Zoek Je Naar Het Beste Stoomstrijkijzer Van 2020? Wat is de beste koop?

Ben je op zoek naar het beste stoomstrijkijzer van het jaar? Wij helpen je graag om hem te vinden. Als je nagaat hoeveel verschillende modellen er zijn, dan kan het wellicht moeilijk lijken om het ultieme model uit te kiezen. Daarom beschrijven wij in dit artikel de unieke eigenschappen van de 10 beste stoomstrijkijzers van 2020.

Beste stoomstrijkijzer van 2020

Bekijk de onderstaande tabel en kies het ultieme model uit!

 Product naamaantal gram stoom per minuutAantal meter snoer 
1.Philips Azur Performer Plus GC4516/2045 gram stoom per minuut2 MMeer info »
2.Philips Azur Performer Plus GC4516/4045 gram stoom per minuut2 MMeer info »
3.Tefal FV3910 Easygliss35 gram stoom per minuut2 MMeer info »
4.Tefal FV3930 Easygliss40 gram stoom per minuut2 MMeer info »
5.Tefal FV9740 Ultimate Anti-Calc40 gram stoom per minuut2.5 MMeer info »
6.Philips GC4924 Azur50 gram stoom per minuut2.5 MMeer info »
7.Philips Azur Pro GC4887/3050 gram stoom per minuut2.5 MMeer info »
8.Philips Azur Performer Plus GC4515/3045 gram stoom per minuut2 MMeer info »
9.Philips GC1028 EasySpeed25 gram stoom per minuut1.8 MMeer info »
10.Philips Azur Pro GC4887/0050 gram stoom per minuut2.5 MMeer info »

1. Philips Azur Performer Plus GC4516/20

Philips Azur Performer Plus GC4516/20Ben je op zoek naar het beste stoomstrijkijzer voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk na te gaan aan welke eisen een dergelijk apparaat moet voldoen. Moet het ultieme model voor jou een basis strijkijzer zijn zonder allerlei toeters en bellen? Dan raden wij de Philips Azur Performer Plus GC4516/20 aan. Dit model vinden wij het beste stoomstrijkijzer voor jou, omdat hij een compact basis strijkijzer is dat beschikt over unieke functies om je wasgoed kreukvrij te krijgen. Het apparaat is voorzien van een handige stoomtip en hij beschikt over een relatief lang snoer. Dankzij de 2 meter lengte van dit snoer, heb je genoeg bewegingsvrijheid om je kledingstukken optimaal te strijken. Tijdens het strijken kun je zelfs gebruik maken van de stoomstoot, die ervoor zorgt dat hardnekkige kreukels worden weggewerkt.

Het Azur Performer Plus GC4516/20 stoomstrijkijzer van Philips is een zeer krachtig apparaat. Hij bereikt namelijk snel de ingestelde temperatuur. Daarnaast zorgt hij ervoor dat de ideale hoeveelheid stoom wordt afgegeven wanneer je een bepaalde strijkstand instelt. Het apparaat heeft geen onnodige functies, dus wanneer je hem wil gebruiken, volg je gewoon de volgende stappen: je stelt de gewenste temperatuur in, waarna de hoeveelheid stoom zich aan de hand hiervan automatisch instelt. Heb je vanwege de kreukgraad extra stoom nodig, dan kun je de stoomstoot inschakelen. Wanneer je gebruik maakt van deze functie, dan wordt de stoomproductie van 45 naar 190 gram stoom per minuut verhoogd. Met het stoomstrijkijzer kun je behalve spijkerbroeken, gordijnen, lakens en shirts ook je overhemden netjes glad strijken. De lastige ruimtes tussen de knopen en boorden kun je ook goed bereiken dankzij de stoomtip.

Voordelen:

 • Het stoomstrijkijzer beschikt over een kalkverzamelaar die je onder de kraan kunt afspoelen.
 • Hij beschikt over een lang snoer.
 • Dankzij de stoomstoot ga je ook hardnekkige kreukels optimaal te lijf.
 • Dit apparaat bereikt snel de gewenste temperatuur.
 • Er komt zelfs stoom in de punt van de strijkzool om overhemden te strijken.

