De beste scheerapparaat uit 2020 kopen? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Als je er dagelijks goed verzorgd uit wil zien, dan is het belangrijk om een scheerapparaat in huis te hebben. Je kunt dan elke ochtend je baard, snor, bakkebaard en zelfs je nekharen bijwerken. Kies je voor een body shaver, dan heb je zelfs de mogelijkheid om de haren van je borst, rug, benen en intieme delen te verwijderen. Aangezien er veel verschillende scheerapparaten verkrijgbaar zijn, helpen wij je om het beste scheerapparaat uit te kiezen.

Beste scheerapparaat uit 2020

Als je uitkijkt naar het beste scheerapparaat van 2020, dan kun je onder andere kijken naar het type scheerapparaat en of het waterproof is of niet. Het onderstaand tabel geeft je een beter beeld van de beste scheerapparaten en laat je 2 van de belangrijke eigenschappen zien.

 Product naamWaterproofType 
1.Philips Series 5000 S5530/06JaRoterende scheerkopMeer info »
2.Philips Series 7000 S7510/41JaRoterende scheerkopMeer info »
3.Braun Series 1 190s-1NeeScheerbladMeer info »
4.Philips Series 9000 S9111/41JaRoterende scheerkopMeer info »
5.Braun Series 9 9291CCJaScheerbladMeer info »
6.Philips Series 5000 Aquatouch S5420/06JaRoterende scheerkopMeer info »
7.Philips OneBlade QP2520/30JaScheerbladMeer info »
8.Philips OneBlade QP6520/30JaElektrisch scheermesMeer info »
9.Braun Series 7 7850CCJaScheerbladMeer info »
10.Braun Series 5 5030sJaScheerbladMeer info »
 1. Philips Series 5000 S5530/06

Philips Series 5000 S5530 06Ben je op zoek naar een elektrisch scheerapparaat waarmee je zowel nat als droog kunt scheren? Dan is de Philips Series 5000 S5530/06 wellicht het beste scheerapparaat voor jou. Deze shaver uit de series 5000 van Philips versnelt je ochtendroutine dankzij het snelle MultiPrecision-systeem. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat de haartjes, die liggen of naar verschillende kanten groeien, worden opgetild en zo gemakkelijk afgeschoren kunnen worden samen met de overige stoppels. In slechts enkele bewegingen heb je dan effectief de ongewenste haartjes verwijderd. De flexibele kop van dit scheerapparaat beweegt bovendien in 5 verschillende richtingen. Hierdoor hoef je niet meerdere keren over dezelfde plek te scheren, waardoor je huid zo min mogelijk wordt belast.

Als je een gevoelige huid hebt, dan is dit apparaat misschien ook het beste scheerapparaat voor jou. Je kunt deze shaver namelijk probleemloos meenemen onder de douche. Door nat te scheren, verklein je over het algemeen ook de kans op huidirritatie, waardoor er een huidvriendelijke scheerervaring ontstaat. Om de huid extra te beschermen, volgt de flexibele kop van de shaver de contouren van je gezicht secuur. De Series 5000 S5530/06 shaver wordt bovendien geleverd met een precisietrimmer, die perfect is om je bakkebaarden en nekharen netjes bij te werken. Aangezien dit een elektrisch, draadloos scheerapparaat is, is het belangrijk om hem op te laden. De accu van deze shaver kun je binnen 1 uur opladen. Hierna kun je er 50 minuten draadloos mee scheren, wat neerkomt op ongeveer 17 scheerbeurten. Ben je een keer vergeten om de shaver op te laden? Geen probleem! Maak dan gebruik van de snellaadfunctie!

