De Bosch BGL35MOV20 Kopen? Lees de Review!

Ben je op zoek naar een compacte, wendbare stofzuiger? Dan raden wij de Bosch BGL35MOV20 aan! Deze sledestofzuiger zorgt voor een grondige reiniging en is bovendien energiezuinig dankzij de Compressor Technology. Aangezien hygiëne zeer belangrijk is, beschikt de stofzuiger over een wasbaar HEPA-filter, dat zorgt voor schone lucht. Dit maakt de stofzuiger ideaal voor mensen met een allergie. Dankzij de ingebouwde zuigkrachtregeling met een draaiknop is de stofzuiger bovendien geschikt voor alle vloersoorten.

Bosch maakt al jaren huishoudelijke apparaten die het dagelijks leven vergemakkelijken. De producten van dit merk zijn ontworpen om je werk uit handen te nemen. Hierdoor ben je snel klaar met je huishoudelijke taken, waardoor je meer tijd overhoudt om leuke dingen te doen. Het is ook een missie van Bosch om de kwaliteit van je leven te verbeteren. Zij zorgen daarom voor duurzame producten met Green Technology. De Bosch apparaten zijn hierdoor ook milieuvriendelijk.

Bosch BGL35MOV20 review

De Bosch BGL35MOV20 stofzuiger is wendbaar, krachtig en zeer compact. Deze stofzuiger met een vermogen van 1200 Watt, beschikt over een HEPA-filtersysteem. Dankzij dit systeem is de stofzuiger perfect voor mensen met een allergie. De uitgeblazen lucht wordt namelijk zodanig gefilterd dat deze schoner is dan de normale lucht in huis.

Ga je harde vloeren stofzuigen? Dan is deze stofzuiger ook ideaal. Hij beschikt over een speciale parketborstel en zachte, rubberen wielen die het stofzuigen op harde vloeren vergemakkelijken. De Compressor Technology zorgt er bovendien voor dat dit apparaat weinig energie verbruikt en toch een optimale zuigkracht met zich meebrengt. Een unieke eigenschap van de Bosch BGL35MOV20 is bovendien dat hij zijn zuigkracht automatisch aanpast als de grond net iets vuiler is. In juli 2015 werd dit model bekroond tot Best Getest. Vervolgens werd hij in mei 2016 bekroond tot Beste Koop. Waarom zou je dan niet kiezen voor deze stofzuiger?

Andere punten die deze stofzuiger uniek maken zijn:

 • Accessoireset
  De stofzuiger wordt geleverd met een unieke accessoireset. Deze beschikt over een kierenmondstuk, meubelborstel en een mondstuk voor bekleding. Hierdoor stofzuig je ook lastig bereikbare plekken gemakkelijk met dit apparaat.
 • Grote bewegingsvrijheid
  De stofzuiger beschikt over een snoer van 7 meter lang. Dit zorgt voor een actieradius van 10 meter zodat je een grote bewegingsvrijheid hebt.
 • RobustAir-systeem
  Dit apparaat beschikt over het RobustAir-systeem, wat inhoudt dat de componenten die zorgen voor goede prestaties van een zakloze stofzuiger perfect op elkaar zijn afgestemd. Je kunt de stofzuiger hierdoor gebruiken voor zowel fijn stof als grof vuil.
 • Aanpassingen voor harde en kwetsbare vloeren
  De stofzuiger beschikt over een speciaal mondstuk voor onder andere parket. Het mondstuk beschikt over zachte borstelharen die ervoor zorgen dat hij gemakkelijk over de vloer glijdt en stof en vuil opzuigt zonder de vloer te beschadigen.

Bosch BGL35 MOV20

Bosch BGL35MOV20 voordelen

De Bosch BGL35MOV20 gebruiken voor het stofzuigen brengt enkele voordelen met zich mee:

 • Compact en licht
  Doordat deze stofzuiger een klein formaat heeft en niet veel weegt, kun je hem gemakkelijk meenemen naar alle gedeelten van je huis. Je draagt hem ook eenvoudig de trap op en af. Deze stofzuiger weegt slechts 4,6 kg en heeft een hoogte van 27 cm, breedte van 31,8 cm en diepte van 39,5 cm. Het compacte formaat zorgt er tevens voor dat je de stofzuiger na gebruik gemakkelijk kunt opbergen.
 • Perfect voor harde vloeren
  Deze stofzuiger beschikt over een speciale parketborstel met zachte haren. Hij is ook voorzien van rubberen wielen, genaamd SoftWheels. Hierdoor glijdt de stofzuiger gemakkelijk over harde vloeren. Hij laat bovendien geen krassen achter.
 • Stofzak verwijderen
  Het verwijderen van de stofzak vindt eenvoudig en hygiënisch plaats.
 • Zuigkracht
  Geniet van een optimale zuigkracht wanneer je voor deze stofzuiger kiest. Het apparaat past de zuigkracht bovendien automatisch aan als de vloer wat vuiler is.

Bosch BGL35MOV20 nadelen

De punten die je als minder prettig kunt ervaren wanneer je de Bosch BGL35MOV20 gebruikt zijn:

 • Afnemende zuigkracht
  Als de stofzak van deze stofzuiger vol raakt, neemt de zuigkracht af. Dit betekent dat je de stofzak op tijd dient te vervangen om optimaal te profiteren van de zuigkracht.
 • Geen opbergruimte voor hulpstukken
  Sommige stofzuigers beschikken over een speciale opbergruimte voor de hulpstukken zodat je deze altijd bij de hand hebt. Dit is niet het geval bij deze stofzuiger, wat je wellicht als minder prettig kunt ervaren.
 • Zachte ondergronden
  Doordat de stofzuiger is geoptimaliseerd voor gebruik op harde vloeren, presteert hij minder goed wanneer je hem gebruikt op zachte ondergronden.

Bosch BGL35MOV20 conclusie over de review

We hebben de kenmerken, voor- en nadelen van de Bosch BGL35MOV20 bekeken om je te helpen om een goed geïnformeerde keus te maken. De bekroningen die de stofzuiger heeft ontvangen spreken eigenlijk al voor zich. De stofzuiger werd bekroond als Best Getest en Beste Koop. De specifieke voordelen van de stofzuiger zijn het compacte en lichte formaat, de optimalisering voor harde vloeren, de hygiënische verwijdering van de stofzak en de superieure zuigkracht. Als je de stofzak op tijd verwisselt, een vaste plek in huis vrij maakt voor de hulpstukken en je voornamelijk harde ondergronden stofzuigt, dan vinden wij de Bosch BGL35MOV20 perfect voor jou!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>