Welke SPF-factor Heeft De Beste Zonnebrand Van 2020 Voor Jou? Kies De Ideale Variant Uit Deze Top 10!

Zonlicht zorgt voor een verbeterd humeur en zelfs energie. Daarom ga je vooral in de zomer zonnen. Echter, te veel zon is schadelijk. Daarom bescherm je jezelf door de juiste zonbescherming te gebruiken. De beste zonnebrand producten voor jou hebben te maken met je huidtype. Als je bijvoorbeeld een zeer lichte huid hebt, dan word je waarschijnlijk weinig of helemaal niet bruin en verbrand je zeer snel. Je kunt dan het liefst een zonnebrandmiddel met een SPF tussen de 25 en 30 gebruiken. Heb je gewoon een lichte huid, dan verbrand je snel, maar bruin je langzaam. Je kunt dan het liefst kiezen voor SPF 15-25. Met een licht getinte huid, die niet zo snel verbrandt, maar wel makkelijk bruin wordt, kies je daarentegen voor een SPF-factor van 10-15. Als je een getinte huid hebt, snel bruint en vrijwel nooit verbrandt, dan heeft de beste zonnebrand voor jou SPF 5-10.

Beste zonnebrand van 2020

Aangezien je nu weet hoe je de beste zonnebrand producten kunt uitkiezen aan de hand van hun SPF-factor, vergemakkelijken we je zoektocht verder. In de onderstaande tabel zie je namelijk de 10 best verkochte zonnebrandmiddeltjes van 2020, die we in dit artikel zullen recenseren. Achter vrijwel elk product hebben we de desbetreffende SPF-factor genoteerd. Vind dus gemakkelijk en snel het beste zonnebrand product voor jouw behoeften!

 Product naam 
1.
NIVEA SUN Protect & Hydrate Zonnespray SPF 30Meer info »
2.
Garnier Ambre Solaire Hydraterende Zonnebrandcrème SPF 30Meer info »
3.
NIVEA SUN Kids Protect & Sensitive Zonnespray SPF 50+Meer info »
4.
Garnier UV zonnebrandspray - Ambre solaire Dry protect mist SPF30+ -Meer info »
5.
Biodermal Zon Gevoelige huid - Zonnecrème voor het gezicht - SPF 50+Meer info »
6.
RITUALS The Ritual of Karma zonnebrand gezichtscrème SPF 30Meer info »
7.
Garnier Ambre Solaire Zonneolie SPF 30 - ZonneolieMeer info »
8.
P20 Sunfilter SPF 50 - Zonnebrand sprayMeer info »
9.
Vision Every Day Sun Protection – SPF 50Meer info »
10.
Lancaster Sun Beauty Velvet Touch Cream Radiant Tan ZonnecremeMeer info »

1. Nivea Sun Protect & Hydrate Zonnespray SPF 30

Nivea Sun Protect & Hydrate Zonnespray SPF 30Als je alleen kijkt naar de SPF-factor van een zonnespray, dan weet je nog niet of hij bescherming biedt tegen UVA én UVB. Zonnebescherming is in beide vormen nodig, omdat beide factoren te maken hebben met straling. In het geval van UVA gaat het om ouderdom, die dieper doordringt in je huid en daar de cellen aantast. Kijken we naar UVB, dan wordt er verwezen naar straling die de bovenste laag van de huid beschadigt. Aangezien de ene straling niet minder erg is dan de ander en beide stralingen rimpels en eventueel zelfs huidkanker kunnen veroorzaken, is het goed om het beste zonnebrand product voor jouw behoeften aan te schaffen. Als de ideale bescherming voor jou een zonnespray met een SPF-factor van 30 is en hij je tevens beschermt tegen UVA en UVB, dan is de Nivea Sun Protect & Hydrate Zonnespray SPF 30 het beste zonnebrand product voor jou.

