Dyson V6 Total Clean Kopen? Bekijk snel de Review!

Als je op zoek bent naar een stofzuiger waarmee je grof vuil tot fijne stofdeeltjes kunt verwijderen, dan kies je voor de Dyson V6 Total Clean. Deze stofzuiger kun je gebruiken op verschillende oppervlakken. Denk maar aan alles van tapijten tot harde vloeren. De stofzuiger vergemakkelijkt het stofzuigen enorm. Hij beschikt ook over efficiënte filtratie waardoor hij allergene stoffen verwijdert.

Dyson vervaardigt behalve stofzuigers, ook verwarmingen, handdrogers en ventilatoren. De producten ondergaan een uniek fabricageproces om te voldoen aan de visie van Dyson: kwaliteit boven kwantiteit. Hierdoor zijn de producten zeer duurzaam. De Dyson stofzuigers maken het gebruik van een stofzuigerzak onnodig. Bovendien zijn ze licht en gebruiksvriendelijk.

Dyson V6 Total Clean review

Hoewel er ook andere fabrikanten zijn die snoerloze stofzuigers maken, gaat dit vaak gepaard met een zwaarder gewicht of een lagere zuigkracht. Voor het vervaardigen van de stofzuigers moeten ze namelijk kiezen tussen een zwakke of zware motor. Dyson daarentegen maakt snoerloze stofzuigers met de Dyson digitale motor V6. Deze motor is krachtig, maar toch klein en licht. De stofzuigers van Dyson zijn ook voorzien van de gepatenteerde Dyson cycloontechnologie die ervoor zorgt dat behalve grof vuil ook fijn stof wordt verwijderd. De Dyson V6 Total Clean beschikt over een innovatieve vloerzuigmond die tegelijkertijd fijn stof en grof vuil opzuigt. Daarnaast duwt de gemotoriseerde borstel de borstelhaartjes dieper in het tapijt waardoor er nog meer vuil wordt verwijderd.

Heb je een stofallergie? Geen probleem! De Dyson V6 Total Clean beschikt over een efficiënt filteringssysteem dat allergene stoffen verwijdert en schonere lucht uitblaast. Deze stofzuiger verwijdert maar liefst 99,97% van de minuscule deeltjes van slechts 0,3 micrometer. Als je verschillende plekken in huis wil stofzuigen, dan is deze snoerloze stofzuiger ook perfect. Je kunt het gebruiken om van het vloer tot het plafond reinigen. Hij is ook te gebruiken als kruimelzuiger. Voor optimaal gebruiksgemak, gebruik je het oplaadstation van de stofzuiger om hem op te bergen en op te laden. Hij is hierdoor altijd klaar voor gebruik.

Enkele andere merkwaardige aspecten van de Dyson V6 Total Clean lees je hieronder:

 • Je leegt het stofreservoir met een druk op de knop snel en hygiënisch.
 • De stofzuiger komt met extra accessoires zodat je alle plekken in het huis gemakkelijk kunt reinigen.
 • De extra hulpstukken berg je op in het oplaadstation.
 • De boost-stand zorgt voor 6 minuten extra zuigkracht voor de lastig te reinigen plekken.
 • Gebruik de stofzuiger 20 minuten lang voordat je hem weer hoeft op te laden.

Dyson V 6 Total Clean

Voordelen van de Dyson V6 Total Clean

Wanneer je kiest voor de Dyson V6 Total Clean stofzuiger, dan profiteer je van voordelen zoals het gebruiksgemak, de duurzaamheid, de kracht en de vele toepassingen:

 • Gebruiksgemak
  Deze stofzuiger maakt het stofzuigen licht en leuk. Hij heeft een licht ontwerp waardoor je gemakkelijk zowel de vloer als het plafond kunt stofzuigen. Je kunt hem met een druk op de knop ook eenvoudig en hygiënisch legen. Het feit dat hij draadloos is, maakt hem bovendien prettiger in gebruik.
 • Duurzaamheid
  Doordat de stofzuigers van Dyson zijn vervaardigd met het oog op goede kwaliteit, kun je lang genieten van de stofzuiger.
 • Kracht
  De stofzuiger beschikt over een krachtige batterij en gepatenteerde cycloontechnologie die er samen voor zorgen dat de Dyson V6 Total Clean zeer krachtig is.
 • Vele toepassingen
  Je kunt verschillende borstels en mondstukken aan de stofzuiger aansluiten, waardoor deze geschikt is om verschillende plekken te stofzuigen. Denk maar aan de fluffy vloerzuigmond, die speciaal is gemaakt voor het reinigen van harde vloeren. Met deze zuigmond worden fijn vuil en grotere stukken vuil tegelijkertijd opgezogen. De gemotoriseerde miniborstel daarentegen dient om haren en hardnekkig vuil op te zuigen uit bekleding.

De nadelen van de Dyson V6 Total Clean

Elk apparaat heeft plus- en minpunten. Dit is ook het geval bij de Dyson V6 Total Clean. De punten die je als minder prettig kunt ervaren bij deze stofzuiger zijn:

 • De batterijlevensduur
  Dyson heeft deze stofzuiger voorzien van een krachtige batterij. Echter, deze batterij gaat ongeveer 20 minuten mee voordat hij opnieuw opgeladen moet worden. Als je een groter oppervlak wil stofzuigen, kan de levensduur van de batterij dus als minder prettig worden ervaren.
 • De prijs
  Heb je een klein budget? Dan kan het dat je de prijs van deze stofzuiger als minpunt ervaart. Echter, de stofzuiger is zeer veelzijdig en beschikt over een goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Recensie over de Dyson V6 Total Clean: onze conclusie

Aan de hand van de bovengenoemde punten zijn we tot een conclusie gekomen over de Dyson V6 Total Clean. Deze stofzuiger is eenvoudig te gebruiken, beschikt over veel mogelijkheden om verschillende oppervlakken te stofzuigen en is zeer krachtig en duurzaam. Als je een klein budget hebt, kan de prijs wat tegenvallen, maar hij is de prijs wel waard. Daarnaast kun je de 20 minuten batterijlevensduur als minpunt ervaren als je een groot oppervlak wil stofzuigen. Voor kleine klusjes en het schoonmaken van moeilijke plekken in het huis is de Dyson V6 Total Clean de perfecte draadloze stofzuiger!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>