Voordelen:

 • De shaver is voorzien van een turbostand, die ervoor zorgt dat je zelfs de dikste beharing netjes kunt afscheren.
 • Het apparaat is gemakkelijk te reinigen.
 • Je kunt nette, symmetrische lijnen creëren met de meegeleverde precisietrimmer.
 • Met de precisietrimmer kun je ook je nekharen en bakkebaarden bijwerken.
 • De shaver beschikt over een goed beweegbare scheerkop.
 • Het scheerapparaat is geschikt voor nat en droog gebruik.
 • De Philips shaver zorgt voor een glad scheerresultaat.
 • Je kunt het scheerapparaat binnen een uur opladen en er vervolgens 50 minuten draadloos mee scheren.
 • Als je bent vergeten de shaver op te laden, dan kun je gebruik maken van de snellaadfunctie.

Nadelen:

 • Het scheerapparaat is alleen geschikt voor een lichte tot gemiddelde baardgroei.
 • De shaver wordt niet met een reisetui geleverd.
 • Je kunt hem enkel draadloos gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs
 1. Philips Series 7000 S7510/41

Philips Series 7000 S7510/41Als je zoekt naar een scheerapparaat dat je beschermt tegen huidirritatie, dan is de Philips Series 7000 S7510/41 misschien het beste scheerapparaat voor jou. Deze shaver beschikt namelijk over SkinGlide-ringen met een speciale coating. Dankzij deze coating wordt de wrijving over de huid verminderd en glijdt het apparaat soepel over je gezicht. De mesjes van dit scheerapparaat zorgen daarnaast voor een glad resultaat, maar hebben een voorzichtige werking op je huid. Ook bij stoppels van 3 dagen blijft je huid beschermd en worden de haartjes hard aangepakt. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit model is dat je er zowel nat als droog mee kunt scheren. Scheer je het liefst onder de douche of met scheerschuim of -gel? Dan gebruik je dit scheerapparaat gemakkelijk in de badkamer. Als je het liefst droog scheert, dan is dit apparaat ook perfect. Vind je hem tot nu toe het beste scheerapparaat voor jou?

De scheerkop van de Series 7000 S7510/41 is bovendien flexibel, waardoor hij de contouren van je gezicht perfect volgt. Dit zorgt ook voor de nodige bescherming tegen huidirritatie. Als je niet alle haartjes wil afscheren, maar deze gewoonweg wil trimmen, dan is deze shaver misschien ook het beste scheerapparaat voor jou. Gebruik dan het meegeleverde baardopzetstuk om netjes je stoppelbaard bij te werken. De baardstyler beschikt over 5 standen. Je bepaalt dus zelf hoeveel haar je wil laten staan. Om je de relevante informatie van het apparaat duidelijk te laten zien, beschikt de shaver over een handig display. Hierop kun je aflezen wat de batterijstatus is, of je het apparaat moet reinigen, of de batterij bijna leeg is, of de reisvergrendeling aan staat en of je de scheerhoofden moet vervangen. Geen verrassingen dus! Heb je de shaver een uurtje opgeladen, dan kun je 50 minuten draadloos scheren.

Voordelen:

 • De shaver is ook geschikt voor de zware baardgroei.
 • Tijdens het reizen kun je de scheerkop beschermen in het reisetui.
 • Je hebt keer op keer een glad scheerresultaat.
 • Gebruik het meegeleverde baardtrimmeropzetstuk om je baard eerst te trimmen voordat je hem helemaal afscheert. Dit zorgt voor een comfortabele scheerbeurt.
 • Het scheerapparaat voorkomt huidirritatie.
 • Je kunt de shaver zowel nat als droog gebruiken.
 • Het apparaat is eenvoudig schoon te spoelen onder de kraan.

