• Home
 • Staafmixers

Op Zoek Naar De Beste Staafmixer Van 2020? Lees Dan Deze Recensie Over De 10 Best Verkochte Modellen! (Met Hakmolen)

Ben je in de keuken vaak ingrediënten aan het mixen, pureren, malen of mengen? Dan is het een goed idee om een staafmixer aan te schaffen. Er zijn verschillende soorten staafmixers te koop. Daarom zet je voor jezelf eerst op een rij welke functionaliteiten en eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Je kunt onder andere kijken of je lichte of juist zware ingrediënten bewerkt. Aan de hand van je keuze, kun je kiezen voor een laag of juist hoog vermogen. Natuurlijk kun je ook een keuze maken aan de hand van de bewegingsvrijheid en de duur van jouw mengactiviteiten. Er zijn namelijk staafmixers met snoer en juist snoerloze modellen. Denk ook maar aan de schoonmaak. Wil je de staafmixer in de vaatwasmachine reinigen? Misschien vind je bepaalde accessoires ook handig. Lees dit artikel over de 10 best verkochte modellen van het jaar en kies de beste staafmixer uit!

Beste staafmixer van 2020

Om je zoektocht naar de beste staafmixer te vergemakkelijken, hebben wij de onderstaande tabel gecreëerd met informatie over het aantal snelheden en de accessoires van elk model. Bekijk de tabel, vergelijk de verschillende modellen met elkaar en kies de beste staafmixer voor jouw behoeften uit!

 Product naamSnelhedenWat zit erbij? 
1.Bosch MSM67PE12Hakmolen en mengbeker meegeleverdMeer info »
2.Bosch ErgoMixx MSM661101Mengbeker meegeleverdMeer info »
3.Bosch ErgoMixx MSM6717012Hakmolen en mengbeker meegeleverdMeer info »
4.Bamix Gastro G3502Multimes, klopper en mixer meegeleverdMeer info »
5.Bamix Mono M2002Multimesje en klopper meegeleverdMeer info »
6.Philips Avance HR1673/90Snelheid traploos instelbaar2 hakmolens en mengbeker meegeleverdMeer info »
7.Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti2Hakmolen en mengbeker meegeleverd
Meer info »
8.Bosch ErgoMixx MSM6714012Hakmolen en mengbeker meegeleverdMeer info »
9.Braun Multiquick 9 MQ9087X GourmetSnelheid traploos instelbaarFoodprocessor en hakmolen meegeleverd
Meer info »
10.Bosch MaxoMixx MSM8819012Foodprocessor en hakmolen meegeleverdMeer info »

1. Bosch MSM67PE

Bosch MSM67PEAls je zoekt naar de beste staafmixer, dan kom je diverse modellen tegen. Elk afzonderlijk model brengt zijn eigen unieke eigenschappen met zich mee. Het ligt dus aan jou om te kijken welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Wat dacht je van een staafmixer die je gemakkelijk kunt gebruiken? Misschien is het voor jou ook belangrijk dat je de staafmixer dagelijks kunt gebruiken. Als dat het geval is, dan is de Bosch MSM67PE de beste staafmixer voor jou. Deze staafmixer is niet alleen eenvoudig en dagelijks te gebruiken, maar hij is ook slank en elegant. Wanneer je hem gebruikt, stel je dus niet alleen je kookkunsten tentoon, maar ook je prachtige staafmixer. Met dit apparaatje kun je pureren, blenden en snijden. Hij is zelfs gemakkelijk schoon te maken, omdat hij beschikt over een vaatwasmachinebestendige blendervoet.