Nadelen:

 • Terwijl je met het apparaat werkt, kun je het waterreservoir niet bijvullen, want dit kan alleen door het strijkwerk tijdelijk te onderbreken.
 • Met een gewicht van 1,5 kg is dit model niet het lichtste strijkijzer.
Klik hier voor de beste prijs

2. Philips Azur Performer Plus GC4516/40

Philips Azur Performer Plus GC4516/40Vond je het vorige model bijna perfect, maar wil je graag dat jouw stoomstrijkijzer een opvallende kleur heeft? Dan is het beste stoomstrijkijzer voor jou wellicht de Philips Azur Performer Plus GC4516/40. Dit model is namelijk voorzien van dezelfde functies als het vorige model, maar hij heeft een andere kleur. Het vorige model heeft een blauwe kleur. Vind je rood echter mooier? Dan raden we je ook aan om model GC4516/40 aan te schaffen. Een rood strijkijzer is opvallend en wordt vast wel een gespreksstarter. Een andere aantrekkelijke eigenschap van het Azur Performer Plus GC4516/40 stoomstrijkijzer van Philips is dat je hem bij kunt vullen terwijl hij in gebruik is. Hierdoor verlies je geen tijd tijdens het strijken en je kunt je kleren bovendien snel ontdoen van kreuken. We vinden dit model ook het beste stoomstrijkijzer voor jou, omdat hij gemakkelijk is te gebruiken, net als zijn blauwe broertje.

Voordelen:

 • Het stoomstrijkijzer beschikt over een kalkverzamelaar die je onder de kraan kunt afspoelen.
 • Hij beschikt over een lang snoer.
 • Dankzij de stoomstoot ga je ook hardnekkige kreukels optimaal te lijf.
 • Dit apparaat bereikt snel de gewenste temperatuur.
 • Je kunt zelfs in de punt van de strijkzool komen om overhemden te strijken.
 • Het stoomstrijkijzer kan hervuld worden terwijl hij in gebruik is.

Nadelen:

 • Met een gewicht van 1,5 kg is hij niet het lichtste strijkijzer.
Klik hier voor de beste prijs

3. Tefal FV3910 Easygliss

Tefal FV3910 EasyglissZoek je naar het beste stoomstrijkijzer voor jouw behoeften? Vind je dat het beste model een relatief lang snoer moet hebben en moet beschikken over een continue stoomproductie van 35 gram per minuut? Dan hebben wij het perfecte model voor jou gevonden. Als je namelijk kiest voor de Tefal FV3910 Easygliss dan haal je het beste stoomstrijkijzer voor jouw behoeften in huis. Dit model is perfect om je kledingstukken te ontdoen van kreuken, omdat hij genoeg stoom produceert. Heb je behoefte aan extra stoom voor het verwijderen van hardnekkige kreuken uit je kleding, dan kun je gebruik maken van de stoomstoot. Deze zorgt ervoor dat er een stoot aan stoom wordt geproduceerd van 110 gram per minuut vergeleken met de reguliere 35 gram per minuut.

Het FV3910 Easygliss stoomstrijkijzer van Tefal doet zijn naam eer aan. De Easygliss staat namelijk voor het gemak waarmee het apparaat glijdt over je kleding. Dit strijkijzer beschikt daarnaast over een automatische stoomregeling die ervoor zorgt dat je constant en snel kunt strijken. Hij beschikt zelfs over een extra stoomtip die ervoor zorgt dat je ook de moeilijk bereikbare plekken eenvoudig kunt strijken. Denk bijvoorbeeld aan boorden, rondom knopen, enzovoorts. Elk gedeelte van je strijkgoed wordt optimaal gestreken als je beschikt over dit strijkijzer. Het apparaat beschikt daarnaast zelfs over een waterreservoir, dat je gemakkelijk kunt bijvullen wanneer hij leeg is. Het bijvulgemak heb je bij dit apparaat te danken aan de grote vulopening van het waterreservoir. Je kunt het stoomstrijkijzer gemakkelijk reinigen door gebruik te maken van het reinigingsprogramma.

Voordelen:

 • Het ontkalken gebeurt via een reinigingsprogramma.
 • Hij is compact.
 • Dankzij de stoomstoot kun je ook hardnekkige kreukels eenvoudig verwijderen.
 • Je kunt het apparaat gemakkelijk gebruiken.
 • Stoom komt ook in de punt van de strijkzool.

