Op Zoek Naar De Beste Vriezer Uit 2020? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Ben je op zoek naar de beste vriezer voor jouw behoeften? Je kunt een aparte vriezer in huis halen als je koelkast niet beschikt over een vriesvak of als het vriesvak van je koel-vriescombinatie klein is. Het is voor de overzichtelijkheid ook zeer handig om in een apart apparaat je etenswaren te koelen of in te vriezen. Wij helpen je graag om de beste vriezer voor jouw behoeften uit te kiezen.

Beste vriezer in 2020

Weet je welke eigenschappen belangrijk zijn wanneer je de beste vriezer gaat uitkiezen? Aan de hand van de energieklasse en inhoud kun je uit de onderstaande tabel het ultieme model uitkiezen!

 Product naamEnergieklasseInhoud 
1.LIEBHERR GP 1486-20A+++103 literMeer info »
2.Bosch GSN29MW30A++195 literMeer info »
3.Inventum VR501A++68 literMeer info »
4.Exquisit GS80-1A+++82 literMeer info »
5.Exquisit GS80-4A++84 literMeer info »
6.Exquisit GB05A+34 literMeer info »
7.Liebherr GNP 2313-21A++185 literMeer info »
8.Exquisit GS235-4E A+165 literMeer info »
9.INVENTUM CVR500A+65 literMeer info »
10.BOSCH GSN33VW30A++220 literMeer info »

1. Liebherr GP 1486-20

Liebherr GP 1486-20Is het voor jou van essentieel belang dat de beste vriezer een zeer zuinig model is? Dan is de Liebherr GP 1486-20 wellicht de beste vriezer voor jou. Dit model is extreem zuinig en beschikt daarom over een A+++ energieklasse. Als je dat zou omrekenen naar wat de vriezer je ongeveer per jaar kost aan energie, dan komt dat neer op ongeveer 23 euro. Je gaat dus bijna niet in je zak wanneer je dit model in huis hebt. Daarnaast is deze vriezer een tafelmodel. Dit houdt in dat je hem op een tafel kunt zetten of dat je hem als een tafel kunt gebruiken en er bijvoorbeeld een ander apparaat op kunt zetten. De compacte vriezer is slechts 85,1 cm hoog, 60,2 cm breed en 62,8 cm diep. Je kunt hem dus ook gemakkelijk een plek geven in een kleine keuken of wellicht in je slaapkamer.

Hoewel de GP 1486-20 vriezer van Liebherr relatief compact is, kun je er toch veel etenswaren in kwijt. Dit komt doordat hij beschikt over een ruime netto inhoud van 103 liter. Voor het optimaal indelen van de vriezer, is hij tevens voorzien van 4 lades. De lades zijn voor een optimaal overzicht transparant. Je hoeft ze dus niet een voor een uit de vriezer te trekken om te zien wat er in elke lade zit. Hij is tevens voorzien van een temperatuurweergave, dus je ziet steeds hoe koud het is in de vriezer. Als de temperatuur een keer oploopt, dan geeft de vriezer een temperatuuralarm af. Dankzij het SmartFrost systeem, vindt er weinig ijsvorming plaats in de lades en op de verpakking. Dit vergemakkelijkt het onderhoud. De vriezer kan bovendien zelfs een stroomstoring goed doorstaan. Wanneer de stroom namelijk is uitgevallen, blijft de inhoud ervan nog ongeveer 24 uur goed.

Voordelen:

 • Hij is met een A+++ energieklasse zeer zuinig.
 • Je kunt de vriezer dankzij de 4 lades gemakkelijk indelen.
 • De vriezer is voorzien van de functie Supervriezen.
 • Hij is voorzien van een temperatuurweergave aan de buitenkant.
 • Je kunt hem ook in een niet verwarmde ruimte vanaf 5 °C gebruiken.
 • De draairichting van de deur is aanpasbaar.
 • Met een geluidsniveau van 38 dB is hij relatief stil.

Nadelen:

 • Dit apparaat is niet voorzien van een automatisch ontdooisysteem.
 • Vergeleken met grotere modellen, heeft hij minder capaciteit.

