Vind Gemakkelijk De Beste Waterpas Van 2020 Door Te Kiezen Uit Deze Top 10!

Velen van ons vinden het prettig om werkzaamheden in en rond het huis zelf uit te voeren. Aangezien allerlei gereedschappen en apparaten tegen aantrekkelijke prijzen worden verkocht, is het nu ook gemakkelijk om zelf te klussen. Bij verschillende kleine en grote klussen in huis is een waterpas onmisbaar. Het doet er hierbij niet toe of je een kast bouwt en afstelt, een wandplank bevestigt of slechts een schilderij ophangt. Wat slechts belangrijk is, is dat je voorkomt dat hetgeen je bevestigt scheef staat of hangt. Wanneer je op zoek gaat naar de beste waterpas voor jouw behoeften, dan kom je verschillende typen tegen. Denk hierbij aan de libellenwaterpas, een digitale waterpas of zelfs een elektronische waterpas. Je kunt uiteraard ook kiezen voor een laserwaterpas. In dit artikel vertellen we je over de top 10 waterpassen van 2020. Lees dus de recensies en kies de beste waterpas voor jouw behoeften uit!

Beste waterpas van 2020

Zoals je intussen weet, zijn er verschillende soorten waterpassen verkrijgbaar. Elke soort heeft zijn eigen voordelen en toepassingen. Daarom is het handig om de verschillende modellen met elkaar te vergelijken. In dit artikel recenseren we 10 superieure waterpassen. Deze 10 modellen hebben we opgenomen in de onderstaande tabel. Bekijk dus de tabel en lees de reviews om de beste waterpas voor jouw behoeften te vinden.

 Product naam 
1.
Bosch Laserwaterpas - PLL5
Meer info »
2.
Stanley FatMax I-Beam Waterpas 120cm
Meer info »
3.
Laserwaterpas - 3in1 Laser waterpas (horizontaal, verticaal en kruis-lijn) met 3 libellen en een ingebouwde lintmeter van 2,5mMeer info »
4.
SLANG WATERPAS - 20 mMeer info »
5.
Stanley FatMax I-Beam Waterpas 60cm
Meer info »
6.
Sola Waterpas - 180 cmMeer info »
7.
Sola stelwaterpas 4 libellen aluminium 150 cm
Meer info »
8.
Sola Bouwwaterpas - 200 cm
Meer info »
9.
Architectenwaterpas Lengte - 10cm
Meer info »
10.
Sola stelwaterpas 4 libellen aluminium 120 cmMeer info »

1. Bosch Laserwaterpas – PLL5

Bosch Laserwaterpas - PLL5Zoek je naar de beste waterpas voor jouw behoeften? Je kunt op verschillende eigenschappen letten wanneer je op zoek gaat naar een waterpas die bij je past. De meeste personen die een dergelijk meetapparaat willen aanschaffen kijken naar het type waterpas dat bij hen past. Wil jij graag een laserwaterpas hebben? Dan raden wij de Bosch Laserwaterpas – PLL5 aan. Met dit gereedschap kun je alles kaarsrecht uitlijnen. Als je kijkt naar het design van deze waterpas, dan zie je meteen dat hij geen gewone waterpas is. Hij is namelijk een combinatie van een conventioneel model en een laservariant. Je kunt bij dit model aan de hand van de luchtbelletjes zien of het gereedschap waterpast hangt. Wanneer je hebt vastgesteld dat hij waterpas hangt, dan projecteert deze tool met zijn laser een lijn op de muur.

Doordat de lijn perfect op de muur wordt geprojecteerd, kun je zien waar je bijvoorbeeld de tweede speaker kunt ophangen, zodat deze op dezelfde lijn hangt als de eerste. Je hoeft je met de Bosch Laserwaterpas – PLL5 in huis ook geen zorgen meer te maken over discussies over het al dan niet recht hangen van bijvoorbeeld schilderijen, speakers of keukenkastjes. Je laat namelijk gemakkelijk aan je partner of huisgenoot zien dat het voorwerp waterpas hangt. Natuurlijk wil je ook weten wat het werkbereik van deze laserwaterpas is. Zijn werkbereik bedraagt 5 meter. Hierdoor is hij praktisch als laser nivelleerinstrument, maar je kunt hem ook gebruiken als normale waterpas, waarbij je hem exact positioneert om horizontale, verticale of zelfs diagonale laserlijnen vast te stellen. Voor extra gebruiksgemak krijg je deze waterpas met een wandhouder, 2 bevestigingspins en ook 2 batterijen.