Hoewel het belangrijk is om te kijken naar de algemene eigenschappen van een apparaat, is het ook handig om op de hoogte te zijn van de speciale functies. Bij de Bosch MSM67PE staafmixer zijn er ook speciale functies, zoals de TurboButton. Wanneer je deze turboknop inhoudt, dan word je voorzien van het maximaal vermogen. Je kunt dus je culinaire ideeën gemakkelijk en snel toepassen met een perfect resultaat. Wanneer er wordt gesproken over het maximaal vermogen, dan bedoelt men bij dit apparaat een vermogen van 750 Watt. De motor is dus uitzonderlijk sterk en zorgt voor topresultaten. Een andere speciale eigenschap van deze staafmixer is dat hij beschikt over een AntiSplash-voet. Deze voet voorkomt dat er vervelende spatten ontstaan tijdens het bereiden van je gerechten. Je taken worden dus snel, schoon en eenvoudig uitgevoerd.

Voordelen van de Bosch MSM67PE:

 • Dit model is zeer krachtig.
 • Zijn blendervoet is vaatwasmachinebestendig.
 • De staafmixer wordt met een ballongarde geleverd om een glad beslag te maken.
 • Je kunt deze staafmixer traploos instellen voor optimale controle over de snelheid.
 • Hij wordt geleverd met een hakmolen, waar je ook harde ingrediënten mee kunt bewerken.
 • Er is een wandhouder, die ervoor zorgt dat je de mixer ook na gebruik netjes kunt opbergen.
 • In de meegeleverde mengbeker kun je ingrediënten eenvoudig en zonder te spatten bewerken.

Nadelen van de Bosch MSM67PE:

 • Je krijgt er geen receptenboek bij om inspiratie op te doen.
 • Niet alle gedeeltes van de staafmixer zijn vaatwasmachinebestendig.
 • Wanneer je aan de slag gaat met de staafmixer, dan moet je de knop constant inhouden.
 • Zijn hakmolen beschikt niet over een vulopening om tussendoor ingrediënten toe te voegen.
Klik hier voor de beste prijs

2. Bosch ErgoMixx MSM66110

Bosch ErgoMixx MSM66110Ben je iemand die regelmatig in de keuken bezig is? Misschien vind je het prettig om allerlei lekkernijen te bereiden. Dan kun je aan de slag gaan met een staafmixer. Natuurlijk is het belangrijk om na te gaan welke model de beste staafmixer voor jou is. Je kunt desgewenst de verschillende modellen vergelijken aan de hand van hun gewicht en het design. Als je weet dat je lang bezig zal zijn met de staafmixer, dan is het handig om te kiezen voor een licht model met een ergonomisch design. Wij raden dan de Bosch ErgoMixx MSM66110 aan. Dit model vinden wij de beste staafmixer voor jou, omdat hij extra licht is. Daarnaast beschikt hij over een speciaal ergonomisch gevormd handvat en een comfortabele soft-touch en antislip grip. Je kunt er dus uren mee doorwerken.

Het is ook belangrijk te vermelden dat de Bosch ErgoMixx MSM66110 staafmixer krachtig is. Hij beschikt namelijk over een innovatief, vlijmscherp QuattroBlade-mes. Met dit mes mixt en maalt het apparaat met professionele resultaten. Bij het verwerken van je ingrediënten zorgt het mes er niet alleen voor dat alles snel en grondig wordt aangepakt, maar dat dit proces ook zorgvuldig en gelijkmatig plaatsvindt. De fabrikant van deze staafmixer begrijpt dat niemand houdt van morserij. Daarom beschikt de staafmixer over een AntiSplash-voet, die spatten tijdens het bereiden van je gerechten voorkomt. Misschien ben je iemand die al heel vroeg ’s morgens of juist laat ’s avonds in de keuken bezig is. Als dat het geval is, dan wil je geen lawaai maken. Daarom heeft deze staafmixer een hoog vermogen van 600 Watt, maar een relatief stille werking met weinig trillingen.