Wanneer je de Nivea Sun Protect & Hydrate Zonnespray SPF 30 gebruikt, dan wordt er direct effectieve UVA en UVB bescherming geboden tegen verbranding door de zon en zelfs tegen vroegtijdige veroudering van je huid. De zonnespray is namelijk intensief hydraterend en zelfs waterresistent, waardoor het risico op huidirritatie door de zon wordt verminderd. Doordat er tevens is gezorgd voor een innovatieve formule, helpt dit product je om de intensiteit van vlekken, die door zonnecrème worden veroorzaakt, te verminderen na het wassen. Je wil natuurlijk ook weten hoe je deze spray het beste kunt gebruiken. Het gebruik is super eenvoudig. Je mag hem niet rechtstreeks op je gezicht spuiten en kunt inademing het liefst vermijden. Breng de spray vervolgens voor het zonnen royaal aan en breng hem regelmatig, vooral na het zwemmen of afdrogen, opnieuw aan. Om vlekken te voorkomen, is het aanbevolen om direct contact met textiel te vermijden.

Voordelen van de Nivea Sun Protect & Hydrate Zonnespray SPF 30:

 • Hij is waterresistent.
 • Je wordt onmiddellijk beschermd tegen UVA en UVB.
 • Met deze spray blijft je huid langdurig gehydrateerd.
 • Door de spray aan te brengen wordt het risico op huidirritatie door de zon verminderd.

Nadelen van de Nivea Sun Protect & Hydrate Zonnespray SPF 30:

 • Als je vlekken wil voorkomen, is het belangrijk om direct contact met textiel te vermijden.
 • Mocht je onvoldoende zonnebescherming gebruiken, dan vermindert de beschermingsfactor aanzienlijk.
Klik hier voor de beste prijs

2. Garnier Ambre Solaire Hydraterende Zonnebrandcrème SPF 30

Garnier Ambre Solaire Hydraterende Zonnebrandcrème SPF 30Heb je een zeer lichte huid die snel verbrandt? Ben je daarom op zoek naar het beste zonnebrand product voor jouw behoeften? Dan doe je er goed aan om te kiezen voor een zonnebrandcrème met een SPF-factor van 30. Wij kennen een dergelijke crème, namelijk de Garnier Ambre Solaire Hydraterende Zonnebrandcrème SPF 30. Deze variant is wellicht het beste zonnebrand product voor jou, omdat hij een hoge SPF-factor van 30 heeft. Hierdoor is hij perfect voor personen die een beetje extra bescherming nodig hebben of personen die een zeer lichte huid hebben. Wanneer je deze hydraterende zonnemelk gebruikt, dan wordt je huid beschermd tegen verbranding door de zon. Zelfs uitdroging van de huid wordt door deze crème voorkomen. Je kunt hem bovendien gemakkelijk aanbrengen, waarna hij snel intrekt en ook geen witte strepen achterlaat. Hierdoor kun je binnen korte tijd gezellig gaan zonnebaden of zwemmen.

Als je de vorige review hebt gelezen, dan heb je vast wel gezien dat men vaak niet alleen naar de SPF-factor kijkt. Bescherming teven UVA- en UVB-stralen is namelijk ook belangrijk. Hier heeft de fabrikant van deze zonnebrandcrème rekening mee gehouden. Daarom bevat de formule van deze crème Mexoryl SX, een geavanceerd gepatenteerd filtersysteem. Dit systeem zorgt ervoor dat je beschermd wordt tegen schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige veroudering van de huid door UVA- en UVB-stralen. De formule is tevens voorzien van de antioxidant vitamine Cg. We vertellen je natuurlijk ook over het gebruik van dit zonnebrandmiddel. Zo is het belangrijk om vlak voor de blootstelling aan de zon royaal een zichtbare laag van de crème aan te brengen en deze laag gelijkmatig te verdelen over je lichaam door draaibewegingen te maken. Om de bescherming te behouden, is het belangrijk om het product frequent opnieuw aan te brengen.

Voordelen van de Garnier Ambre Solaire Hydraterende Zonnebrandcrème SPF 30:

 • Deze crème is eenvoudig aan te brengen.
 • Doordat hij snel intrekt, kun je snel genieten van je activiteiten in de zon.
 • Er blijven na het gebruik van de zonnebrandcrème geen witte strepen achter.
 • Je huid wordt voorzien van intense hydratie, waardoor uitdroging wordt voorkomen.

