• Home
 • Vergelijken

Op Zoek Naar De Beste Wandelstok van 2020? Vergelijk Het Ideale Model Uit de 10 Best Verkochte Modellen!

Ben je iemand die frequent gaat hiken of bergen beklimt? Als dit het geval is, dan heb je waarschijnlijk vaker mensen met een wandelstok zien lopen. Nu denk je misschien “ik ga helemaal niet wandelen en ik zie toch mensen met wandelstokken”. Ook daarin heb je gelijk. Een wandelstok kan namelijk op verschillende manieren gebruikt worden. Zo gebruiken mensen die slecht ter been zijn vaak een wandelstok. Tegelijkertijd kan een wandelstok ook gebruikt worden om ritme, evenwicht en balans te behouden. Tijdens het lopen kan een wandelstok je rug, spieren en knieën zelfs tot wel 30% ontlasten. Zoek je daarom naar de beste wandelstok? Wij beschrijven in dit artikel de 10 best verkochte modellen. Lees dus de reviews en kies de beste wandelstok uit!

Beste wandelstok van 2020

Om je zoektocht verder te vergemakkelijken, hebben we een tabel voor je gemaakt. In deze tabel kun je zien welke modellen we in dit artikel recenseren. Als je reeds een specifiek model in gedachten had, dan kun je de beste wandelstok ook aan de hand van de onderstaande tabel uitkiezen!

 Product naam 
1.
Abbey Wandelstok Telescopisch Verstelbaar
Meer info »
2.
Aidapt wandelstok opvouwbaar houten handgreep
Meer info »
3.
Aidapt wandelstok hoogte verstelbaar houten handvat
Meer info »
4.
Nordic Walking stokken, verstelbaar, antishock
Meer info »
5.
Benson Care Wandelstok
Meer info »
6.Clever Cane Wandelstok
Meer info »
7.Wandelstok Ergocane
Meer info »
8.Tango zelfstandig staande wandelstok
Meer info »
9.E/O Houten wandelstok Vital Derby
Meer info »
10.Sabi Wandelstok Roam Classic Raven
Meer info »

1. Abbey Wandelstok Telescopisch Verstelbaar

Abbey Wandelstok Telescopisch VerstelbaarBen je op zoek naar de beste wandelstok voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om eerst na te gaan waar je de wandelstok voor wil gebruiken. Er zijn namelijk verschillende soorten wandelstokken. Zo kun je kiezen voor een wandelstok die ideaal is voor wandelingen in de bergen. Je kunt ook kijken naar het materiaal van de wandelstok. Ten slotte kijk je naar de lengte van de wandelstok. Als het voor jou belangrijk is dat je een wandelstok in de bergen kunt gebruiken, dan is het handig om te kiezen voor een telescopisch model. Wij vinden daarom de Abbey Wandelstok Telescopisch Verstelbaar de beste wandelstok voor jou. Dit model is namelijk 2-delig. Daarnaast kun je hem verstellen van 86 tot 140 cm. Hij beschikt zelfs over een schoenvormige TPR nordic fitness eindstop.

Kenmerken van de Abbey Wandelstok Telescopisch Verstelbaar:

 • Hij is 2-delig en kan versteld worden van 86 tot 140 cm.
 • Er is een plastic ring aan de onderzijde van deze wandelstok.
 • Deze wandelstok beschikt over een schoenvormige TPR nordic fitness eindstop.
 • Dit model is voorzien van een anatomisch handvat en een zwarte PP band met een comfortabele neopreen polsband.
Klik hier voor de beste prijs

2. Aidapt wandelstok opvouwbaar houten handgreep

Aidapt wandelstok opvouwbaar houten handgreepWanneer je op zoek gaat naar de beste wandelstok, dan heb je natuurlijk ook bepaalde verwachtingen. Is het voor jou belangrijk dat de wandelstok stevig, licht en ook aantrekkelijk geprijsd is? Dan is het handig om te kiezen voor een aluminium wandelstok. Wij kennen een stevig en bovendien handig model dat voldoet aan deze eisen. Hier verwijzen we naar de Aidapt wandelstok opvouwbaar houten handgreep. Dit model is de beste wandelstok voor jou, omdat hij van aluminium is gemaakt en hierdoor licht en stevig is. Daarnaast is hij aantrekkelijk geprijsd en in hoogte verstelbaar. Er zijn maar liefst 5 hoogte instellingen tussen de 82 en 92 cm. De wandelstok is bovendien ideaal voor zowel links- als rechtshandigen. Hij beschikt tevens over een comfortabel en duurzaam houten griphandvat. Tijdens het vervoeren van dit model kun je hem opvouwen in 4 secties.

