Welk Model Is Volgens Jou Het Beste Voetenbad Van 2020? Vergelijk Hier De Top 5!

Het is belangrijk om voor jezelf te zorgen, omdat anderen dat over het algemeen niet voor je zullen doen. Daarom kiezen bepaalde personen ervoor om maandelijks naar een specialist te gaan voor een pedicure. Wil je echter zelf kunnen bepalen wanneer je zorgt voor je voeten? Dan is het handig om een voetenbad in huis te halen. Een voetenbad is namelijk een goed alternatief voor een pedicure. Wanneer je je voeten op deze manier behandelt, dan vindt de behandeling plaats in het gemak van je eigen huis. Een voetenbad brengt tevens bepaalde voordelen met zich mee. Zo blijven je voeten mooi en gezond. Bovendien zorgt de massage van een dergelijk bad ervoor dat je weer helemaal ontspannen wordt. Er zijn verschillende soorten voetenbaden. Welk model is het beste voetenbad voor jou? Lees dit artikel, vergelijk de verschillende varianten en vind gemakkelijk het beste voetenbad voor jouw behoeften!

Beste voetenbad van 2020

Intussen weet je dat je kunt kiezen uit een groot aantal verschillende soorten voetenbaden. Laat dit feit je echter niet afschrikken, omdat het vinden van het beste voetenbad voor jouw behoeften niet moeilijk hoeft te zijn. Dat laten wij je zien door middel van dit artikel. We hebben namelijk van tevoren een groot aantal voetenbaden met elkaar vergeleken. Vervolgens hebben wij de 5 allerbeste modellen geselecteerd. De namen van deze top 5 zie je in de onderstaande tabel. In dit artikel lichten we deze super modellen verder toe. We vertellen je immers over de functies en specificaties van de voetenbaden. Vervolgens noteren we bij elk model wat de kenmerken zijn. Hierdoor kun je de top 5 gemakkelijk met elkaar vergelijken om het model te selecteren dat het beste bij je past. Aarzel dus niet langer, lees het artikel, vergelijk de verschillende modellen met elkaar en kies jouw beste voetenbad uit!

 Product naam 
1.Beurer FB50Meer info »
2.Medisana FS 881Meer info »
3.HoMedics ELMFS-250-EUMeer info »
4.RIO FTBH massage voetenbadMeer info »
5.Lanaform Beauty & Massage CenterMeer info »

1. Beurer FB50

Als je al eerder gewerkt hebt met een voetenbad, dan heb je waarschijnlijk gezien dat je verschillende standen kunt instellen. Zo heb je bij sommige modellen de mogelijkheid om te kiezen voor hitte en een massage. Kies je voor een andere instelling, dan creëert het apparaat bijvoorbeeld bubbels. Meestal heb je echter de mogelijkheid niet om zelf de gewenste temperatuur in te stellen. Vind je dat deze optie een absolute vereiste is voor jou en is het beste voetenbad voor jou daarom een model waar je zelf de temperatuur op kunt instellen? Dan kies je voor de Beurer FB50. Wij raden dit model aan, omdat hij je de mogelijkheid geeft om zelf de temperatuur in te stellen. Beurer FB50Aangezien het niet goed is om je voeten te lang te laten in een voetenbad, is het ook belangrijk om de duur van je bad in de gaten te houden.

Bij de Beurer FB50 hoef je dat niet zelf te doen. Dat is nog een reden waarom hij wellicht het beste voetenbad voor jou is. Hij is namelijk voorzien van een timerfunctie. Je stelt dus gerust van tevoren in hoe lang je wil badderen en geniet vervolgens zorgeloos van het voetenbad. Wanneer de ingestelde tijd is verstreken, schakelt het apparaat zichzelf automatisch uit. Het maakt niet uit wat je geslacht of leeftijd is, want dit apparaat kan door iedereen gebruikt worden. Je stelt bovendien zelf in hoe je voeten worden behandeld. Zo kun je kiezen voor een vibrerende massage, een warmwaterbehandeling of magneettherapie. Er is zelfs gezorgd voor een infraroodfunctie. Door deze functie in te stellen, krijgen de voeten een ontspannen gevoel. Ook zorgt de infraroodfunctie voor een betere doorbloeding. Je krijgt naast de standaard meegeleverde massagerollers ook 3 verschillende pedicure opzetstukken wanneer je dit model koopt.

