Braun Bodycruzer Kopen? Bekijk onze Review!

Voor een verbluffende lichaamsuitstraling, verwijder of trim je jouw lichaamsharen met de Braun Bodycruzer. Dit scheerapparaat is ontworpen voor mannen die hun lichaam optimaal en gemakkelijk willen onderhouden. De shaver beschikt over een Braun precisie trimmer en een Gillette Fusion mes. Je kunt dus alle lichaamsdelen van kop tot teen scheren en trimmen. Het apparaat kun je voor extra comfort zelfs onder de douche gebruiken.

Als je op zoek bent naar producten van goede kwaliteit met innovatieve eigenschappen, dan kies je voor een Braun product. Deze Duitse fabrikant vervaardigt producten van uitstekende kwaliteit. Daarnaast staat de gebruiker centraal. Om deze reden zijn de Braun producten gebruiksvriendelijk en hebben ze een mooi design. Om zelf het gebruiksgemak, de duurzaamheid en de super functionaliteiten te ervaren, haal je vandaag nog een Braun scheerapparaat in huis!

Review over de Braun Bodycruzer

De Braun Bodycruzer B55 zorgt ervoor dat je jouw lichaam optimaal kunt onderhouden. Dit scheermesje heeft 2 functies: je kunt je lichaamshaar ermee trimmen en ook scheren. Je bepaalt zelf welke methode jouw voorkeur heeft. Gebruik alleen de elektrische trimmer om de ongewenste haren van je lichaam te trimmen op een lengte van 0,6 mm, 3 mm, of 8 mm. Je kunt ook het scheerblad volledig uitschuiven om de lichaamsharen volledig te verwijderen. Een combinatie van de twee functies is ook mogelijk. In de combinatiestand knipt de trimmer de haartjes van het desbetreffende lichaamsdeel en het Gillette mesje scheert de getrimde huid glad.

De bodygroomer is ontworpen om je hele lichaam te scheren. Je kunt hem dus gebruiken om je oksels, borst, rug en intieme delen te scheren. Op die manier krijgt je uiterlijk een boost. Het ziet er namelijk zeer verzorgd uit. Je kunt de bodycruzer bovendien gebruiken in natte en droge omstandigheden. Hij is namelijk 100% waterbestendig. Dit zorgt voor extra comfort en gebruiksgemak. Ben je klaar met scheren en wil je de shaver schoonmaken? Je kunt hem gemakkelijk schoonmaken onder stromend water. Ideaal dus wanneer je onder de douche scheert. Dan kun je hem direct reinigen onder de kraan. Het scheerapparaat is bovendien voorzien van krachtige batterijen voor duurzame scheerprestaties. Als het apparaat volledig is opgeladen kun je er maar liefst 50 minuten draadloos mee scheren.

Een andere aantrekkelijke eigenschap van dit apparaat is het LED-indicatielampje. Dit lampje geeft de oplaadstatus weer. Daarnaast kun je het apparaat gemakkelijk in de oplaadstandaard zetten zodat hij altijd klaar is voor gebruik. Ga je naar een ander land en wil je de body groomer meenemen? Ook dat is geen probleem, want hij past zich automatisch aan het voltage tussen de 100 en 240 V aan.

Braun Bodycruzer

Voordelen van de Braun Bodycruzer

Welke voordelen brengt de Braun Bodycruzer met zich mee? We hebben de voordelen van deze body groomer voor je op een rij gezet:

 • Ergonomisch
  De body groomer beschikt over een ergonomisch ontwerp. Hij ligt dus lekker in de hand, ook wanneer je onder de douche scheert. Dit maakt dat je op elk gewenst moment comfortabel kunt scheren.
 • Multifunctioneel
  De Bodycruzer is een multifunctioneel apparaat. Wil je alleen de haartjes trimmen, dan gebruik je de trimmer. Met de Gillette scheermesjes zorg je voor een gladde scheerbeurt. Niet het een of het ander? Geen probleem. Je kunt ook de functies combineren om zo de gewenste stijl te creëren.
 • Reistasje
  Als je op reis gaat en je neemt het scheerapparaat met je mee, dan kun je hem netjes en veilig bewaren in het reistasje. Dit tasje kun je uiteraard ook gebruiken om het scheermes op een vaste plek op te hangen. Als je hem ophangt, heb je hem altijd bij de hand wanneer je wil scheren.

Nadelen van de Braun Bodycruzer

Vraag je je af wat de nadelen zijn die gepaard gaan met de Braun Bodycruzer? Bij dit B55 model zijn we bijna geen nadelen tegengekomen. Het punt dat je wellicht als minder prettig kunt ervaren is:

 • De oplaadtijd
  Om de bodycruzer volledig op te laden, moet je hem 10 tot 14 uur aan de oplader laten. Deze tijd kan tegenvallen als je een zware haargroei hebt en je vaker wil scheren.

Conclusie van deze review over de Braun Bodycruzer

We hebben voor je gekeken naar de functionaliteiten van de Braun Bodycruzer en hebben gezien dat je veel mogelijkheden hebt wanneer je dit apparaat gebruikt. Je kunt er haar mee trimmen op verschillende lengtes of je kunt het haar geheel glad scheren. Braun geeft je zelfs de mogelijkheid om deze twee functies te combineren. Het apparaat is bovendien geschikt voor nat en droog gebruik, wat het gebruiksgemak verhoogt. Tijdens het scheren ervaar je extra gebruiksgemak, want de shaver ligt comfortabel in de hand. Gebruik het reistasje om het apparaat op te hangen of om hem gemakkelijk met je mee te nemen. Laad de bodycruzer meteen op nadat je hem hebt gebruikt, om op elk moment te kunnen genieten van de beste scheerprestaties!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>