DeLonghi Magnifica S ECAM 20.110 B Kopen? Bekijk deze Review!

Ben je op zoek naar een koffiezetapparaat waarmee je elke soort koffie kunt zetten? Kies dan voor de DeLonghi Magnifica S ECAM 20.110 B. Dit koffiezetapparaat is namelijk perfect om een lekkere lungo of bijvoorbeeld espresso te zetten. Dankzij het stoompijpje maak je ook de perfecte cappuccino. Het bedieningspaneel geeft je de nodige vrijheid om koffie naar eigen smaak te maken. Je stelt zelf de sterkte van de koffie in en kiest voor de gewenste maalgraad. Door daarnaast de hoogte van de koffie-uitloop te verstellen kun je ook gebruik maken van je mooie latte macchiato-glazen.

Deze volautomaat koffiemachine is van het merk De’Longhi. De fabriek van De’Longhi werd in 1902 opgericht. Sindsdien is dit bedrijf uitgegroeid. De’Longhi fabriceert een ruim assortiment klein huishoudelijke apparaten. Als je een apparaat van dit merk in huis hebt, dan ben je ervan verzekerd dat het dagelijks leven wat aangenamer wordt.

Review over de DeLonghi Magnifica S ECAM 20.110 B

Als je meer wil weten over de DeLonghi Magnifica S ECAM 20.110 B koffiemachine, lees dan snel verder. Enkele specificaties die dit koffiezetapparaat enig in zijn soort maken, zijn:

 • Stoompijpje
  Ben je dol op een heerlijk kopje cappuccino? Dan is deze koffiemachine perfect voor jou. Hij beschikt namelijk over een handig stoompijpje dat stoom, melk en lucht optimaal met elkaar mengt. Hierdoor ontstaat er een romige, rijke schuimlaag voor het perfecte kopje cappuccino. Dankzij het thermoblock schakelt de machine binnen korte tijd over van espresso- naar stoomtemperatuur.
 • Handig bedieningspaneel
  De koffiemachine beschikt over een eenvoudig, efficiënt bedieningspaneel. Met een druk op de knop zet je hierdoor je favoriete koffievariant. Bovendien kun je het bedieningspaneel ook gebruiken om de intensiteit van het aroma te verlagen of verhogen.
 • Afsluitbaar bonenreservoir
  Dit koffiezetapparaat beschikt over een afsluitbaar bonenreservoir. Hierdoor blijft het aroma van je koffie behouden en geniet je keer op keer van gemalen koffie. Deze machine kun je gebruiken voor zowel koffiebonen als gemalen koffie.
 • Bekroond tot Beste Koop
  In januari 2016 is dit koffiezetapparaat door de Consumentenbond bekroond tot Beste Koop.

DeLonghi Magnifica S ECAM 20.110B

Voordelen van de DeLonghi Magnifica S ECAM 20.110 B

Overweeg je om de DeLonghi Magnifica S ECAM 20.110 B te kopen? Lees hieronder dan wat de voordelen zijn:

 • Koffie naar eigen smaak
  Doordat je de instellingen van deze koffiemachine gemakkelijk kunt aanpassen, drink je dagelijks koffie naar eigen smaak.
 • Stoompijpje voor cappuccino
  Als cappuccino- of latte macchiatoliefhebber is de toevoeging van het stoompijpje een enorm pluspunt. Je kunt namelijk zelf de lekkerste koffievarianten bereiden.
 • Kopjes op de plaat bewaren
  Je hebt je kopjes altijd binnen handbereik bij deze koffiemachine, want je kunt deze gemakkelijk op de plaat bovenop de machine bewaren.
 • Stille werking
  De koffiemachine heeft een stille werking en stoort daardoor niemand wanneer je een heerlijk kopje koffie maakt.
 • Aantrekkelijk geprijsd
  Dit apparaat is zeer aantrekkelijk geprijsd. Hierdoor kun je hem ook aanschaffen als je een klein budget hebt. Hij heeft bovendien een goede prijs-/kwaliteitverhouding.
 • Snelheid
  Binnen een handomdraai heb je met dit koffiezetapparaat een heerlijk kopje koffie gemaakt.

Nadelen van de DeLonghi Magnifica S ECAM 20.110 B

Waar er voordelen zijn, dien je natuurlijk ook rekening te houden met nadelen. Enkele minpunten van deze koffiemachine zijn:

 • Klein waterreservoir
  Het waterreservoir van dit koffiezetapparaat is ontworpen op basis van 2 kopjes koffie per zetbeurt. Als je voor meerdere mensen koffie wil maken, kan de grootte van het waterreservoir dus tegenvallen.
 • Snelheid stoomproductie
  De stoomproductie heeft wat tijd nodig voordat deze op gang komt. Als je dus haast hebt, is het niet aangeraden om cappuccino of latte macchiato te maken.

Conclusie van de review over de DeLonghi Magnifica S ECAM 20.110 B

Kiezen voor de DeLonghi Magnifica S ECAM 20.110 B betekent kiezen voor een volautomatische koffiemachine waarvan je de instellingen kunt aanpassen om koffie naar eigen smaak te maken. Het apparaat, dat aantrekkelijk geprijsd is, beschikt over verschillende mogelijkheden en een speciale functie om melk op te schuimen voor dranken zoals cappuccino en latte macchiato. Bovendien kun je de kopjes op de plaat bewaren zodat ze altijd binnen handbereik zijn. Je maakt er daarnaast snel een heerlijk kopje koffie mee, maar dient wel even te wachten op je kopje cappuccino. Vind je het helemaal niet erg om het waterreservoir snel weer bij te vullen? Prima! Schaf dan vandaag nog de DeLonghi Magnifica S ECAM 20.110 B aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>