• Home
 • Vriezers

Op Zoek Naar De Beste Vrieskist Uit 2020? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Wanneer je een product in huis haalt, wil je toch het beste van het beste? Ben je daarom op zoek naar de beste vrieskist? Over het algemeen hebben vrieskisten veel capaciteit. Je kunt dus gemakkelijk al je boodschappen erin invriezen. Aan de hand van de belangrijkste eigenschappen, helpen wij je om de beste vrieskist voor jouw behoeften uit te kiezen!

De Beste vrieskist in 2020 Kopen?

Als je op zoek bent naar de beste vrieskist, dan is het belangrijk om na te gaan wat zijn energieklasse is en welke inhoud hij heeft. Aan de hand van de onderstaande tabel kun je uit de top 10 het perfecte model voor jouw behoeften kiezen.

 Product naamEnergieklasseInhoud 
1.Zanussi ZFC51400WAA+495 literMeer info »
2.Inventum VK560A+99 literMeer info »
3.Haier BD 203RAAA+203 literMeer info »
4.Zanussi ZFC23400WAA+++223 literMeer info »
5.Zanussi ZFC41400WAA+400 literMeer info »
6.AEG AHB93331LWA+++327 literMeer info »
7.Zanussi ZFC31401WAA++292 literMeer info »
8.Whirlpool WHM 39112A++390 literMeer info »
9.Beko HSA40520A+360 literMeer info »
10.Bosch GCM24AW30A++251 literMeer info »

1. Zanussi ZFC51400WA

Zanussi ZFC51400WAVries je vaak etenswaren in en heb je daarom behoefte aan de beste vrieskist? Als een grote inhoud belangrijk voor je is, dan vinden wij dat de Zanussi ZFC51400WA de beste vrieskist voor jou is. Dit apparaat heeft een netto inhoud van 495 liter. Je kunt er dus van alles in invriezen. Dit apparaat is echter niet zomaar een grote kist, want hij beschikt ook over een handige indeling. Er zitten namelijk 3 voorraadkorven in. Dit betekent dat je niet gewoon alle levensmiddelen erin zet en vervolgens moet zoeken waar alles zit. Je kunt de etenswaren en dranken namelijk overzichtelijk indelen in dit apparaat. Wanneer je vervolgens het apparaat open doet om iets eruit te halen, dan zie je meteen waar je hem had gezet en pak je hem zo weer eruit.

Misschien is dat kuipje ijs waarnaar je zoekt weggerold, waardoor je hem niet meteen terug vindt. Dit is ook geen probleem wanneer je de ZFC51400WA vrieskist van Zanussi in huis hebt. Dit apparaat beschikt namelijk over heldere interieurverlichting. Je vindt dus ook de producten die in een donker plekje staan gemakkelijk terug. Wanneer dit apparaat dicht is, is hij vacuüm afgesloten. Je denkt nu misschien “dan is hij moeilijk te openen”. Dit is echter niet het geval dankzij de automatische vacuümopheffing in het deksel. Het openen van het deksel gaat dus altijd gemakkelijk. Wil je deze vrieskist niet in je keuken zetten en ben je daarom op zoek naar een andere locatie ervoor? Doordat je dit apparaat enkel in een droge, goed geventileerde binnenruimte hoeft te zetten, krijgt hij gemakkelijk een plek in huis.

Voordelen:

 • Je hebt veel vriesruimte tot je beschikking, want hij heeft een inhoud van 495 liter.
 • Dankzij de voorraadkorven kun je hem gemakkelijk indelen.
 • Hij is voorzien van binnenverlichting.

Nadelen:

 • Met een geluidsniveau van 47 dB is dit niet de stilste vrieskist.
Klik hier voor de beste prijs

2. Inventum VK560

Inventum VK560Heb je een druk schema en blijft er daardoor weinig tijd over om dagelijks te koken? Dan bieden diepvriesmaaltijden en snacks zoals kroketjes en bitterballen een goede oplossing. Als je echter een koel-vriescombinatie hebt met een kleine vriesruimte of je hebt een koelkast zonder vriesvak, dan kun je de diepvriesproducten moeilijk opslaan. Zoek je daarom naar de beste vrieskist? Met een vrieskist in huis heb je genoeg ruimte om al je diepvriesproducten op te slaan. De Inventum VK560 is dan wellicht de beste vrieskist voor jou. Dit apparaat heeft een vriesruimte van 102 liter. Hij heeft een perfecte middenmaat, zodat je er voldoende levensmiddelen in kunt invriezen en je hem tegelijkertijd gemakkelijk een plek kunt geven in huis. De vrieskist heeft een hoogte van 85 cm, breedte van 56,6 cm en diepte van 52,2 cm. Zet hem dus gemakkelijk neer in de keuken.

