• Home
 • Printers

De Beste Printer Van 2020? Vergelijk De Top 10 En Maak Een Keus Voor de beste All In One Voor Thuisgebruik!

We moeten allemaal weleens een document uitprinten. Denk bijvoorbeeld aan een sollicitatiebrief of een schoolverslag. Sommigen van ons willen ook foto’s uitprinten. In beide gevallen zoek je naar de beste printer voor jouw behoeften.

Beste printer van 2020

 Product naaminfo 
1.
HP ENVY 4526 All-in-One
All-in-one inkjet printerMeer info »
2.
Canon PIXMA MG5750
All-in-one inkjet fotoprinterMeer info »
3.
HP ENVY Photo 6234 All-in-One7 maanden Instant Ink cadeauMeer info »
4.
Canon PIXMA TS3150All-in-one inkjet printerMeer info »
5.
HP Color LaserJet Pro MFP M477fdwHP Color LaserJet Pro MFP M477fdwMeer info »
6.
Samsung Xpress SL-M2026W
Laserprinter (alleen printen)Meer info »
7.
Epson Expression Home XP-342
All-in-One inkjet fotoprinterMeer info »
8.
HP OfficeJet Pro 8715 e-All-in-OneAll-in-one inkjet printer (kleur)Meer info »
9.
HP ENVY 5030 All-in-oneAll-in-one inkjetprinterMeer info »
10.
Canon PIXMA TS6150
All-in-one inkjet printerMeer info »

Vind de beste printer van 2020 hier! In dit artikel vertellen we je over de 10 best verkochte printers van 2020. Om jouw zoektocht naar de beste printer voor jouw behoeften te vergemakkelijken, hebben we de bovenstaande tabel gecreëerd. In deze tabel zie je om welk type printer het gaat en eventueel welke extra’s je erbij krijgt. Bekijk dus de tabel, lees de recensies en kies de beste printer voor jouw behoeften uit.

Het vinden van het ideale model is een fluitje van een cent als je weet waar je op moet letten. Ga eerst na wat je wil printen of welke mogelijkheden voor jou belangrijk zijn. Aan de hand daarvan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een printer met of zonder kopieer- en scanmogelijkheid. Vervolgens kijk je of je een inkjetprinter of juist een laserprinter in huis haalt. Met een inkjetprinter kun je foto’s printen, heb je de mogelijkheid om veel en snel te printen en kun je vaak ook scannen en kopiëren. Een laserprinter is ideaal voor teksten printen, veel en snel printen, lang doorprinten en ook scannen en kopiëren.

1. HP ENVY 4526 All-in-One

HP ENVY 4526 All-in-OneWanneer je op zoek gaat naar de beste printer, dan ga je van tevoren eerst na wat je precies met het apparaat wil doen. Als je in staat wil zijn om met de printer te printen, scannen en kopiëren, dan kun je het liefst een all-in-one printer aanschaffen. Dergelijke printers beschikken over alle 3 mogelijkheden, namelijk uitprinten, scannen en ook kopiëren. Wij kennen een all-in-one printer, die wellicht goed bij je zal passen. Hier verwijzen we naar de HP ENVY 4526 All-in-One. Met deze printer heb je veel mogelijkheden. Bovendien kunnen taken met deze printer razendsnel worden uitgevoerd. Het is zelfs mogelijk om draadloos te printen. Daarnaast kun je met dit apparaat, dat wellicht de beste printer voor jou is, professionele foto’s en documenten in slechts enkele stappen uitprinten.