Kenmerken van de Bosch Laserwaterpas – PLL5:

 • Dit model werkt op 2 batterijen, namelijk 1,5 V LR03 (AAA) batterijen.
 • Aan de hand van de luchtbelletjes zie je of het gereedschap waterpas hangt.
 • Hij is een combinatie van een conventionele waterpas en een laserwaterpas.
 • Je krijgt de nodige accessoires meegeleverd zodat je meteen aan de slag kunt gaan.
 • Behalve voor het vaststellen van horizontale lijnen, kun je hem ook gebruiken voor verticale en diagonale lijnen.
Klik hier voor de beste prijs

2. Stanley FatMax I-Beam Waterpas 120cm

Stanley FatMax I-Beam Waterpas 120cmWe weten allemaal dat er verschillende soorten waterpassen zijn. Aan de hand van jouw persoonlijke voorkeuren kun je daarom gemakkelijk de beste waterpas voor jouw behoeften uitkiezen. Ben jij iemand die dol is op gemak? Dan wil je niet sleutelen aan een geavanceerde waterpas. Het is voor jou dan het beste om te kiezen voor een eenvoudige waterpas zonder onnodige snufjes. Wij kennen een dergelijk model dat wellicht goed bij je zal passen, namelijk de Stanley FatMax I-Beam Waterpas 120cm. Dit model is wellicht de beste waterpas voor jou, omdat hij een zeer eenvoudig model is. Hij is van aluminium gemaakt, dus je bent ervan verzekerd dat hij van goede kwaliteit is. Daarnaast beschikt hij over 2 ingebouwde handvatten, die zorgen voor een optimaal bereik. Hierdoor kun je zelfs grote oppervlakken gemakkelijk waterpas stellen.

Zelfs tools die zeer gemakkelijk zijn te gebruiken hebben bepaalde gebruiksaanwijzingen. Dit geldt ook voor de Stanley FatMax I-Beam Waterpas 120cm. Als je dit model gebruikt, dan kijk je als eerst naar de bovenkant. Aan die kant worden de centimeters weergegeven. Er is tevens gezorgd voor een ingebouwde potloodhouder en het gereedschap is voorzien van 3 libellen. Hierdoor is de waterpas niet alleen praktisch maar ook functioneel. Bij het ontwerpen van deze waterpas is er extra aandacht besteed aan gebruiksgemak. Daarom zijn de eindstukken van de waterpas schokabsorberend. Ze vangen dus stoten op. Er is ook gelet op de nauwkeurigheid. Daarom heeft dit gereedschap een nauwkeurigheid van een halve millimeter per meter. Als je kijkt naar de 2 verticale libellen en de grote horizontale middenlibel, dan merk je meteen dat er is gezorgd voor een extra goede leesbaarheid. Ga dus gauw aan de slag!

Kenmerken van de Stanley FatMax I-Beam Waterpas 120cm:

 • Doordat het gereedschap van aluminium is gemaakt, is hij duurzaam.
 • Hij beschikt over schokabsorberende eindstukken die eventuele stoten opvangen.
 • Deze waterpas is maar liefst 120 cm lang en heeft 2 ingebouwde handvatten voor een optimaal bereik.
 • Je kunt gerust aan de slag gaan, want deze waterpas is zeer nauwkeurig: een halve millimeter per meter.
 • Er is gezorgd voor een extra goede leesbaarheid, want de waterpas beschikt over 2 verticale libellen en een grote horizontale libel in het midden.
Klik hier voor de beste prijs

3. Laserwaterpas – 3in1 Laser waterpas (horizontaal, verticaal en kruis-lijn) met 3 libellen en een ingebouwde lintmeter van 2,5m