Het is niet handig om een vrieskist te hebben waarin je al je levensmiddelen kwijt kunt, maar waarin er geen vakken of mandjes zitten. Als je namelijk gewoon alles in het apparaat douwt, dan is het een ramp om specifieke producten terug te vinden. Aan de bovenkant van de VK560 van Inventum zit er een handige voorraadkorf. De etenswaren die je vaak nodig hebt, kun je in deze voorraadkorf een plek geven. Doordat hij aan de bovenkant zit, hoef je enkel de vrieskist open te maken en de levensmiddelen die je nodig hebt, zijn binnen handbereik. Aan de onderkant kun je bijvoorbeeld grote flessen met sap en verschillende vleeswaren zetten. Als je de vrieskist niet in je keuken wil zetten, kun je hem ook op een andere plek in huis zetten. Zo lang de ruimte een minimale omgevingstemperatuur van 10 °C heeft, is deze perfect voor de vrieskist.

Voordelen:

 • Je kunt je etenswaren overzichtelijk erin kwijt.
 • De vriesruimte bedraagt 102 liter.
 • Hij is compact.

Nadelen:

 • Hij heeft een A+ energieklasse.
 • De vriezer beschikt niet over een regelbare thermostaat.
Klik hier voor de beste prijs

3. Haier BD 203RAA

Haier BD 203RAAHeb je een groter huishouden en heb je daarom behoefte aan meer vriesruimte? Of verbouw je graag je eigen groente en wil je de groentesoorten gemakkelijk invriezen? Heeft je koelkast geen vriesvak en zoek je daarom naar de beste vrieskist? Als je antwoord op één of meerdere van deze vragen ja is, dan is de Haier BD 203RAA wellicht de beste vrieskist voor jou. Deze vrieskist heeft een grote inhoud, waardoor je er gemakkelijk van alles in kunt opslaan. De inhoud van dit apparaat bedraagt namelijk 203 liter. Als je aan deze capaciteit denkt, dan concludeer je misschien dat het apparaat groot is. Dit is echter niet het geval, want hij heeft compacte afmetingen. Hierdoor kun je hem gemakkelijk een plek in huis geven. De vrieskist heeft namelijk een hoogte van 84,5 cm, breedte van 94 cm en diepte van 56 cm.

Het feit dat je bij dit apparaat niet wordt beperkt door vriesvakken of lades, maakt hem speciaal. Je kunt hierdoor de binnenkant van de BD 203RAA van Haier indelen zoals je zelf handig vindt. Doordat je bovendien niet beperkt wordt wat de indeling betreft, kun je ook gemakkelijk voordeelpakketten of grotere producten erin kwijt. Denk bijvoorbeeld aan grote dozen met diepvriespizza’s. Ook deze geef je gemakkelijk een plek in deze vrieskist. Daarnaast kun je er uiteraard ook brood, kroketjes, kip, vis, enzovoorts in zetten. Als je wil dat de producten die je pas in het apparaat hebt gezet snel invriezen, dan doe je de functie Supervriezen aan. Deze voorkomt dat de reeds ingevroren producten ontdooien doordat je warme producten erin hebt gezet. Daarnaast zorgt de functie er ook voor dat de nieuwe producten sneller bevriezen. Door de nieuwe producten snel te bevriezen, blijven ze langer goed.

Voordelen:

 • Hij is voorzien van de functie Supervriezen.
 • Dankzij de compacte afmeting, kun je hem vrijwel overal neerzetten.
 • Je hebt veel vriesruimte tot je beschikking.
 • De vrieskist kun je naar wens indelen.

