Op Zoek Naar De Beste Stijltang uit 2020? Vergelijk hier de beste koop!

Wanneer je een stijltang koopt, is het belangrijk om te letten op verschillende factoren. Enkele factoren die een rol spelen zijn: hoe vaak je je haar wil stijlen, of je ook slagen of krullen wil creëren en de structuur van je haar. Hierdoor kan het uitkiezen van het ultieme model een uitdaging vormen. Daarom staan wij voor je klaar. Wij helpen je door middel van dit artikel om de beste stijltang voor jouw behoeften uit te kiezen.

De Beste stijltang van 2020 kopen?

Zonder het hele artikel te lezen, kun je al de beste stijltang uitkiezen. Gebruik hiervoor de tabel met de 10 meest gekozen stijltangen van het jaar, het aantal temperatuurstanden waar elk model over beschikt en het materiaal waar de verschillende modellen van zijn gemaakt.

 Product naamTemperatuurstandenMateriaal 
1.Max Pro Evolution Black21Met titanium platenMeer info »
2.Carmen CR32006Keramische coatingMeer info »
3.Remington S8500 Shine Therapy9Platen met keramische coatingMeer info »
4.Remington S55059Platen met keramische coatingMeer info »
5.Babyliss ST326E16Keramische coatingMeer info »
6.BaByliss ST280E5Volledig keramischMeer info »
7.ISO Professional Sunshine Girl Rood5Met volledig keramische platenMeer info »
8.Remington S55259Platen met keramische coatingMeer info »
9.CHI G2 Tool Deluxe Edition27Met volledig keramische platenMeer info »
10.Max Pro Gloss Black0Volledig keramischMeer info »

1. Max Pro Evolution Black

Max Pro Evolution BlackBen je op zoek naar de beste stijltang voor jouw behoeften? Wil je het apparaat gebruiken om je haar relatief vaak te stijlen? Dan heb je een model nodig dat beschikt over keramische of titanium platen. Dergelijke modellen zijn perfect om je haar vaak te stijlen, omdat zij meer bescherming aan het haar bieden. Hoe vaker je je haar namelijk met een stijltang behandelt, hoe meer bescherming je haar nodig heeft. Bij modellen met titanium of keramische platen wordt de warmte evenredig verdeeld, waardoor alle delen van het haar evenveel warmte krijgen. De platen van dergelijke modellen slijten tevens niet, waardoor ze langer meegaan. Wij kennen een stijltang die goed bij je past als je je haar vaak wil stijlen: de Max Pro Evolution Black. Dit model is de beste stijltang voor jouw behoeften, omdat hij beschikt over volledig titanium platen.

Wanneer je de Evolution Black stijltang van Max Pro aanschaft, dan ben je verzekerd van een lange levensduur. Dit komt doordat deze stijltang beschikt over platen van 100% titanium. Dit materiaal is krachtiger dan keramiek. Hierdoor kan het apparaat tegen een stootje. Hij is om deze reden ook perfect voor de dagen wanneer je alles uit je handen laat vallen. Uiteraard is hij ook ideaal voor gebruikers die soms onvoorzichtig zijn met hun spullen. De platen van dit apparaat zorgen er bovendien voor dat vocht in je haar blijft zitten. Hierdoor ziet je haar er na een beurt met dit apparaat mooi en levendig uit. Je lokken gaan namelijk prachtig glanzen. Behalve om je haar steil te maken, kun je de stijltang ook gebruiken om je haar te krullen, omdat de titaniumplaten flexibel zijn.

Voordelen:

 • Het apparaat is voorzien van volledig titanium platen, die tegen een stootje kunnen.
 • De platen zorgen ervoor dat het vochtgehalte in je haar behouden blijft.
 • Hij is voorzien van ionische technologie die ervoor zorgt dat je haar niet pluizig of statisch wordt door het stijlen.
 • Je kunt met dit apparaat je haar snel stijlen.
 • Het display laat je zien hoe warm de stijltang is.
 • De stijltang wordt snel warm.
 • Wanneer je het apparaat even niet gebruikt, gaat hij automatisch uit.
 • Er zijn maar liefst 21 temperatuurstanden.
 • De platen van de tang zijn flexibel dus je kunt je haar gelijkmatig stijlen of je kunt er slagen in creëren.

