Braun 7 720s Kopen? Bekijk snel de Review!

Ben je op zoek naar een scheerapparaat dat zorgt voor een ultiem glad scheerresultaat? Kies dan voor de Braun 7 720s. Dit scheerapparaat laat geen haartje meer staan. Hij maakt namelijk gebruik van sonische technologie, die liggende haartjes laat staan en ze vervolgens trimt. De Power-Comb zorgt ervoor dat dit ook gebeurt bij nekharen, zodat ook die netjes worden afgeschoren. Het scheerhoofd van dit apparaat beweegt in verschillende richtingen. Hierdoor past het apparaat zich eenvoudig aan de contouren van je gezicht aan.

Braun vervaardigt producten van topkwaliteit met innovatieve technologieën. Bij deze Duitse fabrikant staan innovatie, duurzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en design namelijk centraal. Hierdoor kun je lang genieten van de Braun apparaten en dragen zij allemaal een steentje bij om je leven te vergemakkelijken. Ervaar het gemak en de kracht van Braun zelf door vandaag nog een Braun scheerapparaat aan te schaffen.

Review over de Braun 7 720s

De Braun 7 720s is een intelligent scheerapparaat met innovatieve technologieën. Het apparaat leest door middel van intelligente sonische technologie je baard en past zich aan de hand daarvan aan. Deze shaver is bovendien ideaal voor de gevoelige huid, omdat je niet tweemaal over dezelfde plek hoeft te gaan. De slimme scheertechnologie zorgt namelijk voor een efficiënte en gladde scheerbeurt. Hierdoor wordt het risico op huidirritatie verminderd. Het apparaat beschikt over 5 scheerstanden. Je kiest dus gemakkelijk de stand die past bij je huidtype en scheerstijl. De 5 opties die je door middel van gepersonaliseerde knoppen selecteert, bestaan uit een gevoelige stand tot een turbomodus. De sonische technologie zorgt voor 30.000 transversale bewegingen per minuut. Het apparaat is dus extra krachtig.

De shaver is voorzien van 4 scheerelementen, die allemaal gespecialiseerd zijn voor een ander soort haar. Je mist hierdoor geen platliggende haartjes en je huid is tegelijkertijd beschermd. De 2 OptiFoil elementen zorgen voor de perfecte gladheid, die langer duurt. Daarnaast zorgt de ActiveLift trimmer ervoor dat platliggende haartjes in probleemgebieden worden geschoren. De beschermende SkinGuard verzacht de huid, wat zorgt voor een uitzonderlijke scheerbeurt. Behalve de scheerelementen beschikt de shaver over een 8D flexibel scheersysteem, wat zelfs de meest problematische contouren volgt. Het systeem bestaat bovendien over individueel zwevende scheerbladen en een trimmer op een flexibel scheerhoofd. Deze technologie zorgt ervoor dat het apparaat contact met de huid heeft tot op 0,05 mm.

Je kunt zelfs het scheerhoofd vastzetten met de Precision HeadLock om maximale controle te hebben op vervelende plekken onder de neus of kin. De precisietrimmer staat ook voor je klaar om je bakkebaarden en snor een nauwkeurigere vorm te geven. Gebruik daarnaast het Clean & Charge station voor extra gebruiksvriendelijkheid.

Braun 7 720s

Voordelen van de Braun 7 720s

We zijn voor je nagegaan wat de plus- en minpunten van deze shaver zijn. De voordelen die gepaard gaan met de Braun 7 720s zijn:

 • Elke baardgroei
  Doordat je kunt kiezen uit verschillende scheerstanden, is dit apparaat geschikt voor elke baardgroei. Er is een modus voor een gevoelige huid, een turbostand en er zijn nog 3 andere modi daartussen. Kies aan de hand van je baardgroei welke modus het beste bij jouw behoeften past.
 • Eenvoudige reiniging
  Dit apparaat kun je gemakkelijk reinigen. Hij is namelijk volledig afspoelbaar onder de kraan. Als je gebruik maakt van het Clean & Charge station, dan vindt er een nog geavanceerde reiniging plaats. In dit station wordt het apparaat namelijk hygiënisch gereinigd. Daarnaast wordt hij ook opgeladen en gesmeerd. Het station zorgt er zelfs voor dat er een reinigingsprogramma wordt gekozen en het apparaat wordt gedroogd. Dit vindt allemaal plaats met een druk op de knop.
 • Snellaadfunctie
  Een ander voordeel van deze shaver is dat hij beschikt over een snellaadfunctie. Dit betekent dat je hem slechts enkele minuten hoeft op te laden om hem vervolgens gedurende één scheerbeurt draadloos te gebruiken. Deze functie is onder andere handig wanneer je bent vergeten om de shaver op te laden en je toch dringend moet scheren.
 • Precisietrimmer
  Wie houdt er nou niet van een nauwkeurig scheerresultaat? Voor een netjes afgewerkt resultaat kun je de precisietrimmer gebruiken. Hiermee kun je onder andere je bakkebaarden bijwerken.
 • Aan het snoer
  Heb je het apparaat toch een beetje langer nodig dan de gemiddelde tijd die nodig is voor één scheerbeurt? Geen nood. Je kunt dit apparaat ook prima gebruiken terwijl hij aan het snoer is aangesloten. Dit is ideaal wanneer de accu leeg is en je meer kracht nodig hebt dan de snellaadfunctie biedt.

Nadelen van de Braun 7 720s

Om een compleet beeld te krijgen van een apparaat, is het belangrijk om behalve op de hoogte te zijn van de functionaliteiten en de voordelen, ook te weten wat de nadelen zijn. We zijn daarom voor je nagegaan welke minpunten gepaard gaan met de Braun 7 720s. Lees snel verder, want we hebben deze punten voor je opgesomd:

 • Niet onder de douche
  Deze shaver kun je niet onder de douche gebruiken. Hij kan ook niet gebruikt worden met scheerschuim of -gel. Als je graag onder de douche scheert, dan kan dit als minpunt worden ervaren. Echter, de super scheerresultaten van dit apparaat zorgen ervoor dat je er gauw aan went om droog te scheren.
 • Geen beschermkapje
  Deze shaver wordt niet met een beschermkapje voor het scheerhoofd geleverd. Als je dus geen vaste en veilige plek hebt om het apparaat op te bergen, kun je dit punt als minder prettig ervaren.

Conclusie van de review over de Braun 7 720s

Aan de hand van de bovengenoemde functionaliteiten, voor- en nadelen kun je zelf concluderen of de Braun 7 720s hét scheerapparaat voor jou is. Wij vinden hem zeker een aanrader, omdat hij te gebruiken is bij elke vorm van baardgroei. Hij heeft verschillende modi waar je uit kunt kiezen aan de hand van je behoeften en hij beschikt over de nodige tools voor een perfect en glad scheerresultaat. Als je bent vergeten om het apparaat op te laden en je moet toch scheren, dan kun je gebruik maken van de snellaadfunctie of je kunt hem gebruiken terwijl hij aan het snoer is. Je bepaalt zelf welke manier jouw voorkeur heeft. Gebruik dit scheerapparaat waarmee je droog kunt scheren voor een perfect scheerresultaat!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>