Nadelen:

 • Met een A+ energieklasse is hij niet het zuinigste model.
 • Als je veel verschillende producten invriest, kan het moeilijk zijn om het overzicht te behouden.
Klik hier voor de beste prijs

4. Zanussi ZFC23400WA

Zanussi ZFC23400WA

Is één van de belangrijkste eigenschappen van de beste vrieskist voor jou dat hij een energiezuinig model is? Vind je het ook belangrijk dat het apparaat over veel vriesruimte beschikt zodat je er gemakkelijk diverse levensmiddelen in kunt invriezen? Dan is de beste vrieskist voor jou wellicht de Zanussi ZFC23400WA. Dit model is zeer energiezuinig. Hij heeft namelijk een A+++ energieklasse. Dit betekent dat je bespaart op energiekosten. Apparaten met een dergelijke energieklasse zijn over het algemeen ook milieuvriendelijk. Dit is toch meegenomen? Dan kun je namelijk ook je steentje bijdragen aan het behouden van het milieu. De energiezuinige vriezer stelt zelfs op het gebied van de inhoud niet teleur. Dit apparaat heeft namelijk een inhoud van 223 liter. Dit betekent dat hij perfect is voor een groter huishouden of een huishouden waarin er veel etenswaren worden ingevroren.

Een vrieskist met een grote inhoud is handig, maar kan ook een nadeel met zich meebrengen. In sommige grote vrieskisten is er geen indeling, waardoor het moeilijk kan zijn om de gewenste etenswaren terug te vinden. Dit probleem heb je niet wanneer je de ZFC23400WA vrieskist van Zanussi in huis hebt. Zanussi begrijpt namelijk dat je meerdere etenswaren in de vrieskist zet. Daarom wil je het overzicht behouden. Om deze reden zitten er 2 voorraadkorven in het apparaat. In deze korven kun je de producten zetten die je vaker gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan een bak ijs voor de warme zomeravonden of frituursnacks voor wanneer je iets lekkers lust of je visite krijgt. Je kunt uiteraard helemaal zelf bepalen hoe je de vrieskist indeelt, maar je weet zeker dat er voldoende ruimte is voor al je boodschappen.

Voordelen:

 • Met een A+++ energieklasse is hij zeer zuinig.
 • Dankzij de binnenverlichting vind je alles gemakkelijk terug.
 • Met een geluidsniveau van 40 dB is dit apparaat relatief stil.
 • Je hoeft de vriesruimte niet vaak te ontdooien dankzij Low Frost.

Nadelen:

 • De vriezer beschikt niet over de functie Supervriezen.
 • Er is geen digitale temperatuuraanduiding.
Klik hier voor de beste prijs

5. Zanussi ZFC41400WA

Zanussi ZFC41400WAHeb je een groot huishouden, bak je taarten voor speciale gelegenheden of ben je gewoon op zoek naar een apparaat waarin je veel etenswaren kunt invriezen? Als je al beschikt over een koel-vriescombinatie met een kleine vriesruimte of je hebt een koelkast in huis zonder vriesvak, dan is het een goed idee om op zoek te gaan naar de beste vrieskist. Wij vinden de Zanussi ZFC41400WA de beste vrieskist voor jou als je regelmatig grote etenswaren invriest of je gewoon een groot huishouden hebt. Dit apparaat heeft namelijk een grote inhoud. Je kunt er maar liefst 400 liter aan levensmiddelen in kwijt. Hij is dus ook perfect voor jou als je etenswaren voor 6 mensen moet invriezen. Als je regelmatig gasten krijgt die bij je blijven slapen, dan heb je in dit apparaat ook genoeg ruimte om wat extra eten in te vriezen.

Vind je het onhandig om alle levensmiddelen gewoon in een grote bak in te vriezen? Dan zal je vast wel blij zijn met de voorraadkorven van de ZFC41400WA vrieskist van Zanussi. Dit apparaat is namelijk voorzien van 3 handige, verplaatsbare voorraadkorven. In deze mandjes kun je de producten zetten die je regelmatig gebruikt. Als je bijvoorbeeld een lekker gerecht hebt gemaakt en je wil er gemakkelijk bij komen, dan kun je deze ook in de voorraadkorven zetten. Doordat deze korven verplaatsbaar zijn, kun je de vriezer aan de hand van de opslagbehoeftes zo overzichtelijk mogelijk indelen. Wanneer je de vrieskist open doet, dan gaat de binnenverlichting automatisch aan. Hierdoor vind je ook in die donkere hoek de etenswaren terug. Het apparaat beschikt tevens over een regelbare temperatuur, waardoor je er zelf voor kunt zorgen dat je producten lang vers blijven.

