmaker gemakkelijk reinigen en vervolgens eenvoudig opbergen. Hij heeft namelijk een relatief compact formaat van 40 x 26 cm. Wist je dat 25 gram zelfgemaakte popcorn slechts 31 calorieën bevat en dat het meer antioxidanten bevat dan fruit? Je eet dus verantwoord en kunt toch optimaal van de popcorn genieten!

Eigenschappen van de Gadgy Klassieke Popcorn Machine:

 • 25 gram zelfgemaakte popcorn bevat slechts 31 calorieën.
 • Met deze popcornmaker kun je een 100% vetvrije snack maken.
 • Er zitten meer antioxidanten in zelfgemaakte popcorn dan in fruit.
 • Wanneer je zelfgemaakte popcorn eet, krijg je diverse vitamines, ijzer, zink en kalium binnen.
 • Dit apparaat is perfect voor thuisgebruik, want hij heeft een relatief compact formaat en een eenvoudige werking.
 • In dit apparaat mag je geen olie, boter, zout, suiker of andere smaakstoffen zetten, omdat het apparaat werkt met hete lucht.
 • Desgewenst kun je na het bereiden van de popcorn olie, boter, suiker, zout of andere smaakstoffen toevoegen aan de popcorn.
 • Door zelfgemaakte popcorn te eten, krijg je een ruime hoeveelheid aan voedingsvezels binnen, die goed zijn voor je darmwerking en algehele spijsvertering.

3. Princess 01.292986.01.001 Popcorn Maker

Wie is nou niet dol op die alom bekende filmsnack popcorn? Popcorn is de ideale snack terwijl je een film bekijkt, omdat het je niet teveel vult, je kleding niet vies maakt en het gewoon lekker is. Daarom is het een goed idee om een popcornmaker in huis te hebben. Klinkt een variant waar je in 3 minuten je eigen verse popcorn mee kunt poffen als de beste popcornmachine voor jou? Als een dergelijk model ideaal klinkt, dan kun je kiezen voor de Princess 01.292986.01.001 Popcorn Maker. Dit model is wellicht de beste popcornmachine voor jou, omdat je er in een handomdraai verse popcorn mee kunt poffen. Je hebt namelijk slechts 3 minuten nodig om heerlijke popcorn te bereiden. Princess 01.292986.01.001 Popcorn MakerDe popcorn die je zelf hebt gemaakt kun je bovendien naar verzadiging eten, want popcorn is laag in calorieën. Popcorn is tevens de ideale snack voor tijdens een kinderfeestje.

Nadat je de popcorn hebt gepoft in de Princess 01.292986.01.001 Popcorn Maker kun je desgewenst zout, suiker, tacokruiden, speculaaskruiden, gesmolten chocolade of andere smaakmakers toevoegen om de popcorn een nog lekkerdere smaak te geven. Je kunt tevens het maatbekertje gebruiken om gesmolten boter af te meten en in het apparaat toe te voegen. Zo maak je iets minder gezonde, maar toch lekkere popcorn. Een van de aantrekkelijke eigenschappen van deze popcornmaker is dat je direct ziet hoe de mais wordt omgetoverd in popcorn. Het apparaat beschikt namelijk over een transparant deksel. Je kunt tevens het maatbekertje gebruiken om de juiste hoeveelheid pofmaïs toe te voegen. Wanneer alle maiskorrels zijn gepoft, heb je de mogelijkheid om de machine bij te vullen zonder hem uit te schakelen. Nadat je popcorn is gepoft, kun je de losse onderdelen van de popcornmachine in de vaatwasmachine reinigen.

Eigenschappen van de Princess 01.292986.01.001 Popcorn Maker:

 • Voor extra feestelijke popcorn voeg je een eigen smaak toe.
 • Je kunt met dit apparaat binnen 3 minuten een volle schaal popcorn maken.
 • Zelfgemaakte popcorn is de ideale snack met weinig calorieën en toch vullend.
 • Dit apparaat is perfect voor kinderfeestjes, want hij beschikt over een transparant deksel waarop het poffen te zien is.
 • De onderdelen van dit apparaat zijn vaatwasmachinebestendig, waardoor je het apparaat gemakkelijk kunt schoonmaken.

4. Princess 292985 – Popcornmaker

Ben jij dol op een grote schaal popcorn wanneer je naar een film of tv serie kijkt? Misschien vind je popcorn zelfs zo lekker dat je deze snack ook gewoon lust wanneer je bijvoorbeeld na een lange dag thuis komt. Als je na het werk naar huis gaat, kan het dat je niet gemakkelijk een plek vindt waar je verse popcorn kunt kopen. Dit is echter geen probleem als je een eigen popcornmachine in huis hebt. Je kunt een dergelijk apparaat namelijk ook gewoon gebruiken wanneer je trek hebt in popcorn. Hij hoeft niet alleen gebruikt te worden voor filmavonden of bij kinderfeestjes. Is daarom de beste popcornmachine voor jou een variant voor thuisgebruik met een mooi design? Princess 292985 - PopcornmakerDan kun je kiezen voor de Princess 292985 – Popcornmaker. Dit model is zeker een aanrader, omdat hij een mooi design met een silverspray afwerking heeft. Hij mag dus zeker gezien worden.

