Wij Vertellen Je Over De Beste Selfie Stick Van 2020. Lees Snel De Reviews!

Tegenwoordig heeft vrijwel iedereen een selfie stick. Met een dergelijk apparaat kun je namelijk gemakkelijk foto’s van jezelf maken wanneer je vindt dat je er schattig uitziet of mooi bent gekleed. Je kunt hem ook gebruiken om groepsfoto’s te maken. Op die manier hoef je geen voorbijganger lastig te vallen. Als je ook graag prachtige foto’s wil maken van jezelf of samen met vrienden, dan kies je de beste selfie stick voor jouw behoeften uit. Om het ideale model te vinden, kun je letten op het type stick, de mogelijkheden en de prijs. Als we kijken naar het type stick, dan zie je dat je kunt kiezen voor een draadloos of bekabeld model. Je kunt de sticks ook van elkaar onderscheiden aan de hand van de opties. Zo zijn sommige modellen waterbestendig, maar ook de accuduur kan verschillen. Wij helpen je om jouw beste selfie stick te vinden!

Beste selfie stick van 2020

Nadat je hebt gelezen waar je allemaal rekening mee kunt houden bij het vergelijken van verschillende selfie sticks, kan het dat je liever om advies wil vragen bij 1 van je vrienden die reeds een selfie stick gebruikt. Dit is ook een goede manier om te werk te gaan. Echter, als je dit artikel leest, kun je geheel zelf een model uitkiezen. We hebben dit artikel namelijk niet zomaar geschreven. Eerst hebben we een groot aantal selfie sticks met elkaar vergeleken. Vervolgens hebben we een top 5 samengesteld. Deze top 5 zie je in de onderstaande tabel. Omdat we bovendien willen dat je een goed geïnformeerde keus maakt, hebben we ook elk van de 5 modellen individueel gerecenseerd. Je ontdekt dus welke specificaties elk model heeft. Ook gaan we in op de kenmerken die gepaard gaan met de sticks. Vergelijk dus de top 5 en vind jouw beste selfie stick!

 Product naam 
1.DJI Osmo Mobile Silver
Meer info »
2.BlitzWolf Selfie stickMeer info »
3.GoEasy Waterproof Selfie Stick voor GoProMeer info »
4.Selfie stick voor SmartphoneMeer info »
5.Selfie stick GoPro AluminiumMeer info »

1. DJI Osmo Mobile Silver

De meesten van ons vinden het prettig om foto’s te maken van de dingen die we meemaken. Hierbij kun je denken aan foto’s van wandelingen in het park, gezellig feesten met vrienden en ga zo maar door. Met je smartphone kun je bovendien gemakkelijk allerlei foto’s maken. Denk maar aan de frontcam en de standaard camera aan de achterkant. Echter, het lukt meestal niet om een groepsfoto te maken terwijl je de smartphone gewoon in je hand houdt. Daarom is het handig als je een selfie stick hebt. Ben jij op zoek naar de beste selfie stick voor jouw behoeften? Is jouw ideaal model bovendien een variant met een gemotoriseerde gimbal voor extra stabiliteit? Dan kennen wij de perfecte selfie stick voor jou, namelijk de DJI Osmo Mobile Silver. DJI Osmo Mobile SilverDeze stick is speciaal gemaakt als handheld stabilisator voor smartphones. Je kunt er dus prachtige selfies en groepsfoto’s mee maken.

Hoe werkt de DJI Osmo Mobile Silver precies? Deze stick bestaat uit een handvat en een gemotoriseerde gimbal. In deze gimbal kun je een smartphone vastklemmen. Vervolgens gebruik je een applicatie om ervoor te zorgen dat de stick communiceert met je Android of iOS smartphone. Zoals je waarschijnlijk al vermoedde, heeft de stick een Bluetooth optie, waardoor hij de verbinding maakt met de gebruikte smartphone, die beschikt over de DJI Go-applicatie. Je kunt hierdoor de knoppen op de stabilisator gebruiken om een opname te starten of een instelling aan te passen. Maak je liever geen foto’s, maar wil je bewegende beelden vastleggen? Dat kan ook. Je kunt de gimbal namelijk met een vloeiende beweging laten draaien tijdens het filmen. Hoewel hij niet waterdicht is, is deze stick zeker een hulp voor iedereen die met zijn smartphone beelden wil vastleggen. Daarom is hij wellicht de beste selfie stick voor jou.

