• Home
 • Netwerk

Op Zoek Naar De Beste Wifi Versterker Van 2020? Zijn ze geschikt voor buiten? Top 10 Lijst!

Heb je een router in huis, maar is het bereik dat hij met zich meebrengt niet groot genoeg? Dan kun je een andere router aanschaffen, die een beter bereik met zich meebrengt. Als je echter tevreden bent over je huidige router, vanwege bijvoorbeeld de mogelijkheden die hij met zich meebrengt, dan kun je een wifi versterker aanschaffen. Een dergelijk apparaat, dat ook wel een (wireless) range extender wordt genoemd, stuurt het huidige wifi signaal door zodat je een groter bereik hebt. Op die manier kun je ervoor zorgen dat je bijvoorbeeld ook op de eerste verdieping van je huis of in de achtertuin zonder problemen gebruik kunt maken van wifi. Natuurlijk kies je niet voor de eerste de beste wifi versterker. Je schaft namelijk de beste wifi versterker voor jouw behoeften aan. Wij helpen je om de beste wifi versterker van 2020 te vinden.

Beste wifi versterker van 2020

Als je op zoek gaat naar de beste wifi versterker van 2020, dan kom je enorm veel modellen tegen. Wij begrijpen echter dat het niet handig is om honderden modellen te onderzoeken. Daarom hebben we een top 10 lijst voor je opgesteld. Het gaat dus om de 10 beste modellen van het jaar. Deze modellen zie je in de onderstaande tabel. Maak dus gebruik van de tabel, lees de individuele recensies en kies de beste wifi versterker voor jouw behoeften uit!

 Product naam 
1.
TP-Link RE200Meer info »
2.
ASUS RP-AC66
Meer info »
3.
Netgear EX2700Meer info »
4.
AVM FRITZ!WLAN 1750E - RepeaterMeer info »
5.
Netgear wifi-versterker EX8000-100EUSMeer info »
6.
Aukey WF-R8 AC1200Meer info »
7.
ASUS RP-AC68UMeer info »
8.
Linksys RE6700Meer info »
9.
Sitecom WLX-2100Meer info »
10.
Xiaomi Wifi Repeater 2Meer info »

1. TP-Link RE200

Heb je een router in huis voor het verspreiden van je internetverbinding, maar is het signaal niet sterk genoeg zodat je in elke ruimte van het huis optimaal kunt internetten? Dan is het handig om op zoek te gaan naar de beste wifi versterker voor jouw behoeften. Natuurlijk zijn er bepaalde eigenschappen waar je op let. Zo kun je bijvoorbeeld kijken naar de technologie die de range extender gebruikt. Wat dacht je van een wifi versterker die gebruik maakt van 11ac wifi technologie? Als je een dergelijke versterker perfect vindt, dan kun je kiezen voor de TP-Link RE200. Wij vinden dat deze extender de beste wifi versterker voor jou is. Hij vergroot namelijk je bestaande draadloze bereik met de 11ac wifi technologie. TP-Link RE200Je kunt deze extender gebruiken met elke standaard router. Hij creëert vervolgens sterkere dual band verbindingen voor moeilijk bereikbare plekken.

De TP-Link RE200 maakt gebruik van High Speed technologie, die ervoor zorgt dat je kunt genieten van super snelheden, omdat hij werkt met wifi bands. Dit betekent dat je optimaal kunt genieten van entertainmentmogelijkheden die het internet met zich meebrengt. Denk bijvoorbeeld aan het streamen van HD video’s, online gamen en andere intensieve activiteiten die te maken hebben met internetgebruik. Als je een nieuw apparaat aanschaft, dan is het belangrijk om te weten hoe je hem kunt installeren. In het geval van deze wifi versterker is het eenvoudig om hem te installeren. Zo kun je een draadloze verbinding tot stand brengen door binnen 2 minuten na elkaar zowel de WPS knop op je router te drukken als de knop op de range extender. Wanneer hij eenmaal is verbonden met je router, kun je de wifi versterker uit het stopcontact halen en op een strategischere plek zetten.