Kenmerken van de Beurer FB50:

 • Doordat dit voetenbad een universele voetmaat heeft, is hij te gebruiken tot en met maat 46.
 • Bij dit apparaat stel je de temperatuur in op het display.
 • Houd er rekening mee dat dit voetenbad niet opklapbaar is.
 • De ingebouwde infraroodlampen stimuleren de bloedsomloop.
 • Je kunt kiezen voor meerdere massageprogramma’s, waardoor je altijd geniet van een massage op maat.
 • Naast de standaard meegeleverde massagerollers krijg je bij aankoop van dit apparaat ook 3 verschillende pedicure opzetstukken.
 • Mocht je het water toch te koud vinden, dan maak je in plaats van de warmhoud-functie gebruik van de verwarmingsfunctie, waarbij je zelf de temperatuur kunt instellen.

2. Medisana FS 881

Zoek je naar het beste voetenbad voor jouw behoeften? Dan zijn er verschillende factoren waar je naar kijkt. Zo kun je nagaan welk type massage mogelijk is bij de verschillende modellen. Voor personen met relatief grote voeten is het tevens handig om na te gaan tot welke schoenmaat het voetenbad is te gebruiken. Afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeuren vergelijk je de verschillende modellen met elkaar om uiteindelijk jouw ideaal model uit te kiezen. Misschien vind je de massagesoorten minder belangrijk. Het kan dat jij niet houdt van het water dat naast de voetenbaden valt nadat je ze hebt gebruikt. In dat geval is een model dat je zonder water kunt gebruiken wellicht ideaal. Medisana FS 881Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Medisana FS 881. Dit model is wellicht het beste voetenbad voor jou, omdat je hem zowel met als zonder water kunt gebruiken.

Met de Medisana FS 881 in huis kun je na een lange dag je voeten dompelen in het voetenbad. Als je je voeten er alleen in zet en je doet verder niets, dan ontspan je wellicht minder. Combineer het genot daarom door tegelijkertijd naar je favoriete serie te kijken of een boek te lezen. Terwijl je je gedachten aangenaam bezig houdt, genieten je voeten van bubbels, vibratie en warmte. Je kunt dus optimaal ontspannen. Het is zelfs mogelijk om de verschillende massagesoorten in te stellen. Kies bijvoorbeeld voor een acupressuur puntmassage of een intensieve voetreflex-zonemassage. Je kunt zelf de intensiteit een drukpunten bepalen door je voeten over de rollers te bewegen. De massage is hierdoor helemaal afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren. Heb je gekozen voor een voetenbad met water? Dan voorkom je na afloop geknoei door het water weg te gieten door de handige schenktuit.

Kenmerken van de Medisana FS 881:

 • Het is niet mogelijk om dit voetenbad op te klappen.
 • Door je voeten over de rollers te bewegen kun je zelf de intensiteit en drukpunten bepalen.
 • Je kunt het voetenbad gebruiken tot en met schoenmaat 46, omdat hij een universele voetmaat heeft.
 • Bij dit model kun je kiezen voor een acupressuur puntmassage of een intensieve voetreflex-zonemassage.
 • Er is bij dit apparaat gezorgd voor een massagesysteem dat zowel zonder als met water gebruikt kan worden.
 • Na afloop hoef je je geen zorgen te maken over geknoei, want je giet het water weg door de handige schenktuit.
 • Dit apparaat beschikt niet over extra programma’s die ervoor zorgen dat je van een behandeling op maat kunt genieten.
 • Bubbels, vibratie en warmte zorgen ervoor dat je heerlijk kunt ontspannen wanneer je gebruik maakt van dit apparaat.

