1

Denver DAB 36 Kopen? Bekijk De Review

Ben je net zoals velen van ons iemand die houdt van muziek? Dan maakt het voor jou niets uit waar je bent, omdat je ook tijdens het werken een goede tune kunt appreciëren. Dit geldt ook voor bouwvakkers. Als je namelijk op een bouw- of andere werkplaats werkt, dan komt een bouwradio goed van pas. Er zijn modellen met digitale DAB+ tuners, die zorgen voor een ruisvrije ontvangst, maar er zijn ook FM tuners, ook wel de klassieke modellen genoemd. Sommige bouwradio’s werken op een accu en andere modellen op netstroom. Het voordeel van de verschillende bouwradio’s is wel dat ze bestand zijn tegen stof, regen en een stootje. Wat dacht je van een ouderwets ogend model met moderne functies? Dan kies je voor de Denver DAB 36 bouwradio. In deze review vertellen we je over de unieke functies, de voordelen en de nadelen van de Denver DAB 36 bouwradio.

Wanneer je hoort dat een audio apparaat van het merk Denver is, dan kun je hem vrijwel meteen aanschaffen. Deze fabrikant heeft er namelijk voor gezorgd dat al hun personal audio apparaten kraakhelder en tegelijkertijd betaalbaar zijn. Wanneer je een kijkje neemt in het assortiment van deze fabrikant, dan kijk je je ogen uit. Het aanbod van hen is namelijk zeer divers. Denk maar aan radio’s die wel of niet beschikken over een wekkerfunctie. Daarnaast kun je bij hen ook terecht voor stijlvolle en moderne koptelefoons. Zelfs hoogwaardige autoradio’s ontbreken niet. Je favoriete muziek komt dus tot leven wanneer je het beluisterd via een Denver audio apparaat. Wanneer je kiest voor de producten van deze fabrikant, dan ben je er zeker van dat je op elke locatie in of buiten je huis bent verzekerd van muziek. Kies voor topkwaliteit en jarenlange audio-ervaring en schaf de Denver DAB 36 aan!

Review over de Denver DAB 36

Als je naar de foto’s van de Denver DAB 36 kijkt, dan kan het voorkomen dat je deze bouwradio onderschat. Dit komt doordat hij een ouderwets design heeft. Echter, de fabrikant heeft er bewust voor gekozen om de radio deze uitstraling te geven. Hij wekt namelijk nostalgie in je op. Kijk maar eens naar de stijlvolle houten behuizing. Deze zorgt onder andere voor de klassieke look. Daarnaast vullen de kenmerkende grill en grote draaiknoppen de klassieke uitstraling aan. Hoewel de bouwradio een ouderwetse look heeft, beschikt hij echter over moderne functies. Denk er bijvoorbeeld aan dat je je smartphone kunt koppelen aan deze radio. Dit gebeurt via een Bluetooth-verbinding. Er zijn tevens andere unieke functies waar je van kunt genieten wanneer je deze bouwradio in huis hebt. Zo kun je kiezen voor FM-radio of een andere muziekdrager. De andere muziekdrager kun je via de aux-ingang aansluiten aan de bouwradio.

Het is natuurlijk leuk om te kijken naar de verschillende mogelijkheden die een bouwradio heeft. Daarnaast is het ook een waar plezier om naar het design te kijken. Echter, als je niet weet hoe je hem kunt gebruiken, dan heb je er niets aan. Daarom vertellen we je ook over het gebruik van de Denver DAB 36. Deze bouwradio oftewel digitale radio is veelzijdig. Zo kun je bijvoorbeeld een Bluetooth apparaat koppelen aan de radio om vervolgens muziek te streamen naar de speakers. Daarnaast hoef je je met deze radio naast je bed geen zorgen te maken dat je je verslaapt. Hij is namelijk ook voorzien van een wekker. Deze wekker kun je instellen op radiogeluid of wekkergeluid. Je bepaalt dus zelf of je door een standaardtoon wordt gewekt of door een mooi deuntje. Geniet van de vele mogelijkheden van deze radio en gebruik hem thuis en op het werk.