Nadelen van de Garnier Ambre Solaire Hydraterende Zonnebrandcrème SPF 30:

 • Door te weinig zonnebrandcrème te gebruiken, verlaag je het beschermingsniveau.
 • Voor een optimale bescherming, is het nodig om frequent opnieuw zonnebrandcrème aan te brengen.
Klik hier voor de beste prijs

3. Nivea Sun Kids Protect & Sensitive Zonnespray SPF 50+

Nivea Sun Kids Protect & Sensitive Zonnespray SPF 50+Wanneer je klein bent, is de samenstelling van je lichaam anders dan wanneer je volwassen bent. Daarom is het ook belangrijk om bij bepaalde producten speciaal te kiezen voor een variant voor volwassenen of juist een variant voor kinderen. In het geval van de kinderhuid zien we vaak dat deze huid gevoelig is. Daarom is het belangrijk om bij het uitkiezen van het beste zonnebrand product voor je kinderen, behalve naar de SPF-factor ook te kijken naar een variant die is gecreëerd voor de gevoelige kinderhuid. Wij kennen een dergelijke zonnespray, namelijk de Nivea Sun Kids Protect & Sensitive Zonnespray SPF 50+. Dit product is het beste zonnebrand product voor jouw kinderen, omdat hij speciaal voor de tere, gevoelige kinderhuid is ontworpen. Hij biedt bovendien een effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-stralen.

Een zonnebrandmiddel koop je om je te beschermen tegen zonnestralen. Hierbij doet het er niet toe of het gaat om UVA- of UVB-stralen. Als je namelijk de Nivea Sun Kids Protect & Sensitive Zonnespray SPF 50+ gebruikt, dan ben je beschermd tegen beide vormen. De zonnespray is tevens verzorgend voor de huid en heeft een geurloze formule. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken dat de geur van je parfum wordt belemmerd door de geur van je zonnebrandmiddel. Nadat je de zonnespray eenmaal hebt aangebracht, kun je gerust een duik nemen in bijvoorbeeld de zee. De zonnespray is namelijk extra waterresistent. Wanneer je hem eenmaal hebt aangeschaft, dan is het belangrijk om de gebruiksinstructies te lezen. Het is onder andere belangrijk om de zonnebrandcreme voor gebruik te schudden en vervolgens royaal aan te brengen, zonder hem rechtstreeks op het gezicht te spuiten of hem in te ademen.

Voordelen van de Nivea Sun Kids Protect & Sensitive Zonnespray SPF 50+:

 • Er wordt langdurige hydratatie geboden.
 • Deze spray is vrij van parfum, kleurstoffen en zelfs conserveringsmiddelen.
 • Dit zonnebrandmiddel is speciaal ontworpen voor de gevoelige kinderhuid.
 • Hij biedt directe een zeer effectieve bescherming tegen UVA- en UVB-straling.

Nadelen van de Nivea Sun Kids Protect & Sensitive Zonnespray SPF 50+:

 • Zelfs wanneer je de spray gebruikt, mag je niet te lang in de zon blijven.
 • Door te weinig zonbescherming te gebruiken, wordt de beschermingsfactor aanzienlijk verminderd.
Klik hier voor de beste prijs

4. Garnier UV zonnebrandspray – Ambre solaire Dry protect mist SPF30+

Garnier UV zonnebrandspray – Ambre solaire Dry protect mist SPF30+Om jezelf te beschermen tegen de schadelijke stralen van de zon, schaf je een zonnebrandspray aan. Echter, welke is het beste zonnebrand product voor jou? Als je een zeer lichte huid hebt die snel verbrandt, dan kun je het liefst kiezen voor een product met een SPF-factor van 30. Misschien is het voor jou ook belangrijk dat de zonnebrandspray je huid geen vet, plakkerig gevoel heeft, zodat je kunt genieten van een ultiem droge bescherming. Als dat het geval is, dan is de Garnier UV zonnebrandspray – Ambre solaire Dry protect mist SPF30+ de beste zonnebrand voor jou. Dit product met een SPF-factor van 30 zorgt voor een niet-vette, niet-plakkerige en ultiem droge bescherming van je huid. Dit komt doordat hij een verzorgende formule is zonder alcohol. Hierdoor droogt je huid niet uit en blijft deze soepel en zacht.