Nadelen:

 • De shaver komt niet met een reinigingsstation.
 • Het scheerapparaat kun je niet gebruiken terwijl hij in het stopcontact zit.
Klik hier voor de beste prijs
 1. Braun Series 1 190s-1

Braun Series 1 190s-1Als een glad resultaat na het scheren voor jou belangrijk is, dan is de Braun Series 1 190s-1 vast wel het beste scheerapparaat voor jou. Dit scheerapparaat zorgt op een eenvoudige manier voor een glad scheerresultaat. De werking van de shaver is bovendien efficiënt en zacht voor de huid. Hierdoor geniet je keer op keer van een comfortabele scheerbeurt. Dankzij de unieke, superdunne scheerbladtechnologie ontstaat er een glad resultaat en extra huidcomfort. De technologie is gebaseerd op onder andere een smal precisiehoofd dat ook op lastig te bereiken plekken zorgt voor een glad resultaat. Het zwevende scheerblad zorgt daarnaast ervoor dat de contouren van je gezicht optimaal gevolgd worden. Het Touch Sensitive systeem draagt ook zijn steentje bij, want deze past zich gemakkelijk aan de uitgeoefende druk aan. Zelfs de snij-elementen zijn geoptimaliseerd om te zorgen voor verhoogd huidcomfort en een gladde scheerbeurt. Is dit het beste scheerapparaat voor jou?

Een andere aantrekkelijke eigenschap van de Series 1 190s-1 is het feit dat hij wordt geleverd met een trimmer voor langere haren. Deze trimmer is gemakkelijk uitschuifbaar en kun je zelfs voor je bakkebaarden en snor gebruiken. De shaver is bovendien IPX7-gecertificeerd, wat inhoudt dat je hem tot 5 meter in water kunt onderdompelen. Je kunt dit scheerapparaat dus gemakkelijk onder stromend water afspoelen. Dit vergemakkelijkt het reinigingsproces. Aangezien je hier te maken hebt met een draadloos scheerapparaat, is het ook belangrijk om naar de batterijprestaties te kijken. De shaver is binnen 1 uur volledig opgeladen. Daarna heeft hij genoeg kracht voor 40 minuten draadloos scheren. Ben je een keer vergeten om hem op te laden? Geen nood! Nadat je hem 5 minuten hebt opgeladen, heeft hij genoeg kracht voor 1 scheerbeurt. Je kunt er zelfs mee scheren wanneer hij aan de oplader zit!

Voordelen:

 • Dit apparaat is perfect voor droog scheren, waardoor je tijd wint.
 • De shaver zorgt voor een snel en gladgeschoren resultaat.
 • Met de precisietrimmer kun je gemakkelijk je nekharen en bakkebaarden bijwerken.
 • Het apparaat ligt prettig in de hand.
 • De shaver kun je gemakkelijk reinigen onder de kraan.
 • Het scheerapparaat is perfect voor een lichte baardgroei.
 • Als je vergeet de shaver op te laden, kun je hem ook aan het snoer gebruiken.

Nadelen:

 • Het scheerapparaat is alleen geschikt voor een lichte baardgroei.
 • De shaver is niet voorzien van een middentrimmer die de haartjes omhoog tilt, waardoor er soms haartjes in moeilijke hoeken gemist worden.
 • Het apparaat geeft niet aan wanneer de batterij bijna leeg is.
 • Je kunt de shaver alleen voor een droge scheerbeurt gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs
 1. Philips Series 9000 S9111/41

Philips Series 9000 S9111/41Als een geavanceerd scheerapparaat voor jou belangrijk is, dan vinden wij de Philips Series 9000 S9111/41 het beste scheerapparaat voor jou. Deze shaver beschikt over unieke contourdetectietechnologie en zorgt ervoor dat elke plek van je gezicht optimaal wordt aangepakt. Het V-Track systeem zorgt er bovendien voor dat de liggende haartjes en de haren die in verschillende richtingen groeien in de beste snijpositie worden gebracht om optimaal afgesneden te worden. Er ontstaat hierdoor een ultiem glad resultaat binnen slechts enkele bewegingen. Je huid blijft dus in topconditie. Een ander aspect van dit scheerapparaat dat zorgt voor het gladde resultaat, is het feit dat de scheerhoofden in 8 verschillende richtingen buigen. Hierdoor worden alle contouren van zowel je gezicht als je hals gevolgd waardoor er in minder bewegingen meer haartjes worden geschoren. Gebruik de opzetbare baardstyler om je look helemaal af te maken. Je hebt keuze uit 5 lengte-instellingen.