Als we kijken naar de eigenschappen van de HP ENVY 4526 All-in-One, dan zien we dat deze printer met Wi-Fi ideaal is voor thuis. Je kunt onder andere draadloos via het netwerk printopdrachten versturen, maar je hebt ook de mogelijkheid om je smartphone of tablet direct met de printer te verbinden. Hiervoor is er geen Wi-Fi nodig. Wanneer je het een en ander wil instellen op de printer, dan hoef je niet steeds terug te gaan naar je PC. De printer is namelijk voorzien van een 5,5 cm groot touchscreen. Via dit scherm kun je de printer instellen, zonder de PC te gebruiken. Daarnaast zorgt de printer voor een printresolutie van 1.200 bij 4.800 dpi. Hierdoor is het apparaat ideaal voor het afdrukken van foto’s. Er is zelfs gezorgd voor een “stille modus”, waarbij de printer tijdelijk minder geluid maakt. Ideaal voor printen in de late uurtjes!

Voordelen van de HP ENVY 4526 All-in-One:

 • Dit apparaat is aantrekkelijk geprijsd.
 • Met HP Instant Ink kun je 15 pagina’s per maand gratis printen.
 • Dankzij de stille modus maakt de printer tijdelijk minder geluid tijdens het uitvoeren van printopdrachten.
 • Deze printer heeft een hoge printresolutie van 1.200 bij 4.800 dpi, waardoor je met dit apparaat ook foto’s kunt printen.
 • Hij beschikt over een automatisch uitschuifbare uitvoerlade, waardoor printjes na het afdrukken niet op de grond vallen.

Nadelen van de HP ENVY 4526 All-in-One:

 • De prijs van de inktcartridges kan tegenvallen als je een klein budget hebt.
 • Aangezien de printer geen kleurenscherm heeft, kun je informatie er minder gemakkelijk van aflezen.
Klik hier voor de beste prijs

2. Canon PIXMA MG5750

Canon PIXMA MG5750We komen op verschillende plekken printers tegen. Denk bijvoorbeeld aan printers op kantoren, in banken en natuurlijk ook printers bij mensen thuis. Afhankelijk van hoeveel je wil printen en de mogelijkheden die je wil hebben, kun je de beste printer voor jouw behoeften uitkiezen. Ben je op zoek naar een thuisprinter waar je mee kunt printen, scannen en kopiëren? Als een dergelijke printer perfect klinkt, dan is de Canon PIXMA MG5750 wellicht de beste printer voor jou. Dit apparaat kun je namelijk eenvoudig thuis verbinden en er vervolgens mee printen, scannen en kopiëren. De hoogwaardige printer is bovendien aantrekkelijk geprijsd, waardoor je hem ook met een klein budget kunt aanschaffen. Printen met dit apparaat betekent kiezen voor prachtige details. Je kunt met deze printer dus ook gemakkelijk foto’s afdrukken. Deze foto’s zijn zeer gedetailleerd, hebben diepere zwarttinten en beschikken over levendige roodtinten.

Er is bij de Canon PIXMA MG5750 printer gezorgd voor 5 gescheiden inktcartridges. Dankzij deze inktpatronen is elk document of elke foto die je afdrukt van topkwaliteit. De printer beschikt daarnaast over de FINE-technologie en een printresolutie van 4.800 dpi. Dankzij de ISO ESAT-snelheden van 12,6 ipm voor zwart-wit en 9,0 ipm voor kleur kun je een foto van 10 x 15 cm zonder witrand binnen ongeveer 41 seconden uitprinten. Dit is super snel. Je kunt dus gemakkelijk en snel al je (eventueel bewerkte) vakantiefoto’s in een handomdraai uitprinten. Aangezien deze printer een all-in-one model is, kun je er ook mee scannen en kopiëren. Ook deze handelingen verlopen snel. Bovendien heb je de mogelijkheid om vanaf je smartphone te printen en scannen door gebruik te maken van de Canon PRINT-app en Wi-Fi Direct.