Kenmerken van de Aidapt wandelstok opvouwbaar houten handgreep:

 • Hij is opvouwbaar in 4 secties.
 • Je kunt deze wandelstok in hoogte verstellen.
 • Dit model is van aluminium gemaakt en is hierdoor licht en stevig.
 • Voor de veiligheid zit er aan de onderkant van de wandelstok een rubberen punt.
Klik hier voor de beste prijs

3. Aidapt wandelstok hoogte verstelbaar houten handvat

Aidapt wandelstok hoogte verstelbaar houten handvatBen je op zoek naar de beste wandelstok voor jouw behoeften? Is het ideale model voor jou een aluminium model, maar paste het vorige model niet echt bij je? Misschien is het voor jou namelijk ook belangrijk dat de wandelstok is voorzien van een lusje. Als dat het geval is, dan is de Aidapt wandelstok hoogte verstelbaar houten handvat wellicht de beste wandelstok voor jou. Dit model is net zoals het vorige model van aluminium gemaakt. Hierdoor weegt hij niet veel, maar is hij toch stevig. Ook dit model is in hoogte verstelbaar. Er zijn echter 10 standen waar je uit kunt kiezen. Het doet er niet toe of je links- of rechtshandig bent, want deze wandelstok is voor zowel links- als rechtshandigen geschikt. Hij beschikt tevens over een comfortabele grip met een houten handvat.

Kenmerken van de Aidapt wandelstok hoogte verstelbaar houten handvat:

 • Deze wandelstok is vervaardigd van aluminium.
 • Hij is perfect voor zowel links- als rechtshandigen.
 • Je kunt dit model met 10 standen in hoogte verstellen.
 • Dit model beschikt over een lusje, waar je hem aan kunt ophangen.
Klik hier voor de beste prijs

4. Nordic Walking stokken, verstelbaar, antishock

Nordic Walking stokken, verstelbaar, antishockAls je zoekt naar de beste wandelstok, dan kun je letten op verschillende eigenschappen. Sommige mensen gaan na of de stok geschikt is voor outdoor activiteiten. Andere mensen kijken echter naar het materiaal waarvan de stok is gemaakt. Je kunt daarnaast ook kiezen voor een model aan de hand van de kleur. Veel wandelstokken zijn enkel verkrijgbaar in de kleuren zwart en bruin. Echter, als je een fleurige kleur wil hebben, dan is de Nordic Walking stokken, verstelbaar, antishock wellicht de beste wandelstok voor jou. Dit model is namelijk in verschillende fleurige kleuren verkrijgbaar. Daarnaast is hij gemaakt voor sporters. De wandelstok activeert namelijk het hele lichaam en vormt een ideaal tegengewicht. Hierdoor wordt je heup uitgerekt en je rug, benen, bilspieren en schouders worden versterkt. Dit model is dus ideaal om ermee te trainen.

Kenmerken van de Nordic Walking stokken, verstelbaar, antishock:

 • Deze wandelstok is perfect om ermee te trainen.
 • Hij is verkrijgbaar in verschillende fleurige kleuren.
 • Dit model beschikt over in- en uitschakelbare antischok-opvanging.
 • Er is op deze wandelstok een ergonomische handgreep, gemaakt van kurk en plastic.
Klik hier voor de beste prijs