Wanneer je de Garnier UV zonnebrandspray – Ambre solaire Dry protect mist SPF30+ hebt gekocht, dan wil je natuurlijk weten hoe je hem het beste kunt gebruiken. Voordat je de zonnebrandspray gebruikt, is het belangrijk dat je hem goed schudt. Tijdens het schudden, hoor je een kogeltje. Is de spray goed geschud, dan breng je hem aan op je huid. Hierna beschermt hij je voor een half uur optimaal tegen blootstelling aan de zon. Na dit half uur is het belangrijk om de spray opnieuw aan te brengen. Het is dus aanbevolen om regelmatig en royaal de spray aan te brengen. Nadat je hebt gezwommen, hebt getranspireerd of nadat je je hebt afgedroogd, is het belangrijk om de spray opnieuw aan te brengen voor een optimale bescherming. Bescherm dus je zeer lichte huid optimaal door deze spray te gebruiken.

Voordelen van de Garnier UV zonnebrandspray – Ambre solaire Dry protect mist SPF30+:

 • In deze spray zit er geen alcohol.
 • De spray voelt droog aan en trekt snel in.
 • Je kunt de zonnebrandspray gemakkelijk aanbrengen.
 • Ga gerust zwemmen, want de formule van deze zonnebrandspray is waterresistent.
 • Wanneer je de zonnebrandspray gebruikt, houd je er een zachte en soepele huid van over.

Nadelen van de Garnier UV zonnebrandspray – Ambre solaire Dry protect mist SPF30+:

 • De zonnebrandspray is niet zweetbestendig.
 • Mocht je hebben gezwommen of je hebben afgedroogd, dan is het belangrijk om de spray opnieuw aan te brengen.
Klik hier voor de beste prijs

5. Biodermal Zon Gevoelige huid – Zonnecrème voor het gezicht – SPF 50+

Biodermal Zon Gevoelige huid – Zonnecrème voor het gezicht – SPF 50+Ben je op zoek naar het beste zonnebrand product voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om te kijken naar de SPF-factor en de desbetreffende plek van je lichaam die je wil beschermen. Veel zonnebrandmiddeltjes zijn niet gemaakt voor een specifiek gedeelte van je lichaam. Hierdoor kan het dat sommige middeltjes een licht schadelijke werking hebben op de gevoeligere plekken van je lichaam zoals je gezicht. Als je echter juist je gezicht wil beschermen, dan kun je ook kiezen voor een zonnecrème die speciaal voor het gezicht is ontworpen. Wij kennen een dergelijke crème, namelijk de Biodermal Zon Gevoelige huid – Zonnecrème voor het gezicht – SPF 50+. Dit product is het beste zonnebrand product voor jou, omdat hij zorgt voor de specifieke bescherming van je gezicht. Hij beschikt tevens over geavanceerde en fotostabiele UVA en UVB filters voor onmiddellijke bescherming.

Als we kijken naar de SPF-factor van de Biodermal Zon Gevoelige huid – Zonnecrème voor het gezicht – SPF 50+, dan zien we dat deze crème een zeer hoge SPF heeft, die speciaal is toegepast voor de optimale bescherming van het gezicht. Er is bij het ontwikkelen van deze crème gebruikt gemaakt van het Triple Moist Complex. Dit complex zorgt voor een direct intensieve en bovendien langdurige hydratatie tot diep in je huid. De formule brengt ook andere voordelen met zich mee. Zo trekt hij snel in, waardoor je binnen korte tijd na het aanbrengen kunt gaan zwemmen of zonnen. De formule is tevens niet vet of plakkerig op de huid en is ook parfumvrij, waardoor hij prettig aanvoelt. Breng een ruime hoeveelheid van de crème aan op je gezicht vóór blootstelling aan de zon en geniet vervolgens van de heerlijke warmte van de zon.

