• Home
 • Zwembaden

De Beste Zwembad Van 2020? Een Kinderzwembad Of Een Familiebad? Kies Uit De Top 10! Inbouw Met Pomp, Zie De Opzet

Heb je je kinderen, je partner of jezelf beloofd dat je een zwembad zal kopen? Dan moet je je aan deze belofte houden. Niets is immers zo leuk als zwemmen in je eigen zwembad. Zoek je daarom naar het beste zwembad voor jouw behoeften? Dan is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde factoren, waaronder de beschikbare ruimte.

Beste zwembad van 2020

 Product naam 
1.Bestway Steel Pro 259 x 170 x 61 cmMeer info »
2.Bestway Power Steel 412 x 201 x 122 cmMeer info »
3.
Intex Family Frame 300 x 200 x 75 cmMeer info »
4.
Bestway Hydrium Pool Set 300 x 120 cm met FilterpompMeer info »
5.Bestway Steel Pro Max 427 x 84 cmMeer info »
6.Intex Ultra Frame 427 x 107 cmMeer info »
7.Intex Easy Set 183 x 51 cmMeer info »
8.Bestway Deluxe Achthoek 250 x 250 x 51 cmMeer info »

Als je een klein erf hebt, dan ga je natuurlijk geen enorm groot zwembad aanschaffen. Het is tevens belangrijk om te kijken naar wie het zwembad zal gebruiken en hoe vaak je van plan bent het zwembad te gebruiken. Wil je slechts een zwembad kopen voor je baby, dan is een babybadje ideaal. Er zijn echter ook kinderzwembaden en familiezwembaden. Natuurlijk speelt de kwaliteit ook een belangrijke rol. Lees daarom de reviews over de 8 best verkochte modellen en kies het beste zwembad van 2020 uit!

Voordat je de verschillende recensies over de top 8 zwembaden leest, willen we je eerst laten weten welke modellen in dit artikel gerecenseerd worden. Daarom hebben we de onderstaande tabel gecreëerd. In deze tabel zie je welke zwembaden we zullen reviewen met daarbij hun afmeting. Bekijk dus de tabel, lees de reviews en vind gemakkelijk het beste zwembad voor jouw behoeften.

1. Bestway Steel Pro 259 x 170 x 61 cm

Bestway Steel Pro 259 x 170 x 61 cmAls je naar de tabel hebt gekeken, dan is het je waarschijnlijk opgevallen dat de zwembaden van het merk Bestway populair zijn. Hetzelfde geldt voor de zwembaden van het merk Intex. Je weet dus van tevoren dat je voor een goed merk kiest als één van de zwembaden uit deze lijst het beste zwembad voor jou is. In je zoektocht let je natuurlijk op bepaalde eigenschappen. Wil je bijvoorbeeld graag met je gezin in het zwembad gaan? Dan is een familiezwembad zeker aanbevolen. De Bestway Steel Pro 259 x 170 x 61 cm is daarom wellicht het beste zwembad voor jou. Dit model is namelijk bedoeld voor 3 tot 4 personen. Hij is daarnaast een familiezwembad van 61 cm hoog. Zie je jezelf er al gezellig in relaxen?

Door te kiezen voor de Bestway Steel Pro 259 x 170 x 61 cm, kies je tevens voor gemak. Je hoeft namelijk niet meer te lopen of rijden naar het buitenzwembad in de buurt. Door thuis te zwemmen heb je ook geen last van drukte in het zwembad, omdat je gewoon in je achtertuin zwemt. Als je bovendien gebruik maakt van dit specifiek zwembad, dan kun je met het hele gezin genieten van verkoeling. Het bad is namelijk ontworpen voor maximaal 4 volwassenen. Doordat het zwembad bovendien beschikt over een stalen frame, staat hij stevig op de grond. Zwembaden met frame gaan tevens minder snel lek dan opblaasbare modellen. Relax je in het bad en krijg je dorst? Geen probleem. Stap gerust over de rand met een hoogte van 61 cm. Je hebt dus geen trap meer nodig!

