Braun 5030S Kopen? Bekijk onze Review!

Ben je op zoek naar een krachtig scheerapparaat? Dan is de Braun 5030S een goede keuze. Dit scheerapparaat is niet alleen krachtig, maar zorgt ook voor een glad resultaat zonder huidirritatie op vervelende plekken zoals je nek. De shaver beschikt over een krachtige motor. Dankzij deze motor wordt zelfs je kin binnen een mum van tijd glad geschoren en wordt er geen haartje vergeten. De unieke technologie zorgt er namelijk voor dat de liggende haartjes worden opgetild zodat ze ook gemakkelijk kunnen worden afgesneden. Het volledig afspoelbare scheerapparaat beschikt over een bewegende scheerkop, die de contouren van je gezicht perfect volgt.

Kiezen voor een apparaat van het merk Braun, betekent kiezen voor een innovatief product. Bij deze Duitse fabrikant staan namelijk innovatie, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en design voorop. Het bedrijf streeft ernaar om apparaten te ontwerpen die je leven vergemakkelijken. Daarom ben je verzekerd van uitstekende kwaliteit en gebruiksgemak wanneer je voor een Braun product kiest. Je verdient het om een prettig leven te leiden. Kies daarom voor een van de Braun scheerapparaten en laat iedereen je schoonheid zien.

Review over de Braun 5030S

De Braun 5030S slaagt waar andere scheerapparaten falen. Dit scheerapparaat beschikt over zelfstandige, flexibele snijelementen op de beweegbare scheerkop. Hierdoor ontstaat er tijdens het scheren optimaal huidcontact. Je scheert dus met minder druk, huidirritatie wordt zoveel mogelijk voorkomen en er blijven vrijwel geen haren over. Betere scheerprestaties bestaan niet!

Om je een goed beeld te geven van de eigenschappen van dit scheerapparaat, zetten we deze voor je op een rij:

 • 2 SensoFoil mesjes
  Het scheerblad is voorzien van 899 unieke openingen. Deze openingen scheren de haartjes op 0,058 mm van de huid. Je huid blijft hierdoor beschermd en er ontstaat een langdurige gladheid.
 • Micro- en MacroMotion
  De MicroMotion houdt in dat de snijelementen onafhankelijk zijn opgehangen, waardoor ze ook op de kleinste contouren kunnen reageren. De MacroMotion daarentegen, verwijst naar het draaiende scheerhoofd. Het scheerhoofd beweegt gemakkelijk langs de grotere contouren. Hierdoor ontstaat er maximaal huidcomfort.
 • Comforthoofd
  De scheerkop van dit apparaat is flexibel en past zich in 8 richtingen aan. Er ontstaat hierdoor voortdurend contact met de huid. Dit geldt ook voor de moeilijk bereikbare plekken.
 • AutoSensing motor
  Deze technologie zorgt ervoor dat je baard wordt gelezen, waardoor het apparaat zich optimaal aan de dichtheid van de haargroei kan aanpassen. Dit zorgt voor een comfortabele en efficiënte scheerbeurt.
 • ActiLift trimmer
  De middentrimmer zorgt ervoor dat platliggende haartjes worden opgetild en dat haartjes die in verschillende richtingen groeien bijeen worden gebracht. Je kunt ze hierdoor gemakkelijk en effectief afscheren.
 • Precisietrimmer
  De uitschuifbare precisietrimmer van dit apparaat zorgt ervoor dat je nette lijntjes kunt creëren op je gezicht. Je kunt hierdoor zorgen voor precieze baardlijnen en bakkebaarden.
 • Krachtige batterij
  De batterij van dit apparaat is zeer krachtig. Binnen 1 uur kun je de batterij volledig opladen en vervolgens kun je tot 50 minuten draadloos scheren.

