De Dyson Pure Cool Kopen? Lees Nu De Review!

Zoek je naar een luchtbevochtiger die goed past bij jouw persoonlijke situatie? Dan is het handig om eerst na te gaan wat jouw persoonlijke situatie precies inhoudt. Sommige mensen zoeken bijvoorbeeld naar een luchtbevochtiger voor in huis. Weer anderen vinden dat de lucht op kantoor te droog is en willen daarom een model speciaal voor kantoor. Natuurlijk kunnen de verschillende modellen ook op diverse manieren gebruikt worden. Het verschil zit meestal in het werkoppervlak. Zoek jij speciaal naar een luchtreiniger voor op kantoor? Dan kun je kiezen voor de Dyson Pure Cool luchtreiniger. Wij raden dit model aan, omdat hij slim is en ideaal voor grote ruimtes. Hij beschikt zelfs over slimme sensoren, die ervoor zorgen dat de ventilatiesnelheid wordt aangepast aan de hand van de gemeten luchtkwaliteit. Voor extra gemak is dit model met een afstandsbediening en zelfs een app op je smartphone te bedienen!

Als je een apparaat van het merk Dyson in huis haalt, dan weet je van tevoren dat hij van topkwaliteit is en eenvoudig te gebruiken. De ontwerpers van dit bedrijf raken namelijk net als iedereen gefrustreerd door producten die niet goed werken. Daarom doen zij er alles aan om jou als klant tegemoet te komen. Ze ontwerpen dus keer op keer innovatieve producten en blijven de designs continu verbeteren. Deze fabrikant is gestart in het jaar 1978. Het eerste product dat bij hen werd ontworpen was een stofzuiger. Echter, nu kun je ook bij deze fabrikant terecht voor allerlei andere producten zoals ventilatoren, bureaulampen, föhns en natuurlijk ook luchtreinigers. Kies dus voor gebruiksgemak, een innovatief ontwerp en topkwaliteit en schaf de Dyson Pure Cool luchtbevochtiger aan.

Review over de Dyson Pure Cool

Misschien heb je al eerder gehoord over de Dyson Pure Cool luchtreiniger. Dit apparaat is verkrijgbaar in verschillende modellen. Zo kun je kiezen voor het torenmodel of het tafelmodel. In deze recensie vertellen we je over het torenmodel. Dit model is perfect voor op kantoor, omdat hij gebruikt kan worden in grote ruimtes. Daarnaast is hij in die setting ook perfect, omdat hij een slim apparaat is. Met slim bedoelen we dat hij is voorzien van sensoren die de ventilatiesnelheid automatisch aanpassen. De snelheid wordt aangepast aan de hand van de gemeten luchtkwaliteit. Voor extra gemak hoef je niet eens van je bureaustoel op te staan om het apparaat te bedienen. Dit kan namelijk eenvoudig met de afstandsbediening. Weet je even niet waar je de afstandsbediening hebt neergezet? Dan kun je gebruik maken van de applicatie op je smartphone.

Er zijn meerdere redenen waarom de Dyson Pure Cool luchtreiniger goed van pas komt. Zo werkt dit apparaat als een lucht reinigende ventilator die zelfs allergenen verwijdert. Dit komt doordat hij is voorzien van een 360 graden HEPA filter in glasvezel. Dit filter vangt 99,95% van de zeer fijne deeltjes uit de lucht op. De deeltjes waar we naar verwijzen kunnen pollen zijn, maar ook bacteriën en huidschilfers van je huisdieren. Er worden in ieder geval door dit apparaat deeltjes tot slechts 0,1 micrometer opgevangen. Wanneer dit apparaat eenmaal zijn werk begint te doen, dan doet hij dit zeer goed. Hij reinigt namelijk de lucht in de hele kamer. Dit komt doordat hij gebruik maakt van een onafhankelijke motor voor gelijkmatige oscillatie, circuleren en verspreiden van gezuiverde lucht in de hele kamer. De luchtreiniger elimineert zelfs potentieel schadelijke geuren en dampen.