Voordelen van de Canon PIXMA MG5750:

 • Opdrachten kunnen draadloos via Wi-Fi verstuurd worden.
 • In een mum van tijd kun je documenten en foto’s afdrukken.
 • Afbeeldingen kunnen met deze printer randloos worden afgedrukt.
 • Dankzij de Airprint mogelijkheid kun je draadloos vanaf je iPhone of iPad printen.
 • Je kunt meer pagina’s afdrukken voor je geld, want je kunt XL-cartridges in de printer zetten.
 • Papier kan bespaard worden dankzij de automatische functie voor het dubbelzijdig afdrukken.
 • Deze printer heeft een hoge printresolutie van 1.200 x 4.800, waardoor je de printer ook kunt gebruiken om foto’s te printen.

Nadelen van de Canon PIXMA MG5750:

 • Bij deze printer is de standaard papierlade niet afgesloten, dus papier kun je na gebruik het liefst verwijderen.
 • Vergeleken met andere thuisprinters, is deze printer met een afmeting van 45,5 x 36,9 x 14,8 cm relatief groot.
Klik hier voor de beste prijs

3. HP ENVY Photo 6234 All-in-One

HP ENVY Photo 6234 All-in-OneAls je zoekt naar de beste printer voor jouw behoeften, dan ga je natuurlijk eerst na waar je de printer voor wil gebruiken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je een printer nodig hebt om verschillende documenten uit te printen en om regelmatig foto’s af te drukken. Misschien wil je ook in staat zijn om met de printer te scannen. Als dit precies is wat je in gedachten had, dan kun je kiezen voor de HP ENVY Photo 6234 All-in-One printer. Dit model is de beste printer voor jou, omdat hij je in de gelegenheid stelt om foto’s met een hoge resolutie en zonder witranden uit te printen. Je kunt bovendien 7 maanden gratis printen met Instant Ink. Wil je papier besparen? Dan is het handig om dubbelzijdig te printen. Dit hoeft niet handmatig te gebeuren als je deze printer in huis hebt. De printer kan namelijk eenvoudig dubbelzijdig printen.

Zoals je waarschijnlijk al weet, kunnen verschillende printers voor specifieke doeleinden gebruikt worden. Als je dus een printer wil aanschaffen voor op kantoor, dan heb je een ander model nodig dan wanneer je een printer zoekt voor thuis. De HP ENVY Photo 6234 All-in-One printer is een model dat speciaal voor thuisgebruik is ontworpen. Als je een apparaat voor thuis aanschaft, dan kies je meestal voor een compact model. Dergelijke modellen zijn namelijk eenvoudiger om op te bergen en ook om een plek te geven. Dit is ook het geval bij deze printer. Hij heeft een compact formaat zodat je hem gemakkelijk een plek kunt geven op je bureau. Daarnaast heeft de printer een hoge printsnelheid van 12 zwart-wit pagina’s per minuut. Al je documenten worden dus razendsnel uitgeprint. Dit apparaat zorgt ook voor gedetailleerde foto’s, dankzij de resolutie van 1.200 bij 1.200.

Voordelen van de HP ENVY Photo 6234 All-in-One:

 • Draadloos printen wordt door deze printer ondersteund.
 • Er is gezorgd voor een fotopapierlade, dus je kunt fotopapier apart bewaren van vellen voor tekstprints.
 • Hij heeft een hoge afdrukresolutie van 1.200 dpi bij 1.200 dpi, waardoor je gedetailleerde foto’s kunt uitprinten.
 • Bij de aanschaf van deze printer krijg je 7 maanden gratis Instant Ink en daarna zit je vanaf 2,99 euro per maand nooit meer zonder inkt.
 • Je kunt gemakkelijk een kopie maken van je documenten via het aanraakgevoelige scherm, waar je meteen de instellingen mee kunt aanpassen.