Nadelen:

 • Het stoomstrijkijzer gaat niet automatisch uit.
 • Zijn waterreservoir is niet afneembaar.
 • Tijdens het gebruik van dit apparaat kun je het waterreservoir niet bijvullen.
Klik hier voor de beste prijs

4. Tefal FV3930 Easygliss

Tefal FV3930 EasyglissZoek je naar het beste stoomstrijkijzer voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan aan welke eisen dit apparaat voor jou moet voldoen. Sommigen letten op de lengte van het snoer, anderen kijken naar de kleur en uiteraard kijken we allemaal ook naar de prestaties. Als je graag een strijkijzer met een opvallende kleur wil hebben, dan raden wij de Tefal FV3930 Easygliss aan. Dit stoomstrijkijzer heeft 2 kleuren, namelijk paars en wit. Hij is dus zeer opvallend. Dit geldt zowel voor wanneer je ermee strijkt als wanneer hij niet in gebruik is. Je kunt er ook verticaal mee strijken. Dit is handig voor wanneer je je gordijnen al hebt gehangen en je ze pas daarna van kreuken wil ontdoen. Als je jouw deftige kleding aan een hanger hebt gezet, dan kun je deze ook verticaal strijken.

Dankzij de keramische strijkzool kun je met het FV3930 Easygliss stoomstrijkijzer van Tefal gemakkelijk glijden over verschillende soorten stoffen heen. Je kunt zelfs je overhemd gemakkelijk glad strijken, want de stoom gaat tot in de punt van de strijkzool. Ook de boorden en ruimtes rondom je knopen kun je hierdoor gladstrijken. Als je kleding van een dik materiaal strijkt of kleding met hardnekkige kreukels, dan kun je gebruik maken van de stoomstoot optie. De stoomkracht wordt dan enorm hoog waardoor er een kreukvrij resultaat ontstaat. Het waterreservoir van dit apparaat heeft een inhoud van 270 ml. Dit reservoir is eenvoudig bij te vullen dankzij de grote vulopening. Wanneer je het strijkijzer even niet gebruikt, dan gaat hij automatisch uit. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als je hem een keertje aan vergeet.

Voordelen:

 • Kalk gaat zitten aan de reinigingsdop waardoor je deze gemakkelijk kunt afspoelen.
 • Je kunt er ook verticaal mee stomen.
 • Hij gaat automatisch uit wanneer hij niet in gebruik is.
 • Het waterreservoir heeft een grote vulopening.
 • Dankzij de stoomstootoptie kun je gemakkelijk hardnekkige kreuken uit kleding verwijderen.
 • Dit stoomstrijkijzer is aantrekkelijk geprijsd.
 • Stoom komt ook in de punt van de strijkzool.

Nadelen:

 • Tijdens het strijken kun je het waterreservoir niet bijvullen.
 • Het waterreservoir is niet afneembaar.
 • Door het formaat van het reservoir, moet je dit bij veelvoudig gebruik vaker bijvullen.
Klik hier voor de beste prijs

5. Tefal FV9740 Ultimate Anti-Calc

Tefal FV9740 Ultimate Anti-CalcBen je op zoek naar het beste stoomstrijkijzer? Dan dien je eerst na te gaan over welke eigenschappen een dergelijk apparaat moet beschikken. Denk bijvoorbeeld aan de kleur, de stoomproductie en de ontkalkingsmethode. Is de belangrijkste eigenschap voor jou dat het apparaat krachtig is? Misschien strijk je vaker kleding met dikke stoffen of jeansbroeken, dan is het zeker aangeraden om een krachtig model te kiezen. Wij kennen een krachtig model. De Tefal FV9740 Ultimate Anti-Calc is het beste stoomstrijkijzer voor jou, omdat hij een krachtig apparaat is. Hij beschikt namelijk over een stoomproductie van 40 gram per minuut en een stoomstoot van 230 gram. Hardnekkige kreukels en stugge stoffen pak je dus ook eenvoudig aan. Zelfs verticaal stomen is mogelijk wanneer je dit apparaat gebruikt. Wanneer kalk wordt gevormd, dan komt deze terecht in de kalkverzamelaar. Deze kun je om de zoveel tijd afspoelen.

