De Krups XL2000 Kopen? Lees snel de Review!

Zoek je naar een goede melkopschuimer? Kies dan voor de Krups XL2000 melkopschuimer. Je hoeft bij deze melkopschuimer niet na te denken over de hoeveelheid melk die wordt opgeschuimd. Dit apparaat beschikt over drie voorgeprogrammeerde standen. Deze zorgen er in combinatie met de maataanduiding aan de binnenkant voor dat automatisch de juiste hoeveelheid melk wordt opgeschuimd. Je kunt onder andere de cappuccino-stand selecteren. Hierbij wordt er 150 ml melkschuim gecreëerd. Als je kiest voor de latte macchiato-stand, dan ontstaat er 200 ml melkschuim. Er is ook een stand voor 300 ml hete melk. Geniet met dit apparaat van heerlijke koffie met melk of gewoon een glas warme melk. Ben je klaar met de Krups XL2000? Dan verwijder je het melkopschuimhulpstuk uit de kan en spoel je hem. Snel en gemakkelijk dus!

Review over de Krups XL2000

Waarom zou je kiezen voor een Krups melkopschuimer? Krups zorgt ervoor dat je jouw dag optimaal kunt beginnen. Zij hebben onder andere de Krups XL2000 melkopschuimer ontworpen, waarmee je heerlijk melkschuim kunt maken. Bovendien zijn de verschillende Krups-producten van topkwaliteit zodat je lang van ze kunt genieten.

De Krups XL2000 zelf is net zoals de andere Krups-producten van topkwaliteit. Je maakt met deze snoerloze melkopschuimer het perfecte melkschuim, geniet van de gemakkelijke bediening en reinigt hem gemakkelijk. Hij beschikt bovendien over een anti-kleef binnenzijde en een warmte-isolerende behuizing. Dit apparaat met een inhoud van maximaal 300 ml heeft tevens een luxe uitstraling, waardoor hij mooi staat op je aanrecht. Dankzij de niveau-aanduiding aan de binnenzijde, zie je gemakkelijk tot waar je de melk kunt vullen voor het gewenste resultaat. Hij is dankzij de bedieningsknoppen met LED-verlichting bovendien gemakkelijk te bedienen.

Krups XL 2000

Voordelen Krups XL2000

Waarom zou je kiezen voor de Krups XL2000? Lees hieronder wat de voordelen van dit apparaat zijn:

 • Stevig schuim
  Geniet van het perfecte schuim voor je cappuccino of latte macchiato. Desgewenst kun je met deze melkopschuimer ook gewoon een glas warme melk maken.
 • Gemakkelijk te reinigen
  Doordat je het hulpstuk kunt verwijderen uit de melkopschuimer kun je zowel de opschuimer als het hulpstuk zelf gemakkelijk schoonmaken.
 • Grootte
  Door het compact design kun je hem na gebruik gemakkelijk opbergen.

Nadelen van de Krups XL2000

De Krups XL2000 doet waarvoor hij is gemaakt en heeft vrijwel geen minpunten:

 • De opwarmtijd
  Als je haast hebt, kun je wellicht de opwarmtijd als minpunt ervaren. Voor het optimale resultaat van melkschuim, dien je namelijk wel even te wachten voordat het apparaat klaar is.
 • De hoeveelheid melkschuim
  Een ander punt dat je wellicht als minder prettig ervaart, is de hoeveelheid melkschuim. Als je voor meerdere kopjes koffie melk wil opschuimen, dan kun je de maximale hoeveelheid schuim van 300 ml als minpunt ervaren.

Krups XL2000: conclusie van deze review

De Krups XL2000 is een eenvoudig, maar toch zeer functioneel apparaat. Met deze melkopschuimer maak je stevig schuim voor bijvoorbeeld cappuccino of latte macchiato. Je kunt hem ook gebruiken voor een glas warme melk. Daarnaast is hij compact, gemakkelijk op te bergen en eenvoudig te reinigen. Voor een optimaal resultaat wacht je weliswaar even voordat je melkschuim klaar is voor gebruik. Als je voor slechts 1 persoon per keer melk wilt opschuimen, is dit apparaat perfect voor jou!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>