Einhell Compressor Set BT AC 180 Kopen? Lees Snel De Review!

Zoek je naar een compressor die naadloos aansluit bij jouw situatie? Dan is het belangrijk om naar de eigenschappen van de compressor te kijken. Denk er bijvoorbeeld aan dat je een onderhoudsvriendelijke compressor wil hebben. Als dat het geval is, dan kun je het liefst kiezen voor een olievrij model. Dergelijke modellen hebben als extra voordeel dat ze ook olievrije lucht uitblazen. Je kunt uiteraard ook naar andere eigenschappen kijken, zoals de maximale luchtdruk en waar de compressor voor geschikt is. Klinkt een compressor met een maximale luchtdruk van 8 bar als muziek in de oren? Moet jouw droomcompressor bovendien olievrij zijn? Dan kun je kiezen voor de Einhell Compressor Set BT AC 180. Deze olievrije compressor is geschikt voor een blaaspistool en een bandenvulpistool. Daarnaast is hij compact, waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen. In deze review vertellen we je meer over de Einhell Compressor Set BT AC 180!

Ben je op zoek naar een compressor of ander gereedschap van topkwaliteit? Dan is het een goed idee om te kiezen voor een apparaat van het merk Einhell. Deze fabrikant uit Duitsland heeft al geruime tijd ervaring met het vervaardigen van gereedschap. Hierbij zorgen zij ervoor dat alle producten van topkwaliteit zijn. Bij hen kun je terecht voor allerlei apparaten die je zowel in als rondom je huis en tuin kunt gebruiken. Denk hierbij aan zaagmachines, maaiaccessoires, hydrofoorpompen, heteluchtpistolen en natuurlijk ook compressors. Wanneer je kiest voor een van de producten van deze fabrikant dan ben je ervan verzekerd dat het gekozen product van topkwaliteit is. Einhell heeft namelijk een kwaliteitsmanagementsysteem ontwikkeld om je ervan te verzekeren dat al hun producten aan je verwachtingen voldoen. Er wordt daarom gezorgd voor monitoring en controle van alle apparaten. Kies voor topkwaliteit en schaf de Einhell Compressor Set BT AC 180 aan!

Review over de Einhell Compressor Set BT AC 180

Als je graag verschillende persluchtwerkzaamheden wil uitvoeren met je compressor, dan doe je er goed aan om te kiezen voor de Einhell Compressor Set BT AC 180. Dit apparaat geeft je de mogelijkheid om verschillende werkzaamheden uit te voeren. Denk er bijvoorbeeld aan dat je er banden of luchtbedden mee kunt oppompen. Dit proces verloopt efficiënt en snel. Ook schoonblaaswerkzaamheden worden vereenvoudigd met deze set. Doordat er verschillende toebehoren worden meegeleverd, kun je na de aanschaf meteen starten met je werkzaamheden. Je kunt onder andere via de snelkoppeling persluchttoebehoren in een mum van tijd aansluiten aan de voorgemonteerde 3 meter lange persluchtslang. Hierna voer je jouw werkzaamheden uit met een druk van maximaal 8 bar. Natuurlijk kijk je ook naar het onderhoud van de compressor. Dit model is olievrij en onderhoudsarm. Dankzij het lichte gewicht en uniek design kun je hem tevens in elke positie transporteren.

Wanneer je gebruik maakt van de Einhell Compressor Set BT AC 180, dan zie je meteen dat je er flink wat lucht uit kunt persen. Dit komt doordat de compressor beschikt over een aanzuigvermogen van maximaal 139 liter lucht. Je kunt dus gemakkelijk allerlei werkzaamheden uitvoeren met deze compressor. Behalve voor het oppompen van banden of luchtbedden, is de compressor namelijk ook geschikt om bijvoorbeeld ballen te vullen. De verschillende mogelijkheden heb je, omdat deze compressor wordt geleverd met een luchtdrukpistool, een blaasslang, een luchtventiel en een adapter kit. Je krijgt er natuurlijk ook een handleiding bij, die je uitlegt hoe je de verschillende onderdelen kunt gebruiken. Als je eenmaal gebruik maakt van een dergelijk apparaat, dan is het natuurlijk belangrijk om diverse aspecten goed in de gaten te houden. Daarom beschikt de compressor over een voorgemonteerde manometer. In combinatie met de slang is deze compressor een volwaardige bandenvulmeter.

