• Home
 • Stofzuigers

De Beste Steelstofzuiger Van 2020? De beste draadloze stofzuiger Kun Je Hier Vergelijken vanuit de Top 10!

Onderstaande compacte modellen zijn snoerloos en komen mede dankzij de wendbaarheid gemakkelijk op de lastig bereikbare plekken in je woning.

De Beste steelstofzuiger van 2020

 Product naamAccuduurOplaadtijd 
1.Dyson V8 Absolute40 minuten3,5 uurMeer info »
2.Bosch Readyy'y BBH2204244 minuten12 - 16 uurMeer info »
3.Dyson DC62 Pro20 minuten3,5 uurMeer info »
4.AEG CX7-35ÖKO35 minuten3 uurMeer info »
5.AEG CX7-21EB21 minuten3 uurMeer info »
6.Dirt Devil Cavalier DD698-124 minuten5,5 uurMeer info »
7.Dirt Devil Cavalier Parquet DD698-324 minuten5,5 uurMeer info »
8.Dyson Digital Slim Multifloor16 minuten3,5 uurMeer info »
9.Bosch Readyy'y BBH2163340 minuten12-16 uurMeer info »
10.AEG CX7-45ANI45 minuten3 uurMeer info »

Als je op zoek gaat naar de beste steelstofzuiger, dan is het belangrijk om na te gaan wat zijn accuduur en oplaadtijd is. Wij helpen je met behulp van de bovenstaande tabel om het perfecte model voor jouw behoeften te vinden. Zoek je naar de beste steelstofzuiger? Je vindt hier het ultieme model!

Om gemakkelijk te kunnen stofzuigen zonder last te hebben van een snoer, is het een goed idee om een steelstofzuiger in huis te hebben. Bekijk de volgende reviews voor meer informatie over specifieke modellen.

1. Dyson V8 Absolute

Dyson V8 AbsoluteBen je op zoek naar de beste steelstofzuiger en is het beste model voor jou een stofzuiger met een hoge zuigkracht? Dan raden wij de Dyson V8 Absolute aan. Dit is de beste steelstofzuiger voor jou, omdat hij een zeer hoge zuigkracht heeft. Je kunt bovendien tot 40 minuten lang gebruik maken van deze zuigkracht voordat je het apparaat weer hoeft op te laden. Dit komt doordat het apparaat beschikt over een accu die van nikkel, aluminium en kobalt is gemaakt. De accu levert gedurende de hele stofzuigbeurt een constante zuigkracht. Om de stofzuigprestaties verder te verbeteren, krijg je bij dit apparaat tevens zuigmonden en zuigborstels meegeleverd. Je kunt de vloerzuigmond met een zachte roller gebruiken om je harde vloeren te stofzuigen. Moet je tapijten of zachte ondergronden stofzuigen? Dan maak je gebruik van de turboborstel. Zuig dierenharen op met de miniborstel.

Een andere unieke eigenschap van de V8 Absolute stofzuiger is dat je hem kunt veranderen in een kruimelzuiger. Wanneer je dat doet, kun je het apparaat onder andere gebruiken om vlekken te verwijderen. Uiteraard is hij als kruimelzuiger ook handig om lastige plekken te bereiken en voor een snelle schoonmaakbeurt. De stofzuiger is tevens aanpasbaar aan de hand van je schoonmaakbehoeftes. Hij is namelijk ook geschikt om het plafond schoon te maken. Voor de moeilijk bereikbare plekken kun je de verlengstang gebruiken. Wanneer je stof opzuigt met dit apparaat, vindt er filtratie plaats in het gehele apparaat. Het stof wordt hierdoor vastgehouden en allergenen worden verwijderd. De uitgeblazen lucht is hierdoor schoon. Als je regelmatig gebruik maakt van de stofzuiger, dan raakt het stofreservoir op den duur vol. Dan is het tijd om het reservoir te legen. Er is slechts één handeling nodig om het stofreservoir te legen!

Voordelen:

 • Hij maakt geen gebruik van stofzuigerzakken.
 • Als je de parketborstel gebruikt, wordt je harde vloer beschermd tegen krassen.
 • Je kunt met de turboborstel dierenharen verwijderen.
 • Hij weegt slechts 2,6 kg.