Voordelen van de TP-Link RE200:

 • Het is mogelijk om 1 apparaat bedraad aan te sluiten op het netwerk via de netwerkpoort.
 • Deze wifi versterker kun je gemakkelijk installeren en vervolgens een strategische plek in huis geven.
 • Je kunt gebruik maken van de led lampjes van deze wifi versterker om het beste stopcontact in huis te vinden.
 • Met deze extender kun je het draadloos signaal probleemloos versterken naar voorheen onbereikbare locaties of plekken die moeilijk zijn te bekabelen.

Nadelen van de TP-Link RE200:

 • Je kunt de repeater alleen gebruiken op een plek waar het signaal van je router nog sterk genoeg is.
 • Deze wifi versterker is niet voorzien van een geïntegreerde contactdoos, waar je een ander apparaat in kunt steken.
 • Als je de hoogste snelheid van de repeater wil halen, dan moet de aangesloten router wifi standaard AC ondersteunen.
Klik hier voor de beste prijs

2. ASUS RP-AC66

Wil je in jouw woning een eind maken aan zones zonder internetsignaal? Je wil natuurlijk overal in en rond je huis optimaal gebruik kunnen maken van je internetverbinding. Het doet er dan niet toe of je bijvoorbeeld je tablet gebruikt om muziek van YouTube met een Bluetooth speaker af te draaien in je achtertuin tijdens een tuinfeest of dat je gewoon in de slaapkamer een film streamt vanuit je smartphone. In alle gevallen is een stabiele internetverbinding met een groot bereik van ultiem belang. Zoek je daarom naar de beste wifi versterker voor jouw behoeften? Dan kun je gebruik maken van de ASUS RP-AC66. ASUS RP-AC66Dit model is wellicht de beste wifi versterker voor jou, omdat hij zorgt voor snellere wifi die verder gaat dan het standaard signaal van je router. Hij is bovendien compatibel met je bestaande 2,4 GHz en 5 GHz router en apparaten.

Misschien vraag je je af hoe het komt dat de ASUS RP-AC66 zorgt voor een snellere internetverbinding en een sterker signaal. Deze wifi repeater beschikt over 2 krachtige externe MIMO-antennes. Samen zorgen deze antennes ervoor dat zones zonder signaal tot het verleden behoren. Ze zorgen er tevens voor dat de dekking die je draadloze router met zich meebrengt, wordt verbeterd. In het kort komt het er dus op neer dat de dekking van draadloze netwerken uitgebreid kan worden naar elke hoek van je woning. Je kunt zelfs ervoor zorgen dat je een goed internetsignaal krijgt op plekken die moeilijk bereikbaar zijn. Natuurlijk kijk je ook naar de snelheid die gepaard gaat met de wifi versterker. Zo geniet je van 802.11ac-snelheden tot maar liefst 1750 Mbps. Je kunt dus gerust je bestaande 802.11ac wifi-netwerk uitbreiden om overal in huis een betrouwbare internetdekking met een hoge snelheid te hebben.

Voordelen van de ASUS RP-AC66:

 • Dankzij de Roaming Assist technologie verbind je altijd met het sterkste signaal.
 • De range extender installeer je met een druk op de knop voor zorgeloze connectiviteit.
 • Door gebruik te maken van de led lampjes, kun je snel het beste stopcontact in huis vinden.
 • Bij deze wifi versterker is er gebruik gemaakt van externe antennes met een extra groot bereik.
 • Je kunt deze wifi versterker gemakkelijk en snel installeren waardoor je er meteen na de aanschaf mee aan de slag kunt gaan.
 • Op de 5 GHz band zorgt de wifi versterker voor een wifi snelheid van 1300 Mbps, wat hem sneller maakt dan vergelijkbare repeaters.