Voordelen van de Biodermal Zon Gevoelige huid – Zonnecrème voor het gezicht – SPF 50+:

 • Dit zonnebrandmiddel is geschikt voor de gevoelige huid.
 • Deze zonnecrème beschikt over een parfumvrije formule.
 • Nadat je de crème hebt aangebracht, voelt je huid zacht aan.
 • Hij beschermt dankzij de combinatie van UVA en UVB filters de zongevoelige huid onmiddellijk tegen zonnestraling.
 • Je voelt niet eens dat je zonnecrème hebt aangebracht, omdat de crème snel in de huid trekt en bovendien niet vet of plakkerig is.
 • Dankzij het uniek Triple Moist Complex, vormen de vocht-inbrengende ingrediënten een beschermend laagje op het huidoppervlak waardoor de vochtbalans op peil blijft en de huid zacht en gehydrateerd blijft.

Nadelen van de Biodermal Zon Gevoelige huid – Zonnecrème voor het gezicht – SPF 50+:

 • Om bescherming te behouden, moet je de huid herhaaldelijk insmeren.
 • Het is belangrijk dat je contact met textiel vermijdt om vlekken te voorkomen.
Klik hier voor de beste prijs

6. Rituals The Ritual of Karma zonnebrand gezichtscrème SPF 30

Rituals The Ritual of Karma zonnebrand gezichtscrème SPF 30We hebben bij het vorige product gekeken naar een zonnecrème die speciaal was ontworpen voor een gevoelige huid of voor het gezicht. Zoek je naar een soortgelijk beschermend zonneproduct dat speciaal voor het gezicht is ontworpen? Misschien is de beste zonnebrand gezichtscrème voor jou een variant met een iets lagere SPF-factor dan de vorige crème. Wij kennen dan een zonnebrandmiddel dat je wellicht perfect zal vinden. Hier verwijzen we naar de Rituals The Ritual of Karma zonnebrand gezichtscrème SPF 30. Dit middel is de beste zonnebrand gezichtscrème voor jou, omdat hij een SPF-factor van 30 heeft. Hierdoor is hij ideaal voor personen met een zeer lichte huid die snel brandt. De crème is tevens rijk en hydraterend, waardoor je huid een gezonde vochtigheidsgraad behoudt tijdens je activiteiten in de zon.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze zonnebrand gezichtscrème is dat hij je gezicht ook beschermt tegen vroegtijdige huidveroudering die ontstaat door UVA- en UVB-straling. Wanneer je de crème hebt aangebracht, wordt er tevens een zonnige teint bevorderd. Nu vraag je je waarschijnlijk af hoe de crème precies werkt. De Rituals The Ritual of Karma zonnebrand gezichtscrème SPF 30 heeft zijn geweldige werking te danken aan een krachtig natuurlijk antioxidant complex op basis van natuurlijke Vitamine E, Ginkgo Biloba en organische Witte Thee. Ginkgo Biloba is een primitieve plantensoort die reeds 200 miljoen jaar reeds bestaat. Hij is tevens de enige plantensoort die het zo lang heeft overleefd. In de Chinese geneeskunde wordt deze plant ook gebruikt. Als we kijken naar de Witte Thee, dan zien we dat deze anti-verouderend werkt en zelfs de huid verstevigt en herstelt.

Voordelen van de Rituals The Ritual of Karma zonnebrand gezichtscrème SPF 30:

 • Hij heeft een anti-verouderend effect.
 • Je huid neemt de hydraterende crème snel op.
 • Doordat hij waterbestendig is, kun je gerust gaan zwemmen.
 • Dit zonnebrandmiddel is speciaal voor het gezicht ontwikkeld.
 • Deze crème heeft een huidverstevigende en herstellende werking.