5. Benson Care Wandelstok

Benson Care WandelstokZoek je naar de beste wandelstok voor jouw behoeften? Is het voor jou van immens belang dat de wandelstok waar je voor kiest in hoogte verstelbaar is? Moet het daarnaast gemakkelijk zijn om de wandelstok na gebruik op te bergen of met je mee te nemen? Dan is de Benson Care Wandelstok de beste wandelstok voor jou. Dit model kun je na gebruik gemakkelijk met je meenemen of opbergen, omdat hij opvouwbaar is. Hierdoor neemt hij in zijn opgevouwen positie zeer weinig ruimte in beslag. Wanneer hij is opgevouwen, kun je hem bovendien opbergen in het meegeleverde opbergtasje. De wandelstok is zelfs ideaal voor mensen die hem continu nodig hebben. Dit model weegt weinig, maar is toch zeer sterk. Je gewicht wordt daarnaast gelijkmatig verdeeld wanneer je erop steunt. Dit komt door de handvorm van de stok met een fijne, anatomische vorm.

Kenmerken van de Benson Care Wandelstok:

 • Dit model is voorzien van een geluiddempende anti-slip dop.
 • Deze wandelstok is in hoogte verstelbaar tussen de 90 en 98 cm.
 • Wanneer je op de stok leunt, wordt je gewicht gelijkmatig verdeeld.
 • Hij is perfect voor mensen die continu een wandelstok nodig hebben.
Klik hier voor de beste prijs

6. Clever Cane Wandelstok

Clever Cane WandelstokKan je niet meer helemaal stabiel staan, lopen of heb je een blessure aan een van je benen? Dan ga je op zoek naar de beste wandelstok. Wij kennen een model dat ideaal is voor mensen met bovenstaande klachten. Vanwege de vele aantrekkelijke eigenschappen, vinden wij dat de Clever Cane Wandelstok de beste wandelstok voor jou is. Dit model beschikt namelijk over een tweede, verlaagde handvat dat extra steun met zich meebrengt. Hierdoor helpt hij je behalve bij het lopen ook om op te staan van een stoel of uit je bed. De wandelstok is tevens voorzien van een draaiende voet en 3 stabiliserende antislip doppen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je uitglijdt wanneer je steunt op de wandelstok. Hij wordt bovendien niet zomaar “clever” oftewel slim genoemd. Dit model beschikt namelijk over een alarm voor wanneer je je niet veilig voelt en een geïntegreerde ledlamp.

Kenmerken van de Clever Cane Wandelstok:

 • Deze wandelstok beschikt over 2 grepen voor extra stabiliteit.
 • Hij beschikt over een geïntegreerde ledlamp en een speciaal alarm.
 • Dit model is opvouwbaar en in hoogte verstelbaar van 86 tot 96 cm.
 • Dankzij de stabiliserende antislip doppen, blijf je met de wandelstok stevig op de grond staan.
Klik hier voor de beste prijs

7. Wandelstok Ergocane

Wandelstok ErgocaneZoek je naar de beste wandelstok voor jouw behoeften? Is het voor jou belangrijk dat het model waar je voor kiest beschikt over een traploze lengte instelling? Dan vinden wij dat de Wandelstok Ergocane de beste wandelstok voor jou is. Dit model is namelijk voorzien van een traploze instelling. Je kunt hem dus op iedere gewenste hoogte tussen de 71 en 107 cm instellen. Hij beschikt tevens over een unieke stokdop, die voorkomt dat je uitglijdt wanneer je op de stok steunt. Er wordt namelijk op iedere ondergrond stevigheid geboden. Deze wandelstok is zelfs voorzien van een meebewegende basis, die ervoor zorgt dat je zelfs op schuine en gladde ondergronden genoeg grip hebt. Het oog wil ook wat. Daar heeft de fabrikant van deze wandelstok aan gedacht. Daarom beschikt dit model over een modern design.