Nadelen van de ASUS RP-AC66:

 • Deze wifi versterker beschikt niet over een geïntegreerde contactdoos.
 • Je kunt een repeater alleen gebruiken op een plek waar het signaal van je router nog sterk genoeg is.
 • Vanwege de grootte van deze wifi versterker kan het dat dit model de plek van 2 stopcontacten in beslag neemt.
Klik hier voor de beste prijs

3. Netgear EX2700

Zoek je naar de beste wifi versterker voor jouw behoeften? Dan zijn er verschillende factoren waar je rekening mee houdt. Zo is het handig om na te gaan welke wifi snelheid de extender met zich meebrengt. Je kunt uiteraard ook bewust kiezen voor een variant met of juist zonder een aan/uitknop. Door namelijk te kiezen voor een variant met een aan/uitknop kun je desgewenst de extender uitzetten in de nacht wanneer je de apparaten niet gebruikt. Er zijn zelfs modellen die je de mogelijkheid geven om een bedraad apparaat aan te sluiten op het netwerk via de netwerkpoort. Met een dergelijk model hoef je je dus geen zorgen te maken dat je al je bedrade apparaten een plek moet geven in dezelfde ruimte als je router. Netgear EX2700Klinkt een wifi versterker met een netwerkpoort om een bedraad apparaat op het netwerk aan te sluiten perfect? Kies dan voor de Netgear EX2700.

Wij vinden dat de Netgear EX2700 de beste wifi versterker voor jou is, omdat hij beschikt over een netwerkpoort. Via deze poort kun je een bedraad apparaat aansluiten op het netwerk. Wellicht kijk je ook naar de aan/uitknop. In het geval van deze wifi extender is er gezorgd voor een aan/uitknop aan de zijkant. Met deze knop kun je de repeater gemakkelijk uitzetten. We hebben het nog niet gehad over het allerbelangrijkste voordeel van dit apparaat, namelijk dat hij ervoor zorgt dat dode zones op het gebied van wifi bereik tot het verleden behoren. Je kunt de wifi versterker bovendien gemakkelijk installeren. Vervolgens geniet je meteen van een uitgebreide wifi dekking. Dit apparaat is bovendien kruislings compatibel, waardoor je ook gerust je oudere 802.11 b/g/n-router een groter bereik kunt geven voor meer verbonden apparaten. De range extender is zelfs compatibel met alle voorgaande wifi standaarden!

Voordelen van de Netgear EX2700:

 • Je kunt 1 apparaat bedraad aansluiten op het netwerk via de netwerkpoort.
 • Dode zones in huis behoren tot het verleden als je deze wifi versterker gebruikt.
 • Het vinden van het beste stopcontact in huis is eenvoudig, omdat de led lampjes je daarbij helpen.
 • Dankzij het onopvallend ontwerp gaat de extender op in de meeste omgevingen en valt hij nauwelijks op.
 • Om de repeater gemakkelijk uit te zetten, hoef je slechts gebruik te maken van de aan/uitknop aan de zijkant.

Nadelen van de Netgear EX2700:

 • Je kunt een repeater alleen gebruiken op een plek waar je routersignaal nog sterk genoeg is.
 • Het feit dat hij niet beschikt over een geïntegreerde contactdoos kun je wellicht als minder prettig ervaren.
 • Hij is een single band repeater, wat betekent dat hij alleen het wifi signaal op de 2,4 GHz wifi band versterkt.
Klik hier voor de beste prijs

4. AVM FRITZ!WLAN 1750E – Repeater

Als je zoekt naar de beste wifi versterker voor jouw behoeften, dan heb je van tevoren een bepaald beeld van jouw droommodel. Sommigen letten op de kleinste details zoals zelfs de kleur van de versterker. Echter, er zijn ook personen die gewoon een goed werkend model willen hebben, die eenvoudig is te installeren. Behoor jij tot de tweede groep? Dan kennen wij de ideale wifi extender voor jou. Hier verwijzen we naar de AVM FRITZ!WLAN 1750E – Repeater. Dit model vinden wij de beste wifi versterker voor jou, omdat hij met een druk op de knop geïnstalleerd kan worden. De versterker ondersteunt namelijk de ongecompliceerde en automatische aanmelding via de WPS-methode. AVM FRITZ!WLAN 1750E - RepeaterOm de versterker in te stellen hoef je slechts een knop in te drukken, waarna de repeater en WPS-compatibele routers automatisch verbinding maken. De repeater neemt de nodige wifi instellingen over en is meteen klaar voor gebruik.