Nadelen:

 • Het legen van het stofreservoir is een stoffig klusje.
 • Als je een stofallergie hebt, dan biedt het filter niet genoeg bescherming.

Klik hier voor de beste prijs »

2. Bosch Readyy’y BBH22042

Bosch Readyy'y BBH22042Bosch Readyy'y BBH22042Vind je het belangrijk wanneer je stofzuigt dat je snoerloos kunt werken en dat het apparaat zorgt voor een schoon resultaat? Dan is de Bosch Readyy’y BBH22042 wellicht de beste steelstofzuiger voor jou. Wij vinden hem de beste steelstofzuiger, omdat je er tot 44 minuten draadloos mee kunt stofzuigen. Als je een hogere stand instelt, dan gaat de accu iets minder lang mee, maar dat is sowieso geen probleem, omdat je huis goed schoon wordt. Dit apparaat is geoptimaliseerd voor gebruik op harde vloeren en laagpolig tapijt. Als je huisdieren hebt, dan heb je waarschijnlijk ook last van dierenharen op je tapijt en andere vloeren. Het met moeite wegbezemen van de dierenharen behoort tot het verleden wanneer je deze Bosch stofzuiger gebruikt. De draaiende borsteltjes van dit apparaat maken namelijk stugge haren en ander hardnekkig vuil los van het tapijt. Hierna wordt het vuil en het haar opgezogen.

Uiteraard is de Readyy’y BBH22042 stofzuiger niet alleen bedoeld om dierenhaar op te zuigen. Je kunt er ook gemakkelijk onder meubels en bedden mee stofzuigen. Dit is te danken aan de flexibele zuigmond. Heb je gewoon kruimels laten vallen of zie je een plek die je tijdens de grote schoonmaakbeurt hebt gemist? Dan kun je de kruimelzuiger gebruiken. Deze is namelijk perfect voor kleinere schoonmaakklusjes. De kruimelzuiger hoef je alleen los te klikken van de steel en je kunt er meteen mee aan de slag. Hij staat dus altijd voor je klaar. Wil je een plek stofzuigen die moeilijk te bereiken is? Dan kun je gemakkelijk de kierenzuigmond uitschuiven. Deze is onder andere perfect om de bank of plinten schoon te maken. Heb je flink gestofzuigd en is de accu leeggeraakt? Geen nood. Je kunt de stofzuiger gemakkelijk opladen met de oplaadkabel.

Voordelen:

 • Dit is een veelzijdig apparaat.
 • Hij is snoerloos, wat het stofzuigen vergemakkelijkt.
 • Je kunt er ook dierenharen mee opzuigen.
 • Dit apparaat heeft een goede zuigkracht.
 • Hij heeft een krachtige accuspanning van 20,4 V.

Nadelen:

 • Het volledig opladen van de stofzuiger duurt 12 tot 16 uur.
 • De stofbak raakt snel vol bij veelvoudig gebruik.
Klik hier voor de beste prijs

3. Dyson DC62 Pro

Dyson DC62 ProBen je op zoek naar de beste steelstofzuiger? Is het beste model voor jou een apparaat waarmee je alle vloersoorten kunt schoonmaken? Dan is de Dyson DC62 Pro wellicht de beste steelstofzuiger voor jou. Dit apparaat wordt geleverd met een handige turboborstel. Deze borstel is geschikt om alle vloersoorten te kunnen stofzuigen. We weten allemaal dat het optimaal verwijderen van vuil uit het tapijt een lastig klusje kan zijn. Dit is echter niet het geval wanneer je deze stofzuiger in huis hebt. De turboborstel zorgt er namelijk ook voor dat je diepgelegen vuil kunt verwijderen uit je tapijt. Je kunt met deze borstel zelfs dierenharen opzuigen. Laten de huisdieren dus hun hart ophalen in alle ruimtes van het huis, want je kunt hun haren gemakkelijk weer schoonmaken.