Gebruiksgemak is ook belangrijk wanneer je kiest voor het beste scheerapparaat. De Series 9000 S9111/41 shaver verhoogt het gebruiksgemak, doordat je er comfortabel droog of verfrissend nat mee kunt scheren. Kies je voor nat scheren, dan kun je de shaver onder de douche gebruiken of je kunt ervoor kiezen om met scheergel of -schuim te scheren. De intuïtieve pictogrammen laten je de status van het apparaat zien. Hij geeft namelijk aan wat de status van de accu is, wanneer je de shaver moet reinigen, als de accu bijna leeg is en er is een indicator die aangeeft of je het scheerhoofd moet vervangen. Wanneer je de shaver hebt gebruikt, kun je gemakkelijk het scheerhoofd openklappen en het apparaat grondig onder de kraan afspoelen. Laad de shaver 1 uur op en gebruik hem vervolgens 50 minuten draadloos. Maak ook gebruik van de snellaadoptie voor 1 volledige scheerbeurt!

Voordelen:

 • Je kunt deze shaver ook gebruiken voor een zware baardgroei.
 • Het scheerapparaat is gemakkelijk schoon te maken.
 • Tijdens het reizen kun je de scheerkop beschermen in het reisetui.
 • De shaver zorgt voor een glad resultaat.
 • Maak gebruik van de snellaadfunctie als je bent vergeten het apparaat op te laden.

Nadelen:

 • Je kunt de shaver alleen draadloos gebruiken.
 • Alleen het scheerapparaat zelf past in het etui.
Klik hier voor de beste prijs
 1. Braun Series 9 9291CC

Braun Series 9 9291CCHeb je ’s morgens weinig tijd en zoek je daarom naar een scheerapparaat dat bij elke beweging baardhaar afscheert? Dan is de Braun Series 9 9291CC wellicht het beste scheerapparaat voor jou. De 5 messen van deze shaver bewegen onafhankelijk van elkaar, wat ervoor zorgt dat het scheerhoofd op elk moment contact maakt met je wangen. Daarnaast worden er bij elke beweging baardhaartjes afgeschoren. Een grondige, efficiënte en snelle scheerbeurt dus. Ook lastige plekken kun je met dit scheerapparaat snel gladscheren. Dit scheerapparaat kun je op 2 manieren schoonmaken. Je spoelt het scheerhoofd af onder de kraan of je maakt gebruik van het reinigingsstation. Dit station heeft een driedubbele werking. Het scheerhoofd wordt in het reinigingsstation gewassen, gedroogd en gesmeerd. Het station beschikt namelijk over een alcohol oplossing die zorgt voor een hygiënisch schoonmaakresultaat. Nadat je de shaver uit het reinigingsstation haalt, is hij weer klaar voor gebruik.

De Series 9 9291CC shaver is geschikt voor een lichte, matige en zelfs zware baardgroei. Het apparaat voorkomt tevens huidirritatie. Dankzij de SyncroSonic technologie detecteert de shaver waar de baardgroei dikker is. Deze plek wordt dan krachtiger aangepakt, waardoor je in korte tijd alle ongewenste haartjes effectief kunt afscheren. Maakt dit hem het beste scheerapparaat voor jou? Een andere aantrekkelijk eigenschap van dit apparaat is dat je hem zowel nat als droog kunt gebruiken. Als je het liefst onder de douche scheert, dan kun je hem gewoon meenemen in de badkamer. Scheer je liever droog? Dan is dit apparaat ook perfect. Wanneer je de shaver met je mee wil nemen, kun je hem gemakkelijk in het meegeleverd etui opbergen. Hierin is de scheerkop goed beschermd waardoor je het apparaat veilig en gemakkelijk mee kunt nemen.

