4

Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker Kopen? Lees De Review!

Ben je op zoek naar nieuwe speakers, omdat het beeld van je tv wel goed is, maar het geluid beter kan? Dan is het wellicht een goed idee om een Bluetooth speaker aan te schaffen. Deze speakers kun je gemakkelijk met je meenemen, omdat je ze snel en eenvoudig kunt aansluiten op een Bluetooth-apparaat. Er zijn tevens zeer compacte modellen, die vaak gebruikt worden om aan je mobiele telefoon aan te sluiten. Maar er zijn ook iets grotere modellen, die hogere uitvoervolumes produceren. Aan de hand van jouw behoeften, kun je kiezen voor een Bluetooth speaker die bij je past. Wat dacht je van een model dat de geluidskwaliteit tijdens het kijken van films en tv en het luisteren van muziek verhoogt? Als een dergelijk model je aantrekt, dan raden wij de Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker aan. Deze speaker is ideaal om op een tv aan te sluiten.

Klik hier voor de beste prijs

 

Als je op zoek gaat naar informatie over het merk Dutch Originals, dan vind je informatie over allerlei meubilair. De fabriek produceert namelijk ook bijvoorbeeld fauteuils, banken, bijzettafels, lampen, enzovoorts. Echter, zoals je ziet, kun je ook bij deze fabrikant terecht voor apparaten zoals speakers. Het doet er niet toe welk product je uitkiest, want je bent verzekerd van goede kwaliteit. Er wordt namelijk hard gewerkt aan het vervaardigen van producten, die het leven van gebruikers aangenamer maken. Als je dus heerlijk wil genieten van prachtig geluid, dan is het zeker een goed idee om een speaker van dit merk te kopen. Kom in dit artikel meer te weten over de Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker. Dit model past wellicht perfect bij je!

Klik hier voor de beste prijs

Review over de Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker

Tegenwoordig hebben de meesten van ons een Smart TV in huis. Als jij ook tot deze groep behoort, dan weet je vast wel dat de beelden er geweldig uitzien, maar dat het geluid wat beter kon zijn. Daarom is het handig om een externe speaker op de tv aan te sluiten. Hierbij kun je denken aan een volledige home cinema. Echter, voor velen van ons zijn de prijzen van dergelijke home cinema sets net te hoog. Daarom is het slim om de Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker aan te schaffen. Met deze speaker geniet je tegen de prijs van een kleine speaker van een aangename bioscoopervaring in je eigen huis. Natuurlijk vraag je je af hoe een dergelijke speaker het voor elkaar krijgt om zulk goed geluid te produceren. Het antwoord op die vraag is eenvoudig: de soundbar beschikt over 4 krachtige speakers, die zorgen voor een super surround ervaring.

Wanneer je de Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker aansluit op je tv, merk je meteen dat deze speaker zorgt voor beter geluid dan de standaard speakers van je tv. Echter, goed geluid is niet het enige waar je van profiteert wanneer je deze speaker aanschaft. De speaker is namelijk voorzien van Bluetooth. Dit betekent dat je hem gemakkelijk kunt aansluiten Bovendien zorgt de soundbar ervoor dat je niet alleen je televisiegeluid te horen krijgt. Je kunt namelijk de speaker ook gewoon koppelen aan je smartphone of tablet om via bijvoorbeeld Spotify naar je favoriete hits te luisteren. Heb je het soms ook dat je naar de tv kijkt of naar een leuk muziekje luistert en je wil niet opstaan om het geluid aan te passen? Dat is geen probleem meer. Dankzij de afstandsbediening hoef je met deze soundbar niet meer op te staan om het desbetreffend apparaat te bedienen.

Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker

 

Klik hier voor de beste prijs

Voordelen van de Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker

Elk apparaat heeft bepaalde eigenschappen die we geweldig vinden, maar ook eigenschappen die hem minder aantrekkelijk maken. Als je op de hoogte bent van deze positieve en negatieve eigenschappen, dan kun je een goed geïnformeerde keus maken. Je hoeft niet zelf op zoek te gaan naar de voordelen en nadelen van deze soundbar, omdat wij je over deze eigenschappen vertellen. De voordelen van de Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker zijn:

 • Aantrekkelijk geprijsd
  Sommige personen zijn van mening dat als je van prachtig geluid in huis wil genieten, je een home cinema set moet aanschaffen. Echter, dergelijke apparaten zijn vaak zeer prijzig. Daarom heeft Dutch Originals ervoor gezorgd om deze superieure soundbar speaker te ontwerpen. Dit apparaat is aantrekkelijk geprijsd, maar doet niet onder voor een dure home cinema set. Hij is hierdoor een goed en betaalbaar alternatief voor een dure surround-set.
 • Aansluiten op verschillende apparaten
  Wanneer je een speaker in huis haalt, is het belangrijk om na te gaan waarvoor je hem precies kunt gebruiken. Sommige modellen zijn namelijk speciaal vervaardigd voor bepaalde apparaten. Echter, als je kiest voor een Bluetooth soundbar zoals deze, dan heb je meerdere mogelijkheden. Doordat het apparaat via Bluetooth wordt aangesloten kun je hem zowel aansluiten op je tv als je smartphone en zelfs je tablet. De mogelijkheden zijn eindeloos!
 • Vacuümbuis voor super geluid
  Als je een speaker gebruikt, dan verwacht je natuurlijk het beste geluid. Daar koop je de speaker immers voor. Dat begrijpt de fabrikant van deze Bluetooth soundbar speaker. Daarom beschikt hij over een vacuümbuis. Deze buis filtert ruis uit voor het beste geluid.
 • Eenvoudige bediening
  De meesten van ons vinden het niet prettig om op te moeten staan om onze apparaten te bedienen. Daarom biedt deze soundbar de beste oplossing: hij komt met een afstandsbediening voor een eenvoudige bediening.

Nadelen van de Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker

We hebben je intussen verteld over de voordelen die deze Bluetooth soundbar speaker met zich meebrengt. Echter, we vinden het belangrijk dat je ook op de hoogte bent van de mogelijke nadelen. Daarom hebben we ook voor je gezocht naar de eigenschappen van dit apparaat, die je wellicht als minder prettig kunt ervaren. Deze minder aantrekkelijke eigenschappen van de Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker zijn:

 • Bereik van de afstandsbediening
  Als we kijken naar het bereik van de Bluetooth speaker, dan zien we dat hij een bereik heeft tot ongeveer 10 meter. Dit is aantrekkelijk, omdat je de speaker desgewenst gemakkelijk met je kunt meenemen als je bijvoorbeeld naar muziek luistert. Echter, als we kijken naar het bereik van de afstandsbediening, dan zien we dat deze een bereik heeft tot ongeveer 7 meter. Dit is dus een korter bereik dan het Bluetooth bereik. Deze eigenschap kun je als minder prettig ervaren.
 • Niet te bedienen via je smartphone
  We hebben je verteld dat je deze Bluetooth speaker desgewenst kunt aansluiten op je smartphone. Dat is natuurlijk een aangename eigenschap, omdat je vaak je favoriete muziek op je smartphone opslaat. Voor bijvoorbeeld een feest hoef je dan geen aparte installatie te gebruiken, omdat je gewoon vanuit je smartphone muziek afspeelt. Echter, bij deze speaker heb je de mogelijkheid niet om hem via je smartphone te bedienen. Dit betekent dat als je de instellingen wil aanpassen, je genoodzaakt bent om de afstandsbediening erbij te halen.
Klik hier voor de beste prijs

Conclusie van deze review over de Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker

We zijn aan het einde gekomen van deze recensie over de Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker. In dit artikel hebben we je onder andere verteld over de unieke eigenschappen, de pluspunten en ook de minpunten die de speaker met zich meebrengt. Aan de hand van deze informatie kun je nu beslissen of de speaker je geld waard is of niet. We hebben onder andere gezien dat deze speaker een goedkope en compacte vervanging is voor een home cinema systeem. Daarnaast hebben we gezien dat dit apparaat, dankzij zijn slanke en stijlvolle vormgeving zeker gezien mag worden. We hebben je ook verteld dat je geniet van het beste geluid en dat je de speaker kunt aansluiten op verschillende apparaten. Dit is onder andere ideaal wanneer je bijvoorbeeld een feest organiseert en je muziek vanaf je smartphone wil afspelen. Er is zelfs gezorgd voor een afstandsbediening voor verhoogd bedieningsgemak.

Houd er echter wel rekening mee dat de afstandsbediening een korter bereik heeft dan de Bluetooth-verbinding zelf. Daarnaast kun je de speaker niet verbinden via je smartphone. Hoewel er enkele punten zijn waar je rekening moet houden wanneer je de speaker aanschaft, zijn er veel meer positieve eigenschappen. Daarom vinden wij dat de Dutch Originals Bluetooth Soundbar Speaker een must-have is voor elk huishouden.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

 • monique schreef:

  ik heb sinds kort de 2.1 soundbar dutch origanals ,maar deze gaat van de 1 op andere dag vaak ineens uit zich zelf uit. hoe kan dat?

 • GM Mak schreef:

  ik heb de beschikking over deze soundbar, maar deze maakt geen enkele BT verbinding met mijn Samsung tablet. Alle aanwijzingen zijn gevolgd, maar hoe goed deze ook aangeschreven staat. Ik kan geen muziek via mijn tablet luisteren via de soundbar. Ik verval weer in mijn oude JBL

 • Van bossel anne-marie schreef:

  Wij vinden het niet om hem te aansluiten ook niet met de gebruiksaanwijzing, , model DO SV BTSBI B

 • R schreef:

  Ik heb ook sinds een half jaar deze soundblaster, maar nu gaat die automatisch uit als ik film kijk, weet iemand een oplossing?

 • >