Nadelen van de HP ENVY Photo 6234 All-in-One:

 • De uitvoerlade steekt uit waardoor de printer minder compact is.
 • Er is niet gezorgd voor een automatische documentinvoer oftewel ADF.
Klik hier voor de beste prijs

4. Canon PIXMA TS3150

Canon PIXMA TS3150Voordat je een bepaalde printer aanschaft, ga je eerst op zoek naar een model dat goed bij je past. Je kiest dus de beste printer voor jouw behoeften uit. Is het ideale model voor jou een basisprinter waar je af en toe tickets mee kunt printen, papieren kunt scannen en kopieën kunt maken? Dan is de Canon PIXMA TS3150 wellicht de beste printer voor jou. Dit model is namelijk een all-in-one basis printer voor thuisgebruik. Je kunt er dus documenten mee uitprinten, maar hij geeft je ook de mogelijkheid om te scannen en te kopiëren. Daarnaast is dit apparaat compact. Je kunt hem dus gemakkelijk een plek geven op je bureau, in de kast of gewoon ergens in je studiekamer. Heb je een document op je smartphone of tablet dat uitgeprint moet worden? Geen probleem! Je kunt namelijk via Wi-Fi vanaf je laptop, telefoon of tablet printopdrachten versturen.

Zoals je intussen weet, is de Canon PIXMA TS3150 een compacte printer voor thuis. Dit model is een Inkjet printer. Met dergelijke printers kun je foto’s printen, heb je de mogelijkheid om ook te scannen en kopiëren en kun je snel en veel printen. Daarom is het handig dat deze printer is voorzien van Wi-Fi. Je kunt dus gemakkelijk vanuit verschillende apparaten afdrukken maken. Het is zelfs mogelijk om met deze printer vanuit de cloud te printen. Je kunt hierdoor zelfs onderweg een printopdracht wegsturen. Vervolgens krijgt de printer via het internet een seintje. Wanneer je dus thuis aankomt, dan ligt de print klaar. Hoewel de printer de opdracht automatisch uitvoert, hoef je je geen zorgen te maken dat er onnodig stroom wordt verbruikt. Om stroom te besparen, gaat de printer namelijk zelf uit.

Voordelen van de Canon PIXMA TS3150:

 • Op het 3,8 cm groot scherm kun je kiezen hoeveel scans of kopieën je maakt.
 • Dankzij de printresolutie van 4.800 bij 1.200 dpi kun je zelfs foto’s in hoog detail printen.
 • Scans kun je sturen naar een pc of clouddienst zodat je het bestand meteen kunt gebruiken.
 • Je hebt de mogelijkheid om randloos te printen, waardoor het hele papier bedekt is zonder witranden.

Nadelen van de Canon PIXMA TS3150:

 • Er is geen aparte lade voor fotopapier.
 • De kabel die nodig is om te printen, wordt niet meegeleverd.
Klik hier voor de beste prijs

5. HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw

HP Color LaserJet Pro MFP M477fdwTot nu toe hebben we je voornamelijk verteld over printers voor thuisgebruik. Echter, een printer komt ook goed van pas op een kantoor. Op een kantoor print je namelijk contracten, eventuele brieven en allerlei formulieren uit. Daarnaast is het handig als jouw kantoorprinter ook de mogelijkheid heeft om documenten te scannen. Denk maar aan doktersattesten, verlofaanvraagformulieren, offertes, ondertekende contracten enzovoorts. Ook kopiëren is op een kantoor vaak nodig. Daarom is de beste printer voor jou de HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw. Wij vinden dit model de beste printer voor een middelgroot kantoor, omdat hij een alles-in-een model is. Zo kun je in kleur printen, scannen en faxen. Je kunt tevens de papierlade uitbreiden met een lade voor maar liefst 550 vellen. Met dit apparaat kun je zelfs papier besparen, omdat dubbelzijdig printen mogelijk is.

Natuurlijk zijn er verschillende eigenschappen waar je naar kijkt wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe printer. Als we kijken naar de HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw, dan zien we dat hij automatisch dubbelzijdig kan afdrukken én hij beschikt over Wi-Fi. Hierdoor kan de gehele werkgroep via dezelfde printer printen, scannen, kopiëren en faxen. Voor een vereenvoudigde bediening, is deze printer voorzien van een 10,9 cm touchscreen aan de voorkant. Als je dus ‘s morgens snel een opdracht moet uitvoeren, dan is het geen verplichting om eerst je pc op te starten. Een ander voordeel dat deze printer met zich meebrengt, is het feit dat hij ideaal is voor personen die vaak werken op een laptop, smartphone of tablet. Je kunt namelijk de HP ePrint app downloaden om draadloos opdrachten te versturen naar de printer.