2. Bosch GSN29MW30

Bosch GSN29MW30Is de beste vriezer voor jou een model waarin je relatief veel etenswaren kwijt kunt? Kies dan voor de Bosch GSN29MW30. Dit model heeft een capaciteit van maar liefst 195 liter. Je kunt er dus gemakkelijk al je etenswaren in bewaren. Denk bijvoorbeeld aan overgebleven eten van de vorige dag, kip, vis, diepvriesgroenten, enzovoorts. Dankzij de grote inhoud kun je in dit apparaat gemakkelijk etenswaren voor een gezin van ongeveer 3 tot 4 personen invriezen. Een ander belangrijk aspect van een grote vriezer is dat je hem goed kunt indelen. Je wil toch geen grote vriezer waarin je alles kwijt kunt maar waarin je niets terug kunt vinden? Daarom beschikt de binnenruimte van dit apparaat over het VarioZone systeem. Dit systeem houdt in dat er in de vriezer uitneembare glasplateaus en lades zijn, die er samen voor zorgen dat je extra flexibiliteit in de binnenruimte hebt.

Dankzij de handige indeling van de GSN29MW30 van Bosch kun je er verschillende etenswaren in zetten en deze gemakkelijk terugvinden. Er is zelfs een BigBox aanwezig in dit apparaat. Dit is een extra grote lade, waarin je bijvoorbeeld grote taarten, of dozen met diepvriespizza’s kunt zetten. Je kunt tevens gebruik maken van het vriesvak met een klep, dat zich aan de bovenkant van het apparaat bevindt. Ben je net zoals de meesten van ons niet dol op het ontdooien van je vriezer wanneer hij schoongemaakt moet worden? Geen probleem. Deze Bosch vriezer is voorzien van No Frost. Hierdoor ontstaat er geen ijsvorming in het apparaat, waardoor het ontdooien van de vriezer tot het verleden behoort. Wil je de temperatuur van de vriezer aanpassen? Dat doe je gemakkelijk. De intelligente Fresh sensoren zorgen er bovendien voor dat de temperatuur elektronisch op peil wordt gehouden.

Voordelen:

 • De vriezer is voorzien van No Frost.
 • Je kunt de draairichting van de deur veranderen.
 • Hij beschikt over de functie Supervriezen.
 • De temperatuur is gemakkelijk in te stellen.
 • Hij is ruim en heeft een handige indeling.

Nadelen:

 • Dit model beschikt niet over een ijsdispenser.
 • De vriezer is niet voorzien van binnenverlichting.

3. Inventum VR501

Inventum VR501Inventum VR501Ben je op zoek naar de beste vriezer, maar heb je weinig ruimte beschikbaar in je keuken of slaapkamer? Je kunt gemakkelijk de beste vriezer vinden, maar dan adviseren we je om te kiezen voor een compact model. Denk bijvoorbeeld aan de Inventum VR501. Deze vriezer is zeer compact en heeft een hoogte van 84,5 cm, breedte van 50 cm en diepte van 54 cm. Je kunt hem dus gemakkelijk een plek geven in je kleine keuken. Dit model is ook een aanrader als je wel genoeg ruimte hebt, maar je simpelweg een aanvulling wil voor je koel-vriescombinatie met een kleine vriesruimte. Om nog meer ruimte te besparen, is dit apparaat een tafelmodel. Je kunt er dus gemakkelijk een ander apparaat op zetten of als je hem op een tafel zet, heb je onder de tafel nog ruimte voor andere spullen.

Als je de VR501 van Inventum in huis hebt, dan zijn er veel plaatsingsmogelijkheden. Deze vriezer beschikt namelijk over een deur die je zowel links als rechts kunt bevestigen. Hierdoor hoef je de indeling van de keuken niet aan te passen. Zet de vriezer neer waar je er ruimte voor hebt en pas indien nodig de draairichting van de deur aan. Je kunt het bovenblad van dit apparaat tevens verwijderen, wat handig is als je hem bijvoorbeeld een plek wil geven onder het aanrechtblad. Wanneer je een vriezer in huis haalt, dan let je op de plaatsing, maar de capaciteit en indeling zijn ook zeer belangrijk. Ook op dat vlak stelt deze compacte vriezer niet teleur. Hij heeft namelijk een inhoud van 68 liter en beschikt over 3 transparante vrieslades.