Voordelen van de Bosch ErgoMixx MSM66110:

 • Deze mixer ligt prettig in de hand dankzij het ergonomisch design.
 • Hij weegt weinig, dus je gaat er met plezier gedurende langere tijd mee aan de slag.
 • Er is een turbostand die ervoor zorgt dat je ingrediënten super snel bewerkt worden.
 • Je krijgt er een mengbeker bij, waarin je spatvrij en eenvoudig ingrediënten kunt bewerken.
 • Dit model heeft weliswaar een hoog vermogen, maar toch een relatief stille werking met weinig trillingen.

Nadelen van de Bosch ErgoMixx MSM66110:

 • Met deze staafmixer kun je geen ijs crushen.
 • Je krijgt er niet allerlei accessoires bij zoals een hakmolen of een ballongarde.
Klik hier voor de beste prijs

3. Bosch ErgoMixx MSM67170

Bosch ErgoMixx MSM67170Zoek je naar de beste staafmixer? Dan kun je de eigenschappen en functionaliteiten van de verschillende modellen met elkaar vergelijken. Je kunt natuurlijk ook op zoek gaan naar specifieke eigenschappen. Denk er bijvoorbeeld aan dat het voor jou belangrijk is dat de staafmixer beschikt over een lang koord. Als je graag een model wil hebben met een lang koord, dan raden wij de Bosch ErgoMixx MSM67170 aan. Dit model is de beste staafmixer voor jou, omdat hij je dankzij zijn HelixCord meer flexibiliteit geeft in de keuken. Het koord is namelijk extra lang en spiraalvormig. Hierdoor heb je tijdens het uitvoeren van je keukenwerkzaamheden de maximale bewegingsvrijheid. Deze staafmixer brengt daarnaast optimaal gebruiksgemak met zich mee. Dit komt mede door de 12 standen. Je kunt er namelijk allerlei ingrediënten mee prepareren.

Wanneer je aan de slag gaat met de Bosch ErgoMixx MSM67170 staafmixer, dan ervaar je meteen het gemak. Deze staafmixer ligt namelijk prettig in de hand, waardoor je er graag ook gedurende langere tijd mee aan de slag gaat. Daarnaast bedien je hem met grote knoppen. Deze knoppen brengen ook een verhoogde mate van gebruiksgemak met zich mee. Als je ingrediënten wil bereiden met een staafmixer, dan verwacht je natuurlijk goede prestaties. Dat begrijpt de fabrikant van deze staafmixer. Daarom hebben zij ervoor gezorgd dat het apparaat beschikt over een afneembare RVS staafmixervoet. Deze staafmixervoet is voorzien van een vierzijdig geslepen mes. Het mes zorgt voor continue goede prestaties. Je krijgt bij de aankoop van de staafmixer ook een hakmolen en een speciaal mes om ijsblokjes te crushen in de hakmolen.

Voordelen van de Bosch ErgoMixx MSM67170:

 • De staafmixer heeft een hoog vermogen.
 • Met de ballongarde kun je een glad beslag maken.
 • Het is zelfs mogelijk om ijs te crushen in de hakmolen.
 • Je krijgt er een hakmolen bij om harde ingrediënten te bewerken.
 • Hij heeft een lang en flexibel snoer voor een optimale bewegingsvrijheid.
 • Bij de aankoop van deze staafmixer krijg je er een mengbeker bij om spatvrij en eenvoudig ingrediënten te bewerken.
 • Voor optimale prestaties beschikt dit apparaat over een afneembare RVS staafmixervoet met een vierzijdig geslepen mes.

