Etna CM144RVS Kopen? Check nu onze Review!

Experimenteer je graag met verschillende gerechten, maar heb je niet veel ruimte in je keuken? Dan is het een goed idee om een combimagnetron aan te schaffen. Dit apparaat kun je namelijk gebruiken om verschillende gerechten op te warmen, maar hij is ook perfect voor andere kooktechnieken. Als je kiest voor de Etna CM144RVS combimicrogolfoven dan heb je meteen een apparaat in huis waarmee je eten kunt opwarmen en ontdooien, maar dat ook perfect is om te grillen. Deze magnetron beschikt tevens over een heteluchtfunctie. Je kunt er dus allerlei lekkere gerechten mee bereiden. Doordat hij bovendien minder ruimte in beslag neemt dan een oven, past hij ook perfect in een kleine keuken!

Etna vervaardigt al geruime tijd keukenapparatuur van topkwaliteit en met functionele designs. De apparaten van dit merk zijn bovendien aantrekkelijk geprijsd. Het doel van deze fabrikant is namelijk om uitstekende kwaliteit binnen handbereik te brengen voor iedereen. De producten van dit merk zijn bovendien vervaardigd in de typische Hollandse stijl. Om deze reden beschikken de apparaten van Etna over eenvoudige en tijdloze designs. De fabrikant gaat trouwens voor continue verbetering, dus de producten voldoen aan de strengste eisen en hoge verwachtingen. Verwen jezelf en kies voor een Etna apparaat!

Review over de Etna CM144RVS

Wanneer je de Etna CM144RVS in huis haalt, dan heb je meteen een oven, grill en magnetron in 1. Dit apparaat is namelijk geen gewone magnetron, maar een combimicrogolfoven. Hij is dus perfect voor gebruikers met een kleine keuken. Je kunt namelijk dit apparaat aanschaffen waardoor je geen grote oven of gasfornuis in huis hoeft te hebben. Hierdoor bespaar je ruimte. Dit apparaat is perfect om allerlei gerechten te bereiden. Hij is namelijk ruim en krachtig. Doordat hij een inhoud van 44 liter heeft, kun je er veel etenswaren tegelijkertijd in opwarmen. Daarnaast beschikt hij over een grill- en heteluchtfunctie. De verschillende functies van dit apparaat kun je met elkaar combineren om optimaal te experimenteren met je voeding. In de magnetron zit er tevens een ventilator die ervoor zorgt dat de warmte aan de boven- en onderkant gelijkmatig over de oven worden verspreid.

Bij het ontwerpen van de Etna CM144RVS is er zelfs aan de veiligheid van de gebruikers gedacht. Daarom beschikt de combimagnetron over een kinderslot. Je kunt de magnetron tevens veilig in- en uitruimen dankzij de draaideur. Een extra veiligheidsmaatregel die de ontwerpers van dit apparaat hebben getroffen is de plaatsing van een dubbele ovenruit. Doordat deze dubbel is wordt hij niet te warm waardoor gevaarlijke situaties in de keuken worden voorkomen. De combimagnetron beschikt tevens over een luxe klepdeur. Ben je nog geen echte keukenprins of –prinses? Geen probleem. Geef gewoon op het apparaat aan wat je wil bereiden en hij zorgt ervoor dat de bijpassende instellingen worden geselecteerd. Als je al wat meer ervaring ermee hebt, dan kun je zelf de instellingen selecteren waardoor je een maaltijd bereidt die niet alleen gaar is, maar ook beschikt over een knapperige korst.

Etna CM144RVS

Voordelen van de Etna CM144RVS

Net zoals elk apparaat heeft ook de Etna CM144RVS zijn sterke punten en tekortkomingen. Wij vinden het belangrijk dat wanneer je een apparaat in huis haalt, je beschikt over alle nodige informatie zoals de eigenschappen en functies maar ook de voor- en nadelen. Daarom hebben we voor je onderzocht welke voor- en nadelen gepaard gaan met deze magnetron. De voordelen zijn:

 • Grote inhoud
  Sommige magnetrons zijn klein, waardoor je er moeite mee kan hebben om er grotere etenswaren in te bereiden. Dit probleem behoort echter tot het verleden wanneer je gebruik maakt van deze Etna combimagnetron. Deze magnetron heeft namelijk een inhoud van maar liefst 44 liter. Dit betekent dat je er ook grotere gerechten zoals een heel kippetje of een lekkere ovenschotel in kunt bereiden.
 • Verschillende functies
  Deze magnetron is geen alledaags apparaat. Hij beschikt behalve over de verwarm- en ontdooifunctie namelijk ook over een oven- en grillfunctie. Hierdoor worden de mogelijkheden uitgebreid, vooral omdat je de verschillende functies kunt combineren. Bereid de lekkerste gerechten voortaan in je eigen magnetron.
 • Gelijkmatige verwarming
  Doordat dit apparaat beschikt over een draaiplateau wordt je gerecht gelijkmatig verwarmd. Dit is handig, omdat je dan niet tussendoor het apparaat hoeft te pauzeren om het gerecht om te draaien. Het gehele gerecht wordt in 1 keer gelijkmatig bereid.
 • Automatische programma’s
  Als je een keukenprins of –prinses bent, dan kun je gebruik maken van de vele handmatige instellingen van deze magnetron. Echter, Etna heeft ook gedacht aan gebruikers die nog niet zoveel ervaring in de keuken hebben. Je kunt namelijk ook gebruik maken van de vele automatische programma’s. Deze zorgen ervoor dat je alleen hoeft in te stellen welk gerecht je wil bereiden, waarna de magnetron zelf de bereidingstijd en het wattage instelt.

Nadelen van de Etna CM144RVS

We hebben intussen gezien welke voordelen de Etna CM144RVS met zich meebrengt. Daarom zijn we ook voor je nagegaan welke nadelen hij mogelijkerwijs met zich meebrengt. Als je namelijk op de hoogte bent van zowel de voor- als nadelen, dan kun je een goed geïnformeerde keus maken. De nadelen van dit apparaat zijn:

 • Draaiplateau kan niet uit
  Je kunt het draaiplateau van deze magnetron niet uitzetten. Dit betekent dat je in deze magnetron beperkt bent tot ovenschalen die mee kunnen draaien. Je kunt er dus geen cake in bakken. Dit kun je wellicht als minpunt ervaren.
 • Horizontaal openende deur
  De deur van dit apparaat gaat horizontaal open. Dit betekent dat je de magnetron niet te hoog kunt inbouwen in een keukenkast. Als je dat wel doet, kun je er moeite mee hebben om de deur te openen. Echter, als je hem gewoon op borst- of buikhoogte zet, kun je er wel optimaal gebruik van maken.

Conclusie van deze review over de Etna CM144RVS

Aan de hand van dit artikel kun je zelf concluderen of de Etna CM144RVS dé magnetron voor jou is. Wij vinden dat hij je geld waard is, omdat hij beschikt over veel functies en hij een grote inhoud heeft. Je kunt er dus veel verschillende gerechten in bereiden. Daarnaast worden je etenswaren goed gaar, dankzij de gelijkmatige verwarming die plaatsvindt dankzij het draaiplateau. Bij dit apparaat zijn zelfs de nodige maatregelen getroffen om hem zo veilig mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan het kinderslot, de handige draaideur voor het in- en uitruimen van het apparaat en ook de dubbele ovenruit. Schaf deze magnetron aan en ervaar de vele mogelijkheden!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>