Voordelen van de HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw:

 • De printer is relatief compact.
 • Opdrachten kunnen draadloos via Wi-Fi worden verstuurd.
 • Door automatisch dubbelzijdig af te drukken kun je papier besparen.
 • Dankzij de automatische documentinvoer kun je sneller scannen en kopiëren.
 • Met deze printer kun je 27 pagina’s per minuut printen, waardoor hij geschikt is voor een middelgroot kantoor.
 • Het 10,9 cm kleuren touchscreen kun je gebruiken om de gewenste instellingen te selecteren zonder tussenkomst van een PC.

Nadelen van de HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw:

 • Deze printer is minder geschikt om afbeeldingen af te drukken.
 • Het is belangrijk om een stevige printertafel te hebben, want de printer is relatief zwaar.
Klik hier voor de beste prijs

6. Samsung Xpress SL-M2026W

Samsung Xpress SL-M2026WBen je op zoek naar de beste printer voor jouw behoeften? Is de ideale printer voor jou een model dat perfect is voor een klein kantoor? Dan heb je waarschijnlijk genoeg aan een printer die je snel zwart-wit laat printen. In een klein kantoor is het namelijk belangrijk dat je regelmatig meerdere pagina’s kunt afdrukken. Deze mogelijkheid heb je wanneer je kiest voor de Samsung Xpress SL-M2026W. Wij vinden dit model bovendien de beste printer voor een klein kantoor, omdat je nog niet eens tot tien hoeft te tellen voordat de eerste pagina klaar ligt. Het kost de printer namelijk slechts 8,5 seconden om de eerste pagina af te drukken. Een stapeltje van maar liefst 22 pagina’s kun je met dit apparaat zelfs in een minuutje uitprinten. Het uitprinten verloopt dus soepel en snel wanneer je gebruik maakt van deze printer.

Er zijn natuurlijk ook andere eigenschappen waar we naar kijken als we het hebben over de Samsung Xpress SL-M2026W printer. We hebben intussen gezien dat je er snel zwart-wit mee kunt printen. Echter, het is belangrijk te vermelden dat deze printer tevens is voorzien van Wi-Fi. Hierdoor kun je er ook laptops op aansluiten. Het is namelijk zo dat er niet op elk kantoor gewerkt wordt met desktops. Op sommige kantoren heeft iedereen gewoon een laptop. Als dat het geval is, dan is het niet handig om elke laptop aan te sluiten op het internetnetwerk. Je kunt dan de laptops gewoon via Wi-Fi verbinden met de printer. Dankzij de hoge printresolutie van dit apparaat zijn de documenten ook leesbaar wanneer je gebruik maakt van kleine lettertypes. De printer is dus perfect voor het uitprinten van tekstdocumenten.

Voordelen van de Samsung Xpress SL-M2026W:

 • Deze printer is compact en stil.
 • Opdrachten kunnen draadloos via Wi-Fi worden verzonden vanaf je PC, laptop of smartphone.
 • Omdat de printer met een snelheid van 20 pagina’s per minuut kan afdrukken, is hij geschikt voor een kantoor.
 • Je kunt draadloos zonder netwerkverbinding vanaf je Android smartphone printen door het mobieltje dichtbij de printer te houden.

