Wat is de Beste Zakloze Stofzuiger van 2020? De Beste Koop Kun Je Hier Vergelijken!

Zoek jij net zoals vele anderen naar de beste zakloze stofzuiger, maar weet je niet precies welk model het beste bij je past? Wij hebben speciaal voor jou een lijst samengesteld met de 10 beste zakloze stofzuigers van 2020.

Beste zakloze stofzuiger van 2020

 Product naamEnergieklasseVermogen 
1.Philips PowerPro Compact FC9334/09A650 wattMeer info »
2.Philips FC9531/09 Powerpro ActiveA750 wattMeer info »
3.Philips FC8769 PowerProA650 wattMeer info »
4.Philips FC9542/91 PowerPro ActiveF1500 wattMeer info »
5.Samsung VC5100 Anti-tangle Power ComfortA750 wattMeer info »
6.Miele Blizzard CX 1 Powerline RoodC1200 wattMeer info »
7.Dyson DC33c AllergyA750 wattMeer info »
8.Dyson Big Ball Up TopA800 wattMeer info »
9.AEG LX7-1-EB-AA800 wattMeer info »
10.Dirt Devil Func 4.1B800 wattMeer info »

Stofzuigen met een zakloze stofzuiger brengt een aantal voordelen met zich mee. Kiezen voor een zakloze stofzuiger kan moeilijk zijn als je niet weet waarop je moet letten. Aan de hand van de bovenstaande tabel met informatie over de energieklasse en het vermogen van de 10 beste zakloze stofzuigers, kun je zelf bepalen welke de beste zakloze stofzuiger voor jou is! Het perfecte model voor jouw behoeften zit er vast ook bij!

1. Philips PowerPro Compact FC9334/09

Philips PowerPro Compact FC9334/09Is de beste zakloze stofzuiger voor jou een model waarmee je moeiteloos dierenharen uit het tapijt kunt verwijderen? Kies dan voor de Philips PowerPro Compact FC9334/09. Met dit model kun je namelijk gemakkelijk dierenharen uit het tapijt verwijderen. Dit is dus de beste zakloze stofzuiger voor jou als je huisdieren zoals katten of honden hebt. Deze dieren maken deel uit van het gezin, maar laten hier en daar haren achter in het huis en kunnen deze haren niet zelf opruimen. Daarom is het handig om een stofzuiger te hebben die het haar gemakkelijk opzuigt. Doordat de borstels van deze Philips stofzuiger op hoge snelheid ronddraaien, wordt het vuil op een eenvoudige manier losgemaakt en opgezogen. Het opgezogen vuil en uiteraard ook de haren worden opgevangen in de stofbak met een inhoud van 1,5 liter.

Wanneer de stofbak vol raakt, kun je hem gemakkelijk legen. Het legen van deze bak gebeurt in slechts één beweging, zonder dat er stofwolken ontstaan. De PowerPro Compact FC9334/09 stofzuiger wordt bovendien geleverd met verschillende borstels en zuigmonden. Als je houten vloeren wil schoonmaken, dan kun je gebruik maken van de parketborstel. Dit opzetstuk, met zachte borstels, verzekert je van een krasvrij schoonmaakresultaat. Als je regulier schoonmaakwerk doet, kun je de TriActive zuigmond gebruiken. Je kunt deze eenvoudig omschakelen wanneer je van tapijt overstapt naar het reinigen van harde vloeren. Het mondstuk zorgt namelijk voor reiniging in 3 richtingen. Hij opent onder andere de tapijtpool voor een super grondige reiniging. De luchtkanalen die aan de voorzijde en zijkanten zitten, zuigen de kruimels op. Het mondstuk zorgt er daarnaast voor dat je dicht langs de randen van meubels en muren kunt stofzuigen.

Voordelen:

 • Hij maakt geen gebruik van stofzuigerzakken dus je bespaart op de lange termijn kosten.
 • Er vindt weinig stofuitstoot plaats.
 • Dierenharen worden moeiteloos verwijderd.
 • Het apparaat is krachtig.
 • De parketborstel zorgt voor een krasvrij schoonmaakresultaat op houten vloeren.
 • Je kunt gebruik maken van verschillende borstels.
 • De stofzuiger is milieuvriendelijk en energiezuinig.
 • Hij weegt slechts 4,5 kg en is dus relatief licht.
 • De TriActive zuigmond zorgt ervoor dat je binnen korte tijd alle vuil hebt opgezogen.

