Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me Kopen? Lees nu de Review!

Ben je op zoek naar een functioneel koffiezetapparaat met een aantrekkelijk design? Kies dan voor de Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me. Deze automatische capsule koffiemachine is functioneel en compact. Dankzij de breedte van 16 cm, hoogte van 31 cm en diameter van 24 cm en het stijlvolle design staat hij prachtig in elke keuken. Uiteraard koop je een koffiezetapparaat niet alleen om de vorm, maar ook om de prestaties. Zet een Dolce Gusto capsule in dit koffiezetapparaat en met een druk op de knop creëer je een heerlijke drank.

De fabrikant Krups vervaardigt koffiezetapparaten zodat je elke dag optimaal kan beginnen en een heerlijk kopje espresso kunt drinken. Behalve koffiemachines maakt Krups ook andere keukenapparaten. De kwaliteit van elk van deze apparaten is zeer hoog, waardoor ze lang meegaan. Bovendien hecht Krups ook waarde aan de vormgeving van de apparaten. Haal een stijlvol en functioneel apparaat in huis en kies voor een Krups apparaat.

Review over de Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me

De Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me is een koffiemachine die is voorzien van alle gemakken. Maak de lekkerste drankjes door eenvoudig de automatische waterdosering in te stellen. Je kiest vervolgens voor een variëteit en het apparaat doet de rest. Wil je de instellingen aanpassen zodat je koffie naar eigen smaak maakt? Dat is mogelijk. Je kunt de verschillende geprogrammeerde smaken eenvoudig aanpassen.

Enkele andere noemenswaardige eigenschappen van deze koffiemachine zijn:

 • Heerlijke crèmelaag
  Maak gebruik van het hogedruksysteem van maximaal 15 bar om je kopje koffie te voorzien van een heerlijke crèmelaag.
 • Verse koffie
  De capsules van Dolce Gusto zijn hermetisch afgesloten waardoor je keer op keer geniet van een kop verse en aromatische koffie.
 • Hete en koude dranken
  Dit apparaat ondersteunt niet alleen hete dranken. Je kunt er ook koude dranken mee bereiden.
 • Verschillende smaken
  Houd je van experimenteren met verschillende koffiesmaken? Dan is dit apparaat perfect voor jou. Dolce Gusto maakt namelijk verschillende koffievarianten. Je hebt keuze uit onder andere heerlijke cappuccino’s, espresso’s, chocoladedranken en thee.

Krups Nescafe Dolce Gusto MiniMe

Voordelen van de Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me

Waarom zou je kiezen voor deze Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me? We beschrijven hieronder de voordelen die dit apparaat met zich meebrengt:

 • Veel variëteit
  Dit Dolce Gusto apparaat maakt gebruik van Dolce Gusto capsules. Als je voor deze capsules kiest, dan merk je meteen dat er veel variëteit is. Je kunt bovendien kiezen voor zowel warme als koude dranken. Probeer de verschillende varianten uit en kies voor je favoriete!
 • Automatische stop
  Je hoeft niet bij het apparaat te blijven staan wanneer je koffie maakt. Hij stopt namelijk automatisch na de bereiding van je drank.
 • Instelbare hoeveelheid water
  Doordat je de waterhoeveelheid zelf kunt instellen, bepaal je ook zelf de sterkte van je koffie.
 • Compact formaat
  Dit apparaat is compact waardoor hij weinig ruimte in beslag neemt op je keukenblad. Je kunt hem bovendien daar laten staan, want hij ziet er prachtig uit.

Nadelen van de Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me

De functies en voordelen van de Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me verwijzen naar gebruiksgemak en topkwaliteit. Echter, dit apparaat heeft twee punten die je wellicht als negatief kunt ervaren. Het eerste punt is dat hij beschikt over een relatief klein waterreservoir. Als je voor slechts 1 persoon koffie maakt, is dit uiteraard geen probleem, maar als je het apparaat veelvoudig gebruikt, dan dien je het reservoir vaak bij te vullen. Het andere punt dat je als minder prettig kunt ervaren is de prijs van de cups. Hij maakt namelijk gebruik van de speciale Dolce Gusto cups. Deze cups zijn best prijzig als je een klein budget hebt.

Conclusie van deze recensie over de Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me

Om je een compleet beeld te geven van de Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me hebben we gekeken naar de noemenswaardige aspecten van het apparaat, de voordelen en de nadelen. Dit compacte, stijlvolle apparaat is perfect voor een kleine keuken en mag zeker gezien worden. Daarnaast heb je veel keuze uit verschillende dranksoorten waaronder koffie, cappuccino, chocolademelk en thee. Deze maak je dankzij de instelbare waterhoeveelheid precies naar eigen smaak. Het apparaat maakt gebruik van speciale capsules en cups. Als je geen moeite hebt met de prijs van de cups en je gebruikt hem niet veelvoudig, dan is hij de perfecte koffiemachine!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>