Voordelen:

 • Met de uitklapbare precisietrimmer werk je gemakkelijk je bakkebaarden en nekharen bij.
 • Je kunt de shaver gemakkelijk onderhouden door hem in het reinigingsstation te zetten.
 • Het scheerapparaat is ook geschikt voor de zware baardgroei.
 • Je scheert gemakkelijk haartjes af, doordat deze door de pulserende middentrimmer omhoog worden gelift.
 • Het display laat je de belangrijke informatie zoals de resterende gebruiksduur zien.
 • De shaver zorgt voor een prachtig scheerresultaat.
 • Huidirritatie wordt voorkomen.

Nadelen:

 • Je kunt de shaver enkel draadloos gebruiken.
 • Als je een laag budget hebt, kan de prijs tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs
 1. Philips Series 5000 Aquatouch S5420/06

Philips Series 5000 Aquatouch S5420/06Philips Series 5000 Aquatouch S5420/06Als je op zoek bent naar het beste scheerapparaat, dan is het belangrijk om eerst na te gaan welke scheerstijl jouw voorkeur heeft. Scheer je het liefst nat en verfrissend terwijl je huid beschermd wordt, dan raden wij de Philips Series 5000 Aquatouch S5420/06 aan. Dit scheerapparaat beschikt over het MultiPrecision systeem dat soepel over je huid glijdt en je huid beschermt. Hierdoor kun je glad scheren zonder dat je last krijgt van sneetjes of wondjes. Met dit scheerapparaat kun je bovendien snel en effectief scheren. De haartjes die liggen, in verschillende richtingen groeien of verschillende lengtes hebben worden namelijk opgetild en samen met de overige haartjes afgeschoren. Dit gebeurt in slechts enkele bewegingen. Je hoeft dus ook niet veel moeite te doen voor een optimaal scheerresultaat. De scheerhoofden van dit apparaat draaien in 5 richtingen, wat zorgt voor nauw contact met de huid voor een snelle en gladde scheerbeurt.

Als je jouw snor en bakkebaarden ook zelf wil bijwerken om je look af te ronden, dan gebruik je de opzetbare trimmer van de Series 5000 Aquatouch S5420/06. Vind je dit nog niet het beste scheerapparaat voor jouw behoeften? Dan kunnen de prestaties van de batterijen je wellicht overtuigen. De shaver heeft namelijk een oplaadtijd van 1 uur. Hierna kun je 45 minuten snoerloos scheren. Als je bent vergeten het scheerapparaat op te laden en je moet toch dringend scheren, dan kun je de shaver in 5 minuten opladen. Hij heeft dan genoeg vermogen voor één draadloze scheerbeurt. Dit is handig, omdat je de shaver niet aan het snoer kunt gebruiken. Je vergeet overigens niet gemakkelijk om de shaver op te laden, want de batterij-indicator laat je weten wanneer de batterij bijna leeg is. Er is ook een indicator voor het reinigen van de shaver en vervangen van het scheerhoofd.

Voordelen:

 • Dit scheerapparaat is geschikt voor zowel nat als droog gebruik.
 • Het scheerapparaat volgt de contouren van je gezicht goed.
 • Gebruik onder de douche zorgt voor een extra huidvriendelijke scheerbeurt.
 • Je kunt de shaver gemakkelijk reinigen.
 • Werk netjes je bakkebaarden en nekharen bij met de precisietrimmer.
 • Met deze shaver voorkom je huidirritatie.
 • De snellaadfunctie zorgt ervoor dat je de batterij binnen enkele minuten kunt opladen voor één scheerbeurt.