Nadelen:

 • Je kunt de stofbak het liefst buiten of boven de vuilnisbak legen.
 • Het snoer van 6 m is relatief kort.
Klik hier voor de beste prijs

2. Philips FC9531/09 Powerpro Active

Philips FC9531/09 Powerpro ActiveAls de beste zakloze stofzuiger voor jou een model is dat tegelijkertijd grof en fijn stof opzuigt, dan is de Philips FC9531/09 Powerpro Active wellicht de beste zakloze stofzuiger voor jou. Deze stofzuiger beschikt namelijk over een 3-in-1 TriActive Plus mondstuk. Dit mondstuk voert tegelijkertijd 3 verschillende schoonmaakhandelingen uit. Hij opent het tapijt voorzichtig door gebruik te maken van de unieke zoolplaat. Hierdoor wordt stof diep in het tapijt optimaal opgezogen. Met de grotere opening aan de voorzijde van het mondstuk worden grotere stukken vuil opgezogen. Ten slotte wordt het stof en vuil dicht langs je meubilair en muren geveegd met de twee zijborstels. Er ontstaat dus een optimaal schoonmaakresultaat. Stofzuigen met dit apparaat betekent tevens dat er klasse A-prestaties worden geleverd op harde vloeren. Op harde vloeren wordt 100% van het stof opgenomen! Om houten vloeren te reinigen gebruik je de zachte parketborstel.

Behalve een parketborstel krijg je ook een stofborstel en kierenzuigmond wanneer je de FC9531/09 Powerpro Active aanschaft. Deze stofborstel en de speciale zuigmond zorgen ervoor dat je ook kleinere oppervlakken kunt stofzuigen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld meubels en vensterbanken. Bezemen en afstoffen behoren dus tot het verleden wanneer je deze stofzuiger in huis hebt. Een ander aantrekkelijk aspect van dit apparaat is dat je de stofborstel niet apart met je mee hoeft te nemen tijdens het stofzuigen. Je kunt hem namelijk opbergen in het handvat. Je hebt de stofborstel dus altijd bij de hand als je hem nodig hebt. De stofbak heeft een inhoud van 1,7 liter. Het opgezogen vuil wordt bovendien verzameld aan 1 kant van de bak, waardoor het gelijkmatig in de vuilnisbak glijdt. Er ontstaat hierdoor geen stofwolk wanneer je de bak leegt.

Voordelen:

 • Het apparaat is milieuvriendelijk en energiezuinig.
 • De stofzuiger is wendbaar.
 • Je harde vloer wordt tegen krassen beschermd wanneer je de parketborstel gebruikt.
 • Hij heeft een goede zuigkracht.
 • Het TriActive mondstuk zorgt voor optimale verwijdering van stof.
 • Hij maakt weinig lawaai.
 • De stofzuiger gebruikt geen stofzuigerzakken dus je bespaart kosten op de lange termijn.

Nadelen:

 • Af en toe moet je van stopcontact wisselen, want het snoer is slechts 6 m lang.
 • De stang kun je niet met de hulpstukken aan de stofzuiger haken, waardoor hij niet compact opgeborgen kan worden.
Klik hier voor de beste prijs

3. Philips FC8769 PowerPro

Philips FC8769 PowerProIs de beste zakloze stofzuiger voor jou een model dat bij elke beweging zoveel mogelijk stof opzuigt zodat je vloer sneller schoon wordt? Dan vinden wij dat de Philips FC8769 PowerPro de beste zakloze stofzuiger voor jou is. Dit model beschikt namelijk over de PowerCyclone 5 technologie die ervoor zorgt dat de luchtstroom wordt gemaximaliseerd, waardoor vuil meteen van lucht wordt gescheiden. Dit zorgt voor nog betere prestaties. Het systeem werkt als volgt: dankzij het design van het luchtinlaatrooster, komt lucht snel in de PowerCyclone terecht. Er vindt vervolgens een gebogen luchtdoorvoer plaats, die ervoor zorgt dat de lucht in de gewervelde kamer wordt versneld en van stof wordt gescheiden. De geoptimaliseerde uitlaatbladeren zorgen er daarna voor dat het vuil gescheiden blijft en dat dit in de stofemmer belandt. Door het 3-in-1 TriActiveMax mondstuk wordt de stofopname tevens gemaximaliseerd.