Nadelen:

 • De stijltang heeft een platte vorm, wat het minder prettig maakt om hem voor langere tijd vast te houden.
 • Doordat de tang niet over een geheugenfunctie beschikt, moet je de temperatuurstand steeds opnieuw instellen.
 • Hij is niet geschikt voor handdoekdroog haar.
Klik hier voor de beste prijs

2. Carmen CR3200

Carmen CR3200Zoek je naar de beste stijltang voor jouw behoeften? Heb je zeer dik haar? Dan kun je het liefst kiezen voor een model met extra grote of lange platen. Dik en veel haar kan wat moeilijker zijn om te tangen als je een kleine stijltang hebt. Het duurt namelijk wat langer om veel haar in model te krijgen met een stijltang als je steeds kleine lokken moet behandelen. Met een extra grote stijltang of een model met lange platen kun je namelijk grotere lokken in 1 keer stijlen, waardoor de behandeling korter duurt. Wij kennen een model dat ideaal is voor gebruikers met dik of veel haar: de Carmen CR3200. Dit model vinden wij de beste stijltang voor jou, omdat hij is voorzien van extra lange platen. Je bent dus sneller klaar met het tangen van je haar.

Door je haar te stijlen met de CR3200 stijltang van Carmen, ben je bovendien ervan verzekerd dat je haar na het stijlen niet pluizig of statisch wordt. Dit komt doordat het apparaat is voorzien van de ionische technologie. Bij het ontwerpen van deze stijltang heeft Carmen er ook rekening mee gehouden dat er voor verschillende haarsoorten verschillende temperatuurstanden nodig zijn. Daarom beschikt deze stijltang over 6 temperatuurstanden tussen de 155 en 230 graden Celsius. Je kunt het apparaat dus gebruiken om je haar te stijlen of krullen, maar ook om fijn haar te tangen zonder het te beschadigen. De flexibele platen van dit model zorgen ervoor dat je een natuurlijke slag in je haar kunt creëren. Ook het opstarten gaat snel, want de tang is binnen 1 minuut opgewarmd. Voor extra veiligheid beschikt deze stijltang over een automatische uitschakelingfunctie.

Voordelen:

 • De stijltang beschikt over de ionische technologie.
 • Hij heeft een mooi design.
 • Wanneer je het apparaat even niet gebruikt, gaat hij automatisch uit.
 • Het apparaat is gemakkelijk in gebruik.
 • Hij beschikt over flexibele platen die ervoor zorgen dat je je haar gelijkmatig kunt stijlen, maar ook eenvoudig kunt voorzien van een slag.
 • Binnen een mum van tijd kun je genieten van een mooi resultaat.
 • De temperatuur van de stijltang kun je goed afstemmen op je haartype.

Nadelen:

 • De stijltang is niet voorzien van een geheugenfunctie.
 • Doordat de platen van de stijltang niet volledig keramisch zijn, beschermt hij je haar minder goed tegen hitte.
 • Je kunt hem niet gebruiken op handdoekdroog haar.
 • Hij is niet voorzien van een display.
Klik hier voor de beste prijs

3. Remington S8500 Shine Therapy

Remington S8500 Shine TherapyAls je zoekt naar de beste stijltang voor jouw behoeften, dan is het onder andere belangrijk om na te gaan hoe vaak je het apparaat wil gebruiken. Ben je iemand die niet dagelijks de tijd neemt om het haar te stijlen, maar die bijvoorbeeld alleen het haar stylet wanneer je uitgaat? Dan is een stijltang met een keramische coating prima voor jou. Dergelijke modellen beschikken over een laagje keramiek, dat je haar enigszins beschermt tegen hitte. Deze modellen bieden niet evenveel bescherming als volledig keramische of titanium modellen, maar zijn lager geprijsd. Is het voor jou voldoende om je haar af en toe te stijlen en is een stijltang met een laagje keramiek perfect voor jou? Dan is de Remington S8500 Shine Therapy de beste stijltang voor jou.