Dyson Pure Cool

Voordelen van de Dyson Pure Cool

Om je een compleet beeld te geven over deze luchtreiniger vertellen we je ook over de mogelijke voordelen en nadelen die hij met zich meebrengt. De voordelen van de Dyson Pure Cool zijn:

 • Geschikt voor grote ruimtes
  Wanneer je een luchtreiniger of luchtbevochtiger aanschaft, dan is het belangrijk om na te gaan of hij voor grote of juist kleine ruimtes is ontworpen. Er zijn namelijk verschillende modellen verkrijgbaar. Deze luchtreiniger is ontworpen voor grotere ruimtes. Daarom is hij ook perfect voor gebruik op kantoor. Hij kan de lucht voor ruimtes vanaf 60 m2
 • Eenvoudige bediening
  Als je een luchtreiniger op kantoor gebruikt, dan zet je hem op een strategische plek. Echter, deze plek is niet altijd dicht bij je bureau. De fabrikant van deze luchtreiniger heeft daar rekening mee gehouden. Daarom beschikt het apparaat over een eenvoudige bediening. Je hoeft niet eens van je plek op te staan om de instellingen aan te passen. Dit komt doordat je het apparaat met een afstandsbediening of een app op je smartphone kunt bedienen.
 • Slaat automatisch aan
  Een andere reden waarom deze luchtreiniger ideaal is voor op kantoor, is omdat hij automatisch aanslaat. Hij meet namelijk continu de luchtkwaliteit. Wanneer hij vervolgens een slechte luchtkwaliteit meet, dan slaat hij automatisch aan. Doordat je lucht automatisch wordt gereinigd heb jij geen omkijken meer naar de luchtreiniger.
 • Laag geluidsniveau
  Het is handig om een luchtreiniger te hebben in je kamer of op kantoor. Echter, wanneer je slaapt of bezig bent te werken, dan wil je niet gestoord worden. Daarom is deze luchtreiniger zeer stil. Hij heeft een geluidsniveau van slechts 25 dB. Dit is vergelijkbaar met een blaadje dat op de grond valt. Je wordt dus niet gestoord wanneer dit apparaat aan staat.

Nadelen van de Dyson Pure Cool

Waar er voordelen zijn, zijn er natuurlijk ook nadelen. De wereld is namelijk in balans. Dit geldt ook voor deze luchtreiniger. Hoewel hij zeer goed werkt en beschikt over vele voordelen, zijn er ook enkele nadelen waar je rekening mee dient te houden. We vertellen je daarom ook over de minpunten van de Dyson Pure Cool:

 • Niet voorzien van een ionisator
  Hoewel dit apparaat ervoor zorgt dat kleine deeltjes uit de lucht worden opgevangen, is hij niet voorzien van een ionisator. Deze ionisator zou eraan bijdragen dat stofdeeltjes en pollen extra uit de lucht werden verwijderd.
 • Prijs
  Wanneer je op zoek gaat naar een apparaat, dan bekijk je de functies, het design en natuurlijk het gebruiksgemak. Het is echter ook belangrijk om rekening te houden met de prijs. Als je slechts een klein budget hebt, dan kan de prijs van deze luchtreiniger tegenvallen.

Conclusie van deze recensie over de Dyson Pure Cool

In deze review hebben we je verteld wat je kunt doen met de Dyson Pure Cool. We hebben je ook verteld voor welk type ruimtes hij geschikt is. Daarnaast heb je gelezen over de voor- en nadelen. Aan de hand van deze gegevens kun je zelf beslissen of dit apparaat je geld waard is. Wij vinden dat hij, ongeacht zijn prijs en ondanks het ontbreken van een ionisator, het aanschaffen wel waard is. Hij heeft namelijk een zeer stille werking en zelfs een nachtmodus. Daarnaast is hij ideaal voor grotere ruimtes. Je kunt hem tevens gemakkelijk bedienen met de afstandsbediening of de smartphone applicatie. De luchtreiniger slaat bovendien automatisch aan, waardoor je er geen omkijken meer naar hebt. Klinkt hij ook als jouw droomluchtreiniger? Dan raden wij je aan om niet langer te aarzelen en de Dyson Pure Cool vandaag nog aan te schaffen!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>