Ga Je De Eurom Outdoor Heatpanel Kopen? Lees Dan Snel De Review!

Sta je op het punt om een terrasverwarmer te kopen? Dan is het belangrijk om te kijken of je een model wil hebben op gas of op elektriciteit. Bij het uitkiezen van het ideale model dien je ook rekening te houden met de oppervlakte die je wil verwarmen. Het is tevens handig om na te gaan of een staand model of juist een ophangbare terrasverwarmer het beste bij je past. Alle soorten hebben hun eigen voor- en nadelen. Kiezen voor een elektrisch model betekent onder andere dat je minder hoeft uit te geven aan gebruikskosten. Daarnaast zorgt een elektrische terrasverwarmer ervoor dat de gewenste plek gerichter wordt verwarmd. Klinkt een elektrisch model met een verwarmingsbereik van 12 vierkante meter perfect voor jou? Dan raden wij de Eurom Outdoor Heatpanel terrasverwarmer aan. Deze elektrische terrasverwarmer heeft een maximaal vermogen van 1800 Watt.

Wanneer je een apparaat wil aanschaffen, dan is het handig om ook het een en ander te weten over de fabrikant die het apparaat heeft vervaardigd. Daarom vertellen we je over Eurom. Deze fabrikant is sinds 1974 actief in de markt met elektrische apparatuur. Bij hen kun je terecht voor producten op het gebied van reiniging, verwarming, aggregaten, klimaatbeheersing, terrasverwarming, tuin en recreatie. Hun visie is om innovatieve en herkenbare artikelen te ontwikkelen. Hoewel zij keer op keer trouw blijven aan hun visie, biedt Eurom altijd meer. Zij blijven namelijk nieuwe artikelen ontwikkelen en innoveren die actueel en up-to-date zijn. Denk maar aan de verfrissende designs, de unieke assortimenten en de kracht en betrouwbaarheid van de producten. Voor een optimale verwarming van je terras, kies je dus voor de Eurom Outdoor Heatpanel terrasverwarmer.

Review over de Eurom Outdoor Heatpanel

Bij het uitkiezen van een terrasverwarmer is het belangrijk om te kijken naar zijn verwarmingsbron. Daarnaast kijk je natuurlijk ook naar het terrasoppervlak dat hij kan verwarmen. In het geval van de Eurom Outdoor Heatpanel terrasverwarmer gaat het om een terrasoppervlak tot 12 vierkante meter. Dit apparaat werkt bovendien op elektriciteit, wat allerlei voordelen met zich meebrengt. Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze terrasverwarmer is dat hij snel werkt. Binnen een korte tijd wordt er gezorgd voor een aangename temperatuur op je terras. Dit is ook het geval in de iets koudere periodes. Om je een beter beeld te geven over de snelheid waarmee de terrasverwarmer werkt, vertellen we je dat de terrasheater al binnen een kwartier is opgewarmd! Hoewel sommige terrasverwarmers je meteen laten weten dat ze aanwezig zijn, is dit model wat discreter. Hij geeft namelijk alleen warmte, dus je hebt geen last van bijkomend licht door gloei-elementen.

Misschien heb je het bij je vorige terrasverwarmer meegemaakt: je zit comfortabel in je luie stoel en het wordt wat kouder. Op dat moment staat de terrasverwarmer uit. Dit betekent dat je moet opstaan om de terrasverwarmer aan te doen. Als je eenmaal in je comfortabele stoel zit, wil je meestal niet opstaan. Met de Eurom Outdoor Heatpanel terrasverwarmer hoef je helemaal niet op te staan. Dit komt doordat hij wordt geleverd met een afstandsbediening. Je hoeft hierdoor niet op te staan om hem te bedienen. Met een eenvoudige druk op de knop kun je het hittepaneel aan of uitdoen. Zelfs over de montage van dit apparaat hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt hem namelijk snel en gemakkelijk monteren en installeren. Dit komt mede doordat je er muurbeugels bij krijgt. Deze kun je zowel aan de muur als aan het plafond monteren.