De platen van de S8500 Shine Therapy stijltang van Remington zijn geïmpregneerd met arganolie. Deze olie zorgt ervoor dat je haar na het stijlen een prachtige glans heeft. Aan de hand van je haartype is het belangrijk om een bepaalde temperatuur te selecteren. Daarom kun je op dit apparaat kiezen uit 9 temperatuurstanden tussen de 150 en 230 °C. Als je bijvoorbeeld dun haar hebt, dan is het aangeraden om voor een langere temperatuurstand te kiezen. Heb je juist dikker haar, dan kies je voor een warmere stand. Behalve dat deze stijltang goed presteert, is hij ook voorzien van verschillende functies die hem gebruiksvriendelijk maken. Hij warmt onder andere in slechts 15 seconden op en schakelt tevens automatisch uit. Daarnaast kun je de platen vergrendelen voor een veilige opberging. Zelfs de temperatuur is te vergrendelen, waardoor je hem niet per ongeluk kunt verstellen.

Voordelen:

 • Deze stijltang beschikt over een display.
 • Je kunt aan de hand van je haartype kiezen uit 9 temperatuurinstellingen.
 • Hij beschikt over een temperatuur boost die ervoor zorgt dat je de temperatuur tijdelijk kunt verhogen om ook lastige lokken goed stijl te maken.
 • De stijltang is voorzien van vergrendelbare platen en temperatuurinstellingen.
 • Hij warmt snel op.
 • Je kunt ook dun haar stijlen met dit apparaat.
 • Dit apparaat is aantrekkelijk geprijsd.

Nadelen:

 • Doordat de platen niet volledig keramisch zijn, beschermt de stijltang je haar minder goed tegen hitte.
 • Hij is niet voorzien van ionische technologie, die ervoor zorgt dat je haar niet pluizig of statisch wordt door het stijlen.
 • Je kunt geen handdoekdroog haar stijlen met dit apparaat.
Klik hier voor de beste prijs

4. Remington S5505

Remington S5505Zoek je naar de beste stijltang voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan hoe vaak je het apparaat wenst te gebruiken en wat voor haartype je hebt. Ben je niet van plan om de stijltang regelmatig te gebruiken en is hij dus alleen nodig voor speciale gelegenheden? Heb je heel fijn haar of juist super dik haar? Dan heb je een model nodig dat beschikt over een grote temperatuurrange. Wij kennen een model dat goed bij je zal passen, namelijk de Remington S5505. Dit apparaat is de beste stijltang voor jouw behoeften, omdat hij perfect is voor zowel gebruikers met heel fijn haar als gebruikers met super dik haar. Hij beschikt namelijk over 9 temperatuurstanden tussen de 150 en 230 graden Celcius. De lagere standen zijn ideaal voor fijn haar en de hogere standen zijn perfect voor dikker haar.

Door de S5505 stijltang van Remington is bovendien voorzien van platen met een keramische coating. Tijdens het tangen wordt je haar dus een beetje beschermd, maar de stijltang is perfect voor gebruikers die slechts af en toe het haar stijlen. Deze tang beschikt over de nodige gebruiksgemakken, die ervoor zorgen dat het apparaat eenvoudig is te gebruiken. Je kunt onder andere de temperatuur gemakkelijk instellen door te werken met de plus- en mintoetsen. Daarnaast beschikt dit model over een lcd-display dat je voorziet van de temperatuurinformatie. Hij laat je precies zien welke temperatuur je hebt geselecteerd waardoor je kunt controleren of je de juiste stand hebt gekozen. Binnen 15 seconden warmt de stijltang bovendien op, waardoor je snel aan de slag kunt gaan. Dankzij de flexibele platen van dit apparaat, kun je ook slagen creëren in je haar.

Voordelen:

 • De temperatuur van dit apparaat kun je gemakkelijk zelf instellen.
 • Hij is gebruiksvriendelijk.
 • De flexibele platen zorgen ervoor dat je je haar gelijkmatig stijlt en je er gemakkelijk een slag in kunt creëren.
 • Je kunt hem gebruiken voor zowel fijn als dik en krullend haar.
 • Hij beschikt over een temperatuur boost om ervoor te zorgen dat de temperatuur tijdelijk wordt verhoogd zodat je lastige lokken goed steil kunt maken.
 • De stijltang heeft een mooi design.
 • Wanneer je hem even niet gebruikt, schakelt dit apparaat automatisch uit.
 • Binnen slechts 15 seconden warmt de stijltang op.
 • Op het display kun je aflezen hoe warm de stijltang is.