De werking van het TriActiveMax mondstuk is ook uniek en uitgebreid. Dit mondstuk voert namelijk 3 handelingen tegelijk uit en hecht bovendien perfect aan de vloer voor een maximale stofopname. Zo zorgt het mondstuk ervoor dat tapijt voorzichtig wordt geopend zodat ook vuil dat diep in het tapijt zit optimaal wordt opgezogen. Daarnaast zuigt het mondstuk door de grotere opening aan de voorkant de grote stukken vuil op. Tegelijkertijd zorgt het mondstuk er met de twee zijborstels voor dat stof en vuil dicht langs het meubilair en de muren wordt opgezogen. Om je houten vloeren te beschermen, kun je bovendien de parketborstel gebruiken. Deze zorgt ervoor dat krassen worden voorkomen. Alle opgezogen vuil wordt in de 2 liter bak opgevangen. Wanneer deze bak vol is, kun je hem gemakkelijk legen in de vuilnisbak.

Voordelen:

 • Je houten vloer wordt door de meegeleverde parketborstel beschermd tegen krassen.
 • Hij is gemakkelijk wendbaar.
 • Het apparaat gebruikt geen stofzuigerzakken, dus je bespaart op de lange termijn geld.
 • Je kunt de stofzuiger gemakkelijk opbergen.
 • De stofzuiger is energiezuinig en milieuvriendelijk.
 • Het 7 m lange snoer is relatief lang.
 • Het apparaat zorgt voor goede schoonmaakresultaten.

Nadelen:

 • Het langer maken van de telescopische steel gaat makkelijker dan het inkorten ervan.
 • De borstel is iets te hoog om onder lage kasten te stofzuigen.
Klik hier voor de beste prijs

4. Philips FC9542/91 PowerPro Active

Philips FC9542/91 PowerPro ActiveAls de beste zakloze stofzuiger voor jou een model is met een variabel vermogen, dan is de Philips FC9542/91 PowerPro Active wellicht de beste zakloze stofzuiger voor jou. Dit model heeft een vermogen van 1500 Watt. Hij is hierdoor ook zeer krachtig. Doordat het vermogen variabel is, kun je zelf de zuigkracht instellen om verschillende oppervlakken optimaal te kunnen reinigen. Voor een nog betere prestatie, beschikt dit apparaat over een TriActive mondstuk. Dit mondstuk zorgt ervoor dat je ook uit tapijt optimaal het vuil kunt verwijderen. Daarnaast zuigt het grote stukken vuil op en veegt het stof van de zijkant met de zijborstels. Dankzij de extra lange ergonomische handgreep, kun je met dit apparaat tevens de kleinste hoekjes bereiken. Dit is perfect voor een complete reiniging van je woning. Het Super Clean Air filter zorgt er daarnaast voor dat meer dan 99% van alle schadelijke deeltjes worden opgevangen.

Heb je huisdieren en moet je daarom ook honden- of kattenhaar stofzuigen? Geen probleem. De FC9542/91 PowerPro Active stofzuiger gaat ook dierenhaar te lijf. Je kunt hiervoor de turboborstel gebruiken. Dit mondstuk verwijdert 25% meer haar en stof en zorgt er tevens voor dat je het tapijt diep kunt reinigen om haren en pluisjes snel te verwijderen. Het turboborstel-mondstuk beschikt namelijk over een roterende borstel die actief kleine stofdeeltjes en ook haren verwijderd waardoor er een super schoonmaakresultaat ontstaat. Bij gebruik op harde vloeren voorkomen de wielen van het mondstuk vloerbeschadigingen. Je hebt ook een zachte borstel ter beschikking. Deze is geïntegreerd in het handvat waardoor je hem altijd bij de hand hebt tijdens het schoonmaken. Al het vuil dat de stofzuiger opzuigt, wordt opgevangen in een 1,7 liter stofbak. Deze bak is gemakkelijk en hygiënisch te legen.

Voordelen:

 • De stofzuiger wordt met handige hulpstukken geleverd.
 • Doordat dit apparaat geen stofzuigerzakken gebruikt, bespaar je op de lange termijn kosten.
 • Het apparaat heeft een goede zuigkracht.
 • Je kunt ook dierenharen moeiteloos verwijderen.
 • De stofzuiger is gemakkelijk te bedienen.