Nadelen van de Rituals The Ritual of Karma zonnebrand gezichtscrème SPF 30:

 • De zonnebrandcrème is niet zweetbestendig.
 • Het is belangrijk om hem na het zwemmen of afdrogen weer aan te brengen.
Klik hier voor de beste prijs

7. Garnier Ambre Solaire Zonneolie SPF 30 – Zonneolie

Garnier Ambre Solaire Zonneolie SPF 30 – ZonneolieTot nu toe hebben we het gehad over zonnecrèmes en zonnesprays voor verschillende gedeeltes van je lichaam. Echter, er zijn sommige personen die liever gebruik maken van een zonneolie. Ook op het gebied van zonneoliën zijn er verschillende varianten verkrijgbaar. Daarom kijk je naar de bescherming die het zonnebrandmiddel biedt. Is het beste zonnebrand product voor jou een zonneolie met een SPF-factor van 30? Moet hij je bovendien beschermen tegen UVA- en UVB-straling? Dan is de Garnier Ambre Solaire Zonneolie SPF 30 – Zonneolie het beste zonnebrand product voor jou. Hij heeft namelijk een SPF-factor van 30, waardoor hij ideaal is voor personen met een zeer lichte huid die gemakkelijk verbrandt. Daarnaast beschermt de zonneolie je tegen zowel UVA- als UVB-straling. Je voelt je dus goed beschermd nadat je hem hebt aangebracht, waardoor je optimaal kunt genieten van activiteiten in de zon.

Als je een olie op je lichaam aanbrengt, dan ben je vaak op zoek naar meer dan alleen bescherming. Het is namelijk niet handig om voor bescherming een bepaalde olie aan te brengen en voor verzorging een andere olie nodig te hebben. Daarom gebruik je de Garnier Ambre Solaire Zonneolie SPF 30 – Zonneolie. Deze olie heeft behalve een beschermende werking ook een verzorgende werking. Hij is namelijk verrijkt met verzorgende shea boter, die tevens voor een zijdezacht gevoel zorgt. Vanaf het moment dat je de spray gebruikt, geniet je van deze olie, omdat hij een zeer aangename geur heeft. Je hoeft bovendien niemand lastig te vallen om je in te smeren, want je kunt de olie eenvoudig aanbrengen. Het enige wat je hoeft te doen is de spray gebruiken. Hierna krijgt je huid een satijnen glans en een optimale teint.

Voordelen van de Garnier Ambre Solaire Zonneolie SPF 30 – Zonneolie:

 • Deze zonneolie heeft een aangename geur.
 • Met deze zonneolie kun je een diepe, langdurige teint krijgen.
 • Dankzij de verzorgende shea boter krijgt je lichaam een zijdezacht gevoel.
 • Je kunt de zonneolie gemakkelijk aanbrengen, omdat hij in een sprayflesje komt.
 • Wanneer je de zonneolie gebruikt, bescherm je je huid tegen UVA- en UVB-straling.

Nadelen van de Garnier Ambre Solaire Zonneolie SPF 30 – Zonneolie:

 • Nadat je hebt gezweet, moet je de olie opnieuw aanbrengen.
 • Als je een parfumvrije zonneolie wilde hebben, dan kan de toegevoegde geurstof van deze zonneolie tegenvallen.
Klik hier voor de beste prijs

8. P20 Sunfilter SPF 50 – Zonnebrand spray

P20 Sunfilter SPF 50 – Zonnebrand sprayBij de meeste zonnebrandmiddeltjes heb je gezien dat het belangrijk is om ze regelmatig opnieuw aan te brengen. Op die manier ben je namelijk verzekerd van een optimale bescherming. Echter, de zonnebrand producten gaan snel op als je gedurende langere tijd in de zon blijft en het product steeds opnieuw moet aanbrengen. Daarom is het beste zonnebrand product voor jou wellicht een middeltje dat zorgt voor tot 10 uur zonbescherming. Wij kennen een dergelijke zonnebrandspray, namelijk de P20 Sunfilter SPF 50 – Zonnebrand spray. Deze spray vinden wij de beste zonnebrand spray voor jou, omdat hij je voorziet van optimale zonbescherming. Dit komt doordat hij je tot 10 uur beschermt tegen de zon. Daarnaast is hij zeer waterbestendig. Hij heeft tevens een unieke lichte textuur en bevat geen kunstmatige conserveermiddelen.