Nadelen van de Bosch ErgoMixx MSM67170:

 • Niet alle onderdelen zijn vaatwasmachinebestendig.
 • Je krijgt er geen opbergtas bij om de losse accessoires in op te bergen.
Klik hier voor de beste prijs

4. Bamix Gastro G350

Bamix Gastro G350Als echte keukenprins of –prinses ben je regelmatig in de keuken bezig. Je weet ook dat je voor verschillende gerechten een staafmixer nodig. Natuurlijk kies je niet voor de eerste staafmixer die je tegenkomt. Je gaat namelijk op zoek naar de beste staafmixer voor jouw behoeften. Voor personen die regelmatig actief zijn in de keuken is een professionele staafmixer zeker een aanrader. Wij kennen een professioneel model, namelijk de Bamix Gastro G350. Dit is de beste staafmixer voor jou, omdat hij niet alleen professioneel is, maar ook gemakkelijk is te gebruiken. De krachtige staafmixer is voorzien van een zeer lange voet. De voet is namelijk 29 cm lang. Het is hierdoor mogelijk om ook in hoge potten en pannen gebruik te maken van het apparaat. Je kunt met deze staafmixer, met een toerental van 22.000 toeren per minuut, zelfs ijsblokjes fijn malen.

Hoewel je deze staafmixer kunt gebruiken in hoge potten en pannen, is hij ook perfect om ingrediënten in een kom of mengbeker te prepareren. Je kunt er bovendien van alles in fijn malen. Denk maar aan ijsblokjes en andere bevroren ingrediënten. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om allerlei alledaagse ingrediënten te prepareren met deze staafmixer. Bij sommige ingrediënten kan het je wat meer tijd kosten om ze te prepareren. Daarom beschikt de Bamix Gastro G350 staafmixer over een ergonomisch ontwerp. Hierdoor ligt hij prettig in de hand, waardoor ook voor langere tijd mixen geen probleem is. Bij aankoop van dit model krijg je er zelfs een klopper bij. Deze is ideaal om luchtige bereidingen te maken. Denk maar aan slagroom, mousse, milkshakes, opgeklopt eiwit en tiramisu. Wanneer je het gewenst resultaat hebt bereikt, dan kun je de staafmixer reinigen en netjes opbergen dankzij de meegeleverde wandhouder.

Voordelen van de Bamix Gastro G350:

 • Hij is stil, zuinig en toch krachtig.
 • Deze staafmixer heeft een handig spiraalsnoer, dat meedraait.
 • Zijn behuizing beschikt over een hoogwaardige en waterafstotende afwerking.
 • Je krijgt er een wandhouder bij om de staafmixer en zijn accessoires op te bergen.
 • Dankzij de lange staafmixervoet kun je hem ook in hoge potten en pannen gebruiken.
 • Er is gezorgd voor een ergonomisch ontwerp, waardoor je er ook gedurende langere tijd comfortabel mee werkt.

Nadelen van de Bamix Gastro G350:

 • Er is geen turbostand.
 • Je kunt de voet niet afnemen om deze in de vaatwasmachine te reinigen.
Klik hier voor de beste prijs

5. Bamix Mono M200

Bamix Mono M200Wanneer je zoekt naar de beste staafmixer voor jouw behoeften, dan let je op de functionaliteiten van de verschillende modellen. Als je van tevoren op de hoogte bent van de eigenschappen die voor jou belangrijk zijn, dan wordt jouw zoektocht aanzienlijk vereenvoudigd. Ben je op zoek naar een staafmixer die je dagelijks kunt gebruiken? Moet dit ideale model voor jou ook een hoog toerental hebben? Dan kun je kiezen voor de Bamix Mono M200. Dit model is de beste staafmixer voor jou, omdat hij een hoog toerental heeft van 18.000 toeren per minuut. Hierdoor kan hij gemakkelijk diverse ingrediënten fijn malen. Zelfs ijs en bevroren ingrediënten kun je eenvoudig bewerken. De staafmixer is bovendien geschikt voor dagelijks gebruik. Je geniet dus alleen of samen met je gezin van diverse zelfgemaakte gerechten.