Laserwaterpas - 3in1 Laser waterpas (horizontaal, verticaal en kruis-lijn) met 3 libellen en een ingebouwde lintmeter van 2,5mZoek je naar de beste waterpas voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst voor jezelf na te gaan welke mogelijkheden het ideale model voor jou met zich mee moet brengen. Er zijn namelijk eenvoudige waterpassen, maar je kunt ook kiezen voor multifunctionele modellen. Lijkt een multifunctioneel model ideaal? Dan kennen wij een waterpas die wellicht goed bij je zal passen. Hier verwijzen we naar de Laserwaterpas – 3in1 Laser waterpas (horizontaal, verticaal en kruis-lijn) met 3 libellen en een ingebouwde lintmeter van 2,5m. Dit model is wellicht de beste waterpas voor jou, omdat hij multifunctioneel is. Hij is tevens een onmisbaar hulpmiddel om allerlei voorwerpen recht en waterpas te bevestigen aan bijvoorbeeld je muur of tegels. Je kunt hem ook gebruiken om waterpas te snijden door bijvoorbeeld houtwerk.

Aan de hand van de bovenstaande informatie kun je al concluderen dat de Laserwaterpas – 3in1 Laser waterpas (horizontaal, verticaal en kruis-lijn) met 3 libellen en een ingebouwde lintmeter van 2,5m veel mogelijkheden met zich meebrengt. Hij wordt namelijk niet voor niets een 3 in 1 model genoemd. Als we kijken naar de mogelijkheden van deze waterpas, dan zien we dat hij is voorzien van een krachtige, ingebouwde laser. Deze laser van 680 nm geeft je de optie om een horizontale, verticale of kruislijn te projecteren op je muren. Hierdoor zie je meteen waar je bijvoorbeeld dat nieuwe schilderij kunt bevestigen, zodat hij op 1 lijn is met je andere schilderijen. Dankzij de 3 ingebouwde libellen is dit gereedschap eenvoudig uit te lijnen. De laserwaterpas beschikt bovendien over een lintmeter tot 2,5 m en wordt geleverd met batterijen. Je kunt er dus meteen aan de slag mee gaan.

Kenmerken van de Laserwaterpas – 3in1 Laser waterpas (horizontaal, verticaal en kruis-lijn) met 3 libellen en een ingebouwde lintmeter van 2,5m:

 • Bij deze laserpas is er gezorgd voor een lintmeter tot 2,5 m.
 • Dankzij de 3 ingebouwde libellen is dit gereedschap eenvoudig uit te lijnen.
 • Er is bij deze tool gezorgd voor een krachtige ingebouwde laser van 680 nm.
 • Met deze waterpas kun je zowel horizontale, verticale als kruislijnen projecteren op muren.
 • De laserpas wordt geleverd met batterijen, waardoor je meteen na de aanschaf ermee aan de slag kunt gaan.
Klik hier voor de beste prijs

4. Slang Waterpas – 20 m

Slang Waterpas - 20 mIntussen weet je dat er verschillende soorten waterpassen worden verkocht. Sommige modellen zijn zeer eenvoudig en weer andere modellen zijn multifunctioneel. Daarnaast kan de meetmethode verschillen. Het ligt dus aan jou welk model de beste waterpas voor jouw behoeften is. Wat dacht je van een slangwaterpas? Als een dergelijk model je aanstaat, dan hebben wij goed nieuws voor je. We kennen namelijk een slangwaterpas die goed presteert. Hier verwijzen we naar de Slang Waterpas – 20 m. Wij vinden dat dit model wellicht de beste waterpas voor jou is. Hij is namelijk een slangwaterpas, die gemaakt is van transparant kunststof. Je kunt hem gebruiken voor allerlei soorten meetwerk. Daarnaast is het handig dat je hem ook kunt gebruiken voor het uitmeten op grotere afstanden. Wanneer je wil meten hoef je slechts de horizontale lijn over te brengen naar een andere plek op exact dezelfde hoogte.

We kunnen je vertellen over de eigenschappen van verschillende waterpassen, maar als we geen voorbeelden aanhalen, kan het moeilijk zijn om aan de hand van een recensie het ideale model uit te kiezen. Dat begrijpen we ook. Daarom geven we je graag enkele toepassingsvoorbeelden van de Slang Waterpas – 20 m. Deze waterpas kun je bijvoorbeeld in de tuin gebruiken om weidepalen op een gelijke hoogte te plaatsen. Je kunt het gereedschap daarnaast ook gebruiken om niveauverschillen te bepalen. Ga je hem binnenshuis gebruiken? Dan kun je de waterpas gebruiken om stopcontacten of kranen op dezelfde hoogte te bevestigen in meerdere vertrekken. Zelfs voor bestratingswerk komt de waterpas goed van pas. Vul gewoon de slang met water waardoor het niveau dat als referentie dient aan beide zijden afgelezen kan worden op de doorzichtige meetbuisjes. Hierbij zorgt de millimeterverdeling voor een nog nauwkeurigere meting.