Denver DAB 36

Voordelen van de Denver DAB 36

Wij begrijpen dat je een review over een bepaald product niet zomaar leest. Je wil namelijk graag meer weten over het desbetreffend product voordat je hem koopt. Bij ons ben je op het juiste adres. Wij vertellen je namelijk niet alleen over de functies van deze radio, maar ook over de voordelen en nadelen. De voordelen die de Denver DAB 36 bouwradio met zich meebrengt zijn:

 • Zowel netspanning als batterijen
  Vaak zie je dat men kiest voor een radio die werkt op batterijen als men de radio buiten wil gebruiken. Dit is natuurlijk handig, omdat je niet hoeft te rekenen op een snoer. Echter, wanneer de batterijen leeglopen, zit je zonder muziek. Dit probleem heb je niet wanneer je voor deze bouwradio kiest. Afhankelijk van waar je je bevindt, kun je bepalen of je hem op batterijen laat werken of dat je hem aansluit op het stroomnetwerk.
 • Bluetooth-ontvangst
  Meestal willen we niet afhankelijk zijn van anderen. Daarom is het niet altijd handig om je radio af te stemmen op een bepaalde zender. Het is echter wel handig als je naar je eigen muziek kunt luisteren. Deze optie biedt de radio je. Je kunt namelijk een Bluetooth apparaat verbinden met de radio voor draadloos audio streamen vanuit bijvoorbeeld je smartphone of je tablet. Als je toch naar een bepaalde zender wil luisteren, dan kun je gewoon kiezen voor de FM radio-optie.
 • Wekker met dubbel alarm
  Deze bouwradio is ideaal om in het veld te gebruiken, maar is ook thuis super handig. Hij beschikt namelijk over een dubbel alarm. Wens je graag wakker te worden met een prachtig deuntje, dan kun je instellen dat de wekker afgaat in de vorm van radiogeluid. Echter, indien wekkergeluid effectiever is om je wakker te krijgen, dan kun je die optie instellen.

Nadelen van de Denver DAB 36

Hoewel het altijd prettig is om te lezen over de voordelen die een bepaald apparaat met zich meebrengt, is het ook nodig om je te laten informeren over de mogelijke nadelen die ermee gepaard gaan. Op die manier kun je namelijk de voordelen en de nadelen tegen elkaar afwegen. Vervolgens kun je concluderen of het product perfect is voor jouw behoeften. De nadelen die gepaard gaan met de Denver DAB 36 zijn:

 • DAB tuner
  Hoewel deze radio ook beschikt over een DAB tuner, is deze tuner niet overal even effectief. Op sommige locaties kun je namelijk niet alle zenders ontvangen via DAB. In dergelijke gevallen is het beter om gebruik te maken van de FM radio functie.
 • Formaat
  Deze bouwradio kun je zowel op je werkplaats als in huis gebruiken. Echter, als je hem voornamelijk in huis wil gebruiken, dan kan het formaat wellicht tegenvallen. De radio is namelijk vrij groot, omdat hij voornamelijk voor buitengebruik is ontworpen.

Conclusie van deze review over de Denver DAB 36

We hebben je in deze review zoveel mogelijk voorzien van alle informatie over de Denver DAB 36. Aan de hand van deze informatie kun je concluderen of de bouwradio je geld waard is. Wij vinden dat hij sowieso je geld waard is, omdat hij beschikt over verschillende handige functies en eigenschappen. Denk er bijvoorbeeld aan dat je hem desgewenst kunt instellen op FM radio. Daarnaast heb je de mogelijkheid om er een Bluetooth apparaat aan te koppelen om meer invloed te hebben op de gekozen muziek. De radio werkt bovendien zowel op netstroom als op batterijen en kan zelfs als wekker met een dubbel alarm worden gebruikt. Als je deze radio koopt, dien je er wel rekening mee te houden dat de DAB tuner op sommige plekken minder effectief is. Daarnaast is de radio bestemd voor buitengebruik, dus hij heeft een relatief groot formaat. Koop hem vandaag nog!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

 • Bea schreef:

  Denver Dab 36,
  Fijne radio, gebruik ik ook met Bluetooth en telefoon.
  Helaas verblijf ik vaak in buitenland en is hier geen DAB. Begrijp ook niet door stroomuitval dat ik zelf datum jaar en tijd niet kan instellen. Verder mooie vormgeving, voor de prijs leuke radio.

 • >