Bij sommige staafmixers moet je leren hoe je om kunt gaan met allerlei unieke functies. Echter, je hebt niet altijd behoefte aan een model met allerlei snufjes. Soms wil je gewoon gebruik maken van een model dat ingrediënten klopt of fijn maalt. Daarom stelt de Bamix Mono M200 staafmixer je zeker niet teleur. Hij is namelijk in staat om zonder toeters en bellen een glad resultaat te krijgen. Als je bijvoorbeeld dol bent op verse sap met fijn gemalen ijs, dan is dit apparaat ook perfect voor jou. Je kunt namelijk sap zo egaal mixen dat je dit eenvoudig door een rietje kunt drinken. Bij aankoop van deze staafmixer krijg je er bovendien een klopper bij. Deze is handig, omdat je er bijvoorbeeld room of eiwit mee op kunt kloppen. Gebruik de staafmixer dagelijks om verschillende lekkernijen te bereiden!

Voordelen van de Bamix Mono M200:

 • Je krijgt er een mengbeker met deksel bij.
 • Dit model is stil, zuinig en krachtig in gebruik.
 • Zijn staafmixervoet heeft een lengte van 29 cm.
 • Dankzij de handige klopper kun je bijvoorbeeld room of eiwit opkloppen.
 • Nadat je deze staafmixer hebt aangeschaft, kun je hem dagelijks gebruiken.
 • Deze staafmixer beschikt over een waterafstotende, hoogwaardige behuizing.
 • De mengbeker is stevig, hitte-, magnetron-, vries- en vaatwasmachinebestendig.
 • Hij komt met een wandhouder voor het opbergen van de staafmixer en de accessoires.
 • Er is een handig spiraalsnoer dat meedraait en dat tijdens het mixen niet snel in de weg zit.

Nadelen van de Bamix Mono M200:

 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs van deze staafmixer tegenvallen.
 • Hoewel je de staafmixervoet eenvoudig onder de kraan kunt reinigen, is hij niet afneembaar om in de vaatwasmachine gereinigd te worden.
Klik hier voor de beste prijs

6. Philips Avance HR1673/90

Philips Avance HR1673/90Zoek je naar de beste staafmixer voor jouw behoeften? Is het ideale model voor jou een staafmixer met een hoog vermogen en een krachtige werking? Dan is de Philips Avance HR1673/90 wellicht de beste staafmixer voor jou. Dit model heeft een vermogen van 800 Watt, wat betekent dat hij een zeer krachtige werking heeft. Vanwege deze eigenschappen en ook de gemakkelijke bediening wordt dit model al snel een onmisbaar apparaat in je keuken. Wil je dat de staafmixer harder mixt? Dan kun je de speedtouch knop steeds harder knijpen. Hoe harder je hem knijpt, hoe harder er wordt gemixt. Nog een beetje extra kracht nodig? Geen probleem! Je kunt dan gewoon gebruik maken van de turbofunctie. Voor het beste resultaat, start je langzaam om spatten te voorkomen en versnel je het mixproces geleidelijk aan.

Bij het ontwerpen van de Philips Avance HR1673/90 staafmixer is er met nog meer zaken rekening gehouden. Zo is hij voorzien van een specifieke driehoekige vorm, die zorgt voor de optimale toevoer van etenswaren. De vorm draagt ook bij aan maximale prestaties voor constanter en sneller mixen. Om de resultaten van deze staafmixer verder te verbeteren, beschikt hij over messen met een titaniumcoating. Een dergelijke coating is 6 keer harder dan staal. Hierdoor leveren de messen gedurende een langere tijd de beste prestaties. Bij aankoop van deze staafmixer krijg je er een XL-fijnsnijder bij. Deze is ideaal om uien, vlees, kaas, chocolade en noten te hakken. Je kunt zelfs grote hoeveelheden in slechts enkele seconden fijnhakken. Behalve de XL-fijnsnijder krijg je er ook een compacte fijnsnijderaccessoire en zelfs een gardeaccessoire bij.