3. HoMedics ELMFS-250-EU

Velen van ons werken, komen vervolgens thuis, doen huishoudelijk werk en gaan vervolgens uitgeput naar bed. Door dit drukke leven hebben we de tijd niet om iets leuks voor onszelf te doen. Het is echter belangrijk om je eigen lichaam niet te verwaarlozen. Daarom zoek je naar een handige manier om toch te ontspannen. Wat dacht je ervan om je voeten te verwennen met een ontspannend voetenbad? Een dergelijk bad kan zorgen voor ontspanning van de voeten, het kan een betere doorbloeding stimuleren en je geniet van een beetje down-time. Zoek je daarom naar het beste voetenbad voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst na te gaan welke eigenschappen voor jou belangrijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan het feit dat verschillende modellen ook beschikken over verschillende functies. HoMedics ELMFS-250-EUWil jij gewoon dat jouw apparaat een massage- en bubbelfunctie heeft? Kies dan voor de HoMedics ELMFS-250-EU.

Wij vinden dat de HoMedics ELMFS-250-EU het beste voetenbad voor jou is, omdat hij beschikt over de basisfuncties die nodig zijn om tot rust te komen. Hij heeft echter niet allerlei snufjes die je toch niet zou gebruiken. Zo is er bij dit apparaat gezorgd voor een massagefunctie. Je zet dus lekker warm water in het bad, zet je voeten in het water en schakelt de massagefunctie in. Het apparaat masseert je voeten met maar liefst 4 massagerollers. Voor extra genot kun je tevens de bubbelfunctie inschakelen. Hierdoor kom je helemaal tot rust. Er is zelfs gezorgd voor een hittefunctie, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het water snel weer koud wordt. Ben je bang dat je zo moe bent dat je in slaap zal vallen terwijl je voeten in het bad zijn? Geen probleem! Schakel dan de timer in zodat het apparaat zichzelf automatisch uitschakelt.

Kenmerken van de HoMedics ELMFS-250-EU:

 • Er zijn 4 massagerollers die ervoor zorgen dat je voeten optimaal worden gemasseerd.
 • Het water wordt niet snel koud, want er is bij dit apparaat gezorgd voor een hittefunctie.
 • Dankzij het elegant ontwerp met zachte kleuren, mag dit voetenbad zeker gezien worden.
 • Je komt helemaal tot rust wanneer je je voeten in dit bad zet, omdat hij beschikt over een massage- en bubbelfunctie.
 • Als je niet op de tijd wil letten, dan kun je de timer instellen zodat het apparaat zichzelf automatisch uitschakelt wanneer de ingestelde tijd is verstreken.

4. RIO FTBH massage voetenbad

Zijn je voeten pijnlijk en vermoeid, maar heb je de tijd of het geld niet om naar een salon te gaan voor een pedicure? Dan hoef je je geen zorgen te maken, want je kunt ook zorgen voor de nodige ontspanning door een voetenbad te gebruiken. Er zijn echter veel verschillende modellen waar je voor kunt kiezen. Hoe selecteer je dan het beste voetenbad? Het uitkiezen van jouw ideaal model is eenvoudig. Je hoeft slechts na te gaan welke van de top 5 modellen beschikt over de functies en specificaties die jij belangrijk vindt. Sommige personen willen bijvoorbeeld een voetenbad met allerlei geweldige snufjes, terwijl anderen het al genoeg vinden dat het voetenbad hun voeten masseert. RIO FTBH massage voetenbadIs het voor jou belangrijk dat belangrijke drukpunten in je voeten gemasseerd worden? Dan kun je kiezen voor het RIO FTBH massage voetenbad met reflexologie voetrollen.