Nadelen:

 • Het filter van de stofzuiger is niet krachtig genoeg voor gebruikers met een stofallergie.
 • Het snoer is relatief kort.
Klik hier voor de beste prijs

5. Samsung VC5100 Anti-tangle Power Comfort

Samsung VC5100 Anti-tangle Power ComfortBen je op zoek naar de beste zakloze stofzuiger voor jouw behoeften? Is het beste model voor jou een model dat ervoor zorgt dat verstoppingen van vuil en haren zoveel mogelijk worden voorkomen? Dan is de Samsung VC5100 Anti-tangle Power Comfort wellicht de beste zakloze stofzuiger voor jou. Dit apparaat beschikt namelijk over de CycloneForce technologie die gecombineerd wordt met een Anti-Tangle turbine. Het turbinerooster zorgt ervoor dat, zoals de naam doet vermoeden, verstoppingen van vuil en haren worden tegengegaan. Op die manier behoudt de stofzuiger zijn optimale zuigkracht. Je verliest bovendien geen tijd aan het verwijderen van vastgeklitte haren. Deze technologie zorgt ervoor dat deze stofzuiger perfect is voor gebruikers met huisdieren en gebruikers die weinig tijd hebben om te stofzuigen. Het stofzuigen gebeurt bovendien met een krachtige motor en een innovatieve borstel die goed tegen de vloer blijft zitten. Stof, vuil en haren worden snel en grondig opgezogen.

Met de VC5100 Anti-tangle Power Comfort stofzuiger kun je stof, haren en vuil van elk oppervlak in huis verwijderen. Het apparaat wordt namelijk met verschillende accessoires geleverd. Denk bijvoorbeeld aan de handige parketborstel. Deze zorgt ervoor dat wanneer je houten vloeren stofzuigt, je krasvrij kunt schoonmaken. De zachte borstels van de parketborstel zorgen er namelijk voor dat je vloer voorzichtig wordt schoongemaakt. Behalve de parketborstel wordt dit apparaat ook geleverd met een meubelzuigmond. Deze is speciaal ontworpen voor het reinigen van meubels. Om moeilijk bereikbare plekken schoon te maken, kies je voor het kierenzuigmondstuk. Bij het ontwerpen van de hulpstukken heeft Samsung ook gedacht aan gebruikers met huisdieren of met veel tapijt. Je kunt voor het opzuigen van dierenhaar of het reinigen van tapijt namelijk de turboborstel gebruiken. Deze beschikt over draaiende borstels die ook stugge dierenharen optimaal opzuigen.

Voordelen:

 • Je kunt de stofzuiger via het handvat bedienen.
 • Voor elke schoonmaakklus heb je de juiste accessoires.
 • Het apparaat is milieuvriendelijk en energiezuinig.
 • De stofbak is gemakkelijk te legen.
 • Doordat je geen stofzuigerzakken gebruikt, bespaar je kosten op de lange termijn.
 • Hij heeft een goede zuigkracht.
 • Ook dierenharen worden moeiteloos verwijderd.
 • Je kunt er super snel mee stofzuigen.
 • Bescherm je harde vloer tegen krassen door de parketborstel te gebruiken.

Nadelen:

 • De standaard zuigmond presteert minder goed op vloerbedekking.
 • Het apparaat heeft geen HEPA-filter.
 • De borstel voor harde vloeren, ligt niet plat op de grond.
Klik hier voor de beste prijs

6. Miele Blizzard CX 1 Powerline Rood

Miele Blizzard CX 1 Powerline RoodAls de beste zakloze stofzuiger voor jou een model is met een onderhoudsvrij filter, dan is de Miele Blizzard CX 1 Powerline Rood de beste zakloze stofzuiger voor jou. Dit model is voorzien van een Hygiene Lifetime filter met een hoog vermogen om stof vast te houden. Dit filter vangt maar liefst 99,98% van de fijne stofdeeltjes op. Het apparaat heeft een hoge zuigkracht. Hij zuigt namelijk stofdeeltjes op met een snelheid van 100 km per uur. Dit betekent dat elke stofwolk optimaal wordt opgezogen. Het opgezogen vuil wordt opgevangen in de stofbak met een inhoud van 2 liter. Deze stofbak kun je hygiënisch legen. Dit komt doordat grof vuil en fijne stofdeeltjes in aparte reservoirs worden opgevangen. Een andere eigenschap van dit apparaat is de thermische beveiliging. Door een temperatuurbegrenzer is de stofzuiger namelijk beveiligd tegen oververhitting. Het vermogen wordt daarnaast geleidelijk opgebouwd waardoor overbelasting wordt voorkomen.