Voordelen:

 • Hij heeft een handige indeling met 3 transparante vrieslades.
 • Met een geluidsniveau van 42 dB is hij relatief stil.
 • Met een A++ energieniveau is hij zuinig.
 • Hij is compact.

Nadelen:

 • De vriezer heeft vergeleken met grotere modellen een relatief kleine inhoud.
 • Hij beschikt niet over een temperatuurmeter.

4. Exquisit GS80-1

Exquisit GS80-1Als je op zoek bent naar de beste vriezer, dan is het belangrijk om na te gaan welke eigenschappen hem voor jou tot het beste model maken. Is de beste vriezer voor jou een energiezuinig model met een gemiddelde inhoud? Dan is de Exquisit GS80-1 wellicht het beste model voor jou. De volledige naam van deze vriezer is GS80-1A+++. De naam spreekt voor zich. Dit model heeft een A+++ energieklasse en is dus zeer energiezuinig. Als je dit model in huis hebt, dan betaal je weinig energiekosten. Voordelig voor je portemonnee dus! Energiezuinige modellen zijn bovendien ook milieuvriendelijk. Je wil toch ook je steentje bijdragen om ons milieu te beschermen? Als je niet enorm veel vriesruimte nodig hebt, maar je wil ook geen model met een zeer kleine inhoud in huis halen, dan zal de capaciteit van dit model je vast wel bevallen. Zijn inhoud bedraagt 82 liter.

Over het algemeen is een vriezer met een dergelijke inhoud perfect voor een huishouden van 2 personen. Heb je dus je boodschappen gedaan en wil je bepaalde etenswaren invriezen? Dan heb je genoeg ruimte tot je beschikking. De indeling van dit apparaat zorgt er bovendien voor dat, nadat je de etenswaren een plek hebt gegeven in de vriezer, je alles gemakkelijk terug kunt vinden. De transparante lades dragen ook hun steentje bij. Doordat ze doorzichtig zijn, hoef je niet steeds alle lades open te trekken om het desbetreffend product dat je zoekt terug te vinden. In één oogopslag zie je in welke lade je hem had gezet, waardoor je die specifieke lade opentrekt en het gewenste product eruit haalt. De onderste 2 lades van de vriezer zijn extra groot waardoor je voordeelverpakkingen gemakkelijk een plek geeft in de GS80-1 vriezer van Exquisit.

Voordelen:

 • Dit apparaat heeft een geluidsniveau van slechts 40 dB en is dus relatief stil.
 • Hij is voorzien van transparante vrieslades.
 • De vriezer heeft een handige indeling.
 • Dit model is compact.
 • Met een A+++ energieniveau is hij zeer zuinig.
 • Hij is relatief licht en is daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

Nadelen:

 • De vriezer moet af en toe handmatig ontdooid worden.
 • Hij beschikt niet over een display.

5. Exquisit GS80-4

Exquisit GS80-4Waaraan moet een vriezer voldoen om voor jou de titel “de beste vriezer” te krijgen? Let je op het energieniveau, de inhoud of misschien juist de indeling? Als je kiest voor de Exquisit GS80-4 dan haal je een gemiddeld model in huis. Hij is op alle vlakken middelmatig. Met een inhoud van 84 liter is hij niet te groot en ook niet te klein. Hierdoor is dit model de perfecte aanvulling in huis als je een koel-vriescombinatie hebt met een kleine vriesruimte. Ook op het gebied van het energieniveau is hij aantrekkelijk. Hij heeft namelijk een A++ energieniveau en is dus relatief zuinig. Het doet er bovendien niet toe wat je in dit apparaat wil invriezen, omdat hij beschikt over een handige indeling. Er zijn in deze vriezer 4 vrieslades die je naar wens kunt vullen met al je levensmiddelen en drankjes.

De lades van de GS80-4 van Exquisit zijn transparant. Dit betekent dat je niet een voor een alle lades hoeft open te trekken om te zoeken naar die lekkere diepvriespizza’s of je broodjes. Je trekt de deur van de vriezer open en ziet in één oogopslag wat er in de lades zit. Hierdoor kun je gemakkelijk de lade opentrekken waarin het product dat je zoekt zit. De onderste lade van de vriezer is wat groter dan de overige lades. Deze lade is speciaal groter gemaakt, omdat Exquisit er rekening mee heeft gehouden dat je in je vriezer uiteraard ook voordeelverpakkingen kwijt wil. Heb je weinig ruimte in de keuken? Dan is dit model ook de beste vriezer voor jou. Hij heeft namelijk een compact formaat en is een tafelmodel, dus je bespaart ruimte.