Heb je een grote berg strijkgoed? Je kunt het strijkwerk niet steeds uitstellen. Daarom motiveert het FV9740 Ultimate Anti-Calc stoomstrijkijzer van Tefal je om meteen aan de slag te gaan. Binnen 2 minuten is het strijkijzer opgewarmd, dus je kunt vrijwel meteen met je strijkwerk beginnen. Vervolgens zorgt dit apparaat ervoor dat er een continue hoge stoomafgifte plaatsvindt. Je bent er dus van verzekerd dat kreuken gemakkelijk en snel worden verwijderd. Ook voor een snelle opfrisbeurt kun je dit apparaat gebruiken. Je hangt het desbetreffende kledingstuk op aan een hanger en stoomt hem verticaal. Gemakkelijk toch? Ook na langdurig gebruik blijft de stoomuitstoot van dit strijkijzer krachtig. Dit komt doordat hij een zelfreinigend vermogen heeft. Nadat je hebt gestreken, neem je de kalkverzamelaar uit om hem te reinigen.

Voordelen:

 • De kalkverzamelaar kun je eenvoudig schoonspoelen.
 • Je kunt er gemakkelijk mee strijken.
 • Het strijkijzer schakelt automatisch uit wanneer hij niet in gebruik is.
 • De stoomstootfunctie zorgt voor 230 gram stoom per minuut.
 • Dankzij de continue stoomproductie van 55 gram per minuut, kun je snel en effectief strijken.
 • Hij beschikt over een handige stoomtip.
 • Je hebt veel bewegingsvrijheid tijdens het strijken, dankzij het lange snoer.
 • Hij is gemakkelijk bij te vullen.
 • Voor het na elkaar strijken van verschillende soorten textiel, wordt de stoominstelling automatisch aangepast.

Nadelen:

 • Bij veelvoudig gebruik moet je het waterreservoir vaker bijvullen.
 • De temperatuurinstelling moet handmatig worden aangepast.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs tegenvallen.
 • Met een gewicht van 1,8 kg is hij relatief zwaar.
Klik hier voor de beste prijs

6. Philips GC4924 Azur

Philips GC4924 AzurZoek je ook naar het beste stoomstrijkijzer voor jouw strijkbehoeften? Wij helpen je graag om het beste model te vinden. Uiteraard is het belangrijk om eerst na te gaan welke eigenschappen voor jou onmisbaar zijn. Misschien zoek je naar een model met een hoge stoomafgifte en een lang snoer. Als dit het geval is, dan raden wij de Philips GC4924 Azur aan. Dit model is het beste stoomstrijkijzer voor jou, omdat hij beschikt over een lang snoer van 2,5 meter. Je hebt dus veel bewegingsvrijheid wanneer je jouw kleren strijkt. Het apparaat heeft daarnaast een hoge stoomafgifte. Wanneer je hem gebruikt, zorgt hij namelijk voor een continue stoomproductie van 50 gram per minuut. Je bent er hierdoor van verzekerd dat de kreukels optimaal en snel uit je kleding worden verwijderd.

Het strijken met het GC4924 Azur stoomstrijkijzer van Philips is zeer eenvoudig. Wanneer je namelijk een berg strijkgoed gaat strijken, dan hoef je de berg niet eerst te sorteren. Je hoeft niet na elkaar alle zijden kledingstukken te strijken en vervolgens alle jeansbroeken. Dit komt doordat je met dit apparaat elke textielsoort kunt strijken zonder dat je van temperatuur hoeft te wisselen. Je pakt dus de kledingstukken op en strijkt ze in de volgorde waarop ze in de strijkmand liggen. Het 2800 watt stoomstrijkijzer bereikt snel de ingestelde temperatuur, zodat je geen tijd verliest voordat je daadwerkelijk kunt starten met strijken. Vervolgens zorgt de continue stoomproductie ervoor dat kreuken eenvoudig worden verwijderd. Voor de hardnekkige kreuken kun je de stoomstoot gebruiken. Dit strijkijzer hoef je bovendien niet te ontkalken, want hij beschikt over ingebouwde antikalktabletten.