Nadelen:

 • Je kunt er niet mee scheren als hij aan de oplader zit.
 • De shaver is niet geschikt voor een zware baardgroei.
 • Hij wordt niet geleverd met een reisetui.
 • Deze shaver heeft geen turbostand.
Klik hier voor de beste prijs
 1. Philips OneBlade QP2520/30

Philips OneBlade QP2520/30Vind je het belangrijk dat je scheerapparaat behalve alleen haren afscheert, ook in staat is om de haartjes te trimmen en te stylen? Dan is de Philips OneBlade QP2520/30 misschien het beste scheerapparaat voor jou. Dit apparaat is geschikt voor haar van alle lengtes. Het mesje van deze shaver maakt dankzij de unieke technologie 200 bewegingen per seconde. Dit zorgt voor zeer effectieve scheerprestaties. Wil je de haartjes enkel trimmen? Geen probleem. Je stelt gemakkelijk de gewenste lengte in door te kiezen voor een van de meegeleverde stoppelkammen. Als je een “5 o’clock shadow” wil hebben, dan stel je de stoppelkam van 1 mm in. Voor een alledaagse stoppelbaard, kun je de 3 mm kam gebruiken. Wil je een langer, mannelijker resultaat? Dan gebruik je de 5 mm kam. Na het trimmen van de haartjes, creëer je zelf strakke lijnen op je gezicht voor een perfecte afwerking.

De OneBlade QP2520/30 is dus een krachtig scheerapparaat en wellicht het beste scheerapparaat voor jou. Dit komt mede dankzij de speciale mesjes. Deze zijn ontworpen voor langdurige prestaties. Met het dubbelzijdige mesje kun je in elke willekeurige richting bewegen. Hierdoor heb je goed zicht op het haar dat je hebt geschoren. Het scheren voelt bovendien zelfs op gevoelige plekken comfortabel aan. Met dit scheerapparaat is het dus mogelijk om gemakkelijk je eigen stijl te creëren. Je kunt zelfs tegen de haargroei in scheren om haar van elke lengte af te scheren. Voor de beste prestaties volgt de shaver tevens de contouren van je gezicht optimaal. Scheer je het liefst met scheerschuim? Dan kun je deze shaver ook gebruiken. Hij is namelijk zowel nat als droog te gebruiken. Je kunt met dit scheerapparaat 45 minuten draadloos scheren nadat je hem 8 uur hebt opgeladen.

Voordelen:

 • Dit scheerapparaat scheert niet rechtstreeks op de huid, wat de kans op scheerirritatie verkleint.
 • Dankzij het kleine formaat is hij handig om mee te nemen op reis.
 • Je kunt de shaver nat, droog of onder de douche gebruiken.
 • Er zijn 3 mogelijkheden: scheren, trimmen en stylen.
 • De flexibele kop van de shaver volgt de contouren van je gezicht optimaal.

Nadelen:

 • Er ontstaat geen volledig glad scheerresultaat.
 • Het duurt relatief lang om de shaver volledig op te laden.
 • De scheerkopjes moeten om de zoveel tijd vervangen worden.
Klik hier voor de beste prijs
 1. Philips OneBlade QP6520/30

Philips OneBlade QP6520/30Philips vond de OneBlade scheerapparaten zo goed, dat zij meerdere varianten hebben ontworpen. Vond je de vorige niet het beste scheerapparaat voor jou? Dan scoort de Philips OneBlade QP6520/30 misschien hoger bij jou. Dit model is net zoals het vorige model ook multifunctioneel. Je kunt je haar ermee afscheren, trimmen en stylen. Deze hybride styler pakt haar van alle lengtes aan. Het snel bewegend mesje scheert gemakkelijk de ongewenste haartjes af. Bovendien zorgt het dubbelzijdig mesje voor strakke lijnen en perfecte contouren. Je creëert dus zelf de gewenste stijl en kunt in elke willekeurige richting scheren. Hierdoor heb je zicht op elke plek die je scheert of trimt. Heb je koppige haartjes of wil je haar van een lastige plek verwijderen, dan kun je met dit scheerapparaat zelfs tegen de richting in scheren. Dit zorgt voor een effectief en comfortabel scheerresultaat.

