Een Eurom Golden 1800 Comfort RC Kopen? Bekijk Nu Deze Review!

Zoek je naar een terrasverwarmer die goed past bij jouw persoonlijke situatie? Dan is het goed om eerst naar de specificaties van verschillende modellen te kijken. Bij de verschillende modellen kan onder andere de verwarmingsbron en het verwarmingsbereik verschillen. Ook het maximaal vermogen kan per model verschillen. Het is daarnaast belangrijk om bij de verschillende modellen te kijken in welke setting ze het beste te gebruiken zijn. Misschien vind je het belangrijk om een terrasverwarmer te hebben die ideaal is voor een omsloten terras. Vind je het ook belangrijk dat jouw droommodel werkt op elektriciteit? Dan is de Eurom Golden 1800 Comfort RC terrasverwarmer perfect voor jou. Deze terrasverwarmer is een wandheater voor een omsloten terras. Het verwarmingselement in dit model is een Golden Tube. Deze Golden Tube lamp is niet gevoelig voor wind, waardoor de warmte optimaal benut wordt.

Wanneer je op zoek gaat naar een terrasverwarmer die goed aansluit bij jouw behoeften, dan is het ook goed om informatie te vergaren over de fabrikant van het desbetreffend model. Als je kiest voor een terrasverwarmer van het merk Eurom dan weet je dat je kiest voor een innovatief model van topkwaliteit. Deze fabrikant doet er namelijk alles aan om hun producten niet alleen betrouwbaar te maken, maar ook sterk en krachtig. Bij deze fabrikant wordt er optimaal gezorgd voor elk gedeelte van het proces. Hierbij wordt er niet alleen gekeken naar de productie van diverse apparaten, maar ook naar aftersales. Behalve dat Eurom producten van topkwaliteit vervaardigd, zorgen zij dus ook voor een snelle en duidelijke communicatie. Hierdoor ben je verzekerd van een superieure klantenservice. Voor een super product en de beste aftersales kies je daarom voor de Eurom Golden 1800 Comfort RC terrasverwarmer.

Review over de Eurom Golden 1800 Comfort RC

Wanneer je op zoek gaat naar een terrasverwarmer die goed bij jouw behoeften past, dan heb je bepaalde verwachtingen. Misschien is het voor jou belangrijk dat het apparaat gemak en comfort met zich meebrengt. Het kan ook dat je het belangrijk vindt om de mogelijkheid te hebben om de terrasverwarmer op balkon of in de serre te gebruiken. Als dit het geval is, dan past de Eurom Golden 1800 Comfort RC terrasverwarmer goed bij je. Dit model is zeer gebruiksvriendelijk, mede dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Deze afstandsbediening zorgt ervoor dat je met een enkele druk op de knop je ruimte kunt vullen met aangename warmte. Bij het aanschaffen van een terrasverwarmer is de bevestiging altijd ook een belangrijk aspect. Dat weet de fabrikant. Daarom is dit model eenvoudig aan de muur of het plafond te bevestigen. Hij is hierdoor zeer ruimtebesparend.

Nadat je de Eurom Golden 1800 Comfort RC terrasverwarmer hebt bevestigd, neemt het gebruiksgemak alleen maar toe. Je hoeft zo niet op te staan om hem aan of uit te maken. Hiervoor gebruik je namelijk de afstandsbediening. Daarnaast heb je er geen omkijken naar. Nadat je hem hebt bevestigd aan je muur of plafond, vergeet je bijna dat hij er is wanneer hij uitstaat. Dit geldt zelfs voor wanneer het regenweer is. Je hoeft niet te rennen om hem te ontkoppelen wanneer het regent, omdat hij IP65 is gecertificeerd. Dit betekent dat hij gewoon kan blijven hangen in de regen of hagel. De terrasverwarmer is namelijk water- en stofbestendig. Afdekken of afmonteren behoort dus tot het verleden! Dankzij het hoog warmtebereik van ongeveer 16 vierkante meter ben je er tevens van verzekerd dat het aangenaam warm is op je terras wanneer dit apparaat aanstaat.