Voordelen:

 • Hij beschikt over een regelbare temperatuur.
 • Je hebt zeer veel vriesruimte tot je beschikking.
 • De etenswaren blijven bij een stroomonderbreking nog ongeveer 31 uur goed.

Nadelen:

 • Hij heeft een A+ energieklasse.
Klik hier voor de beste prijs

6. AEG AHB93331LW

AEG AHB93331LWZoek je naar de beste vrieskist? Is het beste model voor jou een energiezuinig model dat weinig onderhoud vergt? Dan vinden wij dat de AEG AHB93331LW de beste vrieskist voor jou is. Dit model heeft namelijk een A+++ energieniveau. Dit betekent dat hij zeer weinig stroom verbruikt en je daardoor niet veel energiekosten hoeft te betalen. Een beetje besparen is toch altijd meegenomen? Dit apparaat vergt daarnaast weinig onderhoud. Hij beschikt namelijk over een Low Frost systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat er vrijwel geen ijsvorming plaatsvindt. Je hoeft de vrieskist dus minder vaak te ontdooien. Bij een normaal gebruik, hoef je hem slechts 1 keer per 5 jaar te ontdooien. Als je weinig tijd hebt, is dit meegenomen, omdat je dan niet steeds tijd verliest aan het ontdooien van de vrieskist.

Wanneer je op zoek gaat naar het beste model, dan kijk je behalve naar het energieniveau en het onderhoudsgemak uiteraard ook naar de inhoud. De AHB93331LW vrieskist van AEG heeft een inhoud van 327 liter. Dit betekent dat je er gemakkelijk eten voor een huishouden van 5 personen in kwijt kunt. Als je werk is dat je gebakjes of taarten voor anderen maakt, dan werkt de grote inhoud ook in je voordeel. Je kunt dan ook de bestelde etenswaren gemakkelijk invriezen en vervolgens wanneer ze geleverd moeten worden, dan ontdooi je ze en bezorg je ze bij de klanten. Voor het optimaal indelen van de vrieskist, beschikt hij over voorraadkorven. Deze zitten aan de bovenkant, waardoor je de producten die je vaak nodig hebt, het liefst daar opslaat. De korven zijn tevens verstelbaar, dus je creëert zelf een overzichtelijke indeling in de vrieskist.

Voordelen:

 • De vriezer vergt weinig onderhoud.
 • Met een A+++ energieklasse is hij zeer zuinig.
 • Dankzij de binnenverlichting vind je alles gemakkelijk terug.
 • Hij heeft een inhoud van 327 liter, dus je hebt veel vriesruimte tot je beschikking.

Nadelen:

 • Hij heeft een geluidsniveau van 44 dB en is dus niet het stilste model.
Klik hier voor de beste prijs

7. Zanussi ZFC31401WA

Zanussi ZFC31401WABen je op zoek naar de beste vrieskist? Wij helpen je graag om hem te vinden. We begrijpen namelijk dat je in het hedendaagse drukke leven wellicht niet veel tijd hebt om uitgebreide maaltijden te bereiden. Daarom kun je tegenwoordig ook gewoon diepvriesmaaltijden klaarmaken. Als je toch een complete maaltijd wil bereiden, dan is dat ook geen probleem, want in een vrieskist kun je namelijk van alles invriezen. Denk maar aan kip, vis, broodjes, diepvriesgroenten, en ga zo maar door. De beste vrieskist voor jou is wellicht de Zanussi ZFC31401WA. Deze vrieskist vinden wij geschikt, omdat hij beschikt over een relatief grote inhoud. Je kunt er dus veel etenswaren in kwijt. Dit model heeft een inhoud van 292 liter. Hij heeft dus genoeg ruimte om etenswaren voor een huishouden van ongeveer 4 personen in te vriezen.