Voordelen van de Philips Avance HR1673/90:

 • Met de meegeleverde ballongarde kun je een glad beslag maken.
 • Je krijgt er een mengbeker bij om ingrediënten zonder spatten te bewerken.
 • Dankzij de titaniumcoating zijn de messen harder dan staal, waardoor ze langer scherp blijven.
 • Bij aankoop van deze staafmixer krijg je ook een hakmolen om harde ingrediënten te bewerken.
 • De snelheid kun je op een intuïtieve wijze bepalen door harder of juist zachter te knijpen in de speedtouch knop.
 • Deze staafmixer heeft een driehoekige vorm voor de optimale toevoer van etenswaren en maximale prestaties voor sneller en constanter mixen.

Nadelen van de Philips Avance HR1673/90:

 • Je kunt met deze staafmixer geen ijs crushen.
 • De staafmixer wordt niet geleverd met een ophangsysteem voor het opbergen van het apparaat en zijn accessoires.
Klik hier voor de beste prijs

7. Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti

Braun Multiquick 3 MQ325 SpaghettiIs de beste staafmixer voor jou een veelzijdig model? Misschien wil je graag een model in huis halen waar je gemakkelijk ingrediënten mee kunt bereiden. Als dat het geval is, dan denk je waarschijnlijk ook aan verschillende soorten bereidingen. Wat dacht je ervan om een staafmixer te gebruiken waar je soepen, sauzen en smoothies glad mee kunt pureren? Wil je ook in staat zijn om eieren, slagroom en beslag te kunnen kloppen? Dan is de Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti de beste staafmixer voor jou. Hij kan alle bovengenoemde bereidingswijzen verwezenlijken. Daarnaast wordt hij geleverd met een hakmolen om zelfs harde kazen, chocolade, noten en vlees fijn te malen. Hij is dus een echte alleskunner en kan zelfs met 1 hand bediend worden. Als je meer wil weten over dit model, dan verwijzen we je naar de uitgebreide recensie over de Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti staafmixer.

Voordelen van de Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti:

 • De staafmixer is gemakkelijk te reinigen.
 • Dit model kan met 1 hand bediend worden.
 • Je krijgt er een ballongarde bij om een glad beslag te maken.
 • Er zijn verschillende standen waar je gebruik van kunt maken.
 • Hij wordt geleverd met een hakmolen om harde ingrediënten te bewerken.
 • Met de meegeleverde mengbeker kun je ingrediënten eenvoudig en zonder spatten bewerken.

Nadelen van de Braun Multiquick 3 MQ325 Spaghetti:

 • Zijn mengkom is relatief klein.
 • De maatbeker is vrij krasgevoelig.
 • Je krijgt er geen opbergtas bij voor het opbergen van de staafmixer en de accessoires.
Klik hier voor de beste prijs

8. Bosch ErgoMixx MSM67140

Bosch ErgoMixx MSM67140Als je zoekt naar de beste staafmixer, dan kom je misschien een model tegen dat goede prestaties combineert met een ergonomisch ontwerp. Heb je een dergelijk model gevonden? Dan is het een goed idee om deze staafmixer aan te schaffen. Wij kennen een staafmixer die aan deze voorwaarden voldoet, namelijk de Bosch ErgoMixx MSM67140. Dit model is wellicht de beste staafmixer voor jou, omdat hij goede prestaties combineert met een ergonomisch ontwerp. Als je eenmaal je moeite neemt om lekkernijen te bereiden, dan verwacht je natuurlijk de beste prestaties. Daarom stelt dit model je zeker niet teleur. Je kunt er ook gedurende langere tijd mee werken, omdat hij prettig in de hand zit. Dankzij de 12 standen, heb je enorm veel bereidingsmogelijkheden. Denk er maar aan dat je zelf mayonaise maakt of eenvoudig ingrediënten snijdt, hakt of mixt.