Voordelen van de Bestway Steel Pro 259 x 170 x 61 cm:

 • Dankzij de aantrekkelijke prijs kun je hem ook aanschaffen als je een klein budget hebt.
 • Het zwembad heeft een relatief klein oppervlak, waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt.
 • Doordat de rand slechts 61 cm hoog is, heb je geen trap nodig om in of uit het zwembad te gaan.
 • Dit zwembad heeft een rechthoekige vorm, waardoor je minder loze ruimte over houdt dan wanneer je een rond zwembad hebt.

Nadelen van de Bestway Steel Pro 259 x 170 x 61 cm:

 • Er zit geen pomp bij.
 • Bij aankoop van dit zwembad krijg je er geen afdek- en grondzeil bij.
Klik hier voor de beste prijs

2. Bestway Power Steel 412 x 201 x 122 cm

Bestway Power Steel 412 x 201 x 122 cmZoals je waarschijnlijk al vermoedde, is de grootte van een zwembad een bepalende factor bij het uitkiezen van een model dat bij je past. Wat dacht je daarom van een zwembad met een hoogte van 122 cm, een breedte van 201 cm en een diepte van 412 cm? Klinkt een dergelijk model voor 5 tot 6 personen als het beste zwembad voor jouw behoeften? Dan is de Bestway Power Steel 412 x 201 x 122 cm wellicht het beste zwembad voor jou. Dit zwembad is ook een familiemodel. Er kunnen namelijk meerdere personen tegelijkertijd erin relaxen. Met een inhoud van maar liefst 8124 liter, is er tevens genoeg ruimte om te zwemmen. Als je er bijvoorbeeld met z’n tweeën in gaat, dan kun je zelfs baantjes trekken om in vorm te blijven.

Als je naar de naam van dit zwembad kijkt, dan valt iets meteen op: Power Steel. Deze naam verwijst naar het stevig stalen frame van het zwembad. Dit model wordt tevens als een set verkocht. In de set vind je allerlei handige accessoires zoals een reparatiesetje, een filterpomp en zelfs een trapje. Zodra je de Bestway Power Steel 412 x 201 x 122 cm dus hebt geïnstalleerd, kun je genieten van zwemplezier. Dankzij de grootte van dit model, is het tevens prima als je hem de hele zomer in je tuin laat staan. Het zwembad wordt bovendien omringd door een stevige wand van 3-laags folie, wat veel water kan dragen. Als we kijken naar de filterpomp, dan zien we dat deze een opbrengst heeft van 2.006 liter per uur. Door dit filter om de 2 weken te vervangen, blijft je zwemwater schoon!

Voordelen van de Bestway Power Steel 412 x 201 x 122 cm:

 • In deze set zit er een trapje, blauwe linerfolie en een filterpomp.
 • Het is een rechthoekig model, waardoor je er baantjes in kunt trekken.
 • Dankzij het groot oppervlak van dit zwembad, kunnen er meerdere personen in zitten.
 • Doordat het zwembad een stalen frame heeft, is de behuizing van het zwembad stevig.
 • Je krijgt bij aankoop van dit zwembad allerlei handige accessoires voor optimaal zwemplezier.
 • Voor het eenvoudig aanpakken van vervelende lekkages, wordt er een reparatiesetje meegeleverd.

Nadelen van de Bestway Power Steel 412 x 201 x 122 cm:

 • Je krijgt dit zwembad zonder grond- en afdekzeil.
 • Vanwege de grootte duurt het vullen van het bad vrij lang.
 • Als je dit model wil opzetten, heb je minimaal 2 personen nodig.
Klik hier voor de beste prijs

3. Intex Family Frame 300 x 200 x 75 cm

Intex Family Frame 300 x 200 x 75 cmSommigen van ons schaffen een zwembad aan om onze kinderen een genoegen te doen. Echter, als volwassenen vinden velen van ons zwemmen ook leuk. Dan is het slimmer om te kiezen voor een zwembad voor het hele gezin. Om het beste zwembad voor jouw behoeften uit te kiezen, zoek je in dit geval dus naar familiezwembaden. Wat dacht je van een model met een hoogte van 75 cm, een breedte van 300 cm en een diepte van 200 cm? Klinkt een dergelijk model perfect? Dan is de Intex Family Frame 300 x 200 x 75 cm wellicht het beste zwembad voor jou. Vanwege het groot formaat is dit zwembad namelijk perfect voor meerdere personen. Je kunt er ook gemakkelijk baantjes in trekken om in vorm te blijven.

