De Bosch GSN33VW30 Kopen? Bekijk de Review!

Ben je op zoek naar een energiezuinige vriezer waarin je verschillende producten kunt invriezen? Dan raden wij de Bosch GSN33VW30 aan. Deze vriezer is de perfecte aanvulling voor je koel-vriescombinatie met een kleine vriesruimte of koelkast zonder vriesvak. De Bosch vriezer is bovendien energiezuinig, want hij heeft een A++ energieklasse. Dit betekent dat je op de lange termijn geld bespaart op energiekosten. Deze vriezer is relatief groot, dus je kunt er etenswaren en drankjes voor 3 tot 4 personen in opbergen. Het doet er niet toe wat je in dit apparaat wil invriezen, want je bergt alles overzichtelijk op.

Het is altijd een goed idee om voor een Bosch product te kiezen. Dit bedrijf vervaardigt namelijk al jaren apparaten die het leven vergemakkelijken. Ze hebben dus ruime ervaring op het gebied van gebruiksvriendelijke apparaten met innovatieve technologieën. Daarnaast blijven zij hun kwaliteit verbeteren. Wanneer je een Bosch product aanschaft, ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit. De Bosch producten nemen je bovendien werk uit handen. Hierdoor krijg je de dagelijkse klusjes sneller gedaan waardoor je daarna tijd overhoudt om de dingen te doen die je leuk vindt. Bosch vervaardigt tevens producten die milieuvriendelijk zijn. Als je zoekt naar een gebruiksvriendelijke vriezer, dan kies je voor een Bosch vriezer!

Review over de Bosch GSN33VW30

Wanneer je kiest voor de Bosch GSN33VW30 dan kies je voor innovatieve technologieën en zuinig energieverbruik. De grote vriezer heeft een netto inhoud van 220 liter. De verschillende spullen die je erin invriest, kun je overzichtelijk bewaren. Dit komt doordat de vriezer beschikt over een extra diepe vrieslade om je diepvriesproducten moeiteloos op te bergen. Je kunt er bijvoorbeeld diepvriespizza’s, taarten of andere lekkernijen in grote dozen in bewaren. De vriezer is opgebouwd uit 2 snelvriesvakken en 5 lades. In de snelvriesvakken kun je nieuwe producten zetten die nog ingevroren moeten worden. Dan zijn ze in een handomdraai bevroren. Deze vakken zijn ook handig als je een feestje organiseert en je ontdekt dat nog niet alle drank koud is. De overige vakken zijn ook handig om bijvoorbeeld vlees, vis en diepvriesgroenten in te vriezen. Je bepaalt zelf hoe je alles indeelt.

De levensmiddelen houden dankzij het perfecte klimaat in de Bosch GSN33VW30 de perfecte consistentie. Zo wordt het ijs niet te hard, maar ook niet te zacht. Voor het behouden van de smaak van je levensmiddelen is een constante temperatuur tevens van essentieel belang. Daarom meten en regelen de FreshSense sensoren van de vriezer de temperatuur in het apparaat. Hierdoor is er ongeacht de buitentemperatuur altijd een constante temperatuur in de vriezer. Voor een langere versheid wordt ook de luchtcirculatie geregeld. Dit doet het MultiAirflow systeem. Het systeem houdt in dat een ventilator de koude lucht gelijkmatig over alle niveaus in het apparaat verspreid. Temperatuurschommelingen worden hierdoor geminimaliseerd en koeltijden worden gereduceerd. Moet je snel iets invriezen? Maak dan gebruik van de functie Super vriezen. Deze functie voorkomt dat levensmiddelen ontdooien wanneer je nieuwe producten zet en zorgt ervoor dat de nieuwe artikelen sneller bevriezen.

Bosch GSN33VW30

Voordelen van de Bosch GSN33VW30

We zijn voor je nagegaan welke voor- en nadelen de Bosch GSN33VW30 met zich meebrengt. Met deze informatie kun je namelijk een goed geïnformeerde keus maken. De voordelen die dit apparaat met zich meebrengt zijn:

 • No Frost
  De vriezer beschikt over de functie No Frost. Dit houdt in dat ijsvorming wordt tegengegaan en dat je de vriesruimte niet hoeft te ontdooien. Je kun hem dus eenvoudig onderhouden en schoonmaken zonder je zorgen te maken dat zakken aan de achterwand gaan vastzitten vanwege ijsvorming.
 • Super vriezen
  De functie Super vriezen biedt een hele uitkomst. Je hebt het vast wel eens meegemaakt dat je inkopen hebt gedaan en je de vriezer dus een beetje te lang open hebt laten staan. Hierna zijn de producten die reeds waren ingevroren ontdooid en duurde het langer voordat de vriezer zijn originele temperatuur weer had bereikt. Dit probleem behoort tot het verleden wanneer je gebruik maakt van de functie Super vriezen.
 • Langere versheid
  Doordat er een gelijkmatige luchtcirculatie plaatsvindt in de vriezer en het perfecte klimaat behouden blijft, behouden je etenswaren ook langer hun versheid. Dit is niet alleen lekkerder, maar ook gezonder voor jou en je gezin.
 • Big box
  Er zijn verschillende lades en vakken in de vriezer. Eén daarvan is de Big box. Deze extra diepe vrieslade is de beste uitkomst voor het invriezen van grote dozen zoals taarten en diepvriespizza’s. Je kunt dus gemakkelijk alles voor een kinderfeestje in huis halen en invriezen of je kunt zelfs een bruidstaart invriezen.
 • Goede indeling
  Dit apparaat is zeer ruim. De verschillende etenswaren en drankjes die je wil invriezen kun je bovendien overzichtelijk opslaan. Deze diepvries heeft namelijk een handige indeling bestaande uit 2 snelvriesvakken en 5 lades.

Nadelen van de Bosch GSN33VW30

Voordat je ertoe overgaat om een product te kopen, is het natuurlijk belangrijk dat je ook nagaat wat zijn tekortkomingen zijn. We sommen daarom de minpunten van de Bosch GSN33VW30 voor je op:

 • Het geluidsniveau
  Deze vriezer heeft een geluidsniveau van 42 dB. Dit betekent dat hij niet het stilste apparaat is. Je kunt dit feit als minpunt ervaren als je hem in de slaapkamer wilde zetten of in een klein appartement waarin alle geluiden worden versterkt.
 • Deur vacuüm
  De deur van deze vriezer wordt vacuüm dicht gezogen. Hierdoor kan het af en toe vrij zwaar zijn om de deur open te krijgen.
 • Geen binnenverlichting
  Als je vaker middernacht in het donker naar de vriezer loopt om iets eruit te halen, dan kun je het feit dat dit apparaat niet over binnenverlichting beschikt als minpunt ervaren.

Conclusie van deze review over de Bosch GSN33VW30

Nadat je de eigenschappen, voor- en nadelen van de Bosch GSN33VW30 hebt gelezen, kun je zelf bepalen of hij je geld waard is. Wij vinden dat hij een aanrader is, omdat hij een grote inhoud heeft waarin je veel etenswaren en dranken kunt invriezen. Daarnaast beschikt hij over de functie Super vriezen en wordt de temperatuur constant gehouden. Er vindt ook gelijkmatige luchtcirculatie plaats in de vriezer. Houd er rekening mee dat de vriezer niet super stil is en dat hij geen binnenverlichting heeft en haal hem snel in huis!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>