De precisiekam van de OneBlade QP6520/30 is een handige accessoire. Deze kam heeft namelijk 14 lengtestanden tussen de 0,4 en 10 mm. Wil je dus slechts stoppeltjes overlaten na het scheren? Dan stel je de 0,4 mm stand in. Als je een stoere, langere baard mooier vindt, dan kun je een van de langere standen instellen. Het doet er niet toe welke stand je instelt, want er ontstaat altijd een gelijkmatig trimresultaat op de gewenste lengte. Wil je weten wat de batterijstatus van je scheerapparaat is? Dan kun je dit checken op het digitaal LED-display. Dit display laat zien wanneer de batterij bijna leeg is, wanneer de stekker in het stopcontact zit en wanneer de reisvergrendeling is geactiveerd. Vergeleken met het vorige OneBlade scheerapparaat, laadt dit apparaat snel op. Je hoeft hem slechts een uur op te laden en kunt er vervolgens 90 minuten draadloos mee scheren.

Voordelen:

 • De shaver is geschikt voor nat en droog gebruik.
 • Wanneer het apparaat volledig is opgeladen, kun je er 90 minuten draadloos mee scheren.
 • Dit apparaat is perfect voor de gevoelige huid, want hij scheert niet rechtstreeks op de huid.
 • Je kunt het scheerapparaat snel opladen.
 • De contouren van je gezicht worden goed gevolgd.
 • Het scheerapparaat zorgt voor een snel en effectief scheerresultaat.

Nadelen:

 • Je kunt deze OneBlade Pro niet gebruiken om een langere baard te trimmen.
 • Het apparaat heeft een relatief klein scheeroppervlak.
 • De shaver zorgt niet voor een helemaal glad resultaat.
Klik hier voor de beste prijs
 1. Braun Series 7 7850CC

Braun Series 7 7850CCIs het voor jou belangrijk dat je scheermes krachtig is, nauwkeurig werkt en zacht is voor de huid? Dan is een model uit de Series 7 van Braun misschien het beste scheerapparaat voor jou. Als je kiest voor de Braun Series 7 7850CC, dan kies je voor een shaver die snel en grondig werkt. Je ongewenste baardgroei wordt effectief verwijderd door de 4 scheerbladen in de volledig flexibele scheerkop. Het scheerapparaat zorgt er namelijk voor dat je in slechts enkele bewegingen effectief alle stoppels kunt verwijderen. In het midden van de kop van dit apparaat zit er een ActiLift trimmer. Deze zorgt ervoor dat je haartjes rechtop gaan staan en vlak boven de huid worden afgeschoren. Ben je klaar met scheren? Dan is het tijd om de shaver te reinigen. Dit doe je door hem dagelijks in het reinigingsstation te zetten.

Het reinigingsstation heeft meerdere functies. In de vloeistof die op alcohol is gebaseerd worden ten eerste 99,99% van de bacteriën met een druk op de knop verwijderd. Daarnaast zorgt het Clean & Charge station ervoor dat het scheerapparaat wordt gesmeerd en herladen. Het apparaat wordt hierdoor in topconditie gehouden. Het feit dat dit scheerapparaat zowel geschikt is voor nat als droog gebruik, maakt nog meer dat hij het beste scheerapparaat voor jou kan zijn. Je kunt namelijk comfortabel onder de douche scheren of je scheert met scheerschuim of -gel. Dit zorgt voor een betere glijkracht en een gladder aanvoelende huid. Nat scheren voorkomt over het algemeen ook dat je sneetjes of wondjes krijgt tijdens het scheren. Als je liever droog scheert, heb je die mogelijkheid ook. Ga je op reis en wil je jouw scheerapparaat met je meenemen? Geen probleem. Bescherm hem dan optimaal in het luxe reisetui.