Om je te voorzien van de best mogelijke zuigprestaties, beschikt de Blizzard CX 1 Powerline Rood stofzuiger over de Vortex technologie. Deze technologie zorgt voor de hoge stromingssnelheid. Tezamen met de zeer compact ontworpen zuigmond en de optimale luchtstroming, zorgt het apparaat voor een eersteklas reinigingsprestatie. Zelfs het bedienen van de stofzuiger is gemakkelijk. Je kunt namelijk met de handgreep het stofreservoir naar boven lostrekken. Vervolgens klik je op de knop om het reservoir loodrecht naar beneden in de vuilniston te legen. Je hebt dus geen direct contact met het stof wanneer je het reservoir leegt. Tijdens het legen komt er geen grof vuil terecht in het reservoir met fijne stofdeeltjes. Het reservoir voor fijn stof hoef je slechts 2 keer per jaar af te spoelen om de beste resultaten te blijven garanderen.

Voordelen:

 • Je kunt de accessoires opbergen aan de achterkant van de stofzuiger.
 • De stofzuiger heeft een lange zuigstang.
 • Dankzij het superieure filter is dit apparaat ook geschikt voor mensen met een stofallergie.
 • Het apparaat heeft een goede zuigkracht.
 • Ook al raakt de stofbak voller, neemt de zuigkracht toch niet af.
 • De stofzuiger is gemakkelijk te bedienen.
 • Je kunt de stofbak hygiënisch legen.
 • Dankzij de wielen is hij wendbaar.
 • De stofzuiger gebruikt geen stofzuigerzakken.

Nadelen:

 • Dit apparaat wordt zonder turboborstel geleverd.
 • Hij is relatief groot en zwaar.
 • Het snoer is relatief kort.
Klik hier voor de beste prijs

7. Dyson DC33c Allergy

Dyson DC33c AllergyDe beste zakloze stofzuiger voor jou is een model dat ook microscopische stofdeeltjes opzuigt. Ben je het helemaal eens met deze stelling? Dan is de Dyson DC33c Allergy de beste zakloze stofzuiger voor jou. Dit model maakt namelijk gebruik van de cycloontechnologie. Deze zorgt ervoor dat ook microscopisch kleine stofdeeltjes worden opgezogen. De stofzuiger is ook perfect voor mensen met een stofallergie, omdat hij allergenen verwijdert en schonere lucht uitblaast. Het apparaat vangt namelijk deeltjes tot 0,5 mm op. Onder deze deeltjes verstaan we onder andere pollen, schimmels, bacteriën en uiteraard fijne stofdeeltjes en grof vuil. Wanneer je al het vuil uit je woning hebt opgezogen, dan is het goed om het stofreservoir te legen. Het legen van dit reservoir vindt met een druk op de knop plaats. Het is hierdoor een hygiënische klus.

De DC33c Allergy stofzuiger wordt bovendien geleverd met verschillende accessoires om het stofzuigen van elk oppervlak te vergemakkelijken. Behalve een combiborstel voor harde en zachte vloeren, wordt dit apparaat ook geleverd met een smalle zuigmond, een borstel met zachte haren, een kierenzuigmond en zelfs een afstofborstel. Deze laatste borstel is bedoeld om gladde oppervlakken stofvrij te krijgen. Is bijvoorbeeld je salontafel of vensterbak vuil? Dan hoef je deze niet meer af te stoffen, omdat je ze gemakkelijk schoonmaakt met deze superieure stofzuiger. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit model is tevens dat hij is ontworpen voor een lager geluidsniveau. Om zo min mogelijk lawaai te maken, zitten de essentiële onderdelen van dit apparaat in de akoestisch gedempte bal. Daarnaast absorberen geluidsisolerende materialen het geluid. Hierdoor kun je genieten van een optimaal schoonmaakresultaat zonder een heleboel lawaai.