Nadelen van de Samsung Xpress SL-M2026W:

 • Hij beschikt over een open papierlade.
 • Je kunt niet in kleur printen met deze printer.
Klik hier voor de beste prijs

7. Epson Expression Home XP-342

Epson Expression Home XP-342Is het tijd geworden om een nieuwe printer aan te schaffen? Dan is het belangrijk om de beste printer voor jouw behoeften uit te kiezen. Is het ideale model voor jou een printer die betaalbaar en tegelijk hoogwaardig kan afdrukken? Dan kies je voor de Epson Expression Home XP-342. Dit model vinden wij de beste printer voor jou, omdat hij zowel betaalbaar als hoogwaardig kan afdrukken. Om optimaal te besparen op inkt, gebruikt deze printer afzonderlijke inkten. Dit betekent dat wanneer een bepaalde kleur is opgeraakt, je alleen deze gebruikte kleur hoeft te vervangen. Je bespaart hierdoor flink geld. Het is bovendien een feit dat je dankzij de hoogwaardige Epson inkten met deze printer scherpe, duidelijke tekstdocumenten en glanzende foto’s van fotolabkwaliteit kunt uitprinten. Het is tevens mogelijk om een geheugenkaart in de printer te zetten, het LCD scherm te gebruiken en vervolgens zonder PC foto’s af te drukken.

Als je de Epson Expression Home XP-342 gebruikt, dan kun je tevens mobiel afdrukken. Het doet er hierbij niet toe of je gebruik maakt van een smartphone of tablet. Je kunt namelijk de iPrint applicatie downloaden om draadloos te kunnen printen en scannen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om Epson Email Print te gebruiken. Door hiermee te werken, kun je vanaf vrijwel elke locatie in de wereld afdrukken door je documenten en foto’s per e-mail rechtstreeks naar de printer te verzenden. Natuurlijk heb je hiervoor wel een internetverbinding nodig. Ben je een creatief persoon? Dan kun je gebruik maken van de Creative Print applicatie. Deze geeft je de mogelijkheid om foto’s rechtstreeks van Facebook af te drukken, briefpapier te maken, je eigen wenskaarten te maken en zelfs foto’s om te zetten in kleurboeksjablonen. Met Wi-Fi Direct is er bovendien geen netwerkverbinding nodig om af te drukken vanaf compatibele draadloze apparaten.

Voordelen van de Epson Expression Home XP-342:

 • De eerste zwart-wit pagina is na ongeveer 6 seconden afgedrukt.
 • Met deze printer heb je de mogelijkheid om randloos te printen.
 • Hij heeft een hoge afdrukresolutie van 5.760 dpi bij 1.440 dpi, waardoor je gedetailleerde foto’s kunt printen.
 • Foto’s kunnen met deze printer rechtstreeks vanaf een SD kaart via de geheugenkaartlezer worden afgedrukt.

Nadelen van de Epson Expression Home XP-342:

 • Als je een printopdracht verstuurt via Wi-Fi, dan gaat de printer niet automatisch aan.
 • Deze printer heeft een uitstekende uitvoerlade waardoor de printer minder compact is.
Klik hier voor de beste prijs

8. HP OfficeJet Pro 8715 e-All-in-One (K7S37A)

HP OfficeJet Pro 8715 e-All-in-One (K7S37A)Zowel thuis als op kantoor is het handig om een printer te hebben. Op kantoor is een printer eigenlijk een must. Daarom zoek je naar de beste printer voor op kantoor. Het ideale model voor op kantoor hangt af van de grootte van het kantoor. Ook is het belangrijk om eerst na te gaan hoe vaak en hoe veel er op dat kantoor wordt geprint. Als het gaat om een relatief klein kantoor, dan wil je waarschijnlijk gewoon gebruiksgemak en snelheid. Dat is precies wat je krijgt wanneer je kiest voor de HP OfficeJet Pro 8715 e-All-in-One (K7S37A). Wij vinden dit apparaat de beste printer voor een klein kantoor, omdat hij snel kan printen. Dit geldt ook voor printen in kleur. Daarnaast gaat zelfs het automatisch dubbelzijdig scannen razendsnel. Met deze printer is Wi-Fi printen mogelijk, dus je kunt zelfs vanaf je telefoon printen.