De DC62 Pro stofzuiger wordt behalve met een turboborstel ook met andere accessoires geleverd. Je krijgt er onder andere een combinatie zuigmond, een kierenzuigmond en een Up Top borstel bij. Door van de verschillende accessoires gebruik te maken, kun je diverse schoonmaakklusjes klaren. Je kunt onder andere de steelstofzuiger als kruimeldief gebruiken door zijn stofzuigersteel te verwijderen. Hierna kies je voor een van de meegeleverde accessoires. Deze bevestig je op het handvat. Als je kiest voor de kierenzuigmond, dan kun je moeilijk bereikbare plekken eenvoudig reinigen. Voor het reinigen van hoger gelegen plekken kun je de Up Top borstel gebruiken. Deze borstel is perfect als je bijvoorbeeld de bovenkant van je kledingkast wil stofzuigen. Het opgezogen fijn stof komt in de stofbak terecht, dankzij de 15 cyclonen technologie in 2 lagen. Hierdoor blijft de zuigkracht van het apparaat hoog.

Voordelen:

 • De stofzuiger weegt slechts 2,06 kg.
 • Je kunt er ook dierenharen mee opzuigen.
 • Dit apparaat is zeer wendbaar.
 • Hij is met een accuspanning van 21,6 V zeer krachtig.

Nadelen:

 • De gebruiksduur van 20 minuten is relatief kort.
 • Met een geluidsniveau van 87 dB is hij niet het stilste model.
Klik hier voor de beste prijs

4. AEG CX7-35ÖKO

AEG CX7-35ÖKOAls je jouw huis optimaal wil schoonmaken zonder last te hebben van een snoer, dan is het goed om de beste steelstofzuiger voor jouw behoeften aan te schaffen. Is het beste model voor jou een stofzuiger met innovatieve eigenschappen? Dan is de AEG CX7-35ÖKO wellicht de beste steelstofzuiger voor jou. Deze stofzuiger kun je tot 35 minuten gebruiken om draadloos te stofzuigen voordat je hem weer moet opladen. Als de stofzuigeraccu bijna leeg is, gaat er een blauw indicatielampje aan dat je laat weten dat het tijd is om het apparaat weer op te laden. Je kunt dit apparaat vervolgens aan het oplaadstation zetten. Dit station is ook aan de muur te bevestigen voor een optimale opberging. Het stofzuigen met deze stofzuiger is aangenaam, omdat hij relatief licht is. Je kunt hem dus ook gemakkelijk met je meenemen als je naar een andere verdieping moet gaan om verder te stofzuigen.

De CX7-35ÖKO stofzuiger combineert het gebruiksgemak van een kruimeldief met de flexibiliteit die een steelstofzuiger met zich meebrengt. Dit apparaat beschikt namelijk over een zuigmond die 180 graden draaibaar is. Hierdoor kun je overal gemakkelijk schoonmaken. Denk maar aan onder je meubels en in verschillende hoeken. Een andere handige eigenschap van de stofzuiger is dat hij beschikt over LED-verlichting aan de voorkant. Hierdoor zie je precies waar je een pluisje hebt gemist. Uiteraard zorgt het licht er ook voor dat je bijvoorbeeld onder je bed kunt zien of je alle stof hebt opgezogen. In de zuigmond bevindt zich een draaiende borstel. Deze zorgt ervoor dat je met dit apparaat ook dierenhaar gemakkelijk kunt opzuigen. Neem je even een pauze tijdens het stofzuigen? Dan blijft deze stofzuiger zelfstandig staan.

Voordelen:

 • Ook al raakt de stofbak voller, de zuigkracht neemt niet af.
 • Je kunt de kruimeldief gemakkelijk losklikken van de steelstofzuiger.
 • De stofzuiger is veelzijdig in gebruik.
 • Hij is binnen 3 uur weer volledig opgeladen.
 • Je kunt er ook dierenharen mee verwijderen.
 • De steelstofzuiger is zeer wendbaar.
 • Hij beschikt over LED-verlichting.
 • Dit apparaat is vrij licht.