Voordelen:

 • Dit apparaat is energiezuinig en milieuvriendelijk.
 • Het legen van de stofbak is eenvoudig.
 • Het filter zorgt ervoor dat dit model ook perfect is voor mensen met een stofallergie.
 • Er worden handige hulpstukken meegeleverd.
 • Je kunt het stofreservoir legen zonder stofwolken.
 • Het apparaat heeft een goede zuigkracht.
 • Ook wanneer het stofreservoir voller raakt, neemt de zuigkracht niet af.
 • De stofzuiger is relatief klein en gemakkelijk op te bergen.
 • Doordat je geen stofzakken hoeft te gebruiken, bespaar je kosten.

Nadelen:

 • Met een geluidsniveau van 84 dB is dit niet het stilste model.
 • Het apparaat is relatief zwaar.
 • De stofzuiger wordt niet met een parketborstel geleverd.
Klik hier voor de beste prijs

8. Dyson Big Ball Up Top

Dyson Big Ball Up TopIs de beste zakloze stofzuiger voor jou een model waarmee je gemakkelijk ook de moeilijk bereikbare plekken in huis kunt stofzuigen? Dan vinden wij dat de Dyson Big Ball Up Top de beste zakloze stofzuiger is voor jouw behoeften. Deze stofzuiger wordt namelijk geleverd met een speciale Up Top borstel. Deze borstel heeft een extra buigbare hals. Het enige wat je dan hoeft te doen om de moeilijk bereikbare plekken schoon te maken is de stofzuiger rechthouden en het mondstuk in de gewenste hoek buigen. Deze techniek vergemakkelijkt het stofzuigen. Je neemt ook niet per ongeluk meer de lamp of de achterkant van de tv mee wanneer je stofzuigt, want je hoeft geen moeilijke posities aan te nemen om al het vuil op te zuigen. Een andere eigenschap van dit apparaat is dat hij zijn zuigkracht ook behoudt wanneer het stofreservoir voller raakt.

Sommige sledestofzuigers vallen om terwijl je bezig bent te stofzuigen. Dan moet je bukken om hem weer recht overeind te zetten en om vervolgens verder te stofzuigen. Als de Big Ball Up Top stofzuiger daarentegen omver valt, dan hoef je niet te bukken om hem weer recht overeind te krijgen. Doordat hij balvormig is, staat hij namelijk vanzelf weer rechtop. Je verliest hierdoor geen tijd aan het rechtop zetten van de stofzuiger en je hoeft je niet meer in te spannen, want je hoeft niet te bukken. De vorm van dit apparaat zorgt er tevens voor dat je gemakkelijker om obstakels heen kunt sturen. Dankzij de gestroomlijnde behuizing, blijft het apparaat namelijk minder snel ergens achter haken. Hij komt gemakkelijk met je mee en stofzuigt het hele huis. Voor het optimaal stofzuigen van verschillende oppervlakken wordt dit model geleverd met diverse handige accessoires.

Voordelen:

 • Aangezien hij geen stofzakken gebruikt, bespaar je geld op de lange termijn.
 • Hij heeft een constante zuigkracht.
 • De stofzuiger is met een energieklasse A energiezuinig.
 • Hij heeft een mooi design.
 • Het apparaat is milieuvriendelijk.
 • Hij heeft een hoge wendbaarheid.
 • Wanneer hij omver valt, gaat hij automatisch weer rechtop staan.
 • De zuigkracht neemt niet af wanneer het stofreservoir vol raakt.

Nadelen:

 • Hij is met een gewicht van 7,4 kg relatief zwaar.
 • Er is geen speciale opbergmogelijkheid voor hulpstukken.
 • Met een geluidsniveau van 85 dB maakt hij relatief veel lawaai.
Klik hier voor de beste prijs

9. AEG LX7-1-EB-A

AEG LX7-1-EB-AHet is vervelend wanneer het stofreservoir van je stofzuiger vol raakt en je niet weet dat je hem moet legen. Is om deze reden de beste zakloze stofzuiger voor jou een model met een transparante stofbak? Wij raden dan de AEG LX7-1-EB-A aan. Dit model is de beste zakloze stofzuiger voor jou, omdat hij beschikt over een transparant stofreservoir. Je kunt dus meteen zien wanneer het stofreservoir vol raakt, zodat je hem op tijd kunt legen. Wanneer je hem hebt geleegd, kun je weer genieten van optimale prestaties. Het legen van de stofbak is bovendien zeer gemakkelijk. Deze bak is namelijk uitneembaar. Haal hem dus uit het apparaat, houd hem boven de prullenbak en leeg hem. Vervolgens kun je hem gemakkelijk terugzetten in de stofzuiger om verder te stofzuigen met een leeg stofreservoir.

