Exquisit GS280 4.1 A Kopen? Lees snel de Review!

Heb je een koelkast in huis die niet beschikt over een vriesvak? Of heeft je koelkast slechts een klein vriesgedeelte, maar wil je meer levensmiddelen invriezen? Dan is het een goed idee om een vrijstaande diepvriezer aan te schaffen. Als je nu 2 apparaten in huis hebt die etenswaren koelen, dan is het nog beter om te kiezen voor een energiezuinig model. Daarom kies je voor de Exquisit GS280 4.1 A. Deze diepvriezer is een vrijstaand model met een grote inhoud. Hij heeft daarnaast een A++ energieklasse, wat inhoudt dat hij niet alleen goed is voor het milieu, maar ook nog perfect voor je portemonnee.

Exquisit wil dat je geniet wanneer je in de keuken bent. Daarom vervaardigen zij keukenapparatuur met de nieuwste technologieën voor een verhoogd gebruiksgemak. Je kunt bijvoorbeeld snel een maaltijd opwarmen in de magnetron wanneer je niet veel tijd hebt of je kunt je heerlijke wijn in een speciale wijnkoelkast koelen. Je kunt bij deze fabrikant ook terecht voor handige vaatwasmachines en koelkasten of vriezers in verschillende formaten. Als je een klein gezin hebt, begrijpt Exquisit dat je geen gigantische koelkast of vriezer in huis wil hebben. Echter, als je veel wil koelen, kun je ook bij deze fabrikant terecht voor grote koelkasten en diepvriezers.

Review over de Exquisit GS280 4.1 A

Je hebt het vast wel eens meegemaakt: je hebt je boodschappen gedaan en zet alles neer op de keukentafel om de spullen vervolgens in je koelkast of diepvriezer te zetten. Vervolgens zie je dat je niet genoeg ruimte hebt om alles overzichtelijk op te bergen. Dit probleem behoort tot het verleden wanneer je de Exquisit GS280 4.1 A in huis hebt. Deze diepvriezer is namelijk zeer ruim. Hij heeft een inhoud van 212 liter, dus je kunt er gemakkelijk al je boodschappen in kwijt. De vriezer is vooral handig als je iemand bent die doordeweeks niet veel tijd heeft en je daarom een aantal diepvriesmaaltijden koopt en deze invriest. Wanneer je honger hebt, dan pak je gewoon een ingevroren maaltijd uit je vriezer en warmt hem op. Als je vooraf voor de hele week kookt en je het eten vervolgens invriest, dan is deze vriezer ook super handig.

Niet iedereen koopt diepvriesmaaltijden of kookt vooraf en vriest vervolgens het eten in. Dat begrijpt Exquisit ook. Daarom is de Exquisit GS280 4.1 A niet alleen handig om complete maaltijden in te vriezen, maar is hij ook perfect om individuele spullen in te vriezen. Denk maar aan vlees- en vissoorten, diepvriesgroenten, brood, enzovoorts. Je kunt er uiteraard ook lekkernijen zoals taarten en ijs in bewaren. Alles krijgt een nette plek in dit apparaat, dankzij de handige indeling. Hij beschikt namelijk over 7 transparante vriesladen, waardoor alles een eigen plek krijgt. Behalve de standaardladen is deze diepvriezer ook voorzien van een extra grote MaxiBox lade. In deze lade kun je grotere producten of dozen invriezen. Denk bijvoorbeeld aan een grote taart of een paar dozen met diepvriespizza’s. Je kunt zelf bepalen hoe je de vriezer wil indelen en welke producten je wil invriezen. Deze vriezer heeft genoeg ruimte voor alles!

Exquisit GS280 4.1 A

Voordelen van de Exquisit GS280 4.1 A

We zijn voor je nagegaan welke voordelen de Exquisit GS280 4.1 A met zich meebrengt. De pluspunten van dit apparaat hebben we hieronder voor je opgesomd:

 • Grote inhoud
  Deze vriezer heeft een inhoud van 212 liter. Je hebt dus enorm veel vriesruimte tot je beschikking en kunt maaltijden voor de hele week gemakkelijk erin kwijt. Uiteraard kun je er ook dranken en lekkernijen in invriezen.
 • Overzichtelijke indeling
  Dit apparaat beschikt over 7 handige, transparante lades. Het doet er dus niet toe wat je in de vriezer zet, want je kunt alles gemakkelijk een plek geven. Door soortgelijke levensmiddelen bij elkaar te zetten, vind je bovendien alles snel terug. Zoeken naar een vrije plek om toch nog iets in te vriezen behoort dus tot het verleden.
 • Zeer zuinig
  Deze diepvriezer beschikt over een A++ energieklasse. Dit betekent dat hij weinig energie verbruikt, wat goed is voor het milieu, maar ook voor je portemonnee. Doordat hij weinig energie verbruikt, bespaar je op de lange termijn kosten.
 • Grote lade
  Hij beschikt over 1 extra grote lade. Deze lade is handig om bijvoorbeeld grote dozen in te vriezen. Ben je iemand die taarten maakt? Dan komt dit goed van pas, want je kunt ook grote taarten gemakkelijk in deze lade kwijt. Als pizzaliefhebber komt de lade ook goed van pas, omdat je er al je diepvriespizza’s in kunt invriezen.
 • Handige afmeting
  Dit apparaat is hoog, maar niet te breed. Hierdoor kun je ruimte besparen in je keuken. De diepvriezer heeft namelijk een hoogte van 170 cm, breedte van 60 cm en diepte van 60 cm.

Nadelen van de Exquisit GS280 4.1 A

Voordat je ertoe overgaat om een product te kopen, is het belangrijk om op de hoogte te zijn van zowel de voor- als nadelen. We zijn daarom ook voor je nagegaan welke nadelen dit apparaat mogelijkerwijs met zich meebrengt. De tekortkomingen lees je hieronder:

 • Geen automatisch ontdooisysteem
  Deze diepvriezer is niet voorzien van een automatisch ontdooisysteem. Dit betekent dat het af en toe nodig is om het apparaat handmatig te ontdooien. Je kunt dit als een minpunt ervaren als je gewend bent aan een No Frost vriezer die je niet handmatig hoeft te ontdooien.
 • Het openen van de deur kan stroef gaan
  De deur van deze diepvriezer sluit zeer goed. Hierdoor kan het openen van de deur af en toe stroef gaan.

Conclusie van onze recensie over de Exquisit GS280 4.1 A

Om je een compleet beeld te geven van de Exquisit GS280 4.1 A hebben we de eigenschappen, voor- en nadelen van dit apparaat voor je beschreven. Gezien de vele voordelen vinden wij dat hij een aanrader is. De vriezer heeft namelijk een grote inhoud en een overzichtelijke indeling. Daarnaast is hij energiezuinig, wat goed is voor het milieu en je portemonnee. Als je grote levensmiddelen wil invriezen kan dat ook dankzij de grote lade. Ondanks de grote inhoud neemt de vriezer bovendien niet veel ruimte in beslag, dankzij de handige afmeting. Schaf deze diepvriezer aan en ontdooi hem af en toe wanneer er ijsvorming plaatsvindt!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>