Vul de Zanussi vrieskist van ZFC31401WA met al je favoriete lekkernijen. Denk bijvoorbeeld aan groentestokjes, gemarineerde speklapjes of de andere benodigdheden voor een gezellige barbecue. Je hebt in dit apparaat tevens ruimte voor snacks zoals ijsjes, taartjes, enzovoorts. De kleinere producten of de artikelen die je vaker gebruikt, kun je een plek geven in de voorraadkorven. Dan zijn deze artikelen namelijk altijd binnen handbereik. Weet je niet precies waar je een specifiek levensmiddel hebt gezet? Geen probleem. Deze vrieskist is voorzien van binnenverlichting, dus je vindt de gewenste producten gemakkelijk terug. Het apparaat beschikt tevens over de functie Supervriezen. Maak hiervan gebruik om te voorkomen dat de binnenruimte opwarmt wanneer je er nieuwe producten in zet. Deze functie zorgt er ook voor dat de nieuwe artikelen sneller invriezen en dus langer hun versheid behouden.

Voordelen:

 • Er zijn wieltjes aan de onderkant van de vrieskist.
 • Hij is relatief zuinig en heeft een A++ energieklasse.
 • Met een inhoud van 292 liter is er veel vriesruimte beschikbaar.
 • Hij beschikt over binnenverlichting om alles gemakkelijk terug te vinden.
 • Je kunt gebruik maken van de functie Supervriezen om te voorkomen dat de binnenruimte opwarmt.

Nadelen:

 • Dit is niet de stilste vrieskist, want hij heeft een geluidsniveau van 43 dB.
 • Hij ontdooit niet automatisch.
Klik hier voor de beste prijs

8. Whirlpool WHM 39112

Whirlpool WHM 39112Ben je op zoek naar de beste vrieskist? Als je het beste model zoekt, dan is het belangrijk om na te gaan welke eigenschappen voor jou onmisbaar zijn. Is het voor jou bijvoorbeeld belangrijk dat de beste vrieskist een grote inhoud heeft en beschikt over voorraadkorven en lades? Dan kies je voor de Whirlpool WHM 39112. Deze vrieskist is het beste model voor jou, omdat hij beschikt over een grote inhoud van 390 liter. Je kunt er dus enorm veel levensmiddelen in kwijt. Om de vele levensmiddelen overzichtelijk op te bergen in de vrieskist, is het belangrijk dat hij ook beschikt over een of andere indeling. Whirlpool weet dat een dergelijke indeling belangrijk is en heeft dit model daarom voorzien van 2 voorraadkorven en 3 lades. Je douwt dus niet alles in een groot vak, maar geeft de verschillende etenswaren een nette plek in het apparaat.

Doordat de vrieskist beschikt over een grote inhoud, kun je gemakkelijk je boodschappen voor de hele week of misschien zelfs 2 weken doen en vervolgens vries je alles in. Dit is handig, omdat je dan niet na een paar dagen opnieuw naar de supermarket hoeft te gaan om opnieuw inkopen te doen. Door in één keer alles te kopen en in te vriezen in de WHM 39112 vrieskist van Whirlpool, bespaar je op de lange termijn veel tijd. De voorraadkorven in dit apparaat zorgen bovendien voor extra gemak. Doordat ze aan de bovenkant zitten en binnen handbereik zijn, kun je er gemakkelijk producten in zetten die je regelmatig nodig hebt. Je hoeft dan niet de hele vrieskist overhoop te halen om dat ene ijsje eruit te halen. Voor het optimaal vers houden van je etenswaren beschikt deze vriezer tevens over de functie Supervriezen.

Voordelen:

 • Hij beschikt over de functie Supervriezen.
 • Dankzij de binnenverlichting kun je alles snel terug vinden.
 • Dit apparaat heeft een handige indeling.
 • Hij heeft een grote inhoud van 390 liter.

Nadelen:

 • Hij is niet voorzien van een automatisch ontdooisysteem.
 • De deur gaat vacuüm dicht waardoor hij soms zwaar opengaat.
Klik hier voor de beste prijs

9. Beko HSA40520

Beko HSA40520Heb je een groter gezin en moet je daarom vaker etenswaren invriezen? Dan kun je wellicht gebruik maken van het vriesvak van je koel-vriescombinatie. Dit vak is meestal echter niet groot genoeg om alle etenswaren te bevatten. Een apparaat dat perfect is om al je levensmiddelen in te vriezen is een vrieskist. Ben je daarom op zoek naar de beste vrieskist? Wij helpen je om hem te vinden. Als je kiest voor de Beko HSA40520 dan haal je wellicht de beste vrieskist voor jouw behoeften in huis, omdat hij een grote inhoud van 360 liter heeft. Dankzij deze grote inhoud kun je er veel levensmiddelen in kwijt. Denk bijvoorbeeld aan galonnen sap, vlees, vis, brood en uiteraard ook snacks zoals ijsjes. Je kunt gemakkelijk je boodschappen voor de hele week doen en vervolgens sla je alles op in deze vrieskist.

