Flymo Gardenvac Kopen? Bekijk de Review!

Zoek je naar een goede bladblazer om je tuin optimaal te onderhouden? Kies dan voor de Flymo Gardenvac. Deze bladblazer is een multifunctioneel apparaat. Je kunt er namelijk bladeren mee blazen en je kunt er ook bladeren mee opzuigen. Zelfs natte bladeren zijn geen probleem voor dit apparaat. Wanneer je afval hebt opgezogen met dit apparaat, dan wordt het netjes versnipperd zodat het volume wordt gereduceerd. Opgeruimd staat netjes!

Flymo vervaardigt verschillende elektrische tuinproducten, zoals heggenscharen, grasmaaiers, kettingzagen en elektrische bladblazers. Dit bedrijf begrijpt namelijk dat het hebben van een nette tuin belangrijk is voor je eigen innerlijke rust. Wanneer je naar je tuin kijkt, wil je namelijk niet een heleboel afval zien. Als je naar de tuin kijkt, moet dit je juist tot rust brengen. Daarom kun je met een Flymo bladblazer de tuin optimaal onderhouden. Wanneer je na het werk thuis komt, dan kun je met plezier kijken naar een nette tuin.

Review over de Flymo Gardenvac

Heb je het weleens meegemaakt? Je loopt door de tuin en glijdt uit over de natte bladeren. Voor de veiligheid is het daarom nodig om deze bladeren op te ruimen. Dat kun je doen met de Flymo Gardenvac. Ook al zijn de bladeren niet nat, is het toch niet mooi om hier en daar bladeren op je erf te hebben. Daarom verwijder je deze met je Flymo bladblazer. Dit apparaat zorgt ervoor dat je je tuin altijd schoon kunt houden.

De bladblazer produceert een luchtstroom met een snelheid van 212 kilometer per uur. Dit is dus enorm krachtig. Dankzij de zuigfunctie kun je de bladeren die je op een hoop hebt geblazen, definitief opruimen. De Garden Vac 2500 zuigt de bladeren ook effectief op. Hij heeft namelijk een zuigvermogen van ongeveer 250 liter per uur. Je zuigt de bladeren op en het apparaat versnippert ze gemakkelijk, waardoor het volume aanzienlijk wordt verminderd. Als je klaar bent met het opzuigen van de bladeren, hoef je de opvangzak niet meteen te legen. Deze heeft namelijk een grote inhoud van 40 liter. Doordat het versnipperen van de bladeren het volume tot 3 keer reduceert en de opvangzak een inhoud van 40 liter heeft, kun je maximaal 120 liter aan bladeren opzuigen met dit apparaat voordat je de zak hoeft te legen.

Flymo Gardenvac

Voordelen van de Flymo Gardenvac

Vraag je je af welke voordelen de Flymo Garden Vac 2500 met zich meebrengt? De Flymo Gardenvac brengt de volgende voordelen met zich mee:

 • Blazen en zuigen
  Dit apparaat is multifunctioneel, waardoor je hem optimaal kunt gebruiken om de tuin schoon te maken. Je kunt er behalve bladeren blazen ook bladeren en ander afval mee opzuigen. Eén apparaat doet dus het werk van 2. Het is bovendien eenvoudig om in te stellen van welke functie je gebruik wil maken.
 • Grote afvalzak
  Niet is zo vervelend als bladeren opzuigen en dan moet je de werkzaamheden onderbreken omdat je de afvalzak moet legen. Dit probleem behoort tot het verleden wanneer je dit apparaat gebruikt. Hij beschikt namelijk over een grote afvalzak met een inhoud van 40 liter.

Nadelen van de Flymo Gardenvac

Wil je ook weten wat de nadelen van de Flymo Gardenvac zijn? De punten die je als minder prettig kunt ervaren sommen we ook voor je op:

 • Gewicht
  Dit apparaat weegt 5,1 kg. Als je ermee werkt, til je hem op. Het gewicht kan hierdoor tegenvallen wanneer je voor langere tijd ermee werkt.
 • Zuigkracht niet regelbaar
  Hoewel het apparaat is ontworpen om zowel natte als droge bladeren op te zuigen, kun je niet zelf de zuigkracht instellen. Dit kun je als minpunt ervaren.

Conclusie van de review over de Flymo Gardenvac

Om je een compleet beeld te geven van de Flymo Gardenvac hebben we gekeken naar de functionaliteiten, voor- en nadelen van dit apparaat. De bladblazer is multifunctioneel. Je kunt er bladeren mee blazen en zowel natte als droge bladeren mee opzuigen. Houdt er rekening mee dat de zuigkracht niet regelbaar is. De bladblazer beschikt over een grote afvalzak zodat je het apparaat gedurende lange tijd kunt gebruiken voordat je de zak hoeft te legen. Als je hem voor lange tijd moet optillen, kan het gewicht van 5,1 kg tegenvallen. Om een kleine tuin schoon te maken, raden wij deze multifunctionele bladblazer aan!

Karel Visser
 

Ik ben Karel Visser (48), retailexpert en gadget specialist. Ik heb al ruim 16 jaar ervaring met het analyseren van ontwikkelingen binnen de retail. Het aankoopgedrag van klanten is sterk veranderd door de komst van het internet. Waardevolle recensies zijn tegenwoordig steeds belangrijker als we een aankoop willen doen. Recensiekoning is uitgegroeid tot één van de grootste Nederlandse platforms waar je terecht kunt voor onafhankelijke reviews, productinformatie en koopgidsen. Ik stel de technologie op de proef en zorg ervoor dat jij de website niet verlaat zonder een flinke dosis aan informatie over de producten waar jij geïnteresseerd in bent.

>