Braun Series 3 320S 4 Kopen? Lees de Review!

Wil je er verzorgd uitzien en ben je daarom op zoek naar een scheerapparaat? De Braun Series 3 320S 4 is dan een goed alternatief. Dit scheerapparaat wordt gekenmerkt door de FreeFloat-scheerkop. Deze scheerkop beschikt over een drievoudige werking. Korte stoppels worden aangepakt door de twee scheerbladen en het tussenliggende scheermes scheert langere haren af. De verschillende scheerbladen kunnen ook onafhankelijk bewegen. Hierdoor past de scheerkop zich aan de contouren van je gezicht aan. Ook haren die in verschillende richtingen groeien, worden aangepakt dankzij het SensoFoil. Hierdoor ontstaat er keer op keer een glad resultaat en heb je minder last van huidirritatie.

Kiezen voor een Braun apparaat betekent kiezen voor innovatie, duurzaamheid, een mooi design en gebruiksgemak. De Duitse fabrikant richt zich namelijk op innovatie, maar begrijpt dat de consument centraal staat. Daarom beschikken de Braun producten niet alleen over innovatieve technologieën, maar zijn ze ook gemakkelijk te gebruiken, hebben ze een mooi design en kun je lang van ze genieten.

Review over de Braun Series 3 320S 4

Voor een optimaal scheerresultaat kies je voor de Braun Series 3 320S 4. Dit scheerapparaat zorgt voor een huidvriendelijke, maar bovenal optimale scheerbeurt. Hij past zich bovendien aan de contouren van je gezicht aan. Het drievoudig scheersysteem van de shaver zorgt voor een uiterst glad scheerresultaat. Heb je een baardje van enkele dagen? Dat is ook geen probleem. Het scheerapparaat zorgt ervoor dat zowel korte als lange haartjes worden aangepakt, waardoor er een comfortabel huidgevoel ontstaat. Het SensoFoil, dat zacht is voor de huid, zorgt er daarnaast voor dat de haartjes zo eenvoudig mogelijk afgeschoren worden. Dankzij de precisietrimmer kun je de haartjes op je lichaam zo effectief en nauwkeurig mogelijk stylen. Deze trimmer voor lange haartjes kun je ook gebruiken om je bakkebaard, snor of baard vorm te geven.

Een draadloos scheerapparaat moet over een krachtige batterij beschikken als je er optimaal gebruik van wil maken. Daarom beschikt deze shaver over een krachtige en oplaadbare Ni-MH batterij. Binnen 1 uur heb je hem volledig opgeladen en kun je 45 minuten draadloos scheren. Ben je vergeten hem op te laden? Dan kun je hem voor 5 minuten opladen, waarna hij geschikt is voor 1 draadloze scheerbeurt. Dit apparaat is zowel met snoer als draadloos te gebruiken. Je kunt de shaver bovendien overal opladen. De SmartPlug beschikt namelijk over een automatische wereldwijde voltage-aanpassing. Het apparaat past zich dus aan voltages tussen de 100 en 240 V aan.

Braun Series 3 320S 4

Voordelen van de Braun Series 3 320S 4

Wil je graag weten welke voordelen gepaard gaan met de Braun Series 3 320S 4? Lees dan snel verder, want we hebben de voordelen voor je op een rij gezet:

 • Met uitklapbare tondeuse
  De shaver is voorzien van een uitklapbare tondeuse. Deze zorgt ervoor dat je ook je nekharen en bakkebaarden netjes kunt bijwerken om er verzorgd uit te zien.
 • Snellaadfunctie
  Wanneer je dringend gebruik moet maken van het scheerapparaat, maar je bent vergeten om hem op te laden, dan is de snellaadfunctie je redder in nood. Als je namelijk het apparaat voor slechts 5 minuten oplaadt, dan heeft hij genoeg kracht voor 1 draadloze scheerbeurt.
 • Met of zonder snoer
  Een andere handige eigenschap van de shaver is dat je hem zowel met als zonder snoer kunt gebruiken. Als je hem niet hebt opgeladen en je hebt de tijd niet om hem 5 minuten aan de oplader te zetten om hem daarna draadloos te gebruiken, dan kun je hem gewoon aan het snoer gebruiken. Hij laadt dan op terwijl je bezig bent te scheren. Wanneer je klaar bent met scheren, kun je hem gewoon aan de oplader laten en na enige tijd verwijderen.

Nadelen van de Braun Series 3 320S 4

Natuurlijk wil je ook weten wat de tekortkomingen van de Braun Series 3 320S 4 zijn. We zijn ook deze tekortkomingen voor je nagegaan:

 • Niet nat
  Als je het liefst onder de douche scheert, dan kun je het feit dat je dit scheerapparaat niet nat kunt gebruiken wellicht als negatief ervaren. Hij is specifiek ontworpen voor droog gebruik en kan daarom ook niet in combinatie met scheerschuim of scheergel gebruikt worden.
 • Niet voor zware baardgroei
  De Series 3 320S 4 is ontworpen voor een lichte tot middelmatige baardgroei. Het feit dat hij niet ideaal is voor een zware baardgroei, kun je als minpunt ervaren.

Conclusie van de review over de Braun Series 3 320S 4

Wij raden de Braun Series 3 320S 4 aan als je een lichte tot middelmatige baardgroei hebt en als je het liefst droog scheert. Dit scheerapparaat zorgt voor een optimaal scheerresultaat, waardoor je er na een scheerbeurt goed verzorgd uitziet. Daarnaast is er ook een oplossing als je bent vergeten de shaver op te laden. Je kunt hem namelijk gewoon aan het snoer gebruiken. Vind je dat niet comfortabel? Laad hem dan 5 minuten op. Dan heeft hij genoeg kracht voor één scheerbeurt!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>