Voordelen:

 • Het snoer is lang.
 • Hij is snel opgewarmd.
 • Stoom komt zelfs in de punt van de strijkzool.
 • Dit stoomstrijkijzer is gemakkelijk te gebruiken.
 • Voor hardnekkige kreukels kun je de stoomstoot gebruiken.
 • Dankzij de automatische instellingen heb je er geen omkijken naar.
 • De temperatuur- en stoominstelling wordt automatisch aangepast.
 • Het apparaat heeft een mooi design en mag zeker gezien worden.
 • Wanneer je hem niet gebruikt, schakelt dit apparaat zichzelf automatisch uit.
 • Dit apparaat kun je gemakkelijk bijvullen.
 • Met het reinigingsprogramma wordt kalk gemakkelijk uit het strijkijzer uitgestoomd.

Nadelen:

 • Hij heeft een gewicht van 1,75 kg en is dus relatief zwaar.
 • Als je via het reinigingsprogramma ontkalkt, moet je het strijkijzer zelf bedienen.
 • Bij veelvoudig gebruik, moet het waterreservoir regelmatig worden bijgevuld.
 • Met een klein budget kan de prijs van dit apparaat wellicht tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

7. Philips Azur Pro GC4887/30

Philips Azur Pro GC4887/30Ben je op zoek naar het beste stoomstrijkijzer en is het voor jou belangrijk dat het beste model beschikt over een krachtige stoomproductie? Dan raden wij de Philips Azur Pro GC4887/30 aan. Dit apparaat vinden wij het beste stoomstrijkijzer voor jou, omdat hij zorgt voor een krachtige stoomproductie. Er wordt namelijk continu tot 50 gram stoom per minuut geproduceerd. Deze hoeveelheid stoom is perfect om alle kreuken efficiënt uit je kleding te verwijderen. Je hoeft bovendien niet lang te wachten voordat het strijkijzer is opgewarmd. Hij heeft namelijk een vermogen van 3000 watt, dus hij wordt snel warm. Het vermogen zorgt er ook voor dat het apparaat gepaard gaat met krachtige prestaties, waardoor je binnen de kortste keren klaar bent met strijken. Als je snel klaar bent met je huishoudelijke klusjes, dan houd je tijd over om leuke dingen te doen.

Bij het ontwerpen van het Azur Pro GC4887/30 stoomstrijkijzer van Philips, is er aan alles gedacht. Philips heeft er namelijk zelfs voor gezorgd dat dit apparaat is voorzien van een zachte handgreep aan de bovenkant. Dit handvat zorgt ervoor dat je het apparaat comfortabel kunt vasthouden, zodat het strijken wat aangenamer wordt. Voor het verder optimaliseren van het gebruiksgemak, beschikt dit strijkijzer over de T-ionicGlide zoolplaat. Deze plaat glijdt enorm gemakkelijk over je kleding en is zelfs krasbestendig. Vergeleken met andere stoomstrijkijzers beschikt dit model bovendien over een groot waterreservoir. Het reservoir heeft namelijk een inhoud van 350 ml, dus je kunt langer doorstrijken voordat je het reservoir hoeft bij te vullen. Gebruik je het strijkijzer even niet? Geen nood. Hij zorgt er namelijk zelf voor dat hij wordt uitgeschakeld.

Voordelen:

 • Wanneer hij niet in gebruik is, schakelt het apparaat zichzelf uit.
 • Dankzij het lange snoer heb je veel bewegingsvrijheid.
 • Het apparaat is zelfreinigend en stoomt kalk automatisch uit.
 • Het stoomstrijkijzer glijdt gemakkelijk over verschillende stoffen.
 • De stoomstoot van 220 gram per minuut is zeer krachtig.
 • Hij is snel opgewarmd.