Nadelen:

 • Doordat de platen niet volledig keramisch zijn, is je haar minder goed beschermd tegen de hitte.
 • Je kunt er geen handdoekdroog haar mee stijlen.
 • Hij beschikt niet over de ionische technologie.
 • Er is geen geheugenfunctie.
Klik hier voor de beste prijs

5. BaByliss ST326E

Babyliss ST326EBen je op zoek naar de beste stijltang voor jouw behoeften? Is het beste model voor jou een zeer basis model? Dan kennen wij een model dat wellicht goed bij je zal passen. Wij vinden namelijk dat de Babyliss ST326E de beste stijltang voor jou is, omdat hij een basis stijltang is. Een basis model is perfect om je haar af en toe te stijlen. Daarnaast beschikt een dergelijk model niet over allerlei toeters en bellen waardoor je hem gemakkelijk kunt gebruiken. Een eigenschap die deze stijltang tot een uniek basismodel maakt, is het feit dat hij beschikt over een groot aantal temperatuurstanden. Hij is daarnaast snel op temperatuur en is voorzien van een keramische coating. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit model is dat je hem kunt gebruiken op handdoekdroog haar.

Met de ST326E stijltang van BaByliss in huis ben je ervan verzekerd dat je je haar, ongeacht de dikte goed kunt tangen. Dit maakt de stijltang ook perfect voor een meidenavond waarbij jij en je vriendinnen elkaars haren tangen. Op dit apparaat kun je namelijk kiezen voor 16 verschillende temperatuurstanden tussen de 140 en 235 graden Celsius. Als je dus zeer dun en fijn haar hebt, dan kun je het liefst kiezen voor een van de lagere standen. Wanneer je langzaam over elk plukje haar heengaat, dan ben je verzekerd van een glad en glanzend resultaat. Is je haar juist wat dikker, dan kun je de hogere temperatuurstanden selecteren. De hogere standen zijn overigens ook perfect om eigenwijze haarlokken aan te pakken. Ga aan de slag met deze stijltang en geniet van een prachtig resultaat.

Voordelen:

 • Dankzij de verschillende temperatuurstanden is hij ideaal voor zowel dun en fijn als dik of zeer krullend haar.
 • Doordat je zelf de temperatuur van de stijltang kunt instellen, kun je de temperatuur goed afstemmen op je haartype.
 • Het apparaat warmt snel op.
 • De stijltang kun je ook gebruiken op handdoekdroog haar, waardoor je het haar niet eerst droog hoeft te föhnen voordat je aan de slag kunt gaan.
 • Hij is gebruiksvriendelijk.

Nadelen:

 • De platen zijn niet volledig keramisch, waardoor je haar minder goed is beschermd tegen de hitte.
 • Hij beschikt niet over flexibele platen om een slag in je haar te creëren.
 • Het apparaat is niet voorzien van de ionische technologie.
 • De stijltang heeft geen display.
Klik hier voor de beste prijs

6. BaByliss ST280E

BaByliss ST280EZoek je naar de beste stijltang voor jouw behoeften? Heb je lang haar en is het daarom belangrijk voor jou om een model te kiezen dat het tangen van lang haar vereenvoudigt? Dan kennen wij een model dat goed bij je zal passen, namelijk de BaByliss ST280E. Dit model is de beste stijltang voor jou, omdat hij perfect is om lang haar te stijlen. Hij is namelijk voorzien van brede platen, waardoor je je lang haar gemakkelijk kunt tangen. De platen van dit apparaat zijn 4,5 cm breed, dus je kunt grote plukken haar steil maken. Daarnaast zijn de platen van deze stijltang volledig keramisch, waardoor je haar optimaal is beschermd tegen de hitte. Je kunt dus zorgeloos je haar relatief vaak stijlen. Doordat de platen van de stijltang flexibel zijn, kun je je haar compleet steil maken, maar je kunt er ook gemakkelijk een slag in creëren.