Voordelen:

 • De shaver is ook geschikt voor een zware baardgroei.
 • Je kunt er gemakkelijk je bakkebaarden en nekharen mee bijwerken dankzij de uitklapbare precisietrimmer.
 • Het apparaat zorgt voor een gladde huid zonder huidirritatie.
 • Je kunt gemakkelijk haartjes afscheren doordat de middentrimmer de haartjes omhoog tilt.
 • De batterij gaat lang mee.
 • Je kunt de shaver zowel nat als droog gebruiken.
 • Het scheerapparaat ligt lekker in de hand.
 • Dankzij het reinigingsstation kun je het apparaat gemakkelijk onderhouden.

Nadelen:

 • Het apparaat heeft geen display waarop je relevante informatie kunt aflezen.
 • De shaver droogt langzaam in het reinigingsstation.
 • Je kunt hem niet gebruiken terwijl hij aan de oplader zit.
Klik hier voor de beste prijs
 1. Braun Series 5 5030s

Braun Series 5 5030sAls je op zoek bent naar een scheerapparaat dat bij elke beweging doeltreffend is, dan is de Braun Series 5 5030s wellicht het beste scheerapparaat voor jou. Dit elektrisch scheerapparaat voor mannen beschikt over een uitschuifbare precisietrimmer en is zelfs bij dikke baarden en op moeilijke plekken van je gezicht doeltreffend. De shaver is 100% waterbestendig en kan dus gemakkelijk onder stromend water gereinigd worden. Het apparaat beschikt over unieke functionaliteiten die bijdragen aan de perfecte scheerresultaten. De AutoSensing motor bijvoorbeeld, leest je baard en past zich aan de dichtheid daarvan aan. Hierdoor ontstaat er ook bij volle baarden een comfortabele en efficiënte scheerbeurt. Het scheerhoofd is bovendien flexibel en beweegt in 8 richtingen waardoor er constant contact is met de huid. Dit is ook het geval op moeilijke plekken. De snijelementen hebben bovendien een onafhankelijke ophanging waardoor er ook op de kleinste contouren wordt gereageerd.

Ook de grotere contouren worden door het draaiende scheerhoofd gevolgd om te zorgen voor maximaal huidcomfort. De 2 SensoFoil mesjes van het scheerapparaat scheren op 0,058 mm waardoor er een langdurig glad resultaat ontstaat en de huid beschermd blijft. Ook de ActiLift trimmer draagt zijn steentje bij. Deze gespecialiseerde middentrimmer zorgt ervoor dat platliggende haartjes en haartjes die in verschillende richtingen groeien optimaal worden aangepakt. Er blijven dus geen ongewenste haartjes over. Nadat je de ongewenste haren hebt verwijderd, kun je de uitschuifbare trimmer gebruiken om de perfecte baardlijn te creëren en je bakkebaard bij te werken. Zorgen deze prestaties ervoor dat je dit het beste scheerapparaat vindt? Laten we je verder overtuigen. De batterij kun je binnen een uur opladen, waarna je tot 50 minuten draadloos kunt scheren. Dankzij de automatische voltage-aanpassing van 100 tot 240 V kun je de Series 5 5030s overal ter wereld gebruiken!

Voordelen:

 • Dankzij de uitklapbare precisietrimmer kun je nekharen en bakkebaarden gemakkelijk bijwerken.
 • De shaver zorgt voor een volledig glad scheerresultaat.
 • Dankzij de middentrimmer worden haartjes voor het afscheren eerst omhoog gelift voor een optimaal scheerresultaat.
 • Je kunt de batterij binnen korte tijd volledig opladen.
 • Als je bent vergeten het scheerapparaat op te laden, kun je hem gewoon gebruiken terwijl hij aan het snoer zit.

Nadelen:

 • De shaver is niet geschikt voor een zware baardgroei.
 • Het oplaadsnoer is relatief kort.
 • Je kunt alleen droog scheren met dit apparaat.
 • Het reisetui is zacht, waardoor er minder bescherming wordt geboden dan bij een hardcase etui.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>