Eigenschappen van de DJI Osmo Mobile Silver:

 • Dit apparaat werkt perfect in combinatie met iOS en Android smartphones.
 • Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat deze stick niet waterdicht is en dat je hem niet kunt gebruiken voor Windows smartphones.
 • Als je bewegende beelden wil vastleggen, dan geeft de stick je de mogelijkheid om de gimbal met een vloeiende beweging te laten draaien tijdens het filmen.
 • Je maakt via Bluetooth verbinding tussen de stick en je smartphone om gebruik te kunnen maken van de knoppen op de stick voor een eenvoudige bediening.
 • Er is gezorgd voor een gemotoriseerde gimbal zodat je stabiele opnames kunt maken; of het nou gaat om stilstaande opnames (foto’s) of bewegende opnames (video’s).

2. BlitzWolf Selfie stick

We weten allemaal dat er verschillende soorten selfie sticks op de markt zijn. Zo zijn er wat langere modellen, kortere modellen, zwaardere varianten en ook lichtere varianten. Zelfs de opties van de verschillende sticks kunnen verschillen. Als je echter van tevoren hebt nagedacht welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn, dan kun je toch gemakkelijk jouw ideale selfie stick vinden. Is jouw beste selfie stick een lichtgewicht variant, die je tevens als tripod kunt gebruiken? Dan kun je de BlitzWolf Selfie stick aanschaffen. Dit model is wellicht de beste selfie stick voor jou, omdat hij een multifunctioneel model is met een licht gewicht. De stick is bovendien opvouwbaar, waardoor zijn gebruik aanzienlijk wordt vergemakkelijkt. Wil je deze stick gemakkelijk omtoveren tot een tripod? BlitzWolf Selfie stickDan heb je slechts 3 seconden nodig. Je hoeft namelijk slechts het onderste gedeelte van de selfie stick uit te vouwen.

Dankzij het ingenieus ontwerp van de BlitzWolf Selfie stick kun je in 1 stap de statief openen of sluiten. De fabrikant heeft bovendien gezorgd voor een draadloze afstandsbediening om het gebruik verder te vergemakkelijken. Je kunt deze Bluetooth-afstandsbediening desgewenst op de stick bevestigen of gewoon uitdoen. Nadat je de statief op de gewenste plek en in de gewenste positie hebt gezet, hoef je je niet eens zorgen te maken dat hij zal vallen. Hij heeft namelijk een Safety Snap-in design. Zoals je intussen hebt gezien, is dit model niet alleen een selfie stick, maar ook een mini statief. Wanneer je hem als statief gebruikt, is stabiliteit gegarandeerd, want de voetjes zijn van rubber voorzien voor optimale grip en stabiliteit. Neem de stick gemakkelijk met je mee dankzij het compact ontwerp van zakformaat en schuif hem uit tussen de 22 en 35 inch om prachtige opnames te maken!

Eigenschappen van de BlitzWolf Selfie stick:

 • Het bereik van de draadloze verbinding kan oplopen tot 10 meter.
 • Voor extra gemak kun je gebruik maken van de Bluetooth afstandsbediening.
 • Deze selfie stick is ook te gebruiken als statief, omdat je hem als tripod kunt openen.
 • Dankzij het compact ontwerp van zakformaat kun je hem gemakkelijk overal mee naartoe nemen.
 • Hij is perfect te gebruiken voor verschillende gelegenheden, omdat hij een uitschuifbare lengte heeft van 22 tot 35 inch.
 • Dit apparaat is compatibel met de meeste Apple en Android smartphones zoals de iPhone X, 8, 7 en 6-serie en de Samsung Galaxy-serie.
 • Wanneer je hem gebruikt als mini statief, is stabiliteit gegarandeerd, want de voetjes zijn van rubber voorzien voor een optimale grip en stabiliteit.
 • Er is gezorgd voor 360 graden rotatie, waardoor je eenvoudigweg de wiegkop of telefoonhouder kunt draaien om foto’s, video-oproepen of live uitzendingen te maken.

