Lees deze Review voor de Krups Dolce Gusto Oblo te Kopen!

Begin de dag goed en drink een kopje koffie of een lekkere koffievariant. Dat kan wanneer je de Krups Dolce Gusto Oblo in huis hebt. Dit koffiezetapparaat is ideaal om verschillende koffiespecialiteiten te maken. Je kunt hem echter ook gebruiken om andere warme en ook koude dranken te maken. Wat vind je bijvoorbeeld van een heerlijk glas chocolademelk of karamel macchiato? Zelfs ijskoffie en ijsthee behoren tot de dranken die je met dit apparaat kunt maken!

Wanneer je kiest voor een Krups apparaat zoals deze Dolce Gusto Oblo, dan begin je elke dag optimaal met een heerlijk kopje espresso. Je hoeft voor je dagelijks kopje de koffiecorner niet meer te bezoeken, want je maakt de koffie zelf thuis met je eigen Krups koffiezetapparaat. De apparaten van dit merk zijn duurzaam en gaan dus lang mee. Bovendien mogen de producten van dit merk zeker gezien worden, dankzij de stijlvolle en elegante ontwerpen.

Review over de Krups Dolce Gusto Oblo

Maak heerlijke koffie en koffievarianten met de Krups Dolce Gusto Oblo. Dit koffiezetapparaat is compact en stijlvol. Je kunt hem daarom gerust op het keukenblad laten staan. Dankzij de handmatige besturing maak je binnen korte tijd heerlijke creaties naar eigen smaak. De koffiemachine beschikt over een hoog druksysteem van 15 bar en zorgt voor een romige, crèmelaag op je cappuccino of espresso. Bovendien is de koffiemachine energiezuinig. Hij schakelt zichzelf namelijk na 5 minuten automatisch uit. Dit is een voordeel als je soms vergeet om het apparaat uit te doen.

Dit apparaat is bovendien zeer handig. Je gebruikt namelijk de hendel aan de bovenkant om in te stellen hoeveel water er door de capsule moet lopen. Elke doos met capsules geeft je een goed overzicht van de optimale hoeveelheid water voor jouw favoriete drank. Je kunt door deze instelling ook gemakkelijk het kopje koffie lichter of sterker maken dan de standaard.

Heb je ’s morgens haast, maar lust je toch een kopje koffie? Dan is dit apparaat ook zeer handig. Zodra je hem inschakelt, verwarmt het thermoblock zichzelf in minder dan 30 seconden. Ook tussen drankjes door bereikt de koffiemachine binnen enkele seconden de vereiste werktemperatuur.

Krups Dolce Gusto Oblo

Voordelen van de Krups Dolce Gusto Oblo

Kiezen voor de Krups Dolce Gusto Oblo betekent kiezen voor een goede kwaliteit. Andere voordelen die deze koffiemachine met zich meebrengt zijn:

 • Veel keuzemogelijkheden
  Doordat Dolce Gusto veel verschillende warme en koude dranken heeft, kun je met dit apparaat altijd kiezen voor jouw favoriete koffievariant.
 • Sterkte van de koffie bepalen
  Dit koffiezetapparaat stelt je in staat om zelf de hoeveelheid water in te stellen. Dit betekent dus dat je zelf bepaalt of de koffie wat milder of juist sterker gemaakt wordt.
 • Slank formaat
  Deze machine beschikt over een slank formaat dat weinig ruimte in beslag neemt. Je kunt hem dus gemakkelijk op je keukenblad laten staan. Door het elegant ontwerp is de koffiemachine ook een mooie blikvanger.

Nadelen van de Krups Dolce Gusto Oblo

Spreekt de Krups Dolce Gusto Oblo je aan? Houd dan wel rekening met de volgende punten:

 • Geen automatische stop
  Dit koffiezetapparaat stopt niet automatisch wanneer het kopje vol zit. Je moet daarom bij het apparaat blijven staan en de bereiding handmatig stopzetten. Als je het prettig vindt om je koffiezetapparaat aan te zetten en andere dingen te doen terwijl het apparaat bezig is, dan kun je dit als minpunt ervaren.
 • De kleur van het snoer
  Dit apparaat beschikt over een rood snoer. Dit is praktisch als je meerdere apparaten bij elkaar hebt, maar kan ook als minpunt worden ervaren als je interieur een strak zwart-wit design heeft. De rode kleur van het snoer valt namelijk meteen op.

Conclusie van deze recensie over de Krups Dolce Gusto Oblo

De Krups Dolce Gusto Oblo koffiemachine doet zijn werk goed en wordt snel warm. Daarnaast kun je uit veel verschillende dranksoorten kiezen, zowel warm als koud. Je kunt tevens zelf de sterkte van je koffie bepalen. Dankzij het slank, elegant formaat kun je de machine op het keukenblad laten staan. Als je er geen moeite mee hebt om even bij het apparaat te blijven staan terwijl de koffie wordt bereid en je een rood snoer prachtig vindt, kies dan zeker voor de Krups Dolce Gusto Oblo. De pluspunten wegen veel zwaarder dan de kleine minpunten.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>