Het is sowieso een ware pret om in je eigen achtertuin banen te trekken in het Intex Family Frame 300 x 200 x 75 cm zwembad. Echter, doordat hij zo groot is, kun je er tevens met het hele gezin in relaxen. Denk je maar in dat je de kinderen hun zwemslagen gewoon thuis laat oefenen. Je hoeft je tevens geen zorgen te maken over het gespartel van de kinderen. Het zwembad beschikt namelijk over een stevig frame. Hoewel dit zwembad relatief groot is, hoef je je geen zorgen te maken over de ruimte in de tuin. Het zwembad heeft namelijk een rechthoekige vorm, waardoor je hem in iedere hoek kunt neerzetten. Wanneer je hem eenmaal een plek hebt gegeven, zit het zwembad goed op zijn plaats, dankzij de poten die 30 cm uitsteken.

Voordelen van de Intex Family Frame 300 x 200 x 75 cm:

 • Je kunt dit zwembad binnen slechts een half uur opzetten.
 • Er wordt een reparatiesetje meegeleverd om vervelende lekkages te verhelpen.
 • Dankzij de grootte van dit zwembad kunnen er meerdere personen tegelijkertijd in.
 • Doordat hij een metalen frame heeft, behoudt het zwembad zijn vorm en staat hij stevig.

Nadelen van de Intex Family Frame 300 x 200 x 75 cm:

 • Je krijgt dit zwembad zonder afdek- en grondzeil.
 • Vanwege de afmeting van dit zwembad, heb je een grote tuin nodig om hem neer te zetten.
Klik hier voor de beste prijs

4. Bestway Hydrium Pool Set 300 x 120 cm met Filterpomp

Bestway Hydrium Pool Set 300 x 120 cm met FilterpompZoals je waarschijnlijk al weet, zijn bepaalde zwembaden speciaal ontworpen voor beperkt gebruik. We verwijzen hier naar zwembaden die je bijvoorbeeld alleen in de zomer kunt gebruiken. Ben je echter een zwemfanaat? Dan is het beste zwembad voor jou wellicht een model waar je het hele jaar van kunt genieten. Wij kennen een dergelijk model, namelijk de Bestway Hydrium Pool Set 300 x 120 cm met Filterpomp. Dit zwembad is wellicht het beste zwembad voor jou, omdat je er elke dag van het jaar en met het hele gezin van kunt genieten. Wanneer je bovendien kiest voor dit zwembad, dan krijg je er meteen een complete set bij. In deze set vind je behalve het zwembad zelf ook een trapje, een grondzeil, een cartridge filterpomp, een stalen frame, een set schroeven, een skimmer, afwerkkappen en een instructie dvd. Je kunt het zwembad dus eenvoudig opzetten.

Als we kijken naar de meegeleverde accessoires, dan zien we dat de filterpomp een opbrengst heeft van 2.006 liter per uur. Je kunt het zwembadwater dus relatief snel zuiveren met deze pomp. Natuurlijk kijken we ook naar het stalen frame van de Bestway Hydrium Pool Set 300 x 120 cm met Filterpomp. Dit frame is stevig en zorgt voor een goede behuizing, waardoor het zwembad 7630 liter kan dragen. Het zwemwater is bovendien schoon dankzij de filterpomp. Gebruik je het zwembad even niet? Geen probleem! Je kunt dan gebruik maken van de afwerkkappen, die de scherpe onderdelen bedekken. Hierdoor bezeren je kinderen zich niet aan de rand. Als je het zwembad bovendien een paar dagen niet zal gebruiken, dan kun je het desgewenst beschermen met je eigen afdekzeil.

Voordelen van de Bestway Hydrium Pool Set 300 x 120 cm met Filterpomp:

 • Dankzij de stevige constructie, kun je gedurende langere tijd genieten van het zwembad.
 • Vanwege de grootte van dit zwembad kun je er gemakkelijk met meerdere personen in relaxen.
 • In de set van dit zwembad zit er een trapje, een filterpomp, een skimmer, 3-laags folie en een grondzeil.
 • Als veiligheidsmaatregel kun je de scherpe onderdelen van het zwembad met de meegeleverde afwerkkappen bedekken.