Wanneer je een nieuwe wifi versterker aanschaft, dan kijk je behalve naar het installatiegemak ook naar andere factoren. Zo is een eenvoudige bediening en gemakkelijke update sowieso handig. Daar heeft de fabrikant van de AVM FRITZ!WLAN 1750E – Repeater aan gedacht. Daarom is dit model gemakkelijk te bedienen en te updaten. Zo wijst de repeater je waar je hem het beste kunt plaatsen, omdat hij gebruik maakt van led lampjes, softwarelizards en ook een overzichtelijke gebruikersinterface. Er zijn tevens regelmatig nieuwe diensten beschikbaar via gratis updates. Bij deze wifi versterker is veilige versleuteling voor het draadloze netwerk ook mogelijk. Dit komt doordat de versterker veilige WPA2-versleuteling ondersteunt. Er worden dus veilige verbindingen opgebouwd met draadloze netwerken van actuele routers. Hierdoor is het wifi netwerk optimaal beschermd. Sowieso gaat er ook draadloze vrijheid gekoppeld aan de wifi versterker, want je hebt geen draden nodig om een netwerkverbinding tot stand te brengen.

Voordelen van de AVM FRITZ!WLAN 1750E – Repeater:

 • 1 bedraad apparaat kan via de netwerkpoort worden aangesloten op het netwerk.
 • Deze wifi versterker kun je gemakkelijk bedienen dankzij hulpmiddelen zoals softwarelizards.
 • Het vinden van het beste stopcontact in huis is eenvoudig, omdat de led lampjes je daarmee helpen.
 • Hij heeft een wifi snelheid van maar liefst 1300 Mbps op de 5 GHz wifi band, waardoor dit model sneller is dan vergelijkbare repeaters.
 • Een veilige versleuteling voor het draadloze netwerk is gegarandeerd omdat de wifi versterker veilige WPA2-versleuteling ondersteunt.

Nadelen van de AVM FRITZ!WLAN 1750E – Repeater:

 • Er is niet gezorgd voor een geïntegreerd stopcontact, dus je mist een stopcontact.
 • Doordat de versterker een groot design heeft, kan hij de plek van 2 stopcontacten gebruiken.
 • Je kunt de repeater alleen gebruiken op plekken in huis waar het routersignaal sterk genoeg is.
Klik hier voor de beste prijs

5. Netgear wifi-versterker EX8000-100EUS

Heb je in huis reeds een snelle wifi verbinding? Dat is sowieso prettig. Komt het echter voor dat bepaalde plekken in huis een minder goed bereik hebben? Dan is er wellicht sprake van dode zones of een te klein wifi bereik. In dat geval is het sowieso een goed idee om op zoek te gaan naar de beste wifi versterker voor jouw behoeften. Is jouw vereiste voor een dergelijk apparaat dat hij je snelle wifi verbinding kan uitbreiden? Dan kennen wij de perfecte wifi versterker voor jou, namelijk de Netgear wifi-versterker EX8000-100EUS. Wij vinden dat dit model de beste wifi versterker voor jou is, omdat hij je de mogelijkheid geeft om je snelle wifi verbinding te verlengen tot bijvoorbeeld je hobbykamer. Netgear wifi-versterker EX8000-100EUSJe maakt slechts gebruik van de app van de versterker en kunt vervolgens de range extender installeren op de ideale plek.

Een handige eigenschap van de Netgear wifi-versterker EX8000-100EUS is dat hij 3 aparte banden heeft. Het apparaat communiceert bovendien via een speciale frequentie met je router. Hierdoor gaat er geen snelheid verloren. Je creëert tevens meteen 1 groot wifi netwerk in je huis. Ben je iemand die verschillende apparaten in huis heeft? Maken niet al deze apparaten gebruik van het draadloos wifi netwerk? Geen nood. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je de apparaten allemaal een plek moet geven in dezelfde ruimte als je router. Dit komt doordat de wifi extender beschikt over 4 netwerkaansluitingen. Je kunt dus ook gerust je TV’s of spelconsoles via de wifi repeater voorzien van internet. Wil je in staat zijn om je bestanden in het hele netwerk te benaderen? Koppel dan gerust een USB stick of externe harde schijf aan via de USB 3.0 aansluiting van de wifi versterker.