Nadelen:

 • Leeg de stofbak het liefst boven de vuilnisbak of buiten.
 • Je kunt moeite hebben met stofzuigen onder lage kasten.
Klik hier voor de beste prijs

5. AEG CX7-21EB

AEG CX7-21EBAls je op zoek bent naar de beste steelstofzuiger en je vindt het beste model een stofzuiger met zelfreinigende technologie, dan is de AEG CX7-21EB wellicht de beste steelstofzuiger voor jou. Dit model beschikt over de zelfreinigende BrushrollClean technologie. Dankzij deze technologie hoef je geen vezels of dierenharen meer uit de borstel van de stofzuiger te halen. De technologie zorgt er namelijk voor dat de borsteltjes worden schoongemaakt wanneer je op een pedaal duwt. Handig toch? Dit bespaart je werk zodat je na het stofzuigen meer tijd over houdt om leuke dingen te doen. Je hebt het waarschijnlijk ook weleens meegemaakt dat je klaar bent met stofzuigen en je komt erachter dat je een plek hebt gemist. De kans dat je een plek mist terwijl je met deze steelstofzuiger stofzuigt is echter klein. Hij beschikt namelijk over DustSpotter LED-verlichting.

Voor een optimale wendbaarheid, beschikt de CX7-21EB stofzuiger over een draaibaar, verfijnd mondstuk. De stofzuiger zelf heeft ook een ergonomisch ontwerp en grote achterwielen waardoor het stofzuigen een aangenaam klusje wordt. Je kunt namelijk flexibel schoonmaken en soepel bewegen op alle vloeren. De stroommodus van dit apparaat beschikt over 2 standen. Stel de gewenste stand in aan de hand van het oppervlak dat je wil stofzuigen. Wanneer je het huis helemaal hebt schoongemaakt, dan kun je de stofzuiger weer gemakkelijk opladen. Het opladen van deze stofzuiger duurt slechts 3 uur. Bij het ontwerpen van dit apparaat heeft AEG aan alles gedacht. Daarom kun je hem gebruiken voor zowel grote als kleine schoonmaakklussen. Hij is namelijk ook als kruimelzuiger te gebruiken wanneer je hem loskoppelt van de steel. Als kruimelzuiger kun je hem bijvoorbeeld gebruiken om je auto aan de binnenkant, je meubels of je keukentafel te stofzuigen.

Voordelen:

 • Hij beschikt over draaiende borstels waarmee je ook dierenharen kunt opzuigen.
 • Dankzij de LED-verlichting zie je waar nog gestofzuigd moet worden.
 • De stofzuiger blijft krachtig, ook wanneer de accu bijna leeg is.
 • Dit apparaat beschikt over zelfreinigende technologie.
 • Je kunt hem binnen 3 uur weer volledig opladen.
 • Hij is ook te gebruiken op hoogpolig tapijt.

Nadelen:

 • Hij heeft een maximale gebruiksduur van 21 minuten voordat hij weer opgeladen moet worden.
 • Je krijgt geen seintje wanneer de accu leeg gaat lopen.
Klik hier voor de beste prijs

6. Dirt Devil Cavalier DD698-1

Dirt Devil Cavalier DD698-1Is de beste steelstofzuiger voor jou een model met een geïntegreerde kruimelzuiger en waarmee je gemakkelijk dierenhaar kunt opzuigen? Dan raden wij de Dirt Devil Cavalier DD698-1 aan. Dit model vinden wij de beste steelstofzuiger voor jou, omdat hij beschikt over een geïntegreerde kruimelzuiger. Deze is onder andere handig wanneer je de trap wil stofzuigen. Dan hoef je namelijk niet met het hele apparaat op de trap te gaan. Door gewoon gebruik te maken van de kruimelzuiger is de schoonmaakklus zo geklaard. Als je huisdieren hebt, dan is het nodig om regelmatig de vloer en je tapijt te stofzuigen, vanwege de dierenharen. Het verwijderen van dierenharen is voor dit apparaat helemaal geen probleem. Hij beschikt namelijk over een turboborstel die gemakkelijk de haartjes losmaakt van de ondergrond en ze vervolgens opzuigt voor een schoon resultaat.

De Cavalier DD698-1 stofzuiger is een krachtig apparaat met een accuspanning van 21,6 volt. Je kunt hem bovendien op verschillende manieren gebruiken. Door gebruik te maken van de kruimelzuiger, kun je gemakkelijk moeilijk bereikbare plekken schoonmaken. Je kunt er ook de binnenkant van je auto draadloos mee stofzuigen. De kruimelzuiger is tevens geschikt voor kleine schoonmaakklusjes zoals het opzuigen van gevallen broodkruimels op de tafel of stof op meubels. Zit er stof in smalle kieren? Dan laat je dat toch niet staan? Je maakt hiervoor gebruik van de meegeleverde kierenzuigmond. Er wordt ook een speciale meubelzuigmond meegeleverd. Met deze steelstofzuiger kun je maximaal 24 minuten achtereen draadloos stofzuigen. Als de accu is leeggelopen, dan kun je hem binnen 5,5 uur weer volledig opladen. Vervolgens is hij weer klaar voor de volgende stofzuigbeurt. Wanneer je de steelstofzuiger niet gebruikt, kun je hem netjes opbergen met de ophangbeugel.