Kenmerken van de Slang Waterpas – 20 m:

 • Er is bij deze slangwaterpas gezorgd voor eindstoppen.
 • Deze 20 meter lange waterpas is eenvoudig te gebruiken en af te lezen.
 • Dit model is perfect te gebruiken voor het uitmeten op grotere afstanden.
 • Dankzij de millimeterverdeling ben je verzekerd van een nog nauwkeurigere meting.
 • Je kunt de waterpas zowel in de tuin, binnenshuis als voor bestratingswerkzaamheden gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs

5. Stanley FatMax I-Beam Waterpas 60cm

Stanley FatMax I-Beam Waterpas 60cmHad je de recensie over de tweede waterpas van dit artikel gelezen? In die recensie kon je zien dat een eenvoudig model werd beschreven. Het ging namelijk om een waterpas die je in principe kunt gebruiken net als een liniaal. Als een dergelijk model je aanstaat, maar dat model was nog net niet de beste waterpas voor jou, dan is zijn broertje, de Stanley FatMax I-Beam Waterpas 60cm, wellicht de beste waterpas voor jou. Dit model beschikt namelijk ook over een aluminium profiel met een gele epoxylak. Daarnaast is hij net als zijn grote broer ook voorzien van schokabsorberende eindstukken. Hij heeft tevens een houder voor een potlood. Voor een goede afleesbaarheid beschikt ook dit model over een extra grote midden libel en 3 andere libellen. Ook de nauwkeurigheid van dit model bedraagt 0,5 mm per meter. Het enige verschil is dat dit model een meetbereik van 60 cm heeft.

Kenmerken van de Stanley FatMax I-Beam Waterpas 60cm:

 • Deze waterpas is 60 cm lang.
 • Doordat het gereedschap van aluminium is gemaakt, is hij duurzaam.
 • Hij beschikt over schokabsorberende eindstukken die eventuele stoten opvangen.
 • Je kunt gerust aan de slag gaan, want deze waterpas is zeer nauwkeurig: een halve millimeter per meter.
 • Er is gezorgd voor een extra goede leesbaarheid, want de waterpas beschikt over 2 afzonderlijke libellen en een extra grote libel in het midden.
Klik hier voor de beste prijs

6. Sola Waterpas – 180 cm

Sola Waterpas - 180 cmAls je op zoek gaat naar de beste waterpas voor jouw behoeften, dan kom je verschillende modellen tegen. Het is daarom belangrijk om van tevoren te weten welk type waterpas het beste bij je past. Je kunt ook een model uitkiezen aan de hand van de frequentie waarop je hem zal gebruiken. Ben je van plan jouw waterpas regelmatig te gebruiken? Moet het model waar je voor kiest aantrekkelijk geprijsd zijn, maar tegelijkertijd van goede kwaliteit zijn? Dan kun je kiezen voor de Sola Waterpas – 180 cm. Dit model vinden wij de beste waterpas voor jou, omdat hij van goede kwaliteit is en daarnaast ook betaalbaar. Hij beschikt over een aluminium kokerprofiel en is met 2 voeten geanodiseerd. Doordat hij 180 cm lang is, kun je ook metingen verrichten op een grote afstand. Ondanks het lange profiel, is deze waterpas eenvoudig te gebruiken en licht om te dragen.

Natuurlijk kijken we ook naar hoe de waterpas eruit ziet en waarvoor de verschillende onderdelen dienen. We zien dat de Sola Waterpas – 180 cm 2 horizontale libellen met een vergrootglas heeft en een lichtplaatje. Er is ook gezorgd voor 2 verticale libellen, die je de mogelijkheid geven om snel en comfortabel te kunnen meten. Daarnaast beschikt de waterpas over schokdempende eindkappen. Deze zorgen ervoor dat de waterpas niet alleen schokbestendig, maar ook stootbestendig is. De 2 voeten kun je tevens gebruiken om kozijnen over het beslag heen te stellen. Uiteraard vallen de breukvaste acrylglazen bloklibellen meteen op. Aan de hand van deze libellen kun je eenvoudig concluderen dat je gedurende een lange tijd kunt genieten van deze gemakkelijk te gebruiken waterpas met een meetnauwkeurigheid van 0,5 mm. Let er wel op dat de nauwkeurigheid bij omslag 0,75 mm bedraagt.