De LX7-1-EB-A stofzuiger beschikt bovendien over het Allergie Plus filter. Hierdoor is de machine perfect uitgerust om allergenen en eventueel andere verontreinigde stoffen in de lucht op te zuigen. Er ontstaat hierdoor een schonere lucht, waardoor je minder last hebt van stofallergie. Uiteraard moet een stofzuiger doen waarvoor het gemaakt is en dat is het opzuigen van vuil. Deze stofzuiger zorgt ervoor dat zowel grof vuil als fijne stofdeeltjes worden opgezogen. Als je bovendien gebruik maakt van de verschillende meegeleverde accessoires, dan kun je elk oppervlak optimaal reinigen. Gebruik bijvoorbeeld de parketborstel om je laminaat of houten vloer te stofzuigen zonder krassen op de vloer achter te laten. Deze borstel beschikt namelijk over extra lange haren, die je vloer beschermen tegen krassen. Het apparaat wordt daarnaast geleverd met een turboborstel, een kierenzuigmond en een meubelzuigmond.

Voordelen:

 • Deze stofzuiger is milieuvriendelijk.
 • Hij wordt geleverd met veel opzetstukken.
 • Het apparaat maakt geen gebruik van stofzakken dus je bespaart op de lange termijn geld.
 • De stofzuiger heeft een goede zuigkracht.
 • Het apparaat heeft een energieklasse A en is dus energiezuinig.
 • Met een gewicht van 5 kg is hij vrij licht.
 • De parketborstel beschermt je harde vloer tegen krassen.
 • Het apparaat is vrij compact.
 • Dankzij de turboborstel kun je ook dierenharen moeiteloos opzuigen.

Nadelen:

 • Met een lengte van 6 m is het snoer vrij kort.
 • Het legen van het stofreservoir is een stoffige taak.
 • Hij heeft geen speciaal compartiment voor opzetstukken.
Klik hier voor de beste prijs

10. Dirt Devil Func 4.1

Dirt Devil Func 4.1In je zoektocht naar de beste zakloze stofzuiger, ben je mogelijkerwijs ook compacte modellen tegengekomen. Ben je echter specifiek op zoek naar een compact en licht model? Dan is de Dirt Devil Func 4.1 de beste zakloze stofzuiger voor jou. Dit model heeft namelijk een breedte van 30 cm, diepte van 27 cm en een hoogte van 37 cm. Hij weegt daarnaast slechts 4,2 kg. Dit model is dus zeer compact waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen. Dankzij het gewicht is hij tevens perfect als je de trap op en af moet om je huis te stofzuigen. Het stofzuigen vergt door de grootte en het gewicht van het apparaat ook niet veel energie. Je kunt er dus effectief mee werken zonder je al teveel in te spannen.

Deze Devil Func 4.1 stofzuiger zonder stofzakken vangt al het opgezogen vuil op in een stofbak met een inhoud van 1,5 liter. Wanneer de bak vol is, dien je hem te legen. Het legen van de bak is zeer eenvoudig, want je kunt dit met een druk op de knop doen. Voor optimale prestaties op verschillende oppervlakken, wordt dit model geleverd met verschillende accessoires. Er is onder andere een parketborstel, die je houten vloer beschermt tegen krassen. Daarnaast kun je voor het stofzuigen van je meubels gebruik maken van de meubelzuigmond. Deze zuigmond is ook perfect voor het stofzuigen van moeilijk bereikbare plekken. Als je veel bekleding in huis hebt of je hebt een beetje meer zuigkracht nodig om bijvoorbeeld dierenharen op te zuigen, dan kun je de mini turboborstel gebruiken. Deze zuigmond beschikt over draaiende borsteltjes die ervoor zorgen dat vuil optimaal wordt opgezogen.

Voordelen:

 • Doordat hij geen stofzakken gebruikt, bespaar je op de lange termijn geld.
 • Het apparaat heeft een goede zuigkracht.
 • Dankzij de mini turboborstel kun je moeiteloos dierenhaar verwijderen.
 • Hij weegt weinig en is zeer compact.
 • Gebruik de parketborstel om je vloer te beschermen tegen krassen.

Nadelen:

 • Het legen van de stofbak is een vrij stoffige taak.
 • Het snoer is met een lengte van slechts 5 meter vrij kort.
 • De steelbuis is relatief kort.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>