Wij vinden dat het RIO FTBH massage voetenbad het beste voetenbad voor jou is, omdat hij je vermoeide en pijnlijke voeten behandelt en verwent. Bovendien kun je een heerlijke aroma toevoegen aan het water, waardoor je kunt genieten van een ontspannende aromatherapie. In dit voetenbad zitten er bovendien reflexologie voetrollen. Deze masseren belangrijke drukpunten in je voeten terwijl de zachte trillingen in combinatie met de hydrotherapie jet massage de spieren, pezen en ligamenten kalmeren. Er wordt dus nieuw leven in je voeten geblazen. Hoe je het ook draait of keert, een dergelijke behandeling is het aangenaamst als er gebruik wordt gemaakt van warm water. Dat begrijpt de fabrikant van dit voetenbad. Daarom wordt het borrelende water verwarmd. Hij blijft dus zo lang als je wil warm. Met dit apparaat in huis kun je lekker thuis genieten van dit rustgevende ritueel om ongemakken en spanningen te verlichten.

Kenmerken van het RIO FTBH massage voetenbad:

 • Hij beschikt over een handige handgreep.
 • De infrarood LED’s zorgen voor kalmerende punten.
 • Er is bij dit apparaat gezorgd voor voetreflex stimulators en hydrotherapie jets.
 • Wanneer je hem gebruikt, zorg je voor een vibrerende massage voor je voeten.
 • Het water wordt door dit apparaat verwarmd zodat je optimaal van de massage kunt genieten.
 • Zijn snoer is 1,5 meter lang, dus je hebt hoogstwaarschijnlijk geen verlengsnoer nodig wanneer je het apparaat gebruikt.
 • Je kunt het voetenbad gebruiken tot schoenmaat 48,5, dus hij is ook geschikt voor personen met grotere voeten dan gemiddeld.

5. Lanaform Beauty & Massage Center

Als je de recensies over de vorige modellen hebt gelezen, dan heb je gezien dat het allemaal gaat om ontspanning. Deze ontspanning wordt verwezenlijkt doordat de voeten worden gemasseerd. Echter, er zijn nog meer manieren om te ontspannen en jezelf te verzorgen. Vind je het belangrijk dat jouw lichaam volledig wordt behandeld? Dan kun je een dag uittrekken waarbij je je volledig concentreert op je lichaam. Je hoeft gelukkig niet allerlei verschillende spullen aan te schaffen om je hele lichaam te behandelen. Wij kennen namelijk een pakket, inclusief voetenbad, dat je wellicht zal zien als het beste voetenbad voor jouw behoeften. Hier verwijzen we naar de Lanaform Beauty & Massage Center. Lanaform Beauty & Massage CenterDe naam van dit pakket spreekt voor zich. Er wordt namelijk geconcentreerd op schoonheid en massage voor het hele lichaam. Daarom vind je in het pakket niet alleen een voetenbad.

Zo vind je in het pakket een voetbubbelbad, een gezichtssauna oftewel inhalator, een massageborstel met 2 hulpstukken en een manicure- en pedicureset met een nageldroger en 5 verwisselbare hulpstukken. Klinkt dit pakket als het beste voetenbad met accessoires voor jou? Je kunt namelijk met de set ervoor zorgen dat je lichaam helemaal tot rust komt. Zo verzorg je je nagels, reinig je je gezicht diepgaand, laat je je voeten ontspannen, verminder je spierspanning en laat je de vermoeidheid van de dag verdwijnen. Als we kijken naar de mogelijkheden van het voetenbad, dan zien we dat dit bad is uitgerust met een verwarmingssysteem om het water op temperatuur te houden. Er is tevens gezorgd voor een bubbelbadfunctie. Wanneer je de gezichtssauna gebruikt, dan dringt stoom in de huidporiën waardoor onzuiverheden worden verwijderd. Je kunt deze sauna bovendien gebruiken als sprayer of inhalator.

Kenmerken van de Lanaform Beauty & Massage Center:

 • Het voetenbad beschikt over een verwarmingssysteem waardoor het water op temperatuur wordt gehouden.
 • Door gebruik te maken van de bubbelbadfunctie van het voetenbad zorg je voor extra ontspanning van je voeten.
 • Je kunt deze set gebruiken om je hele lichaam tot rust te laten komen, omdat hij talrijke accessoires bevat voor relaxatie en lichaamsverzorging.
 • In deze set vind je een voetenbubbelbad, een gezichtssauna oftewel inhalator, een massageborstel met 2 hulpstukken en een manicure- en pedicureset.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>