Begin je eenmaal te werken met de Bosch ErgoMixx MSM67140 staafmixer, dan merk je meteen dat hij een zeer krachtig apparaat is. Deze kracht heeft de staafmixer te danken aan het hoge vermogen. Hij heeft namelijk een vermogen van 750 Watt. Dit betekent dat hij werkt net zoals professionele modellen. De sterke motor zorgt er keer op keer voor dat optimale resultaten gegarandeerd zijn. Een andere eigenschap die je laat zien dat deze staafmixer van topkwaliteit is, is zijn roestvrijstalen voet. Deze voet is niet alleen stijlvol, maar ook effectief. Hij is namelijk geoptimaliseerd met een roestvrijstalen mes. Hierdoor werkt het apparaat schoner en eenvoudiger. Je kunt de voet bovendien gemakkelijk verwijderen om deze te reinigen. Heb je even meer kracht nodig? Dan kun je gebruik maken van de extra turboknop.

Voordelen van de Bosch ErgoMixx MSM67140:

 • De staafmixer is eenvoudig te bedienen dankzij de grote knoppen.
 • Je krijgt er een hakmolen bij voor de bewerking van harde ingrediënten.
 • Er is een turbostand die ervoor zorgt dat je ingrediënten sneller kunt bewerken.
 • Bij aankoop van deze staafmixer krijg je er een mengbeker bij om spatloos en eenvoudig ingrediënten te prepareren.

Nadelen van de Bosch ErgoMixx MSM67140:

 • Met deze staafmixer kun je geen ijs crushen.
 • Je krijgt geen ballongarde bij de aankoop van deze staafmixer.
Klik hier voor de beste prijs

9. Braun Multiquick 9 MQ9087X Gourmet

Braun Multiquick 9 MQ9087X GourmetKrijg je regelmatig vrienden over de vloer of nodig je vaker gasten uit voor gezellige diners? Dan is het belangrijk dat je gevarieerde voeding bereidt. Je wil je gasten toch niet steeds dezelfde etenswaren aanbieden? Om je gasten te verrassen met allerlei lekkere creaties kun je gebruik maken van een staafmixer. Welk model is echter de beste staafmixer voor jou? Misschien is de Braun Multiquick 9 MQ9087X Gourmet de beste staafmixer voor jou. Deze mixer helpt je namelijk om de meest uiteenlopende recepten te bereiden. Ga gerust op Google en bekijk verschillende recepten. Zie je iets dat je lekker lijkt? Probeer hem dan klaar te maken met behulp van je staafmixer. Deze staafmixer beschikt over allerlei handige technologieën die hem eenvoudiger maken in gebruik. Hij is ook zeer krachtig dankzij de 1000 Watt motor.

Is het voor het gerecht dat je wil bereiden belangrijk om harde voedingsmiddelen te pureren? Geen nood! Met de Braun Multiquick 9 MQ9087X Gourmet staafmixer kun je namelijk ook harde voedingsmiddelen op een eenvoudig wijze pureren. Dit komt doordat hij beschikt over unieke ACTIVEBlades, die op en neer pureren. Zelfs de hardste ingrediënten worden eenvoudig bewerkt. Dit apparaat is tevens voorzien van de SplashControl technologie. De naam van deze technologie spreekt eigenlijk al voor zich: je kunt genieten van de beste resultaten zonder dat je morserij maakt. Dit komt doordat spetteren wordt tegengegaan, terwijl de beste pureerresultaten gegarandeerd blijven. Deze staafmixer beschikt tevens over een innovatief, extra mesje. Hierdoor wordt er gezorgd voor meer snijactie bij elke omwenteling. Deze extra omwenteling zorgt voor snellere en efficiëntere pureerresultaten, waarbij zelfs grote stukken voedsel eenvoudig verwerkt kunnen worden.