Met de ST280E stijltang van BaByliss in huis hoef je je geen zorgen te maken dat jij dik haar hebt en je dochter dun haar. Jullie kunnen namelijk beiden optimaal gebruik maken van dit apparaat. Dit komt doordat hij is voorzien van 15 temperatuurstanden tussen de 150 en 230 graden Celsius. Als je dus dun en fijn haar hebt, dan maak je gewoon gebruik van de lagere temperatuurstanden van de stijltang. Heb je juist wat dikker haar, dan hoef je je ook geen zorgen te maken. Het apparaat zorgt er namelijk voor dat je ook je dik haar gemakkelijk kunt temmen door de hogere temperatuurstanden te selecteren. Heb je het apparaat al op een hoge stand hebt ingesteld, maar zijn er toch lastige lokken die niet steil willen worden? Dan kun je gebruik maken van de temperatuur boost, die de temperatuur tijdelijk verhoogt.

Voordelen:

 • De stylingplaten zijn breed, waardoor je ook lang haar snel kunt stijlen.
 • Het steil resultaat blijft lang.
 • De platen van de stijltang zijn volledig keramisch waardoor je haar goed is beschermd tegen hitte.
 • Dankzij de verschillende temperatuurstanden is hij perfect voor zowel dun als dik haar.
 • Je kunt de temperatuur boost gebruiken om de temperatuur tijdelijk te verhogen.
 • Hij is voorzien van flexibele platen.
 • Wanneer je het apparaat even niet gebruikt, dan gaat hij automatisch uit.

Nadelen:

 • Doordat hij niet over de ionische technologie beschikt, kan je haar statisch worden door het stijlen.
 • Er is geen display, dat je laat zien wat de temperatuur van de stijltang is.
 • Dit model is niet geschikt om handdoegdroog haar te stijlen.
Klik hier voor de beste prijs

7. ISO Professional Sunshine Girl Rood

ISO Professional Sunshine Girl RoodAls je op zoek bent naar de beste stijltang voor jouw behoeften, dan let je uiteraard op de prestaties. Echter, het is ook belangrijk om te letten op het design en de kleur van het apparaat. Door bijvoorbeeld een model in je lievelingskleur uit te kiezen, is het prettiger voor jou om het apparaat te gebruiken. Ben je dol op de kleur rood? Dan kun je kiezen voor de ISO Professional Sunshine Girl Rood. Dit model is de beste stijltang voor jou, omdat hij beschikt over een opvallende, rode kleur. Hij is daarnaast ook zeer krachtig en warmt binnen slechts enkele seconden op. Hierdoor kun je meteen aan de slag gaan wanneer je hem hebt aangezet. Op dit apparaat kun je kiezen uit 5 temperatuurstanden tussen de 60 en 230 graden Celsius.

Dankzij het grote verschil tussen de laagste en hoogste stand, is de Professional Sunshine Girl Rood stijltang van ISO perfect voor zowel dun als dik haar. Wanneer je namelijk dunner en kwetsbaarder haar hebt, dan kies je voor een lagere temperatuurstand. Heb je juist dikker haar of wil je koppige lokken mooi steil krijgen, dan zijn de hogere standen perfect voor jou. De platen van deze stijltang zijn gemaakt van volledig keramiek, waardoor je haar goed beschermd is tegen de hitte van de tang. Dankzij de infrarood technologie krijgt je haar bovendien een prachtige glans wanneer je het stijlt en het haar wordt niet pluizig of statisch door het stijlen. Wil je een keer een ander kapsel uitproberen, dan maak je gebruik van de flexibele eigenschap van de platen van deze stijltang. Voor extra bewegingsvrijheid kun je tevens het snoer 360° draaien.

Voordelen:

 • De platen zijn volledig keramisch waardoor je haar optimaal is beschermd tegen beschadiging door hitte.
 • Je kunt ook krullen maken met dit apparaat.
 • De stijltang is voorzien van de ionische technologie, die ervoor zorgt dat je haar door het stijlen niet pluizig of statisch wordt.
 • Je weet precies wanneer de tang heet is, want het lampje wordt dan groen.
 • De flexibele platen van dit apparaat zorgen ervoor dat je je haar gelijkmatig kunt stijlen of kunt voorzien van een slag.
 • Je hebt extra bewegingsvrijheid, want het snoer draait mee.
 • De stijltang is ook te gebruiken op dun en beschadigd haar, dankzij de lagere temperatuurstanden.