Als je kijkt naar de duur van de werking van de P20 Sunfilter SPF 50 – Zonnebrand spray, dan concludeer je dat je hem slechts 1 keer per dag hoeft aan te brengen. De overige uren van de dag is de zon namelijk niet schadelijk. Je hoeft je ook geen zorgen te maken als je een gevoelige huid hebt, omdat deze spray met een SPF-factor van 50 geen toegevoegde geur- en kleurstoffen heeft. Met de fotostabiele UVA- en UVB-filters is deze zonnebrandspray tevens ideaal voor het hele gezin. Bij vele zonnebrand producten heb je gezien dat je het product na het zwemmen opnieuw moet aanbrengen. Klinische tests hebben echter uitgewezen dat deze spray zelfs na 4 keer 20 minuten in het water nog intact is. Het is wel belangrijk om de spray 15 minuten voordat je in de zon gaat rijkelijk en gelijkmatig aan te brengen.

Voordelen van de P20 Sunfilter SPF 50 – Zonnebrand spray:

 • Er zijn geen geur- en kleurstoffen toegevoegd.
 • Deze zonnebrandspray heeft een unieke lichte textuur.
 • Het zonnebrand product kan voor het hele gezin worden gebruikt.
 • Nadat je de spray hebt aangebracht, ben je tot 10 uur tegen de zon beschermd.
 • Hij is voorzien van fotostabiele UVA- en UVB-filters en is transparantiebestendig.
 • Zelfs na 4 x 20 minuten in het water is de bescherming van deze spray nog intact.
 • Bij het maken van deze zonnebrandspray zijn er geen kunstmatige conserveermiddelen toegevoegd.

Nadelen van de P20 Sunfilter SPF 50 – Zonnebrand spray:

 • Dit product heeft een iets hogere prijs dan andere zonnebrandsprays.
 • Als je een lagere hoeveelheid zonproduct gebruikt, dan neemt het beschermende effect aanzienlijk af.
 • Het is belangrijk om de spray 15 minuten voor het in de zon gaan rijkelijk en gelijkmatig aan te brengen.
Klik hier voor de beste prijs

9. Vision Every Day Sun Protection – SPF 50

Vision Every Day Sun Protection – SPF 50De meesten van ons gebruiken alleen zonnebrandmiddeltjes wanneer we van plan zijn te genieten van de zon. Denk maar aan een dagje op het strand of wanneer je gezellig naar een pret- of waterpark gaat. Echter, wat we soms niet inzien is dat we ook zijn blootgesteld aan schadelijke stralen wanneer we in de auto zitten en naar het werk rijden. Het is daarom handig als je beschikt over dagelijkse zonnebescherming. Is de beste zonnebrand voor jou een product dat je huid langdurig beschermt tegen de zon en dat je dagelijks kunt gebruiken? Dan is de Vision Every Day Sun Protection – SPF 50 wellicht de beste zonnebrand voor jou. De naam van het product spreekt voor zich: “every day”. Je kunt hem dus dagelijks gebruiken. De lotion heeft tevens een 5 sterren UVA-bescherming en hij beschermt je ook tegen UVB-stralen.

Misschien vraag je je nu af wat de werking van de Vision Every Day Sun Protection – SPF 50 precies is. Deze lotion is voorzien van liposomen die diep in je huid doordringen. Eenmaal in je huid doorgedrongen, laten de liposomen filters achter, die je huid tegen de zon beschermen. Je bent hierdoor gedurende lange tijd beschermd tegen de zon. Het is tevens een feit dat je op die manier gelijkmatig bruin wordt. De lotion heeft zelfs een extra werking. Hij werkt namelijk verzorgend en ook hydraterend. Dankzij de toegevoegde vitamine E en aloë vera wordt vroegtijdige huidveroudering en uitdroging bovendien tegen gegaan. Wanneer je de lotion, die tevens 100% parfumvrij is, hebt aangebracht, dan trekt hij zeer snel in. Hierdoor voelt je huid niet vet en plakkerig aan nadat je de lotion hebt ingesmeerd. Ga er ook gerust mee zwemmen, want de lotion is zeer waterbestendig.