Voordelen van de Netgear wifi-versterker EX8000-100EUS:

 • Je kunt 4 apparaten aansluiten op de netwerkpoorten.
 • Dit apparaat heeft een aan/uitschakelaar, dus je kunt hem ’s nachts uitzetten.
 • Met behulp van de app kun je de wifi repeater op de perfecte locatie in huis plaatsen.
 • Als je gebruik maakt van deze wifi versterker, dan verbeter je de wifi ontvangst aanzienlijk.
 • De wifi repeater communiceert via een speciale band met je router waardoor er geen snelheid verloren gaat.
 • Het is mogelijk om een USB stick of externe harde schijf te koppelen aan de wifi versterker om je bestanden in het hele netwerk te kunnen benaderen.

Nadelen van de Netgear wifi-versterker EX8000-100EUS:

 • Hij werkt slechts op plekken met een sterk genoeg routersignaal.
 • Als je een klein budget hebt, kan de prijs van deze wifi versterker wellicht tegenvallen.
 • Deze variant neemt meer ruimte in beslag dan een wandmodel dat in het stopcontact gestoken wordt.
Klik hier voor de beste prijs

6. Aukey WF-R8 AC1200

Het hebben van een stabiele internetverbinding is tegenwoordig geen luxe meer. Daarom kiezen velen van ons voor een router met een groot bereik. Echter, het kan soms toch voorkomen dat het bereik niet toereikend is. Hierdoor neemt de stabiliteit en snelheid van je internetverbinding op sommige plekken af. Het kan ook voorkomen dat het bereik van je router goed genoeg is zodat je in vrijwel het hele huis internet hebt, maar dat er enkele dode zones zijn. Als je een eind wil maken aan dode zones of gedeelten van je huis zonder internetbereik, dan ga je op zoek naar de beste wifi versterker voor jouw behoeften. Om het ideale model te vinden, kun je letten op bepaalde eigenschappen zoals de snelheid van de versterker en eventuele ethernetpoorten. Aukey WF-R8 AC1200Klinkt een model met 867 Mbps op de 5 GHz wifi band en 2 ethernetpoorten perfect? Kies dan voor de Aukey WF-R8 AC1200.

Wij vinden dat de Aukey WF-R8 AC1200 de beste wifi versterker voor jouw behoeften is, omdat hij relatief snel is. Zo heeft hij op de 2,4 GHz band een wifi snelheid van 300 Mbps. Op de 5 GHz band heeft hij een snelheid van 867 Mbps. Je kunt tevens bedrade apparaten erop aansluiten, want hij beschikt over 2 ethernetpoorten. Natuurlijk zorgt de wifi extender er ook voor dat je bestaande draadloze netwerk wordt uitgebreid en dat dode hoeken worden geëlimineerd. Dat is immers waar je een wifi versterker voor aanschaft. Bij deze wifi versterker is er gezorgd voor krachtige antennes, die geschikt zijn voor de 802.11ac/b/g/n-technologie. Daarom brengt hij een superieure werking met zich mee. De wifi versterker beschikt tevens over dual band-technologie, waardoor je gelijktijdig kunt genieten van storingsvrij HD-videostreaming, online gamen, surfen op het web en e-mailen. Er kunnen gelijktijdig meerdere apparaten aangesloten worden op deze wifi extender!

Voordelen van de Aukey WF-R8 AC1200:

 • Zowel de 2,4 GHz als 5 GHz band wordt ondersteund.
 • De wifi versterker brengt een einde aan dode zones in huis.
 • Er is gezorgd voor 2 ethernetpoorten, dus je kunt gerust bedrade apparaten koppelen aan het netwerk.
 • Dankzij de dual band-technologie kun je meerdere internet-intensieve handelingen tegelijkertijd uitvoeren.