Nadelen van de Bestway Hydrium Pool Set 300 x 120 cm met Filterpomp:

 • Je krijgt dit zwembad zonder afdekzeil.
 • Vanwege het ronde formaat verlies je enige ruimte in de tuin.
 • Om dit zwembad op te zetten zijn er minimaal 2 personen nodig.
Klik hier voor de beste prijs

5. Bestway Steel Pro Max 427 x 84 cm

Bestway Steel Pro Max 427 x 84 cmEr is geen beter gevoel dan een duik nemen in een zwembad op een warme zomerse dag. Daarom kun je in de warmere seizoenen naar het strand gaan of gewoon een duik nemen in het zwembad in de buurt. Echter, als iedereen hetzelfde idee heeft als jij, dan zijn zowel het strand als het buurtzwembad drukbezocht. Ben je iemand die liever alleen van het water geniet of met je gezin? Dan is het beste zwembad voor jou een model dat je in je achtertuin kunt zetten. Wat dacht je van een relatief groot model waar het hele gezin in kan zwemmen? Als een dergelijk model perfect klinkt, dan is de Bestway Steel Pro Max 427 x 84 cm wellicht het beste zwembad voor jou. Dit zwembad heeft een inhoud van 10220 liter en is een familiezwembad. Je kunt er dus heerlijk in relaxen samen met je partner en kinderen.

In de Bestway Steel Pro Max 427 x 84 cm kun je op een dag met tropische temperaturen lekker afkoelen zonder je zorgen te maken over beschadigingen of omkantelen van het bad. Het zwembad staat namelijk stevig op de grond vanwege zijn stalen frame. Bovendien is het Tritech materiaal van het doek bestand tegen corrosie en uv-straling. Met dit zwembad in je achtertuin hoef je je dus sowieso geen zorgen te maken over verkleuring. Je bent tevens verzekerd van een lange levensduur. We hebben je inmiddels verteld dat dit zwembad een model is voor het hele gezin. Echter, je kunt de buren ook uitnodigen, omdat het zwembad ideaal is voor maximaal 8 volwassenen. De meegeleverde cartridge filterpomp zorgt bovendien ervoor dat 2.006 liter water per uur wordt gezuiverd, waardoor vuildeeltjes de kwaliteit van het water niet aantasten. Trek dus met een gerust hart banen in je eigen achtertuin.

Voordelen van de Bestway Steel Pro Max 427 x 84 cm:

 • Je krijgt er een filterpomp bij voor het zuiveren van het water in het zwembad.
 • Het Tritech materiaal van het doek is bestand tegen zowel corrosie als uv-straling.
 • Dankzij het groot oppervlak van dit zwembad, kun je er met meerdere personen in zitten.
 • Dit zwembad is voorzien van een stalen frame, waardoor het zwembad een stevige behuizing heeft.
 • Er is bij dit zwembad gezorgd voor een stevige, stalen constructie, waardoor het zwembad jarenlang meegaat.

Nadelen van de Bestway Steel Pro Max 427 x 84 cm:

 • Om dit zwembad te installeren, zijn er minimaal 2 personen nodig.
 • Vanwege de ronde vorm van het zwembad, blijft er loze ruimte over in je achtertuin.
 • Doordat dit zwembad beschikt over een frame, kun je hem minder gemakkelijk verplaatsen.
Klik hier voor de beste prijs

 

6. Intex Ultra Frame 427 x 107 cm

Intex Ultra Frame 427 x 107 cmIntussen heb je al over 5 andere zwembaden gelezen. Heb je nog geen enkel model gevonden dat voldeed aan je vereisten? Geen nood. We vertellen je in dit artikel namelijk over nog 3 andere modellen. Natuurlijk is het belangrijk om van tevoren te weten waar je naar op zoek bent. Is het beste zwembad voor jou een familiezwembad? Moet dit zwembad bovendien geleverd worden met een afdekzeil en een grondzeil? Dan kennen wij het perfecte model voor jou, namelijk de Intex Ultra Frame 427 x 107 cm. Dit model is het beste zwembad voor jou, omdat je er meteen een afdek- en grondzeil bij krijgt. Je kunt het zwembad dus netjes opzetten en ook goed afdekken wanneer je hem even niet gebruikt. Behalve deze zeilen krijg je er tevens een ladder, cartridge filterpomp, handleiding en instructie dvd bij. Je beschikt dus over de nodige instructies om hem op te zetten.

