Eurom Gardencleaner 3000 Kopen? Lees onze Review!

Zoek je naar een bladblazer die je na het openen meteen kunt gebruiken? Kies dan voor de Eurom Gardencleaner 3000. Dit is een plug en play model, wat inhoudt dat je hem meteen na het openen kunt gebruiken. Je hoeft er namelijk niets aan te monteren. Je steekt hem in het stopcontact en gaat meteen aan de slag. Dit apparaat heeft 3 functies: blazen, zuigen en versnipperen. Hij beschikt bovendien over een uitschuifbare buis en is zeer compact waardoor je hem gemakkelijk een plek kunt geven in je garage.

Eurom heeft als missie om je als totaalleverancier zorgen uit handen te nemen. Dit bedrijf is opgericht in 1974 en specialiseert zich dus al geruime tijd in elektrische apparatuur. Voor vrijwel elke klus heeft Eurom een passend product. De productgroepen van dit bedrijf zijn reiniging, tuin en recreatie, terrasverwarming, klimaatbeheersing, aggregaten en verwarming. De producten onderscheiden zich door de innovatieve vervaardiging en de kwaliteit. Kies voor een Eurom bladblazer en ervaar de kracht en betrouwbaarheid.

Klik hier voor de beste prijs

Review over de Eurom Gardencleaner 3000

Wil je meer weten over de Eurom Gardencleaner 3000 voordat je hem aanschaft? Dan ben je op de juiste plek gekomen. Wij vertellen je over de functionaliteiten, voor- en nadelen van dit apparaat zodat je een goed geïnformeerde keus kunt maken.

De Gardencleaner 3000 is werkelijk een krachtig product met een vermogen van 3000 Watt. Hij beschikt over een hoge blaassnelheid van 270 km per uur. Daarnaast kun je al je geblazen afval gemakkelijk opzuigen dankzij de zuig- en versnipperfunctie. Het overschakelen van de blaasfunctie naar de zuigfunctie is een fluitje van een cent. Het apparaat beschikt namelijk over een rode schakelaar waarmee je de gewenste functie instelt. Dankzij de zwenkwielen van deze bladblazer kun je er gemakkelijk door je hele tuin mee manoeuvreren.

Wil je de steel van de bladblazer verlengen? Dat kun je gemakkelijk doen, want de blaasbuis bestaat uit 2 delen. Hierdoor heb je een optimaal bereik. Wanneer je alle vuil hebt opgeruimd, is het bovendien gemakkelijk om het apparaat weer op te bergen. Hij heeft namelijk een compact formaat. Het opgezogen vuil wordt in dit apparaat opgevangen in de opvangzak met een inhoud van 35 liter. Deze opvangzak kun je gemakkelijk verwijderen om hem te legen.

Eurom Gardencleaner 3000

Klik hier voor de beste prijs

Voordelen van de Eurom Gardencleaner 3000

De voordelen die de Eurom Gardencleaner 3000 met zich meebrengt hebben we voor je op een rijtje gezet:

 • Gemakkelijk op te bergen
  Je kunt deze multifunctionele bladblazer gemakkelijk opbergen. Je verwijdert namelijk gemakkelijk de opvangzak van het apparaat. De buis bestaat bovendien uit 2 delen, dus je schuift deze uit elkaar wanneer je de bladblazer opbergt.
 • Geen rommel
  Deze bladblazer laat geen afval achter in je tuin. Blaas eerst alle bladeren op een hoop. Zuig deze daarna op en versnipper ze. Vervolgens worden de snippers netjes in de opvangzak opgevangen zodat er geen rommel achterblijft in je tuin.
 • Ondersteuning
  Tijdens het opruimen van de tuin, krijg je extra ondersteuning. Je hoeft het apparaat namelijk niet constant op te tillen, want hij beschikt over een handig neuswiel.
 • Eenvoudige omschakeling
  Het omschakelen van de blaas- naar de zuigfunctie of omgekeerd is eenvoudig. Je maakt hiervoor gebruik van de rode schakelaar.
 • Volume wordt verminderd
  Het volume van het opgezogen vuil wordt dankzij de versnipperfunctie enorm verkleind. De reductie van 10:1 betekent dat het afval 90% kleiner wordt gemaakt.
 • Multifunctioneel
  Een van de belangrijkste voordelen van deze Eurom bladblazer is dat hij multifunctioneel is. Dit apparaat zorgt namelijk voor een complete opruiming van de tuin dankzij de blaas-, zuig- en versnipperfunctie.

Nadelen van de Eurom Gardencleaner 3000

We zijn ook voor je nagegaan welke tekortkomingen de Eurom Gardencleaner 3000 heeft. Lees snel verder, want de punten die je als minder prettig kunt ervaren hebben we voor je opgesomd:

 • Grootte opvangzak
  Deze bladblazer heeft een vrij grote opvangzak van 35 liter. Bij veelvoudig gebruik kan dit volume wellicht tegenvallen, omdat je de zak dan vaker moet legen.
 • Kort snoer
  Het netsnoer van dit apparaat is relatief kort. Dit betekent dat je hem het beste met een verlengsnoer kunt gebruiken. Als je nog geen verlengkabel in huis hebt, kun je dit punt wellicht als negatief ervaren.
Klik hier voor de beste prijs

Conclusie van deze recensie over de Eurom Gardencleaner 3000

De Eurom Gardencleaner 3000 is naar onze mening zeker een aanrader voor gebruikers met een kleine tot middelgrote tuin. Dit apparaat heeft een hoge blaassnelheid van 270 km per uur en blaast dus gemakkelijk je tuinafval op een hoop. Hij is bovendien multifunctioneel en kan behalve blazen ook afval opzuigen en versnipperen. Wanneer het afval wordt versnipperd, neemt het volume met 90% af zodat je langer door kunt werken zonder te zak te hoeven legen. Het overschakelen van de blaasfunctie naar de zuigfunctie vindt eenvoudig plaats. Daarnaast kun je gemakkelijk met het apparaat door het erf manoeuvreren dankzij de zwenkwielen. Hij heeft tevens een compact formaat waardoor je hem gemakkelijk kunt opbergen. Ruim de tuin effectief op met de Eurom Gardencleaner 3000!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>