Nadelen van de Aukey WF-R8 AC1200:

 • Met een totale wifi snelheid van 1200 Mbps is dit model niet de snelste wifi versterker.
Klik hier voor de beste prijs

7. ASUS RP-AC68U

Ben je op zoek naar de beste wifi versterker voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om voor jezelf na te gaan aan welke vereisten een dergelijk model voor jou moet voldoen. Misschien wil je gewoon een model hebben met krachtige antennes zodat je te allen tijde beschikt over snellere wifi die ook nog verder gaat. Het kan natuurlijk ook dat je het liefst kiest voor een variant met een geweldig hoge snelheid. Vind je jezelf helemaal terug in het bovenstaande? Dan kennen wij de perfecte wifi versterker voor jou, namelijk de ASUS RP-AC68U. Dit model is wellicht de beste wifi versterker voor jou, omdat hij beschikt over krachtige internet MIMO-antennes. Deze maken een eind aan dode zones en verbeteren de dekking van je router aanzienlijk. ASUS RP-AC68UDoordat de versterker als een repeater werkt, kan hij de dekking van draadloze netwerken naar elke hoek van het huis uitbreiden.

Natuurlijk kijken we ook naar de snelheid die de ASUS RP-AC68U met zich meebrengt. Zo gaat de wifi versterker gepaard met flitsende 802.11ac-snelheden tot 1900 Mbps. Hierbij gaat het specifiek om 1300 Mbps op de 5 GHz wifi band en 600 Mbps op de 2,4 GHz band. Je kunt de wifi repeater dus perfect gebruiken om je bestaande 802.11ac wifi netwerk uit te breiden. Als we kijken naar de unieke mogelijkheden die de wifi repeater met zich meebrengt, dan zien we dat hij beschikt over een Media Bridge-modus en een Access Point-modus. Wanneer je de Media Bridge-modus inschakelt, dan voegt de versterker slechts wifi toe aan apparaten die zijn uitgerust met ethernet. Denk hierbij aan smart Tv’s, spelconsoles en pc’s. Kijken we naar de Access Point-modus, dan zien we dat een snel en stabiel 5 GHz netwerk toegevoegd kan worden aan een enkel-bands 2,4 GHz router.

Voordelen van de ASUS RP-AC68U:

 • Door middel van de WPS knop kun je de wifi versterker gemakkelijk installeren.
 • Dit apparaat heeft een USB 3.0-poort waar je opslagapparatuur op kunt aansluiten.
 • Om al je gegevens op 1 plaats te hebben, kun je gebruik maken van de ASUS AiCloud.
 • Er is bij dit apparaat gezorgd voor een ingebouwde switch met 5 Gigabit ethernetpoorten.
 • Maak gebruik van de verschillende modi om optimaal te profiteren van de mogelijkheden van de wifi versterker.
 • Doordat dit apparaat een dual-band model is, kan het wifi-signaal tegelijkertijd worden vergroot op de 2,4 GHz en 5 GHz wifi band.

Nadelen van de ASUS RP-AC68U:

 • Dit apparaat is niet voorzien van een geïntegreerd stopcontact.
 • Als je een klein budget hebt, dan kan de prijs van de wifi versterker wellicht tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

8. Linksys RE6700

Tot nu toe heb je gezien dat de meeste wifi versterkers ervoor zorgen dat je wifi bereik aanzienlijk wordt uitgebreid. De verschillende modellen elimineren tevens dode zones in en rondom je huis. Het is je waarschijnlijk ook opgevallen dat de meeste modellen gestoken moeten worden in een stopcontact, maar dat ze zelf niet beschikken over een geïntegreerd stopcontact. Is de beste wifi versterker voor jou juist een model met een geïntegreerd stopcontact, omdat je optimaal gebruik maakt van alle stopcontacten in huis? Dan raden wij de Linksys RE6700 aan. Dit model is wellicht de beste wifi versterker voor jou, omdat hij beschikt over een geïntegreerd stopcontact. Het maakt dus niet uit dat je hem steekt in een stopcontact, omdat het stopcontact als het ware nog steeds vrij blijft voor een ander apparaat. Linksys RE6700Dit geïntegreerd stopcontact werkt net als een normaal wandstopcontact en wordt niet beïnvloed door de extender.