3. GoEasy Waterproof Selfie Stick voor GoPro

Als je zoekt naar een nieuwe selfie stick en je ziet hoeveel verschillende varianten op de markt zijn, dan kan het dat je op den duur door de bomen het bos niet meer ziet. Maak je echter geen zorgen, want wij hebben het zoekgebied voor je afgebakend door alleen de top 5 te recenseren. Zo kun je gemakkelijk en snel de beste selfie stick voor jouw behoeften vinden. Het is wel belangrijk dat je van tevoren nagaat welke eigenschappen voor jou onmisbaar zijn. Zo vinden sommige personen het zeer belangrijk dat hun stick in lengte verstelbaar is. Ze kunnen dan gemakkelijk close-ups, maar ook groepsfoto’s maken. Vind je het tevens belangrijk dat jouw nieuwe selfie stick gemakkelijk is te gebruiken? Dan kennen wij de beste selfie stick voor jou. GoEasy Waterproof Selfie Stick voor GoProWe verwijzen hier namelijk naar de GoEasy Waterproof Selfie Stick voor GoPro. Dit model is eenvoudig te gebruiken.

Niet iedereen die een selfie stick wil gebruiken, zoekt naar een model met allerlei snufjes. Sommige personen hebben slechts een eenvoudig te gebruiken model nodig. Daar staat de GoEasy Waterproof Selfie Stick voor GoPro voor. Daarom is hij wellicht de beste selfie stick voor jou. Je kunt hem bovendien in lengte verstellen. Dit gebeurt traploos. Om precies te zijn gaat het om een lengte tussen de 28 en 95 cm. Je hebt dus veel mogelijkheden als je van een afstandje wil filmen of foto’s wil maken. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken dat hij uit je hand glijdt. Je kunt de lichtgewicht stick namelijk om je arm vastmaken met de verstelbare band. Nadat je bovendien een lengte hebt gekozen, kun je de stick gemakkelijk vastzetten door hem te draaien. Zo zal hij niet zomaar inschuiven. Het allerleukste van dit model is tevens dat hij waterdicht is!

Eigenschappen van de GoEasy Waterproof Selfie Stick voor GoPro:

 • De lengte kun je instellen tussen de 28 en 95 cm.
 • Dit model is in verschillende situaties te gebruiken, omdat hij waterdicht is.
 • Je kunt met deze selfie stick foto’s of video-opnames maken van dichtbij of juist van ver.
 • Hij glijdt niet uit je hand, omdat je de lichtgewicht stick om je arm kunt vastmaken met de verstelbare band.
 • Nadat je hebt besloten op welke lengte je de stick wil instellen, kun je deze lengte vastzetten door de stick te draaien, waardoor hij niet zomaar kan inschuiven.

4. Selfie stick voor Smartphone

Maak je graag foto’s van jezelf, je vrienden of familieleden en de dingen die jullie samen meemaken? Dan doe je er goed aan om een selfie stick aan te schaffen. Een dergelijke stick maakt het namelijk gemakkelijker om prachtige foto’s op afstand te maken. Hierdoor is een selfie stick ook ideaal voor het maken van groepsfoto’s. Wat dacht je van een stick die effectief en eenvoudig is in gebruik, maar die je ook de mogelijkheid geeft om mooie en coole foto’s te maken? Als een dergelijk model je aanstaat, dan is de beste selfie stick voor jou wellicht de Selfie stick voor Smartphone. Dit model is een aanrader voor iedereen die het leuk vindt om speciale momenten vast te leggen. Selfie stick voor SmartphoneJe kunt hem namelijk effectief en gemakkelijk gebruiken, maar je kunt er ook prachtige en toffe foto’s mee maken. We vertellen je precies hoe deze super stick werkt.

Het enige wat je hoeft te doen om de Selfie stick voor Smartphone te laten werken, is je smartphone klikken in de uitschuifbare houder. Vervolgens schuif je deze houder terug en klem je de smartphone vast. Hierna steek je het draadje, dat aan de stick is bevestigd, in de aansluiting voor je koptelefoon. Nu is je smartphone ready om allerlei selfies en video’s te maken. Er is op het handvat van de stick zelfs een knopje dat verbinding maakt met je smartphone, zodat je de stick gemakkelijk kunt bedienen bij het maken van foto’s en video’s. Druk je het knopje slechts 1 keer, dan begint het opnemen. Als je hem een tweede keer duwt, dan stopt het opnemen. Deze stick, die wellicht de beste selfie stick voor jou is, kun je bovendien verbinden met elke smartphone. Zijn houder klemt zich immers automatisch om je smartphone.