Voordelen:

 • De vriezer heeft een overzichtelijke indeling en beschikt over transparante vrieslades.
 • Dankzij het compacte formaat kun je hem gemakkelijk een plek geven in je keuken.
 • Je kunt er ook grote pizza’s en voordeelverpakkingen in kwijt.

Nadelen:

 • Hij is niet voorzien van een automatisch ontdooisysteem.
 • Bij het aanslaan, hoor je een luide tik.

6. Exquisit GB05

Exquisit GB05Als je op zoek bent naar de beste vriezer, maar je hebt slechts een klein huishouden, dan is het raadzaam om voor een compact model te kiezen. Heb je misschien al een diepvriezer in huis, maar wil je nog een klein model hebben om speciale producten in de andere vriezer bewaren? Dan is het ook een goed idee om een kleine vriezer aan te schaffen. Misschien heb je in je grotere vriezer vlees- en viswaren. Er zijn verschillende voedingsdeskundigen die aanbevelen om vlees- en viswaren gescheiden te houden van bijvoorbeeld broodjes. Dan kun je jouw broodjes invriezen in een kleine vriezer. De oplossing voor al deze gevallen is de Exquisit GB05. Dankzij zijn kleine formaat en inhoud is hij voor jou de beste vriezer. Dit model heeft namelijk een inhoud van 34 liter, een hoogte van 51 cm, breedte van 44 cm en diepte van 49 cm.

Het kleine formaat van de GB05 vriezer van Exquisit zorgt ervoor dat je hem overal kwijt kunt. Wil je hem in de keuken zetten, dan geef je hem bijvoorbeeld een plek naast je koel-vriescombinatie. Hij staat echter ook prachtig in je slaapkamer of zelfs in je vakantiewoning. Als je een student bent die in een studentenkamer woont, dan is dit compacte model ook perfect. Het apparaat weegt niet veel, waardoor je hem gemakkelijk kunt verplaatsen. Hoewel hij een kleine inhoud heeft, heeft Exquisit er toch voor gezorgd dat je hem overzichtelijk kunt indelen. De vriezer beschikt namelijk over 2 plateaus. Zet aan de bovenkant bijvoorbeeld je broodjes en aan de onderkant ijsblokjes. Hoe je hem indeelt ligt helemaal aan jou!

Voordelen:

 • De vriezer koelt goed.
 • Hij maakt niet veel lawaai.
 • Dankzij het compacte formaat kun je hem overal zetten.
 • Je kunt er ondanks het formaat relatief veel spullen in kwijt.

Nadelen:

 • Met een A+ energieklasse is dit model niet echt zuinig.
 • Hij beschikt niet over lades.

7. Liebherr GNP 2313-21

Liebherr GNP 2313-21Beschikt je koel-vriescombinatie over een klein vriesvak, maar heb je er behoefte aan om meer levensmiddelen in te vriezen? Dan is het een goed idee om op zoek te gaan naar de beste vriezer. Als de inhoud de belangrijkste factor voor jou is, dan is de Liebherr GNP 2313-21 wellicht de beste vriezer voor jou. Dit model heeft namelijk een grote inhoud van 185 liter. Je kunt er dus veel levensmiddelen in kwijt. Als je een koelkast hebt zonder vriesvak, dan is deze vriezer ook perfect voor jou. Wanneer je er namelijk etenswaren in zet, dan kun je ze overzichtelijk opslaan. Dit komt doordat de vriezer is voorzien van 6 transparante vrieslades. Je kunt dus bijvoorbeeld in de bovenste lade vleeswaren zetten, in de lade daaronder broodjes, in een andere lade lekker vanille-, aardbei- of chocolade-ijs, enzovoorts. Je bepaalt zelf welke indeling perfect voor jou is.