Wanneer je een vrieskist in huis hebt, dan denk je misschien aan een groot apparaat zonder indeling. Als een vrieskist geen indeling heeft, kan het moeilijk zijn om de levensmiddelen die je hebt ingevroren terug te vinden. Daarom is het handig wanneer een dergelijk apparaat beschikt over voorraadkorven. De HSA40520 van Beko is om deze reden voorzien van 3 voorraadkorven. Deze korven zitten aan de bovenkant en zijn binnen handbereik. We raden je daarom aan om in deze vakken de kleinere producten of etenswaren die je vaker gebruikt te zetten. Je hoeft dan enkel de vrieskist te openen en je pakt het gewenste product eruit. Geen gedoe met zoeken aan de onderkant van het apparaat. Uiteraard kun je grotere diepvriesproducten wel op de bodem van de vrieskist invriezen.

Voordelen:

 • Hij is voorzien van binnenverlichting.
 • Dankzij de indeling, vind je jouw etenswaren snel terug.
 • Je hebt veel vriescapaciteit tot je beschikking dankzij de grote inhoud van 360 liter.

Nadelen:

 • Met een A+ energieklasse is dit niet het zuinigste model.
Klik hier voor de beste prijs

10. Bosch GCM24AW30

Bosch GCM24AW30Waarop let je wanneer je op zoek gaat naar de beste vrieskist? Een belangrijk aspect waarop velen van ons letten is de inhoud. Je kunt ook rekening houden met het energieniveau wanneer je het beste model voor jouw behoeften uitkiest. Als je een beperkte ruimte beschikbaar hebt, dan kun je ook kijken naar de afmetingen. Wellicht is de Bosch GCM24AW30 de beste vrieskist voor jouw behoeften. Dit model heeft een relatief grote inhoud. Hij heeft namelijk een inhoud van 251 liter. Je hebt dus voldoende capaciteit ter beschikking om al je etenswaren in te vriezen. Het apparaat is echter ook niet te groot, waardoor je hem gemakkelijk een plek in je appartement kunt geven. Deze vriezer heeft een hoogte van 92 cm, een breedte van 101 cm en een diepte van 74 cm. Zet hem dus gemakkelijk neer in de keuken of in een andere ruimte van je huis.

Een aantrekkelijke functie waarover de GCM24AW30 van Bosch beschikt, is de functie Supervriezen. Deze functie zorgt ervoor dat nieuwe producten snel invriezen. Hierdoor behouden zij hun versheid langer. Wanneer je deze functie hebt aangedaan, dan zorg je er ook voor dat de reeds ingevroren producten niet ontdooien. Zoek je een specifiek levensmiddel in de vrieskist? Je kunt het gemakkelijk terugvinden, want zodra je de vrieskist open doet, gaat de binnenverlichting aan. De indeling van dit apparaat is tevens handig, want hij beschikt over 2 korven waarin je de spullen die je vaker gebruikt, kunt zetten. Ze zijn hierdoor steeds binnen handbereik. Is de stroom uitgevallen? Geen probleem. De vrieskist houdt je etenswaren tot 45 uur bevroren. Je kunt zelfs de uitneembare scheidingswand gebruiken als schaal om het dooiwater op te vangen wanneer je de vrieskist ontdooit.

Voordelen:

 • Hij heeft een ruime inhoud van 251 liter.
 • Wanneer je het apparaat opent, gaat de binnenverlichting aan.
 • De vrieskist beschikt over de functie Supervriezen.
 • De uitneembare scheidingswand kun je gebruiken om dooiwater op te vangen.

Nadelen:

 • Dit apparaat is niet voorzien van een automatisch ontdooisysteem.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>