Kenmerken van de Wandelstok Ergocane:

 • De wandelstok beschikt over een modern design.
 • Je kunt hem traploos instellen tussen de 71 en 107 cm.
 • Dit model is ideaal voor zowel links- als rechtshandigen.
 • Zijn ErgoCap stokdop voorkomt dat je uitglijdt wanneer je op de wandelstok steunt.
Klik hier voor de beste prijs

8. Tango zelfstandig staande wandelstok

Tango zelfstandig staande wandelstokZoek je naar de beste wandelstok voor jouw behoeften? Vind je het belangrijk dat het ideale model zelf blijft staan wanneer je hem wegzet? Als dat het geval is, dan is de Tango zelfstandig staande wandelstok de beste wandelstok voor jou. De naam van dit model spreekt voor zich “zelfstandig staande wandelstok”. Je weet dus van tevoren dat dit model blijft staan wanneer je hem wegzet. Deze eigenschap is zeer uniek, omdat de meeste andere wandelstokken niet zelf blijven staan. Ook in gebruik is dit model superieur. Hij is namelijk zeer licht, dus je neemt hem moeiteloos met je mee. De onderkant van de wandelstok is wel verzwaard, waardoor het zwaartepunt van deze stok zeer laag ligt. Je kunt er dus gemakkelijk mee lopen. Wanneer je gebruik maakt van deze wandelstok, dan kun je hem in hoogte verstellen tussen de 75 en 92 cm.

Kenmerken van de Tango zelfstandig staande wandelstok:

 • Hij is in hoogte verstelbaar tussen 75 en 92 cm.
 • Deze wandelstok is in staat om tot 100 kg te ondersteunen.
 • Dit model kan op zichzelf staan dankzij het verzwaard onderstuk.
 • Doordat de wandelstok licht is, neem je hem moeiteloos met je mee.
Klik hier voor de beste prijs

9. E/O Houten wandelstok Vital Derby

E/O Houten wandelstok Vital DerbyZoek je naar de beste wandelstok voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om de eigenschappen van de top 10 wandelstokken met elkaar te vergelijken. Ben je een klassiek persoon, dan is het wellicht een goed idee om te kiezen voor een elegante wandelstok. Wij kennen een model dat alleen elegantie uitstraalt. Hier verwijzen we naar de E/O Houten wandelstok Vital Derby. Dit model vinden we de beste wandelstok voor jou, omdat hij beschikt over een elegante uitstraling. Hij is namelijk van hout gemaakt en beschikt over een geribbelde greep, die je hand masseert. Elk model heeft bovendien een maximaal gewicht dat hij aankan. Dit model kan 100 kg aan. Deze wandelstok is 94 cm lang, maar als je hem wil inkorten, kun je er een stukje van afzagen aan de onderzijde.

Kenmerken van de E/O Houten wandelstok Vital Derby:

 • Hij heeft een lengte van 94 cm.
 • De wandelstok is gemaakt van stevig hout.
 • Dit model beschikt over een elegante uitstraling.
 • Aan de onderkant van deze stok is er een rubberen dop.
Klik hier voor de beste prijs

10. Sabi Wandelstok Roam Classic Raven

Sabi Wandelstok Roam Classic RavenZoek je naar de beste wandelstok voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om na te gaan aan welke eisen een dergelijke stok voor jou moet voldoen. Misschien is het voor jou belangrijk dat de wandelstok fleurig is. Het kan ook dat je het belangrijk vindt dat de wandelstok beschikt over een ergonomische handgreep. Als je je helemaal terug kunt vinden in deze vereisten, dan is de Sabi Wandelstok Roam Classic Raven wellicht de beste wandelstok voor jou. Dit model is verkrijgbaar in verschillende kleuren en beschikt over een ergonomische handgreep. Deze handgreep draagt bij aan vermindering van stress op je handspieren. Voor een prettige houvast beschikt de wandelstok tevens over een verzonken rubberen strip in de handgreep. De strip voorkomt daarnaast wegglijden wanneer je de wandelstok wegzet. Dit model is tevens voorzien van een dop aan de onderkant dat antislip en slijtvast is.

Kenmerken van de Sabi Wandelstok Roam Classic Raven:

 • De dop aan de onderkant is antislip en slijtvast.
 • Er zijn verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen.
 • Hij beschikt over een ergonomische handgreep voor heerlijk houvast en anti-wegglijden.
 • Zijn steel is vervaardigd van hoogwaardig aluminium dat ook wordt gebruikt in racefietsen.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>