Braun Silk Epil 9 Kopen? Bekijk onze Review!

Ben je op zoek naar een snelle epilator dat zorgt voor een precies epileerresultaat? Dan kies je voor de Braun Silk Epil 9. Dit apparaat biedt de perfecte oplossing aan voor het ontharen en verzorgen van je huid. Je kunt verschillende delen van je lichaam ermee ontharen. Doordat de pincetjes in de epilator ook de kortste haartjes van slechts 0,5 mm meenemen, ontstaat er een zeer glad resultaat. Je huid voelt na een behandeling met dit apparaat ongeveer 4 weken glad en verzorgd aan. Gebruik de borstel om je huid te scrubben en hierdoor dode huidcellen op het oppervlak te verwijderen, waardoor de haren de kans niet meer krijgen om in te groeien.

De Duitse fabrikant Braun staat voor innovatie, gebruiksvriendelijkheid, design en duurzaamheid. Alle producten die door dit bedrijf worden vervaardigd, zijn daarom van topkwaliteit, gebruiksvriendelijk en duurzaam. Ze hebben ook een mooi design. Braun doet er namelijk alles aan om je het beste van het beste te kunnen aanbieden. Daarom voldoen de producten van deze fabrikant aan de hoogste kwaliteitseisen en kun je gemakkelijk met ze omgaan. Laat je leven op een aangename manier veranderen en kies voor de unieke en bovenal aangename beleving die Braun producten met zich meebrengen.

Review over de Braun Silk Epil 9

Als je op zoek bent naar een alles-in-één epilator, dan raden we je aan om te kiezen voor de Braun Silk Epil 9. Dit apparaat verwijdert in een enkele beweging veel haar, dankzij de relatief brede kop. Hierdoor kun je snel en effectief epileren, om tot 4 weken lang van een gladde huid te genieten. Sommige dames kiezen ervoor om de ongewenste haartjes op hun lichaam te waxen. Echter, dankzij de MicroGrip pincettechnologie van Braun, kun je met deze epilator de ongewenste haartjes nog effectiever verwijderen. Haartjes vanaf 0,5 mm worden namelijk verwijderd met dit apparaat, terwijl bij het waxen de haartjes een minimale lengte van ongeveer 2 mm moeten hebben voordat zij verwijderd worden. Voor een pijnloze ervaring bij regelmatig gebruik, kun je met de Silk Epil 9 in warm water epileren. De epilator is namelijk waterbestendig. Bovendien zorgt regelmatig epileren ook voor een vrijwel pijnloze behandeling.

Doordat de Braun Silk Epil 9 waterbestendig is, kun je hem ook gemakkelijk schoonmaken onder stromend water. Voor een gebruiksvriendelijke ervaring, beschikt dit apparaat over een flexibele kop die zich goed aan de rondingen van je lichaam aanpast. Dit zorgt tevens voor een optimale doeltreffendheid. Je kunt daarnaast zelfs kiezen uit 2 snelheidsinstellingen. De langzamere stand zorgt voor een extra zachte behandeling. Kies je voor de snellere stand, dan ontstaat er extra doeltreffendheid. Het apparaat beschikt bovendien over een massageopzetstuk met een hoge frequentie en actief pulserende trillingen om een zachte epileerbehandeling te garanderen. Wanneer je epileert, wil je niet gebonden zijn aan een snoer. Dat begrijpt Braun ook. Daarom is dit apparaat draadloos. Wanneer je hem een uurtje hebt opgeladen, kun je hem 40 minuten lang draadloos gebruiken. Je krijgt bij de aankoop van de epilator bovendien verschillende hulpstukken, zodat je meer kunt doen dan alleen epileren.

Braun Silk Epil 9

Voordelen van de Braun Silk Epil 9

We zijn voor je nagegaan welke voordelen de Braun Silk Epil 9 met zich meebrengt. De voordelen zijn:

 • Multifunctioneel
  Deze epilator is multifunctioneel. Je kunt er namelijk mee epileren, maar als je gebruik maakt van de opzetstukken, dan kun je er ook mee scheren, make-up en onzuiverheden tot diep in de poriën verwijderen en haartjes trimmen.
 • Handige scrubborstel
  Wanneer je dit apparaat koopt, krijg je er zelfs een handige scrubborstel bij. Met deze borstel kun je je huid scrubben om zo dode huidcellen op het oppervlak te verwijderen. Wanneer je deze behandeling ondergaat, krijgen de haartjes de kans niet meer om in te groeien.
 • Effectiever dan waxen
  Hoewel vele vrouwen de ongewenste haartjes van hun lichaam waxen, is het wellicht beter om gebruik te maken van deze epilator. Hij beschikt namelijk over de MicroGrip pincettechnologie met 40 pincetjes. Deze zorgen er samen voor dat haartjes met de grootte van een zandkorrel en langer effectief worden verwijderd. Hierdoor ontstaat er een langdurig glad resultaat.
 • Voor het hele lichaam
  Dankzij de verschillende meegeleverde accessoires, kun je dit apparaat gebruiken om de ongewenste haartjes van je hele lichaam optimaal te verwijderen. Denk bijvoorbeeld aan je okselharen, de haren op je armen en benen en zelfs de bikinilijn. Bij bepaalde Silk Epil 9 modellen zit er zelfs een Braun Face epilator bij, waarmee je de ongewenste haartjes op je kin, rondom je wenkbrauwen, op je voorhoofd en bovenlip met precisie kunt verwijderen.
 • Zachtere epilatie mogelijk
  Met de Silk Epil 9 epilator is een zachtere epilatie mogelijk, omdat je hem ook onder de douche kunt gebruiken. Ook het massageopzetstuk, de langzame stand en de flexibele kop dragen bij aan een zo aangenaam mogelijke ervaring.

Nadelen van de Braun Silk Epil 9

Als je op de hoogte bent van de eigenschappen en voordelen, is het ook belangrijk om na te gaan wat de tekortkomingen van de Braun Silk Epil 9 zijn. We zijn daarom voor je nagegaan welke mogelijke nadelen hij met zich meebrengt. De nadelen van dit apparaat zijn:

 • Geen koelingselement of ijskompres
  Sommige epilatoren beschikken over een koelingselement of ijskompres. Hierdoor ontstaat er extra comfort tijdens het epileren. Echter, de Silk Epil 9 epilator beschikt niet hierover. Hoewel het prettig zou zijn als hij een koelingselement of ijskompres had, is het geen grote ramp dat dit model hier niet over beschikt. Dit komt doordat er andere maatregelen zijn getroffen om voor een aangename epileerervaring te zorgen.
 • Niet aan het snoer te gebruiken
  Dit apparaat kun je niet gebruiken terwijl je hem oplaadt. Dit kun je als minpunt ervaren als je bent vergeten om hem op te laden en je vervolgens dringend ongewenste haartjes moet verwijderen.

Conclusie van de review over de Braun Silk Epil 9

De Braun Silk Epil 9 is een epilator waarmee je snel en effectief ongewenste haartjes kunt verwijderen. Er zijn verschillende innovatieve technologieën toegepast bij het ontwerpen van dit apparaat voor een gebruiksvriendelijke en bovenal pijnloze en comfortabele ervaring. Gebruik hem om overal van je lichaam ongewenste haartjes te verwijderen en maak gebruik van de verschillende opzetstukken om hem als epileerapparaat, trimapparaat, scheerapparaat of gezichtsreinigingsapparaat te gebruiken. Al deze punten in combinatie met het feit dat hij effectiever ongewenste haartjes verwijdert dan wanneer je waxt, zorgen ervoor dat wij hem zeker een aanrader vinden!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>