CSA365K30S van Beko Kopen? Bekijk deze Review!

Ben je op zoek naar een vrijstaande koel-vriescombinatie? Wij raden dan de Beko CSA365K30S aan. Deze koelkast is ideaal voor een huishouden met 3 of 4 personen. Hij heeft een koelruimte van 233 liter, die je naar eigen wens kunt indelen. De koelruimte beschikt namelijk over een ruime groentelade, 3 deurvakken en 3 plateaus. Heb je flessen met diverse drankjes die gekoeld moeten worden? Geen probleem. Deze geef je netjes een plek in het flessenrek. Dankzij de luchtcirculatie in het apparaat wordt elk gedeelte van de koelruimte evenredig gekoeld. Ook je levensmiddelen die ingevroren moeten worden, geef je gemakkelijk een plek in de CSA365K30S. Het vriesvak heeft namelijk een inhoud van 113 liter en is verdeeld in 3 vrieslades.

Kiezen voor een Beko product betekent kiezen voor vooruitgang. Innovatie is belangrijk voor dit bedrijf. Daarom worden er alleen innovatieve producten van topkwaliteit vervaardigd. Beko leeft bovendien met je mee en ontwerpt producten die aan je wensen voldoen. De opvallende producten van dit merk presteren goed en maken het leven een stuk aangenamer. Vergemakkelijk je leven door een Beko koelkast in huis te halen.

De review over de Beko CSA365K30S

De Beko CSA365K30S is een gebruiksvriendelijke koelkast van topkwaliteit. Dit apparaat is met een A++ energieclassificatie ook nog eens energiezuinig. Op de lange termijn bespaar je dus op energiekosten als je dit apparaat in huis hebt. We zijn voor je nagegaan over welke aantrekkelijke eigenschappen deze koelkast beschikt:

 • Optimaal indelen
  Deze koelkast kun je optimaal indelen. Hij beschikt namelijk over handige legplateaus, een groentelade, deurvakken en vriesvakken. Je kunt dus al je levensmiddelen overzichtelijk in het apparaat koelen of invriezen.
 • Top koelprestatie
  Dit apparaat is voorzien van een koelventilator. Deze ventilator bevindt zich in het koelgedeelte en zorgt ervoor dat de koude lucht gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor worden de koelprestaties geoptimaliseerd.
 • Antibacteriële deurhandvatten
  De deurhandvatten van dit apparaat zijn voorzien van een speciale antibacteriële laag. Hierdoor blijven de deuren, die je aanraakt wanneer je het apparaat open doet, bacterievrij.
 • Verlichting
  Heb je de koelkast helemaal gevuld en weet je niet meer waar je een lekker ingrediënt hebt gezet? Geen nood. De koelkast is voorzien van LED-verlichting aan de zijkanten en in het plafond. Hij is hierdoor optimaal verlicht zodat je gemakkelijk al je etenswaren terug vindt. Ook de levensmiddelen die je helemaal aan de achterkant van de koelkast hebt gezet, vind je snel terug.
 • Ruim en stil
  Deze koel-vriescombinatie is ruim en stil. Hij biedt genoeg ruimte voor je wekelijkse boodschappen. Je etenswaren worden er bovendien hygiënisch in opgeslagen. Deze koelkast heeft daarnaast een geluidsniveau van slechts 40 dB, wat inhoudt dat hij vrij stil is.

Beko CSA365K30S

Voordelen van de Beko CSA365K30S

Als je een goed geïnformeerde keus wil maken over een bepaald product, dan is het belangrijk om na te gaan welke functionaliteiten het apparaat heeft en wat de voor- en nadelen zijn. De voordelen die gepaard gaan met de Beko CSA365K30S koelkast zijn:

 • Veel koelruimte
  De koelruimte van dit apparaat heeft een inhoud van 233 liter. Je kunt er dus veel etenswaren in koelen. Doe je boodschappen voor de week en sla alles netjes op in de koelkast!
 • Grote vriescapaciteit
  Ook het vriesvak van deze koelkast biedt veel ruimte. Hij heeft een inhoud van 113 liter, waardoor je gemakkelijk verschillende levensmiddelen kunt invriezen.
 • Vriesruimte onderin
  De meesten van ons gaan eerder in de koelruimte dan in het vriesvak. Daarom is het een belangrijk voordeel dat de vriesruimte van deze koelkast aan de onderkant is. De koelruimte is hierdoor op werkhoogte zodat je de etenswaren die je zoekt in één oogopslag ziet.
 • Gelijkmatige koeling
  Het is natuurlijk niet leuk als een bepaald gedeelte van de koelkast goed is gekoeld en een ander gedeelte niet. Daarom beschikt dit apparaat over een ventilator die zorgt voor luchtcirculatie. Hierdoor wordt elk gedeelte van de koelruimte optimaal en gelijkmatig gekoeld.

Nadelen van de Beko CSA365K30S

We zijn ook voor je nagegaan welke tekortkomingen gepaard gaan met de Beko CSA365K30S koelkast. Het minpunt dat we zijn tegengekomen is:

 • Geen automatisch ontdooisysteem
  Sommige koelkasten beschikken over een automatisch ontdooisysteem waarbij er geen ijsvorming plaatsvindt. Deze Beko koelkast daarentegen, is niet voorzien van een automatisch ontdooisysteem. Het is dus van tijd tot tijd nodig om het apparaat handmatig te ontdooien. Dit kun je wellicht als minpunt ervaren.

Onze conclusie van deze recensie over de Beko CSA365K30S koelkast

We vonden het belangrijk om je goed te informeren over de Beko CSA365K30S koelkast zodat je zelf kunt bepalen of je hem in huis haalt of niet. Deze koelkast heeft een grote koel- en vriesruimte. Je kunt er dus gemakkelijk je boodschappen van de week in kwijt. Daarnaast zit het vriesvak van dit apparaat aan de onderkant, waardoor het koelgedeelte op werkhoogte is. Er vindt tevens luchtcirculatie plaats in de koelkast, waardoor hij gelijkmatig en optimaal wordt gekoeld. We vinden deze koelkast een aanrader en adviseren je om hem af en toe handmatig te ontdooien.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>