Eurom Outdoor Heatpanel

Voordelen van de Eurom Outdoor Heatpanel

Voordat je overgaat tot de aanschaf van een product, is het belangrijk om op de hoogte te zijn op de mogelijke voor- en nadelen die hij met zich meebrengt. Wij begrijpen hoe belangrijk het is om over alle informatie te beschikken alvorens je een apparaat koopt. Daarom vertellen we je in deze recensie ook over de voordelen en nadelen die de terrasverwarmer met zich meebrengt. De voordelen die gepaard gaan met de Eurom Outdoor Heatpanel terrasverwarmer zijn:

 • Geen licht
  Hoewel sommige terrasverwarmers je demotiveren om ze aan te doen, is dat niet het geval bij dit model. Bij andere modellen is het namelijk zo dat ze bijkomend licht afgeven door gloei-elementen. Hierdoor kun je ze niet discreet gebruiken. Deze terrasverwarmer is echter superieur, omdat hij alleen warmte afgeeft. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over bijkomend licht door gloei-elementen.
 • Geschikt voor gebruik in rookruimtes en serres
  Bij sommige terrasverwarmers word je beperkt in het gebruik. Andere modellen echter hebben een uitgebreidere toepassing. Dit is het geval bij het huidige model. Deze terrasverwarmer kun je namelijk ook gebruiken in rookruimtes en serres. In de horeca wordt er steeds vaker gebruik gemaakt van modellen die ook in rookruimtes gebruikt kunnen worden. Rokers kunnen dan gerust roken in de desbetreffende ruimte zonder het koud te krijgen.
 • Eenvoudig bevestigen aan de muur of het plafond
  Het is altijd prettig als je meerdere methoden hebt om je terrasverwarmer te bevestigen. Daar heeft de fabrikant van dit model aan gedacht. Daarom kun je hem gemakkelijk aan de muur of het plafond bevestigen. Je krijgt er namelijk muurbeugels bij, die je zowel aan de muur als aan het plafond kunt bevestigen. Nadat je de terrasverwarmer hebt bevestigd, kun je het paneel draaien om hem naar eigen voorkeur af te stellen.

Nadelen van de Eurom Outdoor Heatpanel

Voordat je een beslissing neemt, is het belangrijk om eerst zowel de voordelen als nadelen te bekijken. Dit geldt ook voor het aanschaffen van een product. We hebben je intussen verteld over de voordelen die deze terrasverwarmer met zich meebrengt. Net zoals het geval is bij andere apparaten, zijn er bij deze terrasverwarmer ook eigenschappen die je als minder prettig kunt ervaren. Daarom vertellen we je nu over de mogelijke minpunten van de Eurom Outdoor Heatpanel terrasverwarmer:

 • Liever op beschutte plekken
  Deze terrasverwarmer heeft veel positieve eigenschappen. Eén daarvan is dat je hem zowel op beschutte plekken als buiten kunt gebruiken. Echter, dit apparaat komt het best tot zijn recht wanneer je hem gebruikt op beschutte plekken. Wilde je deze elektrische heater liever buiten hangen, dan kan het feit dat hij beter tot zijn recht komt op beschutte plekken als minder prettig worden ervaren.
 • 1 stand
  Denk je in dat je terras koud is en je dit een beetje wil verwarmen. Dan doe je uiteraard je terrasverwarmer aan. Nadat je de verwarmer hebt aangemaakt, kan het dat je je terras nu te warm vindt. Aangezien deze terrasverwarmer slechts over 1 stand beschikt, kun je de temperatuur niet naar wens instellen.

Conclusie van deze review over de Eurom Outdoor Heatpanel

Aan de hand van de bovenstaande informatie kun je de voordelen afwegen tegen de nadelen. Natuurlijk wegen de functies ook mee. Je kunt dus zelf concluderen of de Eurom Outdoor Heatpanel terrasverwarmer je geld waard is. Je dient er natuurlijk rekening mee te houden dat deze terrasverwarmer het best tot zijn recht komt op beschutte plekken en dat hij slechts over 1 stand beschikt. Echter, aangezien dit model discreet is op te hangen, je hem ook kunt gebruiken in rookruimtes en serres en hij eenvoudig bevestigd kan worden, vinden wij hem een aanrader.

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>