Met deze printer op kantoor, kun je op verschillende manieren printen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je desgewenst de printer kunt opnemen in het bedrijfsnetwerk met een netwerkkabel. Zoals je waarschijnlijk al hebt geconcludeerd heb je veel mogelijkheden wanneer je de HP OfficeJet Pro 8715 e-All-in-One (K7S37A) gebruikt. Deze printer is namelijk behalve voor het printen ook perfect om te scannen, faxen en kopiëren. Hij beschikt tevens over een 6,6 cm touchscreen, waardoor je meteen de gewenste printinstellingen kunt selecteren. Je kiest gewoon je prints op je smartphone of laptop en verstuurt ze vervolgens via Wi-Fi om af te drukken. Voor extra gebruiksgemak is deze printer voorzien van een dubbelzijdige automatische documentinvoer (DADF), dus je kunt beide zijden van een document scannen en kopiëren. Ook dubbelzijdig printen is mogelijk om papier te besparen.

Voordelen van de HP OfficeJet Pro 8715 e-All-in-One (K7S37A):

 • Door dubbelzijdig af te drukken kun je papier besparen.
 • Printopdrachten kunnen draadloos via Wi-Fi worden verstuurd.
 • Je kunt de printer delen met een kabel in het netwerk via je router.
 • Scannen en kopiëren gaat sneller dankzij de automatische documentinvoer.
 • Als je fragiele documenten wil scannen, dan kun je de ingebouwde flatbedscanner gebruiken.
 • Hij heeft een capaciteit van 50 documenten waardoor je gemakkelijk in één moeite door kunt gaan.
 • Deze printer is geschikt voor een klein kantoor, omdat hij een printsnelheid heeft van 22 pagina’s per minuut.
 • Bij aankoop van deze printer krijg je 3 maanden gratis HP Instant Ink, waarna je vanaf 2,99 euro per maand nooit meer zonder inkt zit.

Nadelen van de HP OfficeJet Pro 8715 e-All-in-One (K7S37A):

 • De printer heeft geen stille werking.
 • Je kunt de uitvoerlade van deze printer niet afsluiten, dus het is belangrijk om je printje na gebruik te verwijderen.
Klik hier voor de beste prijs

9. HP ENVY 5030 All-in-one

HP ENVY 5030 All-in-oneZoek je naar de beste printer voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan aan welke vereisten de printer moet voldoen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je graag een printer wil hebben die meer kan dan alleen printen. Als je namelijk ook wil scannen en kopiëren met je printer, dan heb je een all-in-one model nodig. Print je regelmatig documenten in de late uurtjes uit? Dan is het handig om een stille printer aan te schaffen of te kiezen voor een model met een stille modus. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de HP ENVY 5030 All-in-one. Dit apparaat is wellicht de beste printer voor jou, omdat hij beschikt over een stille modus. Hierdoor maakt het apparaat minder geluid wanneer je afdrukken maakt. Je stoort de rest van je huisgenoten dus niet wanneer je nog op het laatste moment bijvoorbeeld een verslag voor de school uitprint.

Met de HP ENVY 5030 All-in-one in huis kies je bovendien voor voordelige prints en veel flexibiliteit. Dit komt doordat je de printer eenvoudig kunt installeren, vervolgens verbinding kunt maken en daarna vanaf je smartphone kunt printen. Denk bijvoorbeeld aan het uitprinten van foto’s van topkwaliteit. Je kunt bovendien ook je dagelijkse documenten in een handomdraai uitprinten. Als we kijken naar documenten in kleur, dan zien we dat de printer een afdruksnelheid heeft van 7 ppm. Wil je gewoon documenten in zwart-wit uitprinten, dan verloopt het proces nog sneller. In zwart-wit heeft de printer een afdruksnelheid van 10 ppm. Daarnaast bespaar je enorm op inkt met HP Instant Ink. Deze printer geeft je tevens de mogelijkheid om papier te besparen. Je kunt hiervoor dubbelzijdig printen instellen. Je hoeft dus niet zelf het papier om te draaien en je bespaart toch papier.