De Princess 292985 – Popcornmaker is tevens de beste popcornmachine voor jou, omdat hij van een handvol pofmaïs in minder dan 3 minuten een grote schaal popcorn maakt. Doordat deze popcorn wordt gepoft zonder boter of olie, is hij de ideale lage caloriesnack. Wil je even niet denken aan je dieet en ga je gewoon voor heerlijke popcorn? Dan kun je ook suiker, boter, zout of andere smaakmakers aan de gepofte popcorn toevoegen. Als je boter lekker vindt met je popcorn, dan kun je gemakkelijk boter toevoegen. De machine beschikt namelijk over een maatbakje, waar je boter in gesmolten kan worden. Je krijgt er zelfs leuke recepten bij voor chocolade popcorn, popcorn met nootjes en zelfs karamel popcorn. Jouw popcorn is dus nooit saai. Het apparaat laat je bovendien zien wanneer hij aanstaat, want hij heeft een indicatielampje. Voor een eenvoudige reiniging, is er gezorgd voor een afneembaar deksel.

Eigenschappen van de Princess 292985 – Popcornmaker:

 • Wanneer dit apparaat aanstaat, zie je dat, want er is gezorgd voor een indicatielampje.
 • Doordat je geen olie of boter gebruikt in dit apparaat, zorg je voor de ideale lage caloriesnack.
 • Binnen slechts 3 minuten kun je een handvol pofmaïs omtoveren tot een grote schaal popcorn.
 • Je krijgt er leuke recepten bij voor karamel popcorn, popcorn met nootjes en chocolade popcorn.
 • In het meegeleverde maatbakje kun je boter smelten om vervolgens over de gepofte popcorn te schenken.

5. United Entertainment – Popcorn Maker

Als je zoekt naar de beste popcornmachine voor jouw behoeften, dan ben je bij ons op het juiste adres. We vertellen je in dit artikel namelijk over de top 5 popcornmakers van het jaar. Intussen heb je de recensies over de eerste 4 popcornapparaten gelezen. Heb je echter jouw ideale machine nog niet gevonden? Maak je dan geen zorgen, want het model dat we nu zullen recenseren is wellicht perfect voor jou. Wat dacht je van een popcornmaker, die ideaal is voor thuisgebruik, maar ook perfect tot zijn recht komt op een kinderfeestje? Als een dergelijk model je aantrekt, dan kun je kiezen voor de United Entertainment – Popcorn Maker. Dit model is wellicht de beste popcornmachine voor jou, omdat hij er schattig uitziet. United Entertainment - Popcorn MakerHet is hierdoor voor jong en oud prettig om hem te gebruiken en om ernaar te kijken terwijl er popcorn in wordt gepoft.

Bovendien is het prettig wanneer je weet dat je niet op zoek hoeft te gaan naar een winkel die popcorn verkoopt, omdat je je eigen verse popcorn gewoon thuis poft. Of je de popcorn nou zelf poft of iemand anders in huis dit laat doen; in beide gevallen is het prettig om te zien hoe mais wordt omgetoverd in popcorn. Je bereidt met de United Entertainment – Popcorn Maker bovendien een gezonde snack, want je hoeft in de popcornmachine geen olie of boter te zetten. Zet dus gerust de mais in het apparaat en wacht tot de popcorn omhoog plopt. Nadat je hem hebt gebruikt, is het gemakkelijk om de machine te reinigen. Hierna is hij dus klaar voor de volgende keer wanneer je weer verse popcorn lust. Als je je kinderfeest extra speciaal wil maken, dan kun je naast deze popcornmachine ook een suikerspinmachine kopen!

Eigenschappen van de United Entertainment – Popcorn Maker:

 • Het is gemakkelijk om de popcornmachine te reinigen.
 • Deze popcornmaker werkt op netstroom, dus je hoeft je geen zorgen te maken over een lege accu.
 • Dit model komt overal goed tot zijn recht en mag zeker gezien worden, omdat hij een schattig design heeft.
 • Doordat hij geen olie of boter gebruikt, kun je in deze machine een heerlijke en bovenal gezonde snack bereiden.
 • Bij het poffen van popcorn in deze machine hoef je geen olie of boter toe te voegen, want het apparaat werkt op basis van hete lucht.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>