Nadelen:

 • Hij is niet geschikt voor handdoekdroog haar.
 • Er is geen display om de temperatuur van de stijltang af te lezen.
 • Bij de aankoop van deze stijltang krijg je er geen beschermmatje bij.
Klik hier voor de beste prijs

8. Remington S5525

Remington S5525Ben je op zoek naar de beste stijltang voor jouw behoeften? Is het beste model voor jou een stijltang met een mooi design en met krachtige stylingeigenschappen? Dan kennen wij het perfecte model voor jou. We vinden de Remington S5525 de beste stijltang voor jou, omdat hij beschikt over een mooi uiterlijk, maar tegelijkertijd zeer krachtig is. Je kunt het apparaat namelijk instellen op 9 temperatuurstanden tussen de 150 en 230 graden Celsius. De hoogste stand is zeer handig voor gebruikers met stug en dik haar. Met dergelijk haar heb je namelijk een hogere temperatuurstand nodig om een steil resultaat te creëren. Echter, er is bij het ontwerpen van dit apparaat ook gedacht aan gebruikers met dunner haar. Deze gebruikers kunnen namelijk voor de lagere temperatuurstanden kiezen.

Het aanpassen van de temperatuur op de S5525 stijltang van Remington is eenvoudig. Je hoeft namelijk alleen gebruik te maken van de plus- en mintoetsen op het apparaat om de temperatuur aan te passen. Hierdoor is het gemakkelijk om de stand te selecteren die perfect is voor jouw haartype. Deze stijltang beschikt tevens over een handig display. Op dit lcd-display kun je aflezen welke temperatuur je hebt geselecteerd. Deze informatie verschijnt al na 15 seconden op de stijltang. Dit is namelijk de tijd die nodig is voor het apparaat om op te warmen. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit model is dat hij is voorzien van extra brede platen. Dankzij deze platen kun je meer haar stijlen in 1 beweging. Hierdoor wordt het stylingsproces versneld.

Voordelen:

 • De temperatuur kun je zelf instellen, waardoor je het gemakkelijk kunt afstemmen op je haartype.
 • Het apparaat warmt snel op.
 • Hij is voorzien van een temperatuur boost, waar je de temperatuur tijdelijk mee kunt verhogen.
 • De platen zijn breed waardoor je het haar snel kunt stijlen.
 • Wanneer je de tang even niet gebruikt, gaat hij automatisch uit.
 • Hij is gebruiksvriendelijk.
 • Het display laat je precies zien hoe warm de stijltang is.

Nadelen:

 • De stijltang is niet voorzien van de ionische technologie.
 • Hij is niet geschikt voor handdoekdroog haar.
Klik hier voor de beste prijs

9. CHI G2 Tool Deluxe Edition

CHI G2 Tool Deluxe EditionBen je op zoek naar de beste stijltang voor jouw behoeften? Is het ideale model voor jou een stijltang die je haar optimaal beschermt? Dan kun je het liefst kiezen voor een model met titanium of keramische platen. Deze modellen beschermen je haar namelijk goed tegen de hitte van de stijltang. Wij kennen een model dat je haar goed beschermt tegen de hitte van de stijltang, namelijk de CHI G2 Tool Deluxe Edition. Dit model is de beste stijltang voor jouw behoeften, omdat hij beschikt over platen van volledig keramiek. Deze platen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van de warmte, waardoor je haar altijd gelijkmatig wordt gestyled en tegelijkertijd is beschermd. Op deze stijltang zijn de materialen keramiek en titanium beiden verwerkt in de platen.

Doordat er ook titanium is verwerkt in de platen van de stijltang, ben je verzekerd van een lange levensduur. Dit materiaal is namelijk zeer krachtig, waardoor de G2 Tool Deluxe Edition stijltang van CHI tegen een stootje kan. Het titanium in de platen zorgt er tevens voor dat elk type haar optimaal kan worden gestyled. Dit materiaal zorgt er namelijk voor dat zelfs de meest stugge en dikke haren prachtig steil worden gemaakt. De voorgeprogrammeerde temperatuurstanden kun je gebruiken voor zowel fijn, normaal als stug haar. Er zijn namelijk maar liefst 27 temperatuurstanden, met een hoogste temperatuur van 220 graden Celsius. De temperatuurstanden maken steeds stapjes van 5 °C. Selecteer dus met een druk op de knop de ideale stand voor jouw haartype. Bij de aankoop van deze stijltang krijg je er een luxe opbergetui bij, die ideaal is om het apparaat met je mee te nemen.