Nadelen:

 • De temperatuur en stoomstand moet je zelf instellen.
 • Door de kleur van het apparaat is het waterniveau in het waterreservoir niet gemakkelijk zichtbaar.
Klik hier voor de beste prijs

8. Philips Azur Performer Plus GC4515/30

Philips Azur Performer Plus GC4515/30Ben je op zoek naar het beste stoomstrijkijzer? Als je kiest voor een apparaat dat met stoom werkt, dan dien je rekening te houden met eventuele kalkvorming. Voor het verlengen van de gebruiksduur van je apparaat, moet je het apparaat dan ook regelmatig reinigen. Vind je dit niet leuk of heb je de tijd niet om steeds je apparaten te reinigen? Dan kun je kiezen voor een stoomstrijkijzer met een zelfreinigende functie. Wij vinden om deze reden de Philips Azur Performer Plus GC4515/30 het beste stoomstrijkijzer voor jou. Dit model vergt niet veel onderhoud, omdat hij zelfreinigend werkt. Voor het verwijderen van kalk uit dit apparaat, maakt het strijkijzer gebruik van de stoomfunctionaliteit. Kalk wordt dus gewoon uit het apparaat gestoomd. Hierdoor hoef je niet zelf het strijkijzer open te maken of een onderdeel eruit te halen om het onderdeel af te spoelen. Hij is dus gemakkelijk te onderhouden.

Om ervoor te zorgen dat het Azur Performer Plus GC4515/30 stoomstrijkijzer van Philips snel wordt opgewarmd, beschikt hij over een vermogen van 2400 watt. Hij brengt ook krachtige prestaties met zich mee waardoor je keer op keer geniet van de perfecte strijkresultaten. Om de optimale strijkresultaten te garanderen, beschikt dit apparaat tevens over een continue stoomproductie van 45 gram per minuut. Je hebt hierdoor de ideale hoeveelheid stoom om op een snelle en eenvoudige wijze alle kreuken uit je kleding te verwijderen. Dit model is bovendien uniek, omdat hij is voorzien van een automatische stoomregelaar. Je hoeft je dus geen zorgen meer te maken over de juiste hoeveelheid stoom. Selecteer slechts de gewenste temperatuur voor het kledingstuk dat je wil strijken en het strijkijzer doet de rest. Dankzij de spitse vorm aan de voorkant van het strijkijzer, kun je ook gemakkelijk rondom knopen en aan boorden strijken.

Voordelen:

 • Hij warmt snel op.
 • Het apparaat is zelfreinigend.
 • Je kunt het waterreservoir gemakkelijk bijvullen.
 • Voor het wegwerken van hardnekkige kreukels kun je gebruik maken van de stoomstootoptie.

Nadelen:

 • Het stoomstrijkijzer schakelt zichzelf niet automatisch uit wanneer je hem niet gebruikt.
 • Zijn waterreservoir is niet afneembaar.
Klik hier voor de beste prijs

9. Philips GC1028 EasySpeed

Philips GC1028 EasySpeedBen je op zoek naar het beste stoomstrijkijzer, maar houd je eigenlijk niet van strijken? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een model waar je snel veel kleren mee kunt strijken. Als je namelijk snel klaar bent met het strijkwerk, dan vind je het minder erg om met de klus te starten. Wij kennen het beste stoomstrijkijzer voor jou: de Philips GC1028 EasySpeed. De naam zegt het al: je kunt met dit apparaat zeer snel strijken. Het strijkijzer heeft onder andere een snelle werking dankzij zijn Triple Precision voorkant. Deze zorgt namelijk voor een optimale controle en zichtbaarheid. De voorkant van het apparaat is nauwkeurig, omdat hij spits is, beschikt over een speciale uitsparing voor knopen en zijn neus is voorzien van een slank ontwerp. Het is dus ook mogelijk om gemakkelijk lastige plekken zoals rondom knopen of tussen plooien te strijken.

Het strijkijzer heeft ook een snelle werking dankzij de gelijkmatige warmteverspreiding over de zoolplaat en de continue voorziening van stoom. Wanneer je strijkt met het GC1028 EasySpeed stoomstrijkijzer van Philips dan wordt er namelijk continu tot 25 gram stoom per minuut geproduceerd. Hierdoor kun je optimaal kreuken verwijderen. De stoom wordt dankzij het uniek zoolplaatontwerp bovendien gelijkmatig over de zoolplaat verdeeld. Hierdoor hoef je minder bewegingen te maken om je kledingstukken gelijkmatig te bevochtigen. Je bent dus zeer snel klaar met het strijkwerk. Zelfs voor het opwarmen van het apparaat hoef je niet lang te wachten, want binnen 2 minuten is hij klaar voor gebruik. Vind je het fijn om je kledingstukken van tevoren aan de hanger te zetten en daarna te strijken? Geen nood. Dankzij de verticale stoomfunctie van dit strijkijzer, kun je ook gemakkelijk kreuken verwijderen uit hangende kledingstukken.