Voordelen van de Vision Every Day Sun Protection – SPF 50:

 • Deze lotion is geschikt om dagelijks te gebruiken.
 • Hij trekt zeer snel in, waardoor je huid niet plakkerig en vet aanvoelt.
 • Het product treedt pas in werking wanneer de huid wordt blootgesteld aan daglicht.
 • Er is gezorgd voor een langdurige bescherming tegen schadelijke UVA- en UVB-straling.
 • Ga gerust zwemmen wanneer je de lotion hebt aangebracht, want hij is zeer waterbestendig.
 • Doordat de lotion geen parfum en parabenen bevat, is hij ook geschikt voor de gevoelige (kinder)huid.

Nadelen van de Vision Every Day Sun Protection – SPF 50:

 • Als volwassene moet je 35 ml lotion per keer aanbrengen.
 • Het is belangrijk dat je de lotion 15 minuten voor het zonnen aanbrengt op de huid, waardoor je niet meteen na het aanbrengen van de lotion kunt gaan zwemmen.
Klik hier voor de beste prijs

10. Lancaster Sun Beauty Velvet Touch Cream Radiant Tan Zonnecreme

Lancaster Sun Beauty Velvet Touch Cream Radiant Tan ZonnecremeMisschien is het je niet meteen opgevallen, maar we hebben bij de vorige recensies steeds in de titel aangegeven welke SPF-factor het desbetreffend product heeft. Echter, als je kijkt naar de naam van de crème die we nu recenseren, dan zie je dat er bij dit product geen SPF-factor is aangegeven. Dit komt doordat hij verkrijgbaar is in verschillende varianten. Zo is er een SPF 15, SPF 30 en SPF 50 variant. Als je dus extra bescherming nodig hebt, dan is de beste zonnebrand crème voor jou, de Lancaster Sun Beauty Velvet Touch Cream Radiant Tan Zonnecreme met SPF-factor 30 of 50. Heb je juist een licht getinte huid die niet zo snel verbrandt, dan is de SPF 15 variant van deze crème de beste zonnebrand variant voor jou. Dit product zorgt voor een prachtige, gouden teint en goede bescherming. Hierbij blijft de stevigheid en elasticiteit van de huid behouden.

Aangezien huidtypes verschillen, is het belangrijk om ook naar de werking van de Lancaster Sun Beauty Velvet Touch Cream Radiant Tan Zonnecreme te kijken. We zien dat hij sowieso ideaal is om de schoonheid van je huid te beschermen tegen negatieve effecten van de zon. Dit komt doordat hij de huid direct intrekt en vervolgens hydrateert. Hij sluit echter de poriën niet. De crème heeft tevens de kracht om veroudering door de zon tegen te gaan. Hierdoor behoud je je schoonheid zo lang mogelijk wanneer je de crème gebruikt. Heb je behoefte aan een dagje zee? Dan is de crème ook perfect. Hij is namelijk waterproof, waardoor je hem gerust kunt zetten voordat je gaat zwemmen. Voordat je gaat transpireren van sporten kun je hem ook aanbrengen. Zet de zonnecrème dus dagelijks om je huid te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen.

Voordelen van de Lancaster Sun Beauty Velvet Touch Cream Radiant Tan Zonnecreme:

 • Dankzij de luchtige textuur voelt hij prettig aan op de huid.
 • Deze crème bevat hydraterende, verzorgende en tintvormende werkstoffen.
 • Hij vormt preventie tegen ouderdom door zonnestralen in het gezicht, de hals en decolleté.
 • Aangezien deze crème waterproof is, kun je hem gebruiken voor een dagje zee of wanneer je zal transpireren.
 • Om de perfecte teint te garanderen, bevat de formule de nieuwste versie van Lancaster’s Tan Activator Complex.

Nadelen van de Lancaster Sun Beauty Velvet Touch Cream Radiant Tan Zonnecreme:

 • Hoewel de crème is bedoeld voor alle huidtypes, kan hij gaan glimmen bij mensen met een vettere huid.
 • Als je een zeer gevoelige huid hebt, kan het aanvoelen alsof de zonnecrème een meer verzorgende dan zonbeschermende werking heeft.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>