Bij het uitkiezen van een zwembad kun je kijken naar de accessoires die je krijgt. Daarnaast kun je kijken naar de grootte van het zwembad. In het geval van de Intex Ultra Frame 427 x 107 cm, zien we dat hij een diameter heeft van 427 cm. Hij is daarnaast 107 cm hoog. Hierdoor zorgt dit zwembad voor waterplezier voor wel 8 personen. Voor stevigheid op de grond beschikt het zwembad tevens over een stalen frame. Daarnaast zorgt de meegeleverde filterpomp ervoor dat het water wordt gezuiverd van vuiligheden. Houd er wel rekening mee dat het filter van de filterpomp om de 2 weken vervangen moet worden. Hoewel het zwembad vrij hoog is, kun je er toch gemakkelijk in klimmen. Je krijgt er namelijk een ladder bij. Dankzij het grondzeil beschadigt het frame bovendien niet snel.

Voordelen van de Intex Ultra Frame 427 x 107 cm:

 • Je krijgt er een filterpomp bij, die het water zuivert van vuiligheden.
 • Hij heeft een stalen frame, dat zorgt voor een stevige behuizing van het zwembad.
 • Dankzij het groot oppervlak van dit zwembad, kunnen er meerdere personen in zitten.
 • Doordat je er een handleiding en instructie dvd bij krijgt, is het opzetten van het zwembad een fluitje van een cent.

Nadelen van de Intex Ultra Frame 427 x 107 cm:

 • Als je dit zwembad wil opzetten, heb je minimaal 2 personen nodig.
 • Het filter van de pomp moet om de 2 weken worden vervangen voor optimale prestaties.
Klik hier voor de beste prijs

7. Intex Easy Set 183 x 51 cm

Intex Easy Set 183 x 51 cmBen je op zoek naar het beste zwembad voor jouw behoeften? Dan zijn er verschillende zaken waar je op kunt letten. Denk maar aan de grootte van het zwembad, de kleur en wellicht ook de accessoires die je erbij krijgt. Een belangrijke eigenschap waar de meesten van ons niet op letten, is het design van het zwembad. Er zijn namelijk zwembaden in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar. Een aantrekkelijke kleur voor een zwembad is blauw, al dan niet gecombineerd met wit. Het is daarom altijd mooi om een blauw-wit zwembad te hebben. Wil je bovendien dat het bad draagbaar is? Dan is het verstandig om voor een opblaasbaar model te kiezen. Is het beste zwembad voor jou daarom een opblaasbaar zwembad in de kleuren blauw en wit? Dan is de Intex Easy Set 183 x 51 cm wellicht het beste zwembad voor jou.

In eerste opzicht is het Intex Easy Set 183 x 51 cm zwembad een klein model. Dit hoeft echter geen probleem te zijn als je een klein gezin hebt. Het zwembad biedt namelijk zwemplezier aan 3 tot 4 volwassenen. Dankzij het kleine formaat neemt dit model bovendien weinig ruimte in beslag in je achtertuin. Zon, zee en strand wordt dankzij dit zwembad vervangen door huis, tuin en zwembad. Je verlangt namelijk niet meer naar de zee als je dit bad in je tuin hebt. Doordat hij bovendien opblaasbaar is, kun je hem zelfs eenvoudig in elkaar zetten. Daar verwijst de naam “Easy Set” tevens naar. Zijn opblaasbare rand kun je in slechts 10 minuten opblazen. Deze rand zorgt voor stabiliteit wanneer er zwemmers tegenaan leunen. Het zwembad is bovendien gemaakt van stevig PVC, waardoor het bad flink wat waterkracht aankan.