Eurom Golden 1800 Comfort RC

Voordelen van de Eurom Golden 1800 Comfort RC

Je hebt nu gelezen over de functies en unieke eigenschappen van deze terrasverwarmer. Om een nog completer beeld te krijgen over dit apparaat, is het echter ook belangrijk om op de hoogte te zijn van de mogelijke voordelen en nadelen. We vertellen je eerst over de voordelen die gepaard gaan met de Eurom Golden 1800 Comfort RC terrasverwarmer:

 • Speciale Golden Tube lamp
  Deze terrasverwarmer is voorzien van een speciale Golden Tube lamp. Deze lamp dringt perfect door waardoor je in een zeer korte tijd kunt genieten van aangename warmte. Je hoeft je dus geen zorgen te maken wanneer je wil relaxen op je terras op koudere dagen. Het blijft namelijk niet lang koud op je terras nadat je de verwarmer hebt aangezet.
 • Permanent buiten
  Sommige terrasverwarmers moeten gemonteerd worden in een overdekte ruimte. Weer andere modellen moet je afdekken met een speciale hoes wanneer het regent of hagelt. Dit probleem heb je niet bij deze terrasverwarmer. Hij is namelijk IP65 gecertificeerd. Dit betekent dat hij spuitwaterdicht is. Je kunt hem dus gerust het hele jaar buiten laten hangen zonder je zorgen te maken over de regen of hagel. Het apparaat hoeft niet eens dichtgemaakt te worden wanneer het regent of hagelt.
 • Verschillende hoeken
  Sommige terrasverwarmers kun je slechts op bepaalde plekken bevestigen. Hierdoor lukt het niet altijd om het apparaat te laten werken zoals jij graag hebt. Bij dit model is het mogelijk om hem in verschillende hoeken te hangen. Dankzij deze mogelijkheid kun je de terrasverwarmer eenvoudig aan jouw wensen aanpassen.
 • Eenvoudige bediening
  Als je lekker in je loungestoel zit met een drankje in de hand, dan kan het voorkomen dat het plotseling een beetje frisjes wordt. Met de afstandsbediening van deze terrasverwarmer bij de hand, hoef je niet op te staan om de heater aan te zetten.

Nadelen van de Eurom Golden 1800 Comfort RC

Aangezien we allemaal weten dat elk apparaat gepaard gaat met bepaalde voordelen en nadelen, vinden we het belangrijk om je over zowel de positieve als negatieve eigenschappen te vertellen. Je kunt dan een goed geïnformeerde keus maken. De eigenschappen van de Eurom Golden 1800 Comfort RC terrasverwarmer die als minder aangenaam ervaren kunnen worden zijn:

 • Geen reflector
  Had je voorheen een terrasverwarmer met een reflector? Dan kan het feit dat dit model geen reflector heeft wellicht als minder prettig worden ervaren. Het is namelijk zo dat een terrasverwarmer met een reflector de warmte beter verspreidt dan een model zonder reflector.
 • Bereik van 16 vierkante meter
  Natuurlijk is het belangrijk om bij terrasverwarmers te kijken naar hun bereik. Deze terrasverwarmer heeft een verwarmingsbereik van 16 m2. Aangezien er modellen zijn met een groter bereik, kan dit verwarmingsbereik als minder aangenaam worden ervaren.
 • Niet naar wens afstellen
  Bij sommige terrasverwarmers heb je de mogelijkheid om de temperatuur naar wens in te stellen. Deze terrasverwarmer beschikt echter niet over de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen. Dit komt doordat hij over slechts 1 stand beschikt.

Conclusie van deze recensie over de Eurom Golden 1800 Comfort RC

In deze review hebben we je verteld over de Eurom Golden 1800 Comfort RC terrasverwarmer. We hebben onder andere gezien dat het apparaat werkt op elektriciteit en dat hij gemak en comfort met zich meebrengt. Hij zorgt er bovendien dankzij de speciale lamp voor dat de ruimte binnen korte tijd wordt verwarmd. Hoewel hij geen reflector heeft, zorgt de snelle warmteontwikkeling ervoor dat je de reflector niet mist. Het is tevens zo dat het bereik van 16 m2 niet voor iedereen ideaal is, maar dat hangt natuurlijk af van de ruimte die je wil verwarmen. Dat dit apparaat slechts over 1 stand beschikt, wordt goedgemaakt door het feit dat je hem gewoon buiten kunt laten hangen zonder je zorgen te maken over het weer. Dit komt doordat hij IP65 is gecertificeerd. Hang de Eurom Golden 1800 Comfort RC op in elke gewenste hoek en geniet van aangename warmte!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>