Voordelen:

 • Gebruik de stoomstootfunctie om snel af te zijn van hardnekkige kreukels.
 • Hij is gemakkelijk te gebruiken en heeft geen toeters en bellen.
 • Stoom komt ook in de punt van de strijkzool.
 • Dit apparaat heeft een mooi design.
 • Hij is aantrekkelijk geprijsd.
 • Met het reinigingsprogramma kun je gemakkelijk kalk uit het strijkijzer stomen.

Nadelen:

 • Het waterreservoir is niet afneembaar.
 • Dit strijkijzer schakelt zichzelf niet automatisch uit.
 • De stoomhoeveelheid op het stoomstrijkijzer is niet regelbaar.
 • Wanneer je het reinigingsprogramma gebruikt, moet je het strijkijzer zelf bedienen.
Klik hier voor de beste prijs

10. Philips Azur Pro GC4887/00

Philips Azur Pro GC4887/00Haal het Philips Azur Pro GC4887/00 stoomstrijkijzer in huis om in een mum van tijd je strijkwerk gedaan te krijgen. Dit apparaat zorgt voor krachtige stoom en is daarom wellicht het beste stoomstrijkijzer voor jou. Dankzij de unieke functies, zorgt hij keer op keer voor een perfect strijkresultaat. Wanneer je er namelijk mee werkt, dan merk je zelf dat strijken zeer eenvoudig is, omdat het apparaat soepel over je kledingstukken glijdt. Dit komt doordat hij is voorzien van de T-ionicGlide vijfsterrenzoolplaat. Deze plaat is speciaal ontworpen om optimaal over je kledingstukken te glijden. Hij is bovendien krasbestendig en voorzien van een geïntegreerde titanium-oxidelaag. Het strijkijzer beschikt daarnaast over een relatief groot waterreservoir, dus je hoeft hem niet vaak bij te vullen. Het ingebouwd kalkreservoir zorgt er zelfs voor dat het onderhouden van het strijkijzer een fluitje van een cent is.

Al vanaf je het Azur Pro GC4887/00 strijkijzer van Philips aandoet, merk je dat hij het beste stoomstrijkijzer voor jou is. Dankzij het vermogen van 3000 watt warmt dit apparaat namelijk snel op zodat je direct aan de slag kunt gaan. Hij produceert daarnaast continu tot 50 gram stoom per minuut, wat betekent dat hij zeer krachtig is en zorgt voor de gladste strijkresultaten. Wanneer je bezig bent te strijken, hoef je je ook geen zorgen te maken dat je hand snel moe wordt. Dit apparaat beschikt namelijk over een ergonomische, zachte handgreep die ervoor zorgt dat je comfortabeler kunt strijken. Ben je bezig te strijken en word je geroepen waardoor je vergeet om het strijkijzer uit te schakelen? Geen nood. Wanneer je dit apparaat op de achterkant plaatst, dan schakelt hij na 8 minuten inactiviteit automatisch uit. Op de zoolplaat of zijkant gaat hij na 30 seconden inactiviteit uit.

Voordelen:

 • Kalk gaat zitten aan de kalkverzamelaar dus je kunt deze eenvoudig afspoelen.
 • De vulopening voor het bijvullen van water is groot.
 • Bij inactiviteit gaat het strijkijzer zelf uit.
 • Hij is voorzien van een vrij groot waterreservoir.
 • Het snoer is lang en biedt dus veel bewegingsvrijheid.
 • Dit stoomstrijkijzer wordt snel warm waardoor je snel aan de slag kunt gaan.
 • Voor het verwijderen van hardnekkige kreukels, kun je de stoomstootfunctie gebruiken.

Nadelen:

 • De temperatuur en stoomstand moet je handmatig instellen.
 • Het vergt enige oefening om de instelmogelijkheden onder de knie te krijgen.
 • Bij het vasthouden van de handgreep kun je per ongeluk de extra stoomstoot activeren.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>