Braun 5030S

 

Voordelen van de Braun 5030S

Als je een compleet beeld wil hebben over een product, dan is het belangrijk om na te gaan wat de eigenschappen van dat product zijn. In deze review hebben we je inmiddels laten zien welke eigenschappen de Braun 5030S heeft. Ben je benieuwd naar de voordelen? Deze zetten we ook voor je op een rij:

 • Precisietrimmer
  Dit scheerapparaat is voorzien van een handige, uitklapbare precisietrimmer. Hiermee kun je jouw nekharen en bakkebaarden netjes bijwerken. Creëer nette lijnen of maak een creatief design.
 • Middentrimmer
  De middentrimmer van deze shaver zorgt ervoor dat de scheerresultaten worden geoptimaliseerd. Dit onderdeel zorgt er namelijk voor dat liggende haren en haren die in verschillende richtingen groeien omhoog worden gelift. Je kunt de haren hierdoor gemakkelijk en efficiënt afscheren.
 • Ook aan het snoer te gebruiken
  Een ander aantrekkelijk voordeel van dit scheerapparaat is dat je hem ook aan het snoer kunt gebruiken. Als je dus bent vergeten om hem op te laden en je moet dringend scheren in verband met een belangrijke werkafspraak of een hete date, dan kun je gewoon scheren terwijl het apparaat aan het snoer zit.
 • Eenvoudig reinigen
  Dit apparaat is waterbestendig. Je kunt hem hierdoor gemakkelijk reinigen onder stromend water. Dit vergemakkelijkt het onderhoud.
 • Overal te gebruiken
  Ga je naar een ander land en wil je graag je scheerapparaat meenemen? De 5030S kun je sowieso met je meenemen. Hij beschikt namelijk over een automatische voltage-aanpassing van 100 tot 240 V. Je kunt hem dus in elk land probleemloos gebruiken.
 • Snel opgeladen
  Sommige scheerapparaten moet je uren opladen voordat je ze kunt gebruiken. Dat is niet het geval bij deze shaver. Dit model is namelijk binnen een uur volledig opgeladen. Handig toch?
 • Glad resultaat
  Scheren met deze shaver betekent genieten van een glad resultaat. De shaver zorgt dankzij de unieke technologieën voor topprestaties.

Nadelen van de Braun 5030S

Voordat je een apparaat koopt, is het belangrijk om zowel te weten wat de voor- als nadelen ervan zijn. We zijn daarom ook voor je nagegaan welke nadelen gepaard gaan met het gebruik van de Braun 5030S:

 • Alleen voor een lichte tot gemiddelde baardgroei
  Als je een zware baardgroei hebt, dan kunnen de prestaties van dit apparaat tegenvallen. Hij is namelijk geoptimaliseerd voor een lichte tot gemiddelde baardgroei.
 • Droog scheren
  Met dit scheerapparaat kun je alleen droog scheren. Als je het liefst onder de douche scheert, dan kun je dit punt als negatief ervaren.
 • Zachte reisetui
  Wanneer je op reis gaat, is het belangrijk om breekbare spullen goed in te pakken. Het reisetui waarmee deze shaver wordt geleverd is echter zacht en biedt dus minder bescherming dan een hardcase etui.

Conclusie van deze review over de Braun 5030S

Aan de hand van de eigenschappen, voor- en nadelen van de Braun 5030S kun je zelf bepalen of dit apparaat je geld waard is. De shaver beschikt over verschillende technologieën die zorgen voor een optimaal, glad scheerresultaat. Je huid blijft bovendien beschermd. Het scheerapparaat kun je bovendien snel opladen en vervolgens lang draadloos gebruiken. Ben je vergeten de shaver op te laden? Dan kun je er ook mee scheren terwijl hij aan het snoer zit. De shaver is bovendien eenvoudig te reinigen en overal ter wereld te gebruiken. Houd er rekening mee dat het apparaat is gemaakt voor droog scheren en is geoptimaliseerd voor een lichte tot middelmatige baardgroei en haal hem vandaag nog in huis!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>