Exquisit KB Kopen? Neem deze Review snel door!

Ben je op zoek naar een kleine vrijstaande koelkast? Kies dan voor de Exquisit KB 05. Deze koelkast heeft een inhoud van 44 liter, een breedte van 44 cm, een hoogte van 51 cm en een diepte van 47 cm. Je hoeft je geen zorgen te maken over het energieverbruik, want de koelkast heeft een A+ energieklasse. Dit handige, barmodel apparaat is perfect voor kleine keukens en studentenkamers. Uiteraard kun je hem ook gemakkelijk een plek geven in een bejaardentehuiskamer.

Vraag je je af wat de Exquisit apparaten speciaal maakt? Deze leverancier zorgt ervoor dat je leven in de keuken wordt vergemakkelijkt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een handige magnetron om snel een maaltijd op te warmen. Of wat vind je van een speciale wijnkoelkast om je favoriete wijnen lekker koel te houden? Deze fabrikant maakt veel mogelijk. Ze maken ook koelkasten in kleinere formaten, net zoals het KB-model. Je kunt dergelijke koelkasten gemakkelijk een plek geven in een kleine keuken, zonder dat je de hele opstelling hoeft aan te passen.

Review over de Exquisit KB

De Exquisit KB is de perfecte koelkast voor een kleine keuken. Deze mini koelkast is ondanks zijn kleine formaat, toch in staat om een groot aantal spullen te koelen. Zie je het al voor je? Je neemt een duik in het zwembad, laat je favoriete muziek op de achtergrond spelen en wanneer je dorst hebt, loop je naar de koelkast en pak je er een koud drankje uit. De koelkast is perfect om blikjes en flessen in op te slaan. Er is echter ook ruimte voor een lekker tussendoortje. Je dag kan niet meer stuk, want je hebt alles binnen handbereik!

Een andere aantrekkelijke eigenschap van deze kleine koelkast is het energieverbruik. Hij beschikt namelijk over een A+ energieklasse. Dit betekent dat hij zuinig is. Bovendien heeft dit apparaat een stille werking. De koelkast heeft een geluidsniveau van slechts 42 dB. Dit houdt in dat je hem zo nu en dan wel hoort, maar dat hij voornamelijk stil is. Het weinige geluid dat hij maakt hoor je na verloop van tijd niet eens meer!

Exquisit KB

Voordelen van de Exquisit KB

Deze koelkast doet wat je van hem zou verwachten, hij koelt je etenswaren en drankjes. De voordelen die de Exquisit KB met zich meebrengt zijn:

  • Het formaat
    Deze koelkast heeft een compact formaat. Hierdoor kun je hem gemakkelijk in kleinere ruimtes plaatsen. Denk bijvoorbeeld aan een kleine studentenkamer, een kamer in een bejaardentehuis of gewoon een kleine keuken. In de zomer kun je hem misschien dichterbij de deur zetten zodat je gemakkelijk bij je de drankjes kan komen wanneer je gezellig met vrienden of familie op het terras zit.
  • Aanpasbare draairichting
    Je kunt zelf kiezen naar welke richting de deur draait. Dit is handig, omdat je hem dan vrijwel overal kunt zetten. Afhankelijk van de situatie om de koelkast heen, kies je voor een linksdraaiende of juist rechtsdraaiende deur.

Nadelen van de Exquisit KB

Als je op zoek bent naar een eenvoudige koelkast die zijn werk goed doet, dan is de Exquisit KB een perfecte keus. We zijn slechts één minpunt tegengekomen:

  • Geen vriesvak
    Gezien het compacte formaat, is deze koelkast perfect voor een kleine keuken of gewoon een kleine ruimte. Echter, hij beschikt niet over vriesvak, waardoor je er geen ijsblokjes in kunt maken of ijsjes in kunt invriezen. Je kunt hem echter, indien gewenst, in combinatie met de Exquisit GB05A+ vriezer gebruiken. Deze heeft ook een compact formaat zodat de twee apparaten samen niet veel ruimte in beslag nemen.

Conclusie van de review over de Exquisit KB

De Exquisit KB koelkast is een no-nonsens apparaat. Je kunt er verschillende etenswaren en drankjes in koelen en geeft hem gemakkelijk een plek in je keuken of woonruimte. De koelkast is perfect voor kleine studentenkamers, bejaardentehuiskamers en kleine keukens. Hij heeft geen vriesvak, maar als je een aparte vriezer hebt is dit helemaal geen probleem. Exquisit heeft zelfs een soortgelijke, kleine vriezer ontworpen die je perfect in combinatie met deze koelkast kunt gebruiken. Doordat je de draairichting van deze koelkast kunt aanpassen, kun je hem gemakkelijk een plek geven zonder dat je je hele inrichting hoeft aan te passen. Heb je al een aparte vriezer, vind je een vriezer gewoon niet nodig of heb je slechts een kleine ruimte ter beschikking? Dan vinden wij de Exquisit KB koelkast perfect voor jou!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>