Kenmerken van de Sola Waterpas – 180 cm:

 • Deze waterpas is zeer nauwkeurig.
 • Dit gereedschap is zeer eenvoudig in gebruik.
 • Je kunt dit model gebruiken voor het klaren van diverse klussen.
 • Zijn schokdempende eindkappen zorgen ervoor dat de waterpas schok- en stootbestendig is.
 • Doordat de waterpas weinig weegt, kun je er ook bij langdurige klussen prettig mee doorwerken.
Klik hier voor de beste prijs

7. Sola stelwaterpas 4 libellen aluminium 150 cm

Sola stelwaterpas 4 libellen aluminium 150 cmHet kan voorkomen dat wanneer je zoekt naar de beste waterpas voor jouw behoeften, je modellen tegenkomt die op elkaar lijken. Dit is echter handig wanneer je een model ziet dat je interesseert, maar dat wellicht niet de ideale lengte heeft. Als je de zesde waterpas uit deze reeks bekijkt, dan zie je dat hij een lengte heeft van 180 cm. Het kan voorkomen dat deze lengte net iets te lang is voor jou. Geen nood. Wij kennen namelijk een model, van hetzelfde merk, dan ietsje korter is. Hier verwijzen we naar de Sola stelwaterpas 4 libellen aluminium 150 cm. Deze waterpas is wellicht de beste waterpas voor jou, omdat hij beschikt over dezelfde voordelen als zijn langere broer. Het enige verschil is dat hij 150 cm lang is. Hij is net als de langere versie ook voorzien van 4 libellen. Daarnaast heeft hij ook een lichtgewicht aluminium kokerprofiel.

Kenmerken van de Sola stelwaterpas 4 libellen aluminium 150 cm:

 • Deze waterpas is zeer nauwkeurig.
 • Dit gereedschap is zeer eenvoudig in gebruik.
 • Je kunt dit model gebruiken voor het klaren van diverse klussen.
 • Zijn schokdempende eindkappen zorgen ervoor dat de waterpas schok- en stootbestendig is.
 • Doordat de waterpas weinig weegt, kun je er ook bij langdurige klussen prettig mee doorwerken.
Klik hier voor de beste prijs

8. Sola Bouwwaterpas – 200 cm

Sola Bouwwaterpas - 200 cmHeb je de beste waterpas voor jouw behoeften nog niet gevonden, maar leken de Sola waterpassen ideaal? Het kan namelijk dat die modellen voldeden aan jouw vereisten, maar dat ze nog net niet de juiste lengte hadden, die je nodig hebt voor het klaren van je klussen. Als dat het geval is, hebben we goed nieuws voor je. We kennen namelijk nog een dergelijke waterpas. De Sola Bouwwaterpas – 200 cm beschikt over dezelfde voordelen als zijn kortere broertjes, maar hij is langer. Doordat hij 200 cm lang is, heb je een groter werkbereik tijdens het klussen. Je kunt met dit model ook nog genieten van de 5 mm afstandvoetjes en de schok- en stootbestendige eigenschappen. Voor extra nauwkeurigheid beschikt dit model, net zoals de andere modellen over 2 horizontale en 2 verticale libellen. Dit model, dat wellicht de beste waterpas voor jou is, beschikt zelfs over verhoogde eindkappen.