Voordelen van de Intex Easy Set 183 x 51 cm:

 • Het is gemakkelijk om dit zwembad op te zetten.
 • Dit zwembad kun je in slechts 30 minuten opblazen.
 • Hij heeft een brede opblaasbare rand, die zorgt voor extra zitcomfort.
 • Dankzij de aantrekkelijke prijs, kunnen ook personen met een laag budget hem kopen.
 • Je krijgt er een reparatiesetje bij, dat handig is voor het aanpakken van vervelende lekkages.
 • Het kleine oppervlak van dit zwembad maakt het bad ideaal voor personen met een kleine achtertuin.

Nadelen van de Intex Easy Set 183 x 51 cm:

 • Je krijgt het zwembad zonder filterpomp, afdek- en grondzeil.
 • Omdat er geen poten bij zijn, moet je het bad op een rechte vloer zetten.
 • Hij is rond, waardoor hij meer loze ruimte inneemt dan en rechthoekig zwembad.
 • Opblaasbare zwembaden kunnen eerder lek gaan dan zwembaden met een frame.
Klik hier voor de beste prijs

8. Bestway Deluxe Achthoek 250 x 250 x 51 cm

Bestway Deluxe Achthoek 250 x 250 x 51 cmHoewel de meeste zwembaden die we hebben beschreven in dit artikel modellen zijn met een frame, kan het voor jou wellicht juist handig zijn om een opblaasbaar model aan te schaffen. Dergelijke modellen zijn namelijk handig wanneer je van plan bent om het zwembad enkel te gebruiken op zonnige dagen. Bovendien kunnen opblaasbare zwembaden relatief snel worden opgezet en eenvoudig worden opgeborgen. Natuurlijk kijk je ook naar de vorm van het zwembad. Is het beste zwembad voor jou een achthoekig opblaasbaar zwembad? Dan is de Bestway Deluxe Achthoek 250 x 250 x 51 cm het beste zwembad voor jou. Dit zwembad is namelijk opblaasbaar en het heeft een unieke vorm. Hij is niet rond of rechthoekig zoals de meeste standaardmodellen, maar hij heeft een achthoekige vorm. Hierdoor heb je bij jou in de buurt waarschijnlijk het uniekste zwembad.

Je koopt een zwembad om te genieten van verkoeling op warme zomerdagen. Daar staat de Bestway Deluxe Achthoek 250 x 250 x 51 cm voor. Bovendien is dit zwembad ideaal om er samen met je gezin in te relaxen. Hij is namelijk ontworpen voor maximaal 4 kinderen. Daarnaast beschikt dit model over 3 opblaasbare ringen. Deze ringen zorgen voor een stabiele rand. Hierdoor is het voor de kinderen in het bad mogelijk om tegen de rand aan te liggen. Tijdens het zwemmen kan het voorkomen dat je dorst krijgt. Dan wil je jouw waterpret niet onderbreken om een drankje te halen. Daar heeft de fabrikant van dit zwembad aan gedacht. Daarom heeft het zwembad in de rand 4 ingebouwde bekerhouders. Je kunt dus, voordat je het zwembad in stapt, voor iedereen een drankje gereed zetten. Krijgt het zwembad kleine gaatjes, dan dicht je ze gemakkelijk zelf met het meegeleverde stickervel.

Voordelen van de Bestway Deluxe Achthoek 250 x 250 x 51 cm:

 • Zwemmers krijgen meer stabiliteit van de opblaasbare rand.
 • Je kunt de rand van dit zwembad binnen slechts 15 minuten opblazen.
 • Doordat het zwembad opblaasbaar is, kun je hem gemakkelijk opbergen.
 • Dankzij het compacte formaat, kun je dit zwembad in vrijwel elke tuin gebruiken.
 • Er wordt een stickervel bij geleverd, waar je vervelende lekkages mee kunt repareren.
 • In de rand van het zwembad zitten er 4 ingebouwde bekerhouders waardoor je niet uit het bad hoeft te gaan om iets te drinken te halen.

Nadelen van de Bestway Deluxe Achthoek 250 x 250 x 51 cm:

 • Dit zwembad krijg je zonder afdek- of grondzeil.
 • Doordat dit bad een kinderzwembad is, is hij niet geschikt voor het hele gezin inclusief de ouders.
 • Als je een groter gezin hebt of een kinderfeestje geeft, is dit zwembad niet ideaal, omdat er maximaal 4 kinderen in kunnen.
Klik hier voor de beste prijs
Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>