Eigenschappen van de Selfie stick voor Smartphone:

 • Je kunt deze selfie stick eenvoudig en effectief gebruiken.
 • Zijn uitschuifbare stok heeft een variabele lengte van tussen de 20 en 107 cm.
 • Doordat hij slechts 107 gram weegt, neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.
 • Deze selfie stick is universeel, want hij is compatibel met elke smartphone, doordat zijn houder zich automatisch om je smartphone klemt.
 • Bij aankoop van deze selfie stick krijg je er een duidelijk Nederlandstalig instructieboekje bij met daarbij afbeeldingen voor een nog betere uitleg.
 • Als je gebruik maakt van de bediening op het handvat van de stick, dan kun je 1 keer op de knop drukken om te beginnen met opnemen en wanneer je een tweede keer op de knop drukt, dan stop het opnemen.

5. Selfie stick GoPro Aluminium

Intussen hebben we je verteld over het grootste deel van de selfie sticks uit onze top 5. Je hebt dus gezien dat elk model bepaalde aantrekkelijke eigenschappen heeft. Ook heb je gezien dat het handig is als je van tevoren weet waar je naar op zoek bent voordat je een keuze maakt. Er zijn immers verschillende factoren waar je rekening mee kunt houden om de beste selfie stick voor jouw behoeften te vinden. Zo letten sommige mensen op de draagbaarheid van de stick. Er zijn immers uitschuifbare varianten die je gemakkelijk met je mee kunt nemen, maar die je ook kunt gebruiken om opnames van een relatief verre afstand te maken. Selfie stick GoPro AluminiumZoek jij niet naar allerlei snufjes, maar wil je gewoon je waterdichte selfie stick gebruiken om video’s en selfies te maken met je GoPro? Kies dan voor de Selfie stick GoPro Aluminium.

De Selfie stick GoPro Aluminium is wellicht de beste selfie stick voor jou, omdat hij speciaal is ontworpen voor gebruik met je GoPro. Je kunt prachtige selfies en video’s maken met je GoPro wanneer je hem hebt aangesloten op de selfie stick. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken als je graag foto’s en video’s wil maken wanneer je in de buurt van water bent of wanneer het regent. De selfie stick is namelijk een waterproof model. Hierdoor wordt het filmen met een GoPro camera niet alleen leuker, maar ook nog gemakkelijker. Net zoals bepaalde andere sticks is ook dit model uitschuifbaar. Je kunt hem bovendien zelf instellen op verschillende hoogtes tussen de 19 en 49 cm. Nadat je de gewenste lengte hebt ingesteld, blijft de stick in die stand, dankzij het speciale Quick lock systeem. Neem je GoPro en de selfie stick mee naar je volgend avontuur!

Eigenschappen van de Selfie stick GoPro Aluminium:

 • Voor een optimale duurzaamheid is deze selfie stick vervaardigd van hoogwaardig aluminium.
 • Dankzij het rubberen handvat zorgt deze stick voor extra grip terwijl je bezig bent te fotograferen of filmen.
 • Er zijn geen overbodige snufjes toegevoegd aan deze selfie stick, waardoor je hem gemakkelijk kunt gebruiken.
 • Doordat dit model uitschuifbaar is, kun je zelf bepalen op welke lengte je hem wil instellen tussen de 19 en 49 cm.
 • Het quick lock systeem zorgt ervoor dat de ingestelde stand van de selfie stick niet terugschuift, waardoor je stabiele opnames kunt maken.
 • Als je deze stick aansluit op je GoPro camera zorg je voor nog meer film- en fotoplezier en het eenvoudig vastleggen van allerlei spannende avonturen.
 • Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat deze selfie stick speciaal is ontworpen om gebruikt te worden in combinatie met de GoPro camera.
 • Je krijgt er een handig polsbandje bij om de stick om je hand te bevestigen om ervoor te zorgen dat hij niet van je arm glijdt terwijl je opnames maakt.
 • Deze selfie stick is een aluminium waterproof model, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken als je in de buurt van water of zelfs in de regen wil filmen of fotograferen; je legt dus gemakkelijk alle unieke momenten vast.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>