Voordelen:

 • De stofzuiger heeft een krachtige accuspanning van 21,6 V.
 • Er worden handige accessoires meegeleverd.
 • Hij beschikt over een geïntegreerde kruimelzuiger.
 • De stofzuiger is handig om de trap te stofzuigen.
 • Je kunt er ook dierenharen mee opzuigen.
 • Hij heeft een goede zuigkracht.

Nadelen:

 • Zijn gebruiksduur bedraagt slechts 24 minuten.
 • Dit model wordt niet met een parketborstel geleverd.
 • Met een geluidsniveau van 80 dB is dit niet het stilste model.
Klik hier voor de beste prijs

7. Dirt Devil Cavalier Parquet DD698-3

Dirt Devil Cavalier Parquet DD698-3Vond je het vorige model de beste steelstofzuiger, maar ontbrak er voor jou een parketborstel? Dan is de Dirt Devil Cavalier Parquet DD698-3 wellicht de beste steelstofzuiger voor jou. Dit model is de broer van het vorige model, de DD698-1. De prestaties van de twee modellen komen met elkaar overeen, maar bij deze variant krijg je er een parketborstel bij. Als je voornamelijk harde of houten vloeren in huis hebt, dan is een parketborstel een must-have voor jou. Met een dergelijke borstel voorkom je dat je vloer tijdens het stofzuigen wordt beschadigd. Net zoals het geval is bij het broertje van deze stofzuiger, kun je deze stofzuiger ook gemakkelijk veranderen in een kruimelzuiger. Door de steel los te klikken, blijft er een kruimelzuiger over. Met alleen de kruimelzuiger in je hand, heb je enorm veel bewegingsvrijheid waardoor je gemakkelijk kruimels van je tafel, trap of aanrecht opzuigen.

Door gebruik te maken van de andere meegeleverde accessoires, kun je met de Cavalier Parquet DD698-3 stofzuiger ook andere oppervlakken optimaal reinigen. Gebruik bijvoorbeeld de meubelzuigmond om je bank optimaal te reinigen. Zoals je weet gaat er altijd vuil en stof zitten in hoeken en gaten. Met een bezem is het bijna onmogelijk om alle vuil van dergelijke plekken weg te vegen. Met deze stofzuiger is het echter zeer gemakkelijk. Koppel gewoon de kiezenzuigmond aan het apparaat en je kunt ook gemakkelijk alle hoeken en gaten stofzuigen. Je kunt met deze zuigmond zelfs de binnenkant van je auto optimaal reinigen. Heb je huisdieren? Dan zitten er hier en daar waarschijnlijk dierenharen. Geen probleem. De Dirt Devil stofzuiger beschikt over een krachtige turboborstel waarmee je deze haren optimaal kunt opzuigen. Wanneer je dit apparaat 24 minuten hebt gebruikt, dan kun je hem vervolgens binnen 5,5 uur weer volledig opladen.

Voordelen:

 • Dit apparaat heeft een goede zuigkracht.
 • Dankzij de geïntegreerde kruimelzuiger is hij veelzijdig.
 • Hij heeft een krachtige accu met een spanning van 21,6 V.
 • Je kunt er draadloos mee stofzuigen.
 • Hij beschikt over een parketborstel voor het beschermen van je harde vloeren.
 • De steelstofzuiger is licht.
 • Met de turboborstel kun je ook dierenharen opzuigen dankzij de draaiende borstels.