Einhell Compressor Set BT AC 180

Voordelen van de Einhell Compressor Set BT AC 180

Voordat je overgaat tot de koop van een apparaat, ga je eerst na wat zijn functies zijn. Daarnaast kun je kijken welke voordelen en nadelen hij met zich meebrengt. Wanneer je over alle informatie beschikt, dan kun je namelijk een goed geïnformeerde keus maken. Wij vinden het belangrijk dat je alle belangrijke informatie over deze compressor bij ons vindt en vertellen je daarom over zijn voordelen en nadelen. De voordelen van de Einhell Compressor Set BT AC 180 zijn:

 • Licht gewicht
  Vaak als je denkt aan een compressor, dan denk je aan een groot en zwaar apparaat. Echter, als je mobiel wil zijn tijdens het uitvoeren van diverse werkzaamheden, dan is het een goed idee om te kiezen voor een compacte compressor. Dit model is sowieso compact. Je kunt hem bovendien met gemak meenemen, omdat hij slechts 6,5 kilogram weegt. Zet hem dus gemakkelijk in de kofferbak van je auto en ga ermee op stap.
 • Eenvoudig transporteren
  Hoewel het lichte gewicht bijdraagt aan een eenvoudige transport, is het ook belangrijk om te kijken naar het design. Soms zijn apparaten namelijk licht, maar hebben ze geen praktisch design. Ook aan het design is er bij deze compressor gedacht. Daarom beschikt hij over een handgreep. Je kunt hem dus gemakkelijk transporteren.
 • Multifunctioneel
  Bepaalde compressors zijn slechts geschikt voor enkele werkzaamheden. Bij dit model heb je echter meerdere mogelijkheden. Dit komt doordat je bij aankoop van de compressor ook andere accessoires erbij krijgt. Denk bijvoorbeeld aan de meegeleverde adapters die hem geschikt maken voor verschillende ventielen.
 • Compact design
  Wanneer je een apparaat in huis haalt, is het handig om te kijken naar de functies. Echter, het is belangrijk om niet te vergeten dat je de apparaten na gebruik weer moet opbergen. Voor een eenvoudige opberging beschikt deze compressor daarom over een compact design.

Nadelen van de Einhell Compressor Set BT AC 180

Aangezien we leven in een onvolmaakte wereld, komt het zelden voor dat een bepaald product alleen voordelen met zich meebrengt. In de meeste gevallen is het namelijk zo dat je ook rekening dient te houden met bepaalde nadelen of eigenschappen die je als minder prettig kunt ervaren. Omdat wij je een zo compleet mogelijk beeld willen geven van de Einhell Compressor Set BT AC 180 compressor, vertellen we je nu over zijn nadelen:

 • Geen continue luchtstroom
  Bij verschillende compressors is het belangrijk om er rekening mee te houden dat ze met een bepaald doel zijn ontworpen. Sommige modellen dienen bijvoorbeeld om te gaan verfspuiten en weer andere modellen zijn ontworpen om banden te pompen. In het geval van deze compressor, zien we dat hij geen continue luchtstroom biedt. Hierdoor kun je er liever niet mee gaan verfspuiten.
 • Geluid
  Bij het aanschaffen van een compressor houd je er waarschijnlijk rekening mee dat hij geen stille werking heeft. Dit is ook het geval bij dit model. Echter, het geluid kan toch tegenvallen als je een compressor wilde hebben die niet al teveel lawaai maakt.

Conclusie van deze review over de Einhell Compressor Set BT AC 180

We zijn aan het eind gekomen van deze review over de Einhell Compressor Set BT AC 180. In dit artikel hebben we je verteld over de functies, voordelen en nadelen van deze compressor. Je kunt nu dus zelf concluderen of dit model dé compressor voor jou is. We hebben onder andere gezien dat dit model ideaal is voor opblaaswerkzaamheden. Daarnaast hebben we gezien dat hij weinig weegt, compact is en eenvoudig is te transporteren. Hij is tevens multifunctioneel. Hoewel hij geen stille werking heeft en er geen continue luchtstroom wordt geboden, vinden wij dat de Einhell Compressor Set BT AC 180 toch ideaal is voor doe-het-zelvers die vaak on-the-go zijn.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>