Als je al eerder gebruik hebt gemaakt van een wifi versterker, dan weet je dat je hem niet zomaar een plek kunt geven in huis. Het is namelijk belangrijk dat het apparaat een plek krijgt waar het signaal van je router nog sterk genoeg is. Hoe weet je echter op welke locaties het signaal van de router sterk genoeg is? Je kunt namelijk het signaal niet zien. Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. De Linksys RE6700 beschikt namelijk over handige SpotFinder-technologie, die je helpt om de perfecte plek te vinden. SpotFinder-technologie werkt met je smartphone, tablet en laptop en geeft je een unieke visuele weergave van de afstand tussen je wifi versterker en router. Je maakt bovendien gebruik van een installatieproces dat uit slechts 3 stappen bestaat. Je hebt dus de zekerheid dat je overal in en rondom je huis kunt genieten van een optimaal wifi signaal.

Voordelen van de Linksys RE6700:

 • Het installatieproces van de repeater verloopt gemakkelijk en snel.
 • Dit apparaat is aantrekkelijk geprijsd, dus je kunt hem ook aanschaffen als je een klein budget hebt.
 • Door gebruik te maken van de SpotFinder-technologie vind je de perfecte plek voor je wifi versterker.
 • De wifi versterker beschikt over een netwerkaansluiting, dus je kunt er een bedraad netwerkapparaat op aansluiten.
 • Er is bij deze wifi versterker gezorgd voor een geïntegreerd stopcontact, zodat je gerust een ander apparaat kunt voorzien van stroom.

Nadelen van de Linksys RE6700:

 • Deze range extender is niet voorzien van een aan/uitschakelaar.
 • Er is niet gezorgd voor een USB-aansluiting om een USB stick of externe harde schijf aan te sluiten op het netwerk.
Klik hier voor de beste prijs

9. Sitecom WLX-2100

De meesten van ons gaan op zoek naar een wifi versterker om het wifi bereik van onze router uit te breiden. Over het algemeen kiezen we voor een variant die binnenshuis geplaatst wordt en eventueel ervoor zorgt dat het wifi signaal wordt uitgebreid tot het achtererf. Is de beste wifi versterker voor jou echter juist een model dat je buiten kunt zetten? Dan is het handig om te kiezen voor de Sitecom WLX-2100. Wij vinden dat dit model de beste wifi versterker voor jou is, omdat hij een weerbestendig ontwerp heeft. Hij heeft namelijk beschermingsgraad IP65. Misschien vraag je je nu af wat dit eigenlijk betekent. In het geval van deze wifi repeater betekent deze beschermingsgraad dat hij beschermd is tegen het binnendringen van water en stof. Sitecom WLX-2100Je kunt de wifi versterker dus gebruiken in elk klimaat en alle weersomstandigheden. De prestaties worden niet eens beïnvloed door zware omstandigheden!

Als je kiest voor een nieuwe wifi versterker, dan wil je natuurlijk ook weten hoe hij geïnstalleerd kan worden. Niemand vind een ingewikkeld installatieproces prettig. Dat begrijpt de fabrikant van de Sitecom WLX-2100 ook. Daarom is er gezorgd voor een eenvoudige installatie. Zo ondersteunt de wifi versterker Power over Ethernet (PoW), dus de meegeleverde netwerkkabel van 5 meter kun je samen met de PoE-injector gebruiken voor stroom. Je hebt op die manier meer vrijheid om dit apparaat op de gewenste plek in bijvoorbeeld je boot te zetten. Uiteraard is hij ook te gebruiken in een recreatievoertuig of een tent. Je kunt de versterker zelfs gebruiken op plekken waar er geen stopcontact in de buurt is. Ben je benieuwd naar zijn compatibiliteit? Dit model is compatibel met draadloze n-routers en oudere draadloze technologieën. Zelfs alle bestaande beveiligingsstandaarden (64/128-bits WEP, WPA en WPA2) worden ondersteund.