Nadelen:

 • Je kunt hem maximaal 24 minuten draadloos gebruiken.
 • Het prijsverschil tussen deze stofzuiger en de soortgelijke zonder parketborstel is relatief groot.
Klik hier voor de beste prijs

8. Dyson Digital Slim Multifloor

Dyson Digital Slim MultifloorHeb je voornamelijk kwetsbare vloeren in huis, maar is bezemen geen optie omdat je een druk schema hebt? Dan biedt een speciale steelstofzuiger de perfecte oplossing voor jouw schoonmaakbehoeften. Wij vinden de Dyson Digital Slim Multifloor in dit geval de beste steelstofzuiger voor jou. Dit model is namelijk perfect om kwetsbare vloeren optimaal te reinigen. De reden waarom dit apparaat het zo goed doet op kwetsbare vloeren, is omdat hij beschikt over een parketborstel met zachte nylonharen. Deze haren zorgen ervoor dat stof op een voorzichtige manier wordt verwijderd. Hierdoor worden beschadigingen van de vloer voorkomen. De zuigmond is bovendien smal. Hierdoor is hij multifunctioneel. Je kunt hem namelijk ook gebruiken om moeilijk bereikbare plekken te stofzuigen. Om hardnekkig vuil optimaal te verwijderen, kun je de turboborstel koppelen aan de stofzuiger. Deze borstel beschikt over roterende borsteltjes die ook diepgelegen vuil losmaken.

De Digital Slim Multifloor is ook de beste steelstofzuiger voor jou als je huisdieren hebt. We weten allemaal dat onze huisdieren haren achterlaten op moeilijke plekken. Sommige stofzuigers hebben er moeite mee om de dierenharen bijvoorbeeld los te krijgen van een tapijt, omdat de haartjes diep in het tapijt gaan zitten. Met deze Dyson stofzuiger behoort dat probleem tot het verleden. Je kunt de turboborstel namelijk ook gebruiken om dierenharen te verwijderen. Om slechts een klein beetje stof of vuil op te zuigen, hoef je niet de hele stofzuiger tevoorschijn te halen. Koppel de stofzuigersteel los van het handvat en maak de vuile plek schoon met de overgebleven kruimelzuiger. Er zit tevens een combinatieopzetstuk met zachte borstels in het pakket wanneer je deze stofzuiger aanschaft. Dit opzetstuk is perfect voor het afstoffen van diverse oppervlakken. Je kunt tevens de kierenzuigmond gebruiken om plinten, kieren en moeilijk bereikbare plekken te stofzuigen.

Voordelen:

 • De steelstofzuiger kun je binnen 3,5 uur volledig opladen.
 • Je kunt er ook dierenharen mee verwijderen.
 • Hij wordt met handige accessoires geleverd.
 • De parketborstel beschermt je kwetsbare vloeren.
 • Dit apparaat heeft een hoge zuigkracht.
 • Hij heeft een accuspanning van 21,6 V en is dus krachtig.

Nadelen:

 • Als je een beperkt budget hebt, kan de prijs tegenvallen.
 • Hij heeft een gebruiksduur van slechts 16 minuten.
 • Met een geluidsniveau van 87 dB is dit geen stille stofzuiger.
Klik hier voor de beste prijs

9. Bosch Readyy’y BBH21633

Bosch Readyy'y BBH21633Is de beste steelstofzuiger voor jou een model zonder snoer en zonder compromis? Dan is de Bosch Readyy’y BBH21633 wellicht de beste steelstofzuiger voor jou. Dit 2-in-1 model is snoerloos, waardoor hij maximale flexibiliteit met zich meebrengt. Je bent namelijk niet afhankelijk van stopcontacten. Hij biedt tevens de perfecte oplossing voor elke schoonmaakklus. De stofzuiger is een 2-in-1 model, omdat hij fungeert als steelstofzuiger en als kruimelzuiger. Wanneer je slechts een klein klusje moet klaren, dan is het handig om hem voor een optimale flexibiliteit te gebruiken in de vorm van een kruimelzuiger. Wanneer je iets langer bezig zal zijn en je verschillende oppervlakken moet reinigen, dan is het goed om hem als steelstofzuiger te gebruiken. Ook in zijn complete vorm is hij niet zwaar. Hij weegt namelijk slechts 2,9 kg. Dus je kunt hem gemakkelijk met je meenemen als je een andere verdieping moet reinigen.