Voordelen:

 • De platen van dit apparaat zijn van keramiek gemaakt, waardoor je haar is beschermd tegen beschadiging door de hitte.
 • Dankzij de keramiek- en titaniumplaten behoudt je haar de natuurlijke glans.
 • De ionische technologie van dit apparaat zorgt ervoor dat je haar niet pluizig of statisch wordt door het stijlen.
 • Het apparaat kan tegen een stootje, want er is titanium verwerkt in de platen.
 • De temperatuur van de stijltang kun je zelf instellen, waardoor je de temperatuur optimaal kunt afstemmen op je haartype.
 • Je kunt dankzij de 27 temperatuurstanden altijd de ideale stand voor je haartype selecteren.
 • De exacte warmte van de stijltang kun je aflezen op het display.

Nadelen:

 • De stijltang schakelt niet automatisch uit, dus je moet hem zelf uitdoen wanneer je klaar bent.
 • Hij is niet geschikt voor handdoekdroog haar.
 • Deze stijltang is relatief dun.
 • Er is geen geheugenfunctie.
Klik hier voor de beste prijs

10. Max Pro Gloss Black

Max Pro Gloss BlackAls je op zoek bent naar de beste stijltang voor jouw behoeften, dan is het belangrijk om na te gaan over welke eigenschappen een dergelijk model moet beschikken. Misschien is het voor jou belangrijk dat het ideale model toegepast kan worden om zowel je haar te krullen als te ontkrullen. Als dat het geval is, dan is de Max Pro Gloss Black wellicht de beste stijltang voor jou. Dit model is ideaal om je haar te krullen of ontkrullen. Hij beschikt bovendien over de ionische technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat je haar tijdens het stijlen niet statisch of pluizig wordt. Bij het ontwerpen van dit apparaat is er ook gedacht aan de bescherming van je haar. Daarom is hij voorzien van volledig keramische platen. Deze platen zorgen ervoor dat je haar goed beschermd is tegen de hitte van de stijltang.

Met de Gloss Black stijltang van Max Pro in huis, kun je ieder haartype omtoveren in een glossy coupe. Je kunt op dit apparaat bovendien de temperatuur instellen tussen de 80 en 230 graden Celsius. Als je dus gekleurd en kwetsbaar haar of gewoon dun en fijn haar hebt, dan kun je kiezen voor een lagere temperatuurstand. Heb je juist dikker en stugger haar, dan kunnen de lagere temperatuurstanden het haar waarschijnlijk niet steil maken. Daarom gebruik je voor dergelijk haar een temperatuurstand tussen de 200 en 230 °C. Deze stijltang is multifunctioneel. Behalve om je haar steil te maken, kun je met dit apparaat ook krullen maken. Doordat de randen van de platen zijn afgerond en de platen tijdens het stijlen meebewegen, ontstaan er geen hoeken in de krul. Nadat je haar met deze tang is behandeld, geniet je van een prachtig, glanzend gekruld of juist steil kapsel.

Voordelen:

 • Hij is voorzien van volledig keramische platen.
 • De stijltang warmt al binnen 8 seconden op.
 • Hij beschikt over ionische technologie.
 • De tang beschermt je haar tegen de hitte dankzij de volledig keramische platen.
 • Hij is ook te gebruiken op dun en beschadigd haar.
 • Deze stijltang beschikt over een meedraaiend snoer.
 • Hij schakelt automatisch uit als je hem even niet gebruikt.
 • Deze tang heeft een mooi design.
 • Hij is voorzien van flexibele platen waarmee je je haar gelijkmatig kunt stijlen en je gemakkelijk een slag kunt maken.

Nadelen:

 • Er is geen display om af te lezen hoe warm de stijltang is.
 • Hij is niet geschikt om handdoekdroog haar te stijlen.
 • Er is geen geheugenfunctie.
 • Hij beschikt niet over een temperatuur boost.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>