Braun Satin Hair 7 Kopen? Lees de Review!

Als je wil beschikken over mooi en glanzend haar, dan hoef je niet speciaal een dure stijltang te gebruiken. Je kunt ook gewoon een haarborstel te gebruiken die de eigenschappen heeft van een stijltang. Denk bijvoorbeeld aan de Braun Satin Hair 7. Deze borstel is anders dan andere modellen, omdat je met een druk op de knop ionen kunt activeren. De ionen zorgen ervoor dat je haar een prachtige glans krijgt en voorkomt dat het haar statisch wordt. Het haar van de borstel is tevens zodanig bevestigd dat de borstel comfortabel aanvoelt op je hoofdhuid. Daarnaast voorkomt het borstelhaar haarbreuk. Geniet van de natuurlijke glans van je haar en borstel het met deze unieke haarborstel.

Kiezen voor een product van Braun betekent kiezen voor duurzaamheid, innovatie, design en gebruiksvriendelijkheid. Dit Duits merk heeft als motto “Designed to make a difference”. Dit houdt in dat de producten speciaal worden ontworpen om een grote, positieve impact te hebben op je leven. De hoogwaardige kwaliteit die consumenten van Braun mogen verwachten wordt ook door dit motto bepaald. Deze fabrikant wil zijn klanten van de beste apparaten en producten voorzien en zorgt er daarom voor dat zijn producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. De producten zijn daarnaast gebruiksvriendelijk. Ook jij kunt de unieke beleving die Braun producten met zich meebrengen ervaren. Kies dus snel voor een Braun product en ervaar de luxe en het gemak!

Review over de Braun Satin Hair 7

Borstel je haar met de Braun Satin Hair 7 voor meer glans en minder pluis vanaf het moment dat je begint te borstelen. Deze borstel beschikt over Iontec, die ervoor zorgt dat oncontroleerbaar haar tot het verleden behoort. Het instellen van deze technologie is gemakkelijk. Met een druk op de knop kun je er namelijk voor zorgen dat miljoenen actieve ionen in het haar worden gebracht. Hierdoor wordt je haar niet meer statisch en pluizig. Het gaat vervolgens prachtig glanzen. Doordat je met deze borstel zacht kunt borstelen, is hij perfect voor vrijwel elk haartype. De borstel met model BR750 is namelijk speciaal ontworpen voor het mild borstelen van fijn tot middelmatig haar. Dit model is bovendien voorzien van natuurlijke borstelharen die glad en moeiteloos door je haar glijden. Hierdoor is de borstel uitermate zacht voor je haar. Er is daarnaast een ander model voor middelmatig tot dik haar.

Door je haar te borstelen met de Satin Hair 7 BR730 borstel van Braun ben je ervan verzekerd dat de naadloze borstelharen gemakkelijk en snel middelmatig tot dik haar ontwarren. Dit gebeurt zonder gebrom of scherpe randen en je hoofdhuid wordt ook niet beschadigd. Wanneer je een borstel koopt, dan is het de bedoeling dat je hem op elk gewenst moment kunt gebruiken om je haar te stylen. Daarom is deze borstel ontworpen in reisformaat. Hij is tevens draadloos waardoor hij perfect past in je handtas zodat je snel onderweg kunt stylen. Wanneer je klaar bent met het borstelen van je haar, dan kun je gemakkelijk de opzetborstel verwijderen. Deze kun je vervolgens onder de kraan afspoelen. Doordat de Braun borstel wordt geleverd met een luxe etui, kun je hem eenvoudig en veilig opbergen. Het is op deze manier ook gemakkelijk om hem met je mee te nemen.

Braun Satin Hair 7

Voordelen van de Braun Satin Hair 7

Zelfs eenvoudige producten zoals haarborstels beschikken over verschillende eigenschappen. Zo zijn er eigenschappen die je als super zal ervaren, maar er zijn ook eigenschappen die je minder zullen bevallen. Als je een compleet beeld wil krijgen over het product dat je in huis haalt, is het daarom belangrijk om zowel op de hoogte te zijn van de voor- als nadelen. De voordelen die de Braun Satin Hair 7 met zich meebrengt zijn:

 • Ionen technologie
  Deze borstel is voorzien van ionen technologie. Wanneer je deze technologie activeert door op de knop te drukken, dan kun je afscheid nemen van oncontroleerbaar haar. Er komen namelijk vele actieve ionen vrij in het haar. Hierdoor is je haar niet meer statisch en pluizig en komt de glans beter tot uiting.
 • Eenvoudige reiniging
  Ook het reinigen van deze borstel is een fluitje van een cent. Dit komt doordat je de opzetborstel na gebruik kunt verwijderen. Vervolgens kun je hem gemakkelijk onder de kraan afspoelen. Door dit regelmatig te doen, kun je de levensduur van je borstel verlengen. Je zorgt er hierdoor ook voor dat er geen oud vuil wordt geborsteld in je haar.
 • Luxe opbergetui
  Als je op reis gaat of je gaat kamperen, dan is het nog altijd belangrijk dat je haar er goed uitziet. Daarom neem je je borstel met je mee. Het meenemen van deze borstel is eenvoudig, omdat je hem gewoon kunt zetten in de luxe, meegeleverde opbergetui. Dankzij deze etui is het opbergen van de borstel niet alleen eenvoudig, maar ook veilig.
 • Ligt prettig in de hand
  Als je krullend haar hebt, dan duurt het borstelen van je haar wat langer dan bij mensen met steil haar. Met deze borstel kun je je haar zo lang als je wil borstelen, omdat hij prettig in de hand ligt.

Nadelen van de Braun Satin Hair 7

Elk product heeft eigenschappen die we geweldig vinden en eigenschappen die we als minder prettig ervaren. Voordat je een product koopt, dien je op de hoogte te zijn van zowel de plus- als minpunten. We hebben je verteld over de voordelen van deze borstel. Omdat we je zo volledig mogelijk willen informeren, vertellen we je daarom ook over de nadelen. De mogelijke minpunten van de Braun Satin Hair 7 zijn:

 • Werkt op batterijen
  Veel borstels werken zonder batterijen. Je kunt je haar er op elk gewenst moment mee borstelen. Bij dit model zijn er echter batterijen nodig, omdat het apparaatje kracht nodig heeft om ionen vrij te laten komen. Doordat hij echter met batterijen werkt, is het na verloop van tijd nodig om de batterijen te verwisselen. Dit kun je als minpunt ervaren.
 • Verschillende haartypen
  Er zijn 2 versies van deze borstel, namelijk de BR730 en BR750. Afhankelijk van het model dat je aanschaft, is hij wel of niet geschikt voor jouw haartype. Het BR730 model is namelijk ideaal voor middelmatig tot dik haar en model BR750 is perfect voor fijn tot middelmatig haar. Je kunt dus niet een willekeurig model van deze borstel nemen en ermee aan de slag gaan.

Conclusie van deze review over de Braun Satin Hair 7

Aan de hand van de informatie in deze review kun je beslissen of deze borstel goed bij je past. Hij is verkrijgbaar in 2 modellen, namelijk 1 voor middelmatig tot dik haar en een andere voor fijn tot middelmatig haar. Afhankelijk van je haartype kun je dus voor een specifiek model kiezen. De borstel, die op batterijen werkt, beschikt bovendien over ionen technologie en is gemakkelijk te reinigen. Hij ligt tevens prettig in de hand en wordt geleverd met een luxe opbergetui. Wij vinden deze duurzame en stijlvolle borstel dus zeker een aanrader!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>