Bosch GSN36VW30 Kopen? Check deze Review!

Ben je op zoek naar een energiezuinige No Frost vriezer die flexibele opbergmogelijkheden met zich meebrengt? Dan is de Bosch GSN36VW30 wellicht de perfecte vriezer voor jou. Dit model is met een A++ energieklasse relatief zuinig. Hij beschikt daarnaast over de No Frost functie, wat betekent dat het onderhoud van dit apparaat zeer eenvoudig is. Ijsvorming in deze vriezer wordt namelijk tegengegaan waardoor je hem niet hoeft te ontdooien wanneer je hem wil schoonmaken. De vriezer beschikt bovendien over een handige VarioZone die meer flexibiliteit en ruimte met zich meebrengt, dankzij de uitneembare glazen plateaus.

Als je op zoek bent naar een gebruiksvriendelijk apparaat, dan is een Bosch apparaat zeker een aanrader. Dit bedrijf heeft namelijk als doel om je leven te vergemakkelijken. Daarom vervaardigen zij producten met innovatieve technologieën die je werk uit handen nemen. Dit geldt ook voor de koelkasten en vriezers van dit merk. De Bosch producten worden tevens milieuvriendelijk ontworpen, want we moeten allemaal een steentje bijdragen om ons milieu te beschermen. Gun jezelf een beetje extra luxe en geniet van het gebruiksgemak van Bosch. Als je op zoek bent naar een vriezer, kies dan voor een gebruiksvriendelijke, innovatieve en milieuvriendelijke Bosch vriezer!

Review over de Bosch GSN36VW30

Heb je veel diepvriesproducten die je wil invriezen, maar beschik je over een koel-vriescombinatie met een kleine inhoud? Of heeft je koelkast geen vriesvak? Dan is het een goed idee om de Bosch GSN36VW30 in huis te halen. Deze vrieskast is geschikt om al je diepvriesproducten in te vriezen. Hij heeft namelijk een grote inhoud van 237 liter. Je kunt dus etenswaren voor het hele gezin invriezen zonder je zorgen te maken over de beschikbare ruimte. De vriezer is goed in te delen, want hij beschikt over 2 snelvriesvakken en 5 lades. Je kunt dus alles overzichtelijk invriezen. Geef bijvoorbeeld vlees en vis een eigen vak, diepvriesgroente een ander vak en zet ook lekkernijen en dranken apart. Je ziet dan in één opslag waar alles zit, waardoor je snel vindt waarnaar je zoekt. De deur open je bovendien gemakkelijk, zonder de handgreep hard te trekken, dankzij het Air Channel systeem.

De Bosch GSN36VW30 is bovendien energiezuinig, want hij heeft een A++ energieklasse. Dit lage energieverbruik heeft de vriezer onder andere te danken aan de Fresh Sensor. Deze sensor zorgt ervoor dat de temperatuur constant gehouden wordt. Hij merkt tevens wanneer er minder energie nodig is om de gewenste temperatuur op peil te houden. Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit apparaat is dat je hem niet hoeft te ontdooien om hem schoon te maken. Deze vriezer beschikt namelijk over het No Frost systeem dat ervoor zorgt dat er geen ijsvorming plaatsvindt. Komt het eens voor dat er een stroomstoring plaatsvindt, dan hoef je je geen zorgen te maken dat als je etenswaren ontdooien. De vriezer houdt je etenswaren namelijk tot 19 uur bevroren. Bereikt hij een te hoge temperatuur doordat je hem bijvoorbeeld open bent vergeten, dan geeft hij tevens een waarschuwingssignaal. De vriezer voorkomt hierdoor onaangename verrassingen.

Bosch GSN36VW30

Voordelen van de Bosch GSN36VW30

We zijn voor je op zoek gegaan naar de sterke punten van de Bosch GSN36VW30. Dit hebben we gedaan, omdat we het belangrijk vinden dat je op de hoogte bent van zowel de plus- als minpunten van een product voordat je hem aanschaft. De voordelen van dit apparaat zijn:

 • De functie Super vriezen
  Deze vriezer is voorzien van de functie Super vriezen. Deze functie houdt in dat wanneer je nieuwe producten in de vriezer wil zetten, de reeds ingevroren producten niet ontdooien. De pas toegevoegde etenswaren en drankjes worden tevens snel ingevroren waardoor de vriezer binnen een mum van tijd zijn originele temperatuur terug heeft.
 • Hij hoeft niet ontdooid te worden
  De meesten van ons vinden het niet leuk om een vriezer te ontdooien. Bosch is zich daarvan bewust en heeft daarom de No Frost functie ingebouwd in de vriezer. Deze functie zorgt ervoor dat ijsvorming wordt tegengegaan waardoor je het apparaat niet hoeft te ontdooien als je hem wil schoonmaken.
 • Gelijkmatige luchtcirculatie
  De vriezer is voorzien van het MultiAirflow systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat een ventilator de koude lucht gelijkmatig verdeeld over de verschillende niveaus in de vriezer. Hierdoor worden temperatuurschommelingen beperkt tot een minimum en worden koeltijden gereduceerd. Je voedingsmiddelen behouden hun smaak dankzij deze techniek langer.
 • Het perfecte klimaat
  Dit apparaat beschikt tevens over de FreshSense functie, die ervoor zorgt dat het perfecte klimaat behouden blijft. Je levensmiddelen behouden dus de ideale consistentie, hun versheid en ook hun smaak. In deze vriezer is er namelijk een constante temperatuur, ongeacht de buitentemperatuur.
 • Elektronische temperatuurregeling
  De temperatuur van deze vriezer kun je elektronisch regelen. Hierdoor stel je gemakkelijk en overzichtelijk de gewenste temperatuur in.

Nadelen van de Bosch GSN36VW30

Voor een compleet beeld over de Bosch GSN36VW30 zijn we ook voor je nagegaan wat zijn minpunten zijn. De tekortkomingen die we hebben gevonden, lees je hieronder:

 • Niet super stil
  Deze vriezer heeft een geluidsniveau van 42 dB. Hij is dus niet de stilste vriezer. Dit hoeft echter geen probleem te zijn als je hem bijvoorbeeld een plek in de garage geeft.
 • Display achter de deur
  Het display van de vriezer zit achter de deur. Als je dus op elk gewenst moment in staat wil zijn om de temperatuur af te lezen, dan kun je dit punt als negatief ervaren. Je dient namelijk de deur open te maken om de temperatuur te zien of in te stellen.
 • De deur openen
  Het openen van de deur kun je als minpunt ervaren, omdat hij vacuüm dicht gaat. Wanneer je dus de deur open wil doen, kan dit stroef gaan.

Conclusie van de review over de Bosch GSN36VW30

De Bosch GSN36VW30 is een prima vriezer met een grote netto inhoud, een handige indeling en innovatieve technologieën. Dankzij de gelijkmatige luchtcirculatie en de constante temperatuur blijven je etenswaren langer vers. Daarnaast kun je de temperatuur elektronisch regelen. Je dient wel de deur van de vriezer open te doen om de temperatuur af te lezen of in te stellen. Dankzij de functie No Frost vindt er geen ijsvorming plaats waardoor je dit apparaat niet hoeft te ontdooien om hem schoon te maken. Hij beschikt bovendien over de functie Super vriezen die ervoor zorgt dat nieuwe producten sneller invriezen en producten die reeds in de vriezer zitten niet ontdooien. Wij vinden de Bosch GSN36VW30 zeker een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>