Doordat de lades van dit apparaat bovendien transparant zijn, kun je gemakkelijk al je etenswaren terugvinden. Wanneer je de deur van de GNP 2313-21 vriezer van Liebherr hebt opengetrokken, zie je de verschillende lades. In één oogopslag zie je wat er in de lades zit. Wanneer je de desbetreffende lade opentrekt, dan komt deze gemakkelijk naar je toe dankzij de transportgrepen met wieltjes. Vind je het handiger om je vriezer met glasplateaus in te delen in plaats van lades? Dan heb je de mogelijkheid om de indeling van de vriezer aan te passen. De lades zijn namelijk volledig uitneembaar. In de binnenruimte circuleert er constant koude lucht waardoor je de vriezer nooit hoeft te ontdooien. De circulatie zorgt er ook voor dat temperatuurschommelingen tot het verleden behoren. Ben je de deur open vergeten? De vriezer herinnert je door middel van een geluid eraan om de deur dicht te doen!

Voordelen:

 • Hij is voorzien van de functie Supervriezen.
 • Er gaat een deuralarm af wanneer je de vriezer open bent vergeten.
 • Je kunt deze vriezer ook een plek geven in een niet verwarmde ruimte.
 • Dankzij de functie No Frost behoort het ontdooien van de vriezer tot het verleden.

Nadelen:

 • Met een geluidsniveau van 42 dB is dit model niet de stilste vriezer.
 • Hij beschikt niet over een ijsmaker.

8. Exquisit GS235-4E

Exquisit GS235-4EZoek je naar de beste vriezer voor jouw behoeften? Het beste model voor jou kan een vriezer zijn met een gemiddelde grootte, omdat je wellicht al een koel-vriescombinatie in huis hebt. Misschien vind je een middelgroot model ook perfect, omdat je een huishouden van ongeveer 3 tot 4 personen hebt. Wij vinden in dit geval de Exquisit GS235-4E de beste vriezer voor jou. Dit model is middelgroot en heeft een in houd van 165 liter. Met deze inhoud ben je ervan verzekerd dat je je boodschappen een goede plek kunt geven in het apparaat. Behalve dat je er levensmiddelen in kwijt kunt, wil je uiteraard ook dat de producten die je in de vriezer zet overzichtelijk worden opgeborgen. Ook dat is geen uitdaging voor deze vriezer. Hij beschikt namelijk over 6 vriesladen, dus je kunt alle levensmiddelen overzichtelijk opbergen.

Doordat de lades van de GS235-4E vriezer van Exquisit transparant zijn, wordt het gebruiksgemak verhoogd. Je hoeft namelijk niet steeds te zoeken in alle lades waar je bijvoorbeeld dat lekkere ijsje hebt gezet. Wanneer je de deur van de vriezer open doet, zie je meteen wat er in de verschillende lades zit, zodat je gemakkelijk dat ijsje terugvindt en je alleen de lade waarin hij zit naar je toe hoeft te trekken. De temperatuur van deze vriezer kun je bovendien gemakkelijk aanpassen. Je gebruikt hiervoor de draaiknop, waarmee je de temperatuur kan verlagen tot maximaal -18 °C. Ingevroren eten blijft op deze temperatuur minstens 3 maanden houdbaar. Handig toch? Deze vriezer heeft tevens genoeg vermogen om al je boodschappen snel in te vriezen, want zijn invriescapaciteit bedraagt 12 kg per uur.

Voordelen:

 • Je hebt veel vriesruimte tot je beschikking.
 • Hij heeft een handige indeling.
 • De transparante lades dragen bij aan het gebruiksgemak.
 • Je kunt de temperatuur gemakkelijk instellen.
 • De deur heeft een aanpasbare draairichting.

Nadelen:

 • Je moet hem af en toe handmatig ontdooien.
 • Hij is niet voorzien van binnenverlichting.

9. Inventum CVR500

Inventum CVR500Ben je op zoek naar de beste vriezer voor jouw behoeften? Is de beste vriezer voor jou een tafelmodel? Dan is de Inventum CVR500 wellicht het beste model voor jou. Dit apparaat is een tafelmodel. Dit betekent dat je ruimte bespaart wanneer je hem een plek geeft in je keuken. Je kunt hem namelijk op een tafel zetten en onder de tafel is er vervolgens ruimte voor andere spullen. Zet je hem gewoon op de vloer, dan kun je er indien gewenst een ander apparaat, zoals je magnetron, op zetten. In beide gevallen bespaar je ruimte, waardoor je ook een kleine keuken optimaal kunt indelen. Deze vriezer met een inhoud van 65 liter is de perfecte aanvulling voor een studentenkamer of bejaardentehuiskamer. Hij is ook een handige aanvulling als je een koel-vriescombinatie hebt, waarvan de vriesruimte nog net niet genoeg inhoud heeft om al je etenswaren in te vriezen.