De Readyy’y BBH21633 stofzuiger is een handig hulpmiddel in huis. Hij beschikt namelijk over een oplaadbare accu, waarmee je tot 40 minuten achtereen kunt stofzuigen. Je kunt bovendien aan de hand van je schoonmaakbehoeftes kiezen uit 3 standen. Dit apparaat is speciaal ontworpen om zonder een heleboel toeters en bellen je hele huis schoon te maken. Daarom beschikt hij over een manoeuvreerbaar mondstuk. Je kunt hiermee dus eenvoudig en grondig om je meubels heen stofzuigen. Met dit apparaat kun je tevens gemakkelijk de moeilijk bereikbare plekken zoals hoeken bereiken. Je kunt er ook onder banken en kasten mee schoonmaken. De kruimelzuiger hoef je niet alleen voor kleine klusjes te gebruiken. De geïntegreerde kruimeldief is namelijk ook perfect om kleinere oppervlakken te reinigen. Denk bijvoorbeeld aan het aanrecht. Dankzij de parkeerstand kun je dit apparaat na gebruik netjes opbergen. Bovendien kun je het filter gemakkelijk onder de kraan uitwassen.

Voordelen:

 • De stofzuiger is zeer wendbaar.
 • Hij beschikt over een geïntegreerde kruimeldief.
 • Je kunt hem gemakkelijk legen en schoonmaken.
 • Op de lange termijn bespaar je kosten, want hij gebruikt geen stofzak.
 • Je kunt er ook dierenharen mee opzuigen, want hij beschikt over draaiende borstels.

Nadelen:

 • De oplaadtijd van 12-16 uur is relatief lang.
 • Er worden geen extra hulpstukken meegeleverd.
Klik hier voor de beste prijs

10. AEG CX7-45ANI

AEG CX7-45ANIAls je op zoek bent naar de beste steelstofzuiger, dan is het belangrijk om na te gaan welke ondergrond je er voornamelijk mee schoon wil maken. Is de beste steelstofzuiger voor jou een model dat is geoptimaliseerd voor het stofzuigen van harde vloeren, hoogpolig en laagpolig tapijt? Dan raden wij de AEG CX7-45ANI aan. Deze stofzuiger is namelijk geoptimaliseerd om de bovengenoemde ondergronden schoon te maken. Dit model maakt bovendien geen gebruik van een stofzuigerzak waardoor je op de lange termijn kosten bespaart. Je hoeft namelijk niet steeds nieuwe zakken te kopen. Wanneer het reservoir vol raakt, hoef je dit alleen maar te legen en je kunt vervolgens verder werken met de stofzuiger. Behalve voor het schoonmaken van verschillende ondergronden is dit apparaat ook geschikt om dierenharen op te ruimen. Dit doet hij dankzij de gemotoriseerde borstel. Je kunt hiermee dierenharen in 1 beweging opzuigen.

Het doet er niet toe op welke ondergrond de dierenharen zich bevinden, want de verloren haren ruim je gemakkelijk op met de CX7-45ANI stofzuiger. Heb je het weleens meegemaakt? Je hebt pas gestofzuigd en je ontdekt nadat je de stofzuiger en alle accessoires hebt opgeborgen dat je een plek bent vergeten. Als dit je is overkomen, dan weet je hoe vervelend het kan zijn. Echter, als je gebruik maakt van deze AEG stofzuiger, dan behoort dit probleem tot het verleden. Hij beschikt namelijk over LED-verlichting aan de voorkant van de zuigmond. Je ziet dus precies waar er viezigheid is, zodat je het gemakkelijk kunt opzuigen. Heb je het hele huis gestofzuigd en begint de opvangbak van dit apparaat vol te raken? Dan kun je de bak gemakkelijk legen. Met deze stofzuiger kun je overigens werkelijk het hele huis schoonmaken, want je kunt hem ongeveer 45 minuten draadloos gebruiken!

Voordelen:

 • Hij beschikt over een geïntegreerde kruimelzuiger voor een stofvrij eindresultaat.
 • De accuspanning bedraagt 18 V dus de stofzuiger is krachtig vergeleken met andere modellen in deze prijsklasse.
 • De steelstofzuiger stofzuigt effectief.
 • Je kunt er ook dierenharen mee opzuigen.
 • De verlichting is handig.

Nadelen:

 • Je krijgt er geen parketborstel bij.
 • Het reservoir moet je bij veelvuldig gebruik regelmatig legen.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>