Electrolux UltraSilencer Kopen? Lees deze Review!

Zoek je naar een stille stofzuiger? Kies dan voor de Electrolux Ultrasilencer. Deze stofzuiger hoor je bijna niet wanneer je stofzuigt. Er wordt een geluidsniveau van slechts 61 decibel geproduceerd. Dit komt door de unieke Silent Air-technologie. In combinatie met de AeroPro Silent-zuigmond zorgt de Silent Air-technologie voor een optimale luchtstroom. Hierdoor dempt de stofzuiger het geluidsniveau zoveel mogelijk. De stofzuiger, die perfect is voor het stofzuigen van houten vloeren, laagpolig tapijt en harde vloeren, beschikt over een uitblaasfilter. Het filter zorgt ervoor dat de uitgeblazen lucht schoner is zodat je minder snel te kampen krijgt met allergische reacties tijdens het stofzuigen. Je hoeft bovendien niet steeds van stopcontact te wisselen, want de kabel van deze stofzuiger heeft een bereik van maar liefst 12 meter.

Electrolux Ultrasilencer: review

Vergemakkelijk het stofzuigen en kies voor de Electrolux Ultrasilencer stofzuiger. Deze stofzuiger met een vermogen van 700 watt beschikt over een klasse A energie-efficiëntie en is dus erg zuinig. Hij wordt geleverd met verschillende handige accessoires zoals de AeroPro-zuigmond voor parket, een telescopische buis, de AeroPro Silent-zuigmond en een speciale 3-in-1 accessoire. Ervaar de stille werking zelf door hem uit te proberen.

In de Electrolux Ultrasilencer stofzuiger wordt de lucht door middel van een circuit afgevoerd waardoor het stofzuigen zeer stil plaatsvindt. De stofzuiger beschikt ook over diverse afdichtingen en absorberend schuim dat is verspreid over het toestel. Deze aspecten zorgen er mede voor dat de machine vrijwel geen lawaai maakt. Akoestische isolatie is bij deze stofzuiger gegarandeerd dankzij het Sound Shield-design van de stofcontainer in combinatie met de structuur van de motorfilter. Dit filter zit binnenin de stofzuiger.

De innovatieve stofzuiger is bovendien zeer gebruiksvriendelijk en presteert goed. Hij zorgt voor de perfecte luchtfiltratie en je kunt hem gemakkelijk verplaatsen. Daarnaast beschikt hij over een actieradius van 12 meter.

Electrolux Ultra Silencer

Electrolux Ultrasilencer: voordelen

Het grootste voordeel van de Electrolux Ultrasilencer is het geluidsniveau. Daarnaast zijn er nog andere voordelen:

 • Hij beschikt over een goede zuigkracht.
 • De stofzuiger verwijdert haar van bijvoorbeeld huisdieren gemakkelijk van het tapijt.
 • Hij verwijdert stofdeeltjes gemakkelijk van harde vloeren.
 • Dit apparaat reinigt eenvoudig stofdeeltjes die diep in je tapijt zitten.
 • Je kunt hem gemakkelijk met je voeten aan- of uitdoen.
 • De stofzuiger beschikt over een aanpasbare zuigkracht-optie.
 • Hij is milieuvriendelijk en energiezuinig.
 • De parketborstel zorgt ervoor dat je harde vloer beschermd is tegen krassen.

Electrolux Ultrasilencer: nadelen

Als je de Electrolux Ultrasilencer gebruikt, zie je zelf dat er vrijwel geen nadelen zijn. Enkele punten die je wellicht als negatief kunt zien zijn:

 • Het gewicht van de stofzuiger
  Deze stofzuiger weegt 5,98 kg. Als je op zoek was naar een lichte stofzuiger, dan kun je het gewicht van dit model als minpunt ervaren.
 • De dikte van het snoer
  Over het algemeen zorgt een dik snoer voor een gevoel van meer zekerheid. Het snoer van deze stofzuiger is echter vrij dun, wat je als minder prettig kan ervaren.
 • Geen opbergmogelijkheid voor hulpstukken
  Sommige stofzuigers hebben een speciale opbergmogelijkheid voor hulpstukken. Dit is niet het geval bij deze stofzuiger, wat als minpunt ervaren kan worden.

Electrolux Ultrasilencer: conclusie van de review

Als je de voor- en nadelen tegen elkaar afweegt, dan zie je al gauw dat er meer voordelen dan nadelen zijn. Deze stofzuiger wordt uniek gemaakt door zijn stille werking. Hij beschikt bovendien over een goede zuigkracht op verschillende oppervlakken en is milieuvriendelijk en energiezuinig. Je hoeft niet eens te bukken als je de stofzuiger aan of uit wil doen, omdat je hem met je voet kunt bedienen. De enige punten die als minder prettig ervaren kunnen worden zijn het gewicht van de stofzuiger, de dikte van het snoer en het ontbreken van een opbergruimte voor de hulpstukken. Wij vinden de Electrolux Ultrasilencer gezien de vele pluspunten vergeleken met de kleine minpunten een prima stofzuiger!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>