Wanneer je je boodschappen doet, dan koop je verschillende productsoorten. Denk bijvoorbeeld aan broodjes, diepvriesgroenten, vlees, vis en misschien ook ijs als snack voor jezelf of het gezin. Als een vriezer bestaat uit 1 groot vak zonder indeling, dan kan het moeilijk zijn om alle producten een goede plek te geven. Als je de CVR500 van Inventum hebt, dan heb je dit probleem niet. Hij beschikt namelijk over 3 lades die je overzichtelijk kunt vullen. Deze lades zijn bovendien transparant, dus je ziet in één oogopslag waar alles ligt. Dankzij de functie Supervriezen kun je er in dit apparaat tevens voor zorgen dat nieuwe producten extra snel worden ingevroren. Door gebruik te maken van deze functie zorg je er daarnaast voor dat de temperatuur in de vriezer constant blijft.

Voordelen:

 • De indeling is overzichtelijk.
 • Deze topkwaliteit vriezer is compact.
 • Hij is voorzien van transparante vrieslades.
 • Je hoort de vriezer bijna niet, dankzij het geluidsniveau van 40 dB.
 • Voorkom dat de binnenruimte opwarmt door gebruik te maken van de functie Supervriezen.

Nadelen:

 • Met een A+ energieklasse is dit niet het zuinigste model.
 • Het onderste vak is wat kleiner, doordat de motor aan de onderkant zit.

10. Bosch GSN33VW30

Bosch GSN33VW30Als je op zoek bent naar de beste vriezer en het beste model is voor jou een apparaat dat weinig onderhoud vergt, dan raden wij de Bosch GSN33VW30 aan. Dit model is de beste vriezer voor jou, omdat hij werkelijk weinig onderhoud vergt. Hij vriest namelijk goed en beschikt tevens over No Frost. Dit betekent dat ijsvorming in het apparaat wordt tegengegaan. Hierdoor hoef je de vriezer niet te ontdooien wanneer je hem wil schoonmaken. In het hedendaagse drukke leven is dit zeker meegenomen, omdat je de tijd die je zou stoppen in het ontdooien van het apparaat voor iets anders kunt gebruiken. Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze vriezer is zijn grote inhoud. Hij heeft namelijk een inhoud van 220 liter. Deze vriezer heeft dus de grootste inhoud van alle vriezers uit deze top 10 lijst.

Dankzij de grote inhoud is de GSN33VW30 vriezer van Bosch perfect voor een huishouden van 3 tot 4 personen. Je kunt dus je boodschappen voor de hele week doen en vervolgens is er in de vriezer genoeg ruimte om alles in te vriezen. Om te voorkomen dat de temperatuur in het apparaat stijgt wanneer je bezig bent de nieuwe producten in te laden, is hij voorzien van de functie Supervriezen. Schakel deze functie in om ervoor te zorgen dat de reeds ingevroren producten niet ontdooien en dat de nieuwe artikelen sneller invriezen. Voor het optimaal indelen van de vriezer, beschikt dit model over 7 transparante vrieslades. In het midden zit er tevens een BigBox lade waarin je grote dozen pizza, grote schalen of voordeelverpakkingen gemakkelijk kwijt kunt. Geef je boodschappen een plek in de vriezer en vind in 1 oogopslag alles gemakkelijk terug!

Voordelen:

 • Hij is voorzien van No Frost.
 • De vriezer heeft een handige indeling.
 • Als je de deur open bent vergeten, gaat er een deuralarm af.
 • Dankzij de functie Supervriezen vries je nieuwe etenswaren snel in.

Nadelen:

 • Hij heeft een geluidsniveau van 42 dB en is dus niet het stilste apparaat.
 • De deur wordt vacuüm gezogen, waardoor het zwaar kan zijn om hem te openen.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>