Dyson DC20 Kopen? Neem de Review door!

Een belangrijke klus in huis is stofzuigen. Dit doe je gemakkelijk met de Dyson DC20 stofzuiger. Deze cilinder stofzuiger heeft een capaciteit van 2 liter. Hij beschikt daarnaast over geavanceerde opties die het schoonmaken vergemakkelijken. Je kunt met dit apparaat zelfs moeilijk te bereiken hoeken eenvoudig stofzuigen. Bovendien heeft de stofzuiger een uitstekende zuigkracht. Het 1400 Watt apparaat met een compact design weegt bovendien weinig waardoor je er gemakkelijk mee kunt werken.

Dyson begrijpt dat het niet leuk is wanneer je een product in huis hebt dat niet goed werkt. Daarom maakt deze fabrikant duurzame producten met topprestaties. De Dyson artikelen zijn innovatief en krachtig. De zakloze stofzuiger werd voor het eerst door Dyson op de markt gebracht. Het bedrijf is hierna verder gegaan om nieuwe, innovatieve producten te vervaardigen. Om optimaal te stofzuigen is een Dyson stofzuiger daarom zeker aanbevolen!

Review over de Dyson DC20

De Dyson DC20 is een stofzuiger met een eigentijdse aanpak. Dit apparaat zorgt ervoor dat je de vuile plekken in en rondom je huis optimaal kunt schoonmaken. De stofzuiger is bovendien zodanig ontworpen dat je hem gemakkelijk kunt gebruiken. Het apparaat gebruikt centrifugale krachten om optimale schoonmaakprestaties te leveren. Bovendien is een constante en bovenal krachtige zuigkracht gegarandeerd wanneer je dit model gebruikt. Er wordt in de machine gebruik gemaakt van Root Cyclone technologie. Deze technologie zorgt voor de topprestaties. Je bespaart bovendien geld doordat je geen stofzakken en filters hoeft te kopen voor dit apparaat.

De DC20 stofzuiger beschikt over een aantal interessante eigenschappen, die we hieronder benoemen:

 • Flexibele instelling
  Deze stofzuiger beschikt over een flexibele instelling, zodat je gemakkelijk door het hele huis ermee kunt bewegen.
 • Zwaartepunt aan de achterkant
  Het zwaartepunt van dit apparaat bevindt zich bovendien aan de achterkant. Hierdoor draait en beweegt hij netjes op zijn plaats zodat ook het stofzuigen van je woonkamer een fluitje van een cent wordt.
 • Op de trap
  Het stofzuigen van een trap is meestal een helskarwei. Dit is echter niet het geval wanneer je de trap stofzuigt met deze Dyson stofzuiger. Terwijl je elke tree afzonderlijk stofzuigt, blijft de machine stevig staan op één traptrede.
 • Hulpstukken bij de hand
  De verschillende extra’s, borstels en hulpstukken van de Dyson stofzuiger heb je altijd bij de hand, want je kunt deze opbergen in het apparaat zelf.
 • Duurzaam
  Dit apparaat is uiterst duurzaam, dankzij de materialen waarvan hij is gemaakt. De stofzuiger is namelijk gemaakt van policarbonaat. Dit materiaal wordt ook gebruikt om valhelmen te maken. Je kunt aan de hand daarvan concluderen dat deze stofzuiger zeer sterk en duurzaam is.

Dyson DC20

Voordelen van de Dyson DC20

Wanneer je een apparaat in huis haalt, is het belangrijk om van tevoren te weten wat zijn sterke en zwakke punten zijn. We zijn voor je nagegaan welke voordelen de Dyson DC20 met zich meebrengt:

 • Stevig
  Wanneer je helemaal in de roes bent van het stofzuigen, dan kan het weleens voorkomen dat je met het apparaat tegen de muur of tegen meubels aankomt. Dit is geen probleem wanneer je de DC20 in huis hebt. Hij is namelijk stevig, waardoor hij zeker tegen een stootje kan.
 • Compact
  Deze stofzuiger is vrij compact. Hij heeft namelijk een hoogte van 34,8 cm, een diepte van 43 cm en een breedte van 28,3 cm. Hierdoor kun je hem na gebruik gemakkelijk weer opbergen.
 • Extraatjes altijd bij de hand
  Doordat je de extraatjes zoals borstels en hulpstukken eenvoudig in het apparaat kunt opslaan, heb je deze tijdens het stofzuigen altijd bij de hand.
 • Raakt niet verstopt
  Het apparaat maakt geen gebruik van filters of stofzakken waardoor hij niet verstopt raakt. Je kunt dus lang doorgaan om te stofzuigen zonder je zorgen te maken over verstoppingen.

Nadelen van de Dyson DC20

Door zowel de voor- als nadelen van de Dyson DC20 door te nemen, vorm je compleet beeld van het apparaat. De nadelen van deze stofzuiger zijn:

 • Prestatie op karpet
  De stofzuiger heeft een perfecte werking op harde vloeren, maar hij presteert niet optimaal wanneer je probeert om haar van een karpet te verwijderen. Dit kun je als minpunt ervaren als je op veel plekken in huis een karpet hebt.
 • Prijs
  De prijs van dit apparaat kan tegenvallen als je een klein budget hebt.

Conclusie van de review over de Dyson DC20

De Dyson DC20 is een compacte, stevige stofzuiger. Je kunt er gemakkelijk harde vloeren mee stofzuigen en kunt er gemakkelijk door het hele huis mee manoeuvreren. Hoewel hij niet is gespecialiseerd in het stofzuigen van haar op karpet en de prijs kan tegenvallen als je een klein budget hebt, is hij toch een aanrader. Je bespaart namelijk op de lange termijn, omdat je geen stofzakken en filters hoeft te kopen voor het apparaat. Daarnaast raakt hij niet verstopt. Je hebt tijdens het stofzuigen tevens alle borstels en hulpstukken bij de hand, omdat deze netjes in het apparaat opgeborgen kunnen worden. Hierdoor stofzuig je optimaal op elk gewenst moment.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>