Dyson V8 Absolute Kopen? Bekijk de Review!

Moet je een groot oppervlak stofzuigen en wil je geen gedoe met een snoer? Kies dan voor de Dyson V8 Absolute. Deze stofzuiger geeft je de mogelijkheid om 40 minuten achtereen te stofzuigen zonder hem op te laden. Je hebt ook geen last van een snoer wanneer je dit model gebruikt. Wanneer je hem gebruikt, beweeg je soepel door het huis zonder onderbrekingen. Voor verschillende schoonmaaksituaties, beschikt het apparaat over verschillende borstels. Bovendien kun je de stofbak met een druk op de knop legen!

Dyson vervaardigt apparaten voor het huishouden zoals stofzuigers, ventilatoren en verwarmingen. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van innovatieve technologieën zodat de apparaten de beste prestaties met zich meebrengen. Daarnaast worden ze ontwikkeld om lang mee te gaan. Om gemakkelijk het huis schoon te maken, kies je voor een stofzuiger van het merk Dyson.

Review over de Dyson V8 Absolute

De Dyson V8 Absolute is een hoogwaardige stofzuiger die verschillende unieke functionaliteiten met zich meebrengt. Hieronder bekijken we de aspecten die hem uniek maken:

 • Hoge zuigkracht tot 40 minuten
  Deze snoerloze stofzuiger maakt gebruik van een accu van nikkel, kobalt en aluminium. Deze accu levert tot 40 minuten constante zuigkracht.
 • Snel legen
  Wanneer je een stofzuiger hebt gebruikt, is het belangrijk om hem te legen. Bij deze Dyson stofzuiger gebeurt het legen snel. Er is slechts één eenvoudige handeling nodig om het stofreservoir te legen.
 • Overal schoonmaken
  Je kunt deze stofzuiger aanpassen om zowel de vloer als het plafond schoon te maken. Gebruik bijvoorbeeld de verlengslang om lastig bereikbare plekken te stofzuigen.
 • Verschillende zuigmonden en borstels
  Zodat je werkelijk overal optimaal kunt stofzuigen, beschikt dit apparaat over verschillende zuigmonden en borstels. Er is onder andere een vloerzuigmond met een zachte roller voor harde vloeren. Je kunt ook gebruik maken van de turboborstel wanneer je tapijten en zachte ondergronden moet stofzuigen. Voor het opzuigen van dierenharen van bijvoorbeeld de vloer, je meubels of een matras kun je de gemotoriseerde miniborstel gebruiken. Voor hardnekkig vuil, schakel je eenvoudig de turbo modus in.
 • Veranderen in een kruimelzuiger
  Een andere handige eigenschap van deze stofzuiger is dat je hem kunt veranderen in een kruimelzuiger om vlekken te verwijderen, lastige plekken te reinigen of om bepaalde locaties in huis gewoon snel schoon te maken.
 • Filtratie in het apparaat
  Er is filtratie in het gehele apparaat, wat ervoor zorgt dat stof wordt vastgehouden, allergenen worden verwijderd en schonere lucht wordt uitgeblazen.

Dyson V8 Absolute

Voordelen van de Dyson V8 Absolute

Het gebruik van dit apparaat brengt een aantal voordelen met zich mee. Kom meer te weten over de voordelen van de Dyson V8 Absolute:

 • Geen stofzuigerzakken
  Doordat dit apparaat geen gebruik maakt van stofzuigerzakken bespaar je kosten op de lange termijn. Je hoeft namelijk alleen het stofreservoir zo nu en dan te legen om optimaal gebruik te maken van het apparaat. Je hoeft dus niet steeds een stofzak te kopen.
 • Bescherming van de harde vloer
  De meegeleverde parketborstel van dit apparaat beschermt je harde vloer tegen krassen.
 • Dierenharen verwijderen
  Je hebt geen aparte stofzuiger nodig om dierenharen op te ruimen. Koppel de turboborstel aan het apparaat en zijn draaiende borsteltjes verwijderen gemakkelijk de dierenharen. Voor het verwijderen van dierenharen kun je ook gebruik maken van de miniborstel.
 • Licht gewicht
  Deze stofzuiger weegt niet veel. Doordat hij slechts 2,6 kg weegt, is hij ideaal wanneer je de trap op en af moet gaan om te stofzuigen.

Nadelen van de Dyson V8 Absolute

Zijn er dan geen minpunten gekoppeld aan de Dyson V8 Absolute? Dit apparaat heeft ook enkele kleine tekortkomingen:

 • Legen van het stofreservoir
  Doordat dit apparaat geen stofzak gebruikt, moet je het stofreservoir van tijd tot tijd legen. Het is het beste om het stofreservoir buiten of rechtstreeks boven de vuilnisbak te legen, omdat dit een stoffig klusje is.
 • Het filter
  Hoewel dit apparaat een filter heeft dat zoveel mogelijk schone lucht uitblaast, is het filter nog net niet krachtig genoeg voor mensen met een stofallergie. Als je een stofallergie hebt, kun je dit als minpunt ervaren.

Dyson V8 Absolute: de conclusie van deze review

Als we de voordelen afwegen tegen de nadelen, dan is het meteen duidelijk dat dit apparaat een aanrader is. Je moet er alleen rekening mee houden dat het filter niet krachtig genoeg is voor mensen met een stofallergie en dat het legen van het reservoir best stoffig kan zijn. Daarnaast kun je met dit apparaat overal in huis schoonmaken en heb je verschillende borstels ter beschikking voor verschillende schoonmaaksituaties. Het apparaat is bovendien licht van gewicht en gebruikt geen stofzakken, wat ervoor zorgt dat je op de lange termijn geld bespaart. Waar wacht je nog op? Koop vandaag nog de Dyson V8 Absolute!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>