Voordelen van de HP ENVY 5030 All-in-one:

 • Doordat je automatisch dubbelzijdig kunt afdrukken, bespaar je papier.
 • Dankzij de stille modus maakt de printer minder geluid wanneer je afdrukken maakt.
 • Als je snel een kopie wil maken, dan kun je op het ingebouwde touchscreen snel de juiste instellingen selecteren.
 • Na aankoop kun je je aanmelden voor HP Instant Ink, waarbij je vanaf 2,99 euro per maand niet meer zonder inkt zit.
 • Deze printer heeft een hoge afdrukresolutie van 4.800 bij 1.200 dpi, waardoor je gedetailleerde foto’s kunt uitprinten.

Nadelen van de HP ENVY 5030 All-in-one:

 • Hij is niet voorzien van een automatische documentinvoer (ADF).
 • Deze printer is minder compact, omdat hij beschikt over een uitstekende uitvoerlade.
Klik hier voor de beste prijs

10. Canon PIXMA TS6150

Canon PIXMA TS6150Als je zoekt naar de beste printer voor thuisgebruik, dan is het belangrijk om van tevoren na te gaan aan welke eisen een dergelijk model voor jou moet voldoen. Het kan bijvoorbeeld dat je een printer wil hebben die alleen het nodige inkt gebruikt. In dat geval is het handig als je kiest voor een model met aparte inktcartridges. Wij kennen een dergelijke printer, namelijk de Canon PIXMA TS6150. Dit model is wellicht de beste printer voor jou, omdat hij een all-in-one model is. Dat betekent dat je hem kunt gebruiken om te printen, scannen en kopiëren. Je kunt je smartphone, tablet en laptop via Wi-Fi en Bluetooth verbinden met de printer. Zoek je toch naar een andere optie? Dan kun je op afstand printen vanuit de cloud. Wanneer je dit apparaat gebruikt, dan bespaar je bovendien inkt. De printer maakt namelijk gebruik van 5 aparte inktcartridges.

1 van de cartridges die de Canon PIXMA TS6150 gebruikt, is speciaal bedoeld voor foto inkt. Je kunt dus afbeeldingen afdrukken met een groot kleurbereik. Daarnaast zijn de foto’s die je afdrukt zeer scherp, want de printer heeft een afdrukresolutie van 4.800 dpi bij 1.200 dpi. Als je foto’s print, dan wil je wellicht ook de mogelijkheid hebben om randloos af te drukken. Dit wordt door de printer ondersteund. Je kunt dus gemakkelijk randloos printen. Zelfs speciaal vierkant papier tot maximaal 13 centimeter wordt ondersteund, waardoor je afbeeldingen naar eigen wens kunt afdrukken. Wil je niet dat je fotopapier belandt tussen het regulier papier? Dan maak je gebruik van de speciale houder aan de achterzijde. Je houdt op die manier foto- en documentpapier gescheiden. Voor het direct aanpassen van instellingen voor scans en kopieën kun je het 7,5 cm kleuren touchscreen gebruiken.

Voordelen van de Canon PIXMA TS6150:

 • Deze printer is eenvoudig te bedienen.
 • Je kunt papier besparen door automatisch dubbelzijdig printen in te schakelen.
 • Bij deze printer kun je je tablet, smartphone of laptop op verschillende manieren aansluiten.
 • Met deze printer kun je haarscherpe foto’s printen dankzij het uitgebreide 5-cartridgesysteem en de afdrukresolutie van 4.800 bij 1.200 dpi.

Nadelen van de Canon PIXMA TS6150:

 • Dubbelzijdig printen kost wat meer tijd.
 • De invoerlade voor fotopapier aan de achterkant steekt uit, waardoor de printer minder compact is.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>