Voordelen van de Sitecom WLX-2100:

 • Dit model is perfect te gebruiken op campings en havens.
 • Met deze wifi extender kun je het bereik van een wifi hotspot uitbreiden.
 • Dankzij de IP65 weerbestendige behuizing kun je de wifi extender buiten ophangen.
 • 2 apparaten kunnen bedraad worden aangesloten op het netwerk via de netwerkpoort.
 • Bij het installeren van deze wifi extender maak je gebruik van 1 enkel inlogaccount en deel je internettoegang.
 • De wifi extender krijgt stroom via Power over Ethernet, dus je hoeft niet in de buurt van een stopcontact te zijn.

Nadelen van de Sitecom WLX-2100:

 • Je kunt hem alleen gebruiken op een plek waar het routersignaal nog sterk genoeg is.
 • Als je slechts een klein budget hebt, dan kan de prijs van de wifi extender tegenvallen.
 • Hij is een single band repeater en versterkt alleen het wifi signaal op de 2,4 GHz wifi band.
Klik hier voor de beste prijs

10. Xiaomi Wifi Repeater 2

Intussen heb je gelezen over 9 top wifi versterkers. Je hebt ook gezien dat de verschillende modellen werken op verschillende wifi banden en eventueel zelfs verschillende snelheden met zich meebrengen. Daarnaast hebben we je verteld over modellen die je binnenshuis kunt gebruiken en een model dat perfect is voor gebruik buitenshuis. Er zijn zelfs wifi versterkers die beschikken over een USB-poort zodat je een USB stick of externe harde schijf kunt koppelen aan het netwerk. Welk model het beste bij je past hangt dus helemaal af van jouw voorkeuren. Is de beste wifi versterker voor jou een model dat eenvoudig geïnstalleerd kan worden en dat zijn stroomtoevoer krijgt door middel van een USB-poort? Xiaomi Wifi Repeater 2Dan kennen wij de perfecte wifi versterker voor jou, namelijk de Xiaomi Wifi Repeater 2. Dit model is de beste wifi versterker voor jou, omdat hij een Plug and Play variant is.

Doordat de Xiaomi Wifi Repeater 2 een Plug and Play wifi versterker is, kun je hem binnen slechts 1 minuut installeren. Vervolgens profiteer je meteen van de voordelen die hij met zich meebrengt. Denk er hierbij aan dat je hem gebruikt om ook normaal te kunnen internetten op zolder of in de tuin. Het apparaat zorgt er namelijk voor dat het signaal dat je router uitzendt wordt versterkt. Hierdoor krijg je ook op plekken met een slechte ontvangst een stabiel internetsignaal. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit model is tevens dat je nooit te kampen krijgt met leeggelopen batterijen. Het apparaat krijgt zijn stroom namelijk door middel van een USB-poort. Installeer hem dus snel en ervaar zelf hoe je internetsignaal in en rondom je huis wordt versterkt. Kanalen of sterktes hoeven niet handmatig te worden ingesteld, want de repeater heeft een volledig automatische werking!

Voordelen van de Xiaomi Wifi Repeater 2:

 • Je krijgt niet te kampen met leeggelopen batterijen, omdat de stroomtoevoer plaatsvindt via de USB-poort.
 • Dit model is een Plug and Play wifi versterker, waardoor je hem binnen slechts een minuut aan de praat krijgt.
 • Hij heeft een volledig automatische werking, dus het is niet nodig om handmatig kanalen of sterktes in te stellen.

Nadelen van de Xiaomi Wifi Repeater 2:

 • Er is bij deze wifi versterker niet gezorgd voor een aan/uitschakelaar.
 • Dit apparaat is een single band repeater en versterkt alleen het wifi signaal op de 2,4 GHz wifi band.
 • De wifi repeater beschikt niet over ethernetpoorten om apparaten bedraad op het netwerk aan te sluiten.
Klik hier voor de beste prijs

 

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>