Kenmerken van de Sola Bouwwaterpas – 200 cm:

 • Deze waterpas is zeer nauwkeurig.
 • Dit gereedschap is zeer eenvoudig in gebruik.
 • Je kunt dit model gebruiken voor het klaren van diverse klussen.
 • Zijn schokdempende eindkappen zorgen ervoor dat de waterpas schok- en stootbestendig is.
 • Doordat de waterpas weinig weegt, kun je er ook bij langdurige klussen prettig mee doorwerken.
Klik hier voor de beste prijs

9. Architectenwaterpas Lengte – 10cm

Architectenwaterpas Lengte - 10cmZoek je naar de beste waterpas voor jouw behoeften? Dan is het handig om eerst te weten wat je behoeften inhouden. Sommige personen willen gewoon een waterpas die gemakkelijk is te gebruiken. Weer andere klussers willen het liefst een geavanceerde waterpas. Je kunt natuurlijk ook een model kiezen aan de hand van zijn nauwkeurigheid en grootte. Denk er bijvoorbeeld aan dat je iemand bent die regelmatig buitenshuis projecten uitvoert. Dan is het belangrijk dat je waterpas klein is zodat je hem gemakkelijk met je mee kunt nemen. Zoek je daarom naar een kleine waterpas? Dan is de Architectenwaterpas Lengte – 10cm wellicht de beste waterpas voor jou. Dit gereedschap is, zoals de naam doet vermoeden, slechts 10 cm lang. Hij is daarnaast ook relatief plat, waardoor je hem gemakkelijk in je broekzak of binnenzak kwijt kunt. Hierdoor kun je, ongeacht waar je je bevindt, nauwkeurige metingen uitvoeren.

Ondanks het handig formaat zijn de metingen van de Architectenwaterpas Lengte – 10cm toch precies. Het doet er niet toe of je de waterpas gebruikt voor horizontale of verticale metingen, want er is gezorgd voor 2 libellen. Deze libellen staan haaks op elkaar. Het komt er dus op neer dat je de architectenwaterpas gemakkelijk in alle standen kunt gebruiken. Je hoeft je bovendien geen zorgen te maken over de duurzaamheid van de waterpas. Hij is namelijk gefabriceerd als een breukvast acrylglazen blok. Hierdoor is hij zeer duurzaam. Je kunt er dus lang van genieten. Doordat je de waterpas voor verschillende toepassingen kunt gebruiken, is het handig om hem altijd bij je te hebben. Hij is namelijk perfect voor het lijmen van betonblokken, maar kan ook voor controle- en reclamedoeleinden worden gebruikt.

Kenmerken van de Architectenwaterpas Lengte – 10cm:

 • Dit gereedschap is geschikt om er een reclameopdruk op te zetten.
 • Dankzij het handige formaat kun je de waterpas gemakkelijk in je binnenzak zetten.
 • Ondanks het kleine formaat, kun je toch behoorlijk precieze metingen uitvoeren met de waterpas.
 • Doordat deze waterpas is ontworpen als een breukvast acrylglazen blok, kun je er gedurende lange tijd van genieten.
 • De 2 libellen die zitten in deze waterpas staan haaks op elkaar, waardoor je het gereedschap in alle standen kunt gebruiken.
Klik hier voor de beste prijs

10. Sola stelwaterpas 4 libellen aluminium 120 cm

Sola stelwaterpas 4 libellen aluminium 120 cmWe hebben je in dit artikel reeds verteld over een aantal waterpassen van het merk Sola. Het ging voornamelijk om relatief lange waterpassen. Vond je dat die modellen in de buurt kwamen van jouw idee van de beste waterpas, maar waren ze net iets te lang? Geen nood. De Sola stelwaterpas 4 libellen aluminium 120 cm komt uit dezelfde reeks als de voorgaande Sola waterpassen. Echter, hij is 120 cm lang. Als je dus voornamelijk klusjes uitvoert waar je minder werkruimte hebt, dan komt dit model goed van pas. Voor een optimale nauwkeurigheid is hij, net als zijn langere broers, ook voorzien van 4 libellen. Hij heeft daarnaast een lichtgewicht aluminium kokerprofiel, waardoor je er ook gedurende langere tijd comfortabel mee door kunt klussen. Maak dus gebruik van de bewegingsvrijheid en nauwkeurigheid die deze waterpas met zich meebrengt en ga snel aan de slag!

Kenmerken van de Sola stelwaterpas 4 libellen aluminium 120 cm:

 • Deze waterpas is zeer nauwkeurig.
 • Dit gereedschap is zeer eenvoudig in gebruik.
 • Je kunt dit model gebruiken voor het klaren van diverse klussen.
 • Zijn schokdempende eindkappen zorgen ervoor dat de waterpas schok- en stootbestendig is.
 • Doordat de waterpas weinig weegt, kun je er ook bij langdurige klussen prettig mee doorwerken.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>