Voordelen van de Braun Multiquick 9 MQ9087X Gourmet:

 • Hij is enorm krachtig dankzij de 1000 Watt motor.
 • Je krijgt er een maat-/mengbeker bij voor de juiste afmetingen.
 • De staafmixervoet, die van roestvrijstaal is gemaakt, kun je gemakkelijk loskoppelen.
 • Tijdens het mixen wordt vacuümtrekken voorkomen dankzij de vormgeving van de staafmixerknop.
 • Bij dit apparaat hoef je niet voor een bepaalde stand te kiezen, want je maakt gebruik van SmartSpeed, die je zo hard of zacht laat mixen als je de knop indrukt.

Nadelen van de Braun Multiquick 9 MQ9087X Gourmet:

 • Met een klein budget kan de prijs van deze staafmixer tegenvallen.
 • Hij wordt niet geleverd met een opbergsysteem om de losse onderdelen netjes op te bergen.
Klik hier voor de beste prijs

10. Bosch MaxoMixx MSM88190

Bosch MaxoMixx MSM88190Soms wanneer we zoeken naar een nieuwe staafmixer, dan willen we meer dan een eenvoudig apparaat. Er worden daarom ook modellen vervaardigd die worden geleverd met allerlei andere accessoires. Je kunt er dan verschillende gerechten mee prepareren. Is een model met veel accessoires de beste staafmixer voor jou? Schaf dan snel de Bosch MaxoMixx MSM88190 staafmixer aan. Dit model is de beste staafmixer voor jou, omdat hij meer is dan een alledaagse staafmixer. Door dit model aan te schaffen haal je namelijk een complete bereidingsset in huis. Als je hem koopt dan krijg je er een staafmixer, een hakmolen, een foodprocessor, een maatbeker, een klopper, een deegmes, een ijscrushmes, een rasp en zelfs snijschijven bij. Hij wordt tevens geleverd met een deksel. Maak dus optimaal gebruik van verschillende accessoires en de 12 standen en bereid de lekkerste gerechten!

Wanneer je leest over de verschillende onderdelen die je krijgt bij de aankoop van de staafmixer, dan weet je misschien niet direct waarvoor alle onderdelen gebruikt moeten worden. We vertellen je daarom over een aantal van de onderdelen. In de mengkom van 600 ml kun je jouw bereidingen mengen en langer vers houden dankzij het bijbehorend deksel. In de hakmolen en 1,5 liter foodprocessor kun je diverse ingrediënten raspen, snijden en hakken met verschillende messen en schijven. De foodprocessor beschikt tevens over een vultrechter, die ervoor zorgt dat je tijdens de bereiding extra ingrediënten kunt toevoegen. Wil je graag gerechten en dranken gekoeld serveren? Dan gebruik je het ijscrushmes om ijs te crushen. Met dit apparaat in huis kun je bovendien flexibel in de keuken bewegen, want hij beschikt over een spiraalsnoer. Na gebruik kun je de losse onderdelen voor het gemak reinigen in de vaatwasmachine.

Voordelen van de Bosch MaxoMixx MSM88190:

 • Tijdens het mixen zit het flexibele snoer niet in de weg.
 • Je krijgt er onder andere een ballongarde, foodprocessor en mengkom bij.
 • Deze staafmixer is ook geschikt voor het crushen van ijs en om deeg te bereiden.
 • Voor het bereiden van verschillende ingrediënten kun je gebruik maken van 12 verschillende standen.
 • Dit apparaat beschikt over een lang en flexibel snoer, dat veel bewegingsvrijheid met zich meebrengt.
 • Met deze staafmixer heb je veel bereidingsmogelijkheden, omdat hij wordt geleverd met een zeer complete set.
 • Het foodprocessoropzetstuk van deze staafmixer maakt het mogelijk om ingrediënten te raspen, hakken en snijden.

Nadelen van de Bosch MaxoMixx MSM88190:

 • Deze staafmixer wordt niet geleverd met een handig opbergsysteem om de losse onderdelen netjes op te bergen.
 • Je krijgt er geen receptenboek bij om inspiratie op te doen, dus je kunt gebruik maken van Google voor inspiratie.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>