Dirt Devil Spider M607 Kopen? Bekijk de Review!

Ben je op zoek naar een robotstofzuiger die niet veel lawaai maakt en die ook nog eens gemakkelijk onder de meeste meubels kan schoonmaken? Dan kies je voor de Dirt Devil Spider M607. Dit apparaat zorgt ervoor dat je niet meer zelf hoeft te stofzuigen. Je kunt hem namelijk gewoon instellen en vervolgens doet hij wat je van een stofzuiger verwacht: hij zorgt ervoor dat het vuil in je huis wordt opgezogen. Deze stofzuiger is slechts 7 cm hoog. Hierdoor kan hij gemakkelijk onder de meeste meubels schoonmaken. Daarnaast maakt hij niet veel lawaai, dus hij stoort je niet als je hem laat schoonmaken terwijl je slaapt.

Dirt Devil richt zich op superieure kwaliteit en goede schoonmaakresultaten. Dit bedrijf is de specialist op het gebied van stofzuigers. Ze hebben in hun groot assortiment daarom ook allerlei soorten stofzuigers. Denk maar aan kleine, slimme stofzuigers, stoom- en tapijtreinigers en uiteraard ook de handige robotstofzuigers. De missie van Dirt Devil is om de beste producten te maken zodat je gemakkelijk je omgeving optimaal schoon kunt maken. Dit bedrijf speelt in op de wensen van de gebruikers en vervaardigt hierdoor keer op keer effectieve, gebruiksvriendelijke apparaten. Maak je huis gemakkelijk schoon en kies voor Dirt Devil!

Review over de Dirt Devil Spider M607

Hoewel velen van ons het niet leuk vinden, behoort stofzuigen tot een vaste taak in huis. Je wil toch in een schone omgeving wonen? Stofzuigen hoeft geen moeilijke klus te zijn als je beschikt over een robotstofzuiger. Daarom haal je de Dirt Devil Spider M607 in huis. Je hoeft hem alleen maar in te stellen en hij maakt zijn ronde door het huis. De zijborstels van de Spider zorgen er eerst voor dat het vuil wordt verzameld. Vervolgens leiden zij het vuil naar de zuigmond. Hierdoor worden de vuildeeltjes gemakkelijk en effectief opgezogen. Een schoon resultaat is toch waar we allemaal naar verlangen? Dit apparaat is bovendien zo slim dat hij trappen herkent. Dit komt dankzij de ingebouwde sensoren. Maak je dus geen zorgen dat hij van de trap valt tijdens het stofzuigen.

De Dirt Devil Spider M607 beschikt bovendien over verschillende programma’s. Aan de hand van de omstandigheden kun je dus het geschikte programma instellen. Wanneer deze robotstofzuiger volledig is opgeladen, gaat hij 60 minuten mee. Genoeg tijd dus om je woning grondig schoon te maken. Het is ook fijn om te weten dat je dit apparaat zijn werk kunt laten doen terwijl je lekker ligt te slapen. Je denkt nu misschien: “maar gaat hij mij dan niet wekken?” Over het algemeen zijn stofzuigers geen stille apparaten. Deze robotstofzuiger is echter zodanig ingesteld dat hij slechts een geluidsniveau van 68 dB heeft. Hij stoort je dus niet wanneer hij schoonmaakt en je ligt te slapen. Je kunt hem zelfs laten schoonmaken wanneer je naar het nieuws of een film kijkt. De robot is bovendien voorzien van een ideale hoogte van 7 cm en kan dus onder de meeste meubels schoonmaken.

Dirt Devil Spider M607

Voordelen van de Dirt Devil Spider M607

We vinden het belangrijk dat je een compleet beeld hebt van een product voordat je hem aanschaft. Daarom onderzoeken we steeds voor je over welke eigenschappen een artikel beschikt, maar gaan wij ook voor je na wat zijn sterke punten en tekortkomingen zijn. De voordelen die de Dirt Devil Spider M607 met zich meebrengt zijn:

 • Geluidsniveau van 68 dB
  Veel stofzuigers maken lawaai wanneer je met ze werkt. Dit weten we allemaal. Echter, met een geluidsniveau van slechts 68 dB is dit apparaat relatief stil te noemen. Hij maakt wel een beetje geluid, maar dit is niet storend. Kijk dus gezellig met je gezin naar een leuke serie of ga slapen terwijl de Spider M607 zijn werk doet.
 • De ideale hoogte
  Sommige stofzuigers zijn hoog waardoor ze er moeite mee hebben om onder kasten, banken en misschien zelfs onder je bed schoon te maken. Het is echter wel belangrijk dat ook deze locaties worden schoongemaakt. Hier heeft Dirt Devil aan gedacht toen zij deze robotstofzuiger vervaardigden. Hij heeft daarom een hoogte van slechts 7 cm, waardoor hij ook gemakkelijk onder de meeste meubels kan stofzuigen.
 • Prijs
  Een punt waarop velen van ons letten is de prijs. Deze robotstofzuiger scoort ook op dat gebied goed. Hij is daarom een ideaal model voor gebruikers met een klein budget die toch op zoek gaan naar goede kwaliteit.
 • Beschikt over valdetectors
  Sommige robotstofzuigers detecteren dat er ergens vuil ligt en gaan er meteen op af zonder rekening te houden met de omstandigheden. Dat is niet het geval bij de Spider M607. Hij detecteert met de sensoren namelijk als er valgevaar is en gaat niet naar deze plekken. Hierdoor valt hij niet van de trap tijdens het stofzuigen.

Nadelen van de Dirt Devil Spider M607

Wanneer je op de hoogte bent van de voordelen die een apparaat met zich meebrengt, vraag je je waarschijnlijk meteen af wat de nadelen zijn. We zijn daarom voor je nagegaan welke tekortkomingen de Dirt Devil Spider M607 heeft:

 • Geen draaiende borstel
  Sommige robotstofzuigers beschikken net zoals een aantal traditionele stofzuigers over draaiende borstels. Doordat de borstels draaien, wordt haar losgemaakt uit bijvoorbeeld tapijt waardoor ook het haar optimaal wordt opgeruimd. Dit is niet het geval bij de deze Dirt Devil. Doordat hij niet beschikt over een draaiende borstel, kan het voorkomen dat grote stofwolken en dierenharen gaan vastklitten. Als je echter geen huisdieren hebt, dan hoeft dit geen probleem te zijn.
 • Stopt bij een lege accu
  Een aantal duurdere robotstofzuigers detecteren wanneer de accu bijna leeg is. Vervolgens gaan ze automatisch terug naar hun oplaadstation. Dit is niet het geval bij de Spider M607. Deze stopt namelijk wanneer de accu leeg loopt. Je kunt dit feit als minpunt ervaren als je niet op zoek wil gaan naar de robotstofzuiger wanneer je na het werk thuis komt.

Conclusie van de recensie over de Dirt Devil Spider M607

Aan de hand van de eigenschappen, voor- en nadelen, kun je zelf bepalen of de Dirt Devil Spider M607 dé robotstofzuiger voor jou is. Wij vinden hem een aanrader omdat hij zeer betaalbaar is, zelf detecteert waar er valgevaar is, een handige hoogte heeft om zelfs onder meubels schoon te maken en hij met een geluidsniveau van 68 dB relatief stil is. Hoewel je hem bij een lege accu zelf moet zoeken, vinden we hem, gezien de prijs, het gebruiksgemak en stofzuigresultaten, een goed alternatief als je een